ktos88 24.08.06, 13:35 witam !!!!! orientuje sie ktos czy w kaliszu jest jakis sklep z uzywanymi winylami (te duze czarne plyty - jakby ktos nie wiedzial), szukalem ale z tego co sie orientuje to nikt takiego czegos chyba nie prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiestwokaliskie Re: second-hand z winylami w kaliszu 24.08.06, 13:55 oj nie słyszałem nic o żadnym tego typu sklepie w Kaliszu. Najłatwiej coś kupic/sprzedac na Allegro. Moi kumple także "nałogowo" sprowadzają winyle z Niemiec i częśc z nich tam sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos88 Re: second-hand z winylami w kaliszu 24.08.06, 15:06 allegro hmmmm, no to wiadoma sprawa, ale jednak takie miejsca sa najlepsze, ciekwawe plyty mozna dostac za grosze, no i zazwyczaj mozliwosc odsluchu, kalisz jest dosc duzy, mysle ze jakby ktos zdecydowal sie otworzyc cos takiego moglby zarobic na tym Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: second-hand z winylami w kaliszu 24.08.06, 15:30 ktos88 napisał: > allegro hmmmm, no to wiadoma sprawa, ale jednak takie miejsca sa najlepsze, > ciekwawe plyty mozna dostac za grosze, no i zazwyczaj mozliwosc odsluchu, > kalisz jest dosc duzy, mysle ze jakby ktos zdecydowal sie otworzyc cos takiego > moglby zarobic na tym. Może Ty się tego podejmiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ktos88 Re: second-hand z winylami w kaliszu 27.08.06, 15:20 nie no, ja jeszcze jestem za młody na otwieranie własnego interesu, z reszta najpierw to musze jakies studia skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: second-hand z winylami w kaliszu 27.08.06, 15:24 jedno drugiemu nie szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Second-hand z winylami w Kaliszu 27.08.06, 15:45 To najpierw otwórz "sklepik" na Allego.pl. Zobaczysz jak ci idzie, nabierzesz doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos88 Re: Second-hand z winylami w Kaliszu 29.08.06, 16:06 a nie wiecie czasem czy w koninie albo w ostrowie wielkopolskim nie ma czegoś takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś