Dodaj do ulubionych

Karate Kalisz

20.08.08, 12:45
Kaliski Klub Kyokushinkan Karate David Club, zaprasza dzieci i
młodzież do wspólnego treningu karate. Zajęcia odbywają się, w SP NR
16 przy ul.Fabrycznej.

Tel. 506 091 772
www.karatekalisz.pl
e mail karatekalisz@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Karate Kalisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 11:08
      Brak poczucia przyzwoitości oraz zaniżanie składek odrzuciły mnie od tego klubu karte.
      • Gość: ;-) moje dziecko jest zadowolone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 12:37
        Witam ja przyprowadzam dziecko do tego klubu i jest zadowolone. Co do składek, każdy klub ma prawo do tego i zależy to od człowieka, który tym zarządza. Jeśli za piłkę kasowano mnie 100 zł za osobę, plus wyjazdy i etc to poszukałam innego klubu.Bardzo proste. Ten klub rzeczywiście jest prorodzinny, do tego organizuje liczne wyjazdy turnieje, za które moje dziecko nie zapłaciło ani centa. Dodatkowo zostaliśmy poinformowani o dodatkowym ubezpieczeniu. Widzę jakość, zaangażowanie i pełen szacunek dla osób, które to prowadzą. Więc go rekomenduje.
      • Gość: Wojtas Re: Karate Kalisz IP: *.kalisz.mm.pl 24.04.14, 23:20
        :) żałosne :) żeby się nie rozpisywać to napiszę stary dowcip :)
        Spotyka się dwóch Rosjan i jeden z nich chwali sie nowym krawatem:
        -Patrz Misza jaki mam krawat, dałem za niego 1500$
        -Ale ty Wania jesteś debil...tam dalej można kupić taki sam za 3000$

A żeby komuś "gula skoczyła" to podpowiem, że w przyszłym roku drugi z moich synów też będzie uczęszczał na karate www.karatekalisz.pl do Tomasza Jeżyka. I za drugiego zapłacę o 50% mniej. Polecam ten klub jak i trenera i życzę wszystkim klubom oby w połowie tak skutecznie i z takim zaangażowaniem kadry trenerskiej działały.
      • Gość: gość misiek Re: Karate Kalisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 13:56
        Chyba kogoś zabolały te niskie składki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka