wielkopolskawschodnia 06.04.07, 02:56 Wesołych Świąt. :) Wszystkim! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiestwokaliskie Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 06:55 Przyłączam się do życzeń :) najlepszego wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Wesołych Świąt 06.04.07, 22:34 Przesyłam życzenia z miasta sąsiedniego :-) Mokrego Dyngusa przede wszystkim - to taka piękna tradycja:) Udanych wypieków konsumowanych w rodzinnej atmosferze, bogatego Zajączka i czego sobie jeszcze chcecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Wesołych Świąt 07.04.07, 14:19 >Udanych wypieków no, ja zrobiłam przefajną babkę, tylko że mi nie wyszła i już została wyrzucona :D dołączam się do życzeń! dla wszystkich! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Wesołych Świąt 07.04.07, 20:21 Mnie wyszły 3 placki na 3 robione w tym babka piaskowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Wesołych Świąt 07.04.07, 22:02 mnie też zawsze wychodzą tzn teraz już niezawsze :D pozdrawiam Cię, dziewczyno po 20-stce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naraziegosc Re: Wesołych Świąt 07.04.07, 22:14 I ebusia zmartwychwstala.... Wesolych, smacznych, sytych wszystkim zycze. Dyngusa tez mokrego choc jesli jest jak dawniej bywalo to dziewczyny strzezcie sie...))) Piec nie pieklem ale jesc bede mazury, baby i wszelkie jadlo. Zeby juz wreszcie poswiecic i siadac jak najpredzej. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wesołych Świąt 08.04.07, 11:01 Wielkanocny Baranek Świynto ofiara Żydow chroniyła Krew na ich dźwiyrzach w Egipcie była Po to baranka ofiarowali Tym se z niyszczyńścio wyratowali Krystus-Baranek krew swoja leje Jego ofiara łodmiynio dzieje Na stole momy przi Wielkanocy Niychej duchowi dokłodo mocy! Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Wesołych Świąt 08.04.07, 11:40 Ja piekłam I raz ;)) Dziękuję za pozdrowienia i także pozdrawiam ;)))) Ps. Widzę, że "same swoje" wszędzie są :)))) Odpowiedz Link Zgłoś