karolina-wozniak 19.11.06, 22:13 Hej. Cy jest na forum ktoś kto skończył IV LO w 99? Jak wspominacie te czasy? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiestwokaliskie Re: IV LO 20.11.06, 13:55 Na forum rządzi Kościuszko - pozostałe licea czasem tylko się udzielają :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: IV LO 20.11.06, 14:26 I jak się skończyło pisanie Młodego? :> Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: IV LO 20.11.06, 14:45 Pretensjami forumowiczów z innych miast - zapomniałeś jak młody trollował i tworzył konflikty między różnymi miastami, takimi jak Kielce czy Radom? Tutaj ostatnia awantura: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=110&w=48378258&a=48378258 Odpowiedz Link Zgłoś
kalamata99 Re: IV LO 26.11.06, 10:52 To chyba prawda z tym II LO, ale zastanawiam sie dlaczego asnykowcy sa tutaj malo widoczni, a podobno sa bardzo operatywni. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: IV LO 26.11.06, 17:41 No co Ty się o00 pytasz, przecież widać było od dawna, że K99 to swój gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
naraziegosc Re: II LO 26.11.06, 19:43 No a ja sobie Jagiellonka bylem dopoki mnie Kopernikiem nie zrobili. Do Kosciuszki papiery skladalem ale u Was wtedy straszne remonty byly. Cement, gips, tynk sie sypaly. Kurz jak podczas burzy piaskowej i do tego dziury wszedzie, w scianach w podlogach...jednym slowem mozna sie bylo zabic a nie mature zrobic. No i zdawalem (tak, wtedy sie jeszcze zdawalo egzaminy do liceum) do Asnyka ale w koncy wyladowalem w Jagiellonkach bo najblizej bylo. Na krotki dzwonek wychodzilem do szkoly i na lekcje bylem jeszcze przed duzym dzwonkiem. A na duza przerwe do mnie do domu lecielismy z kolegami. No tak ale nie tu miejsce na wspomnienia z Jagiellonek boc to temat o IV LO ktorego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś