teraz12 27.09.07, 11:47 dZIEDZICZAK TO KALISZANIN CZY DESANT PISOWSKI?CZ TEŻ WSKAZANIE RYDZYKA GOSZCZĄCEGO CZĘSTO W KALISZU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiestwokaliskie Re: Dziedziczak ze wskazania Rydzyka? 27.09.07, 18:19 On ma tyle wspólnego z Kaliszem, co ja z Melbourne, czyli nic. Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Dziedziczak ze wskazania Rydzyka? 27.09.07, 20:26 PiSiorki i tak bendom na niego głosować, bo on bendzie walczyć z tom, no... jak jej tam... no... z tom korupcjom. I z bezamy też! Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Dziedziczak ze wskazania Rydzyka? 27.09.07, 20:51 Zapomniałeś dodać, że z układem też. Będzie wreszcie prawie sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Dziedziczak ze wskazania Rydzyka? 27.09.07, 21:49 Bezy som groźniejsze niż układ. Bo układ siem karmi bezamy. Jak zwalczysz bezy, to układ zdechnie. Bo układ siem karmi bezamy, no nie? Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Wydziedziczak 27.09.07, 22:25 Spadochroniarze wydziedziczją nas z reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Wydziedziczak 27.09.07, 22:58 Tą zagadkę może rozwiązać tylko archiwum X.Agenci Mulder i Scaly tylko oni mogą odnalesc Prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Jan Michał Wydziedziczak 27.09.07, 23:08 Nie czeba szukać zła, gdziem go nie ma. Wystarczy tylko do Radia zamdzwonić. W Radiu samniuteńka prawda jest nadawana. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Jan Michał Wydziedziczak 10.10.07, 12:00 Pan Dziedziczak o tym ze będzie startował z Kalisza dowiedział na 24g przed rozmową z dzinnikarzem Zycia Kalisza,a więc jego niewiedzę mogę zrozumieć.Powiedzmy sobie szczerze jest o wiedza przecietnego Polaka o Kalisza:( Ale pan Dziedziczk mówi ze już coś nam załatwił a mianowicie drogę S5.Jakim nam ,bo chyba nie Kaliszowi,widząc przebieg tej drogi to najbliżej chyba by było kilkadziesiąt kilometrów.Chyba ze pan Dziedziczak ma taki znajomości ze S5 przebiegać będzie przez Kalisz:).Jesli tak to ma pan już mój głos;) Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Jan Michał Wydziedziczak 10.10.07, 16:05 Okręg wyborczy Kalisz obejmuje także Leszno, a S5 przechodzi przez Leszno. Przestań/cie mysleć jak kaliszok/i. :> Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Jan Michał Wydziedziczak 10.10.07, 16:18 Wiem poprostu mnie wkurza ze wszystkie ważne drogi omijają Kalisz.A wiadomo ze transport to podstawa rozwoju gospodarczego.Tylko o to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Jan Michał Wydziedziczak 10.10.07, 16:51 Tobie, mnie, nam, panu senatorowi Witczakowi. Komuś jeszcze? Bo nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Tak do śmiechu:) 11.10.07, 16:40 Nowa ramówka TVP (w pierwszy poniedziałek po wyborach, w których pis otrzyma 66,6% głosów): 6.00 poranna modlitwa 7.00 "JAKA TO MODLITWA?" - popularny teleturniej W teleturnieju chodzi o jak najlepsze zmówienie modlitwy wybranej przez widzów w poprzednim odcinki. W pierwszym odcinku każdej serii tegoż teleturnieju do walki staje 8 księży/katechetów. W każdym odcinku odpada jedna osoba wybrana przez moherowe berety, która ich zdaniem najgorzej zmawiała. 8.00 - "5-10-15 zł na tacę" program dla młodzieży którego nazwa program ma na celu zachęcać młodych do wyzbycia się kultu pieniądza i oddawania jak największych nominałów na kościelną tacę. 9.00 - "Pimp My Church" program w którym proboszczowie podupadłych instytucji kościelnych zwracają się do prowadzącego (o. Rydza), który dzięki swoim wpływom załatwia odpicowywanie budynków parafialnych za darmo. 11.00 - "M jak Modlitwa" odc 123 i odc 124 - serial ten przedstawia losy rodziny Moheraków. Uczy tego, że przed posiłkiem trzeba umyć rączki i wyśpiewać hymn na cześć Wielkiego Rydza. Każdy z bohaterów robi to inaczej, dlatego serial przyciąga miliony. Złotych. 13.00 - "Szansa na odpust" - teleturniej W którym bierze udział 10 uczestników. Ich zadaniem jest przelicytowanie przeciwników. Osoba, która poda największą sumę, wygrywa odpust całkowity na 10 lat. Główną atrakcją teleturnieju jest ojciec prowadzący. 14.00 -" Od Torunia do Opola" - reality show, dwunastka najbardziej zaangażowanych aktywistek Koła Przyjaciół Radia Ma Ryja, wybrana w drodze castingu idzie na kolanach z Torunia do Opola, wykonując po drodze różne konkurencje. 16.30 - "Awantura o tacę" - teleturniej który prowadzi ojciec Krzysztof. 18.00 - "Teobiznes" - Dziennik informacyjny przeznaczony głównie dla biznesmenów z branży dewocjonaliów 19.00 - "Wacha do Maybacha" - magazyn moto 19.30 - Wiadomości 20.00 - Z CYKLU HIT NA SOBOTE "Torunska masakra moherowym beretem" horror produkcji polskiej 22.30 - "Różaniec z gwiazdami" - Program prowadzą przełożeni warszawskiego klasztoru, o. Hubert i siostra Katarzyna. W każdym odcinku zawodnicy prezentują inny rodzaj różańca. 00.00 - "TVP Dissmissed" - poradnik TVP prowadzony przez dwie siostry, Nikozję i Paryzję Hilton, w którym prowadzące radzą swoim `koleżankom' z innych zakonów jak skutecznie pozbyć się uporczywych zalotników i jak najdłużej wytrwać w celibacie. 02.00 Nocne czuwanie Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Tak do śmiechu 11.10.07, 16:47 To wcale nie jest do śmiechu... To będzie do obejrzenia po wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Re: Tak do śmiechu 11.10.07, 16:49 Ciekawe czy powstaną brygady Kacz-Jugend? Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Kalkulator wyborczy 11.10.07, 21:18 A mnie wyszło, że jestem lewicowcem (75% LiD). Aż nie wiem co o sobie mysleć. :x :o :/ :( :? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiestwokaliskie Polska Partia Pracy 11.10.07, 17:05 To dopiero spadochroniarze. Wczoraj widziałem ich listę w Kaliszu - prawie wszyscy to górnoślązacy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Polska Partia Pracy 12.10.07, 09:00 ksiestwokaliskie napisał: > To dopiero spadochroniarze.(...) Chyba wylądują w malinach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Jacek Kurski v. Roman Giertych 12.10.07, 13:18 Nie wiem kto i dlaczego usunął ten post: Bajery PiS-u ustami Kuskiego (1)skory1 12.10.07, 12:53 Jakaś cenzura? Poza tym był tam link do debaty sejmowej, która z perspektywy czasu wcale nie jest zabawna. Warto posłuchać jeszcze raz: www.looknij.pl/video/2467 Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Dziedziczak a Calisia 28.11.07, 15:20 Dzięki tej fabryce Kalisz znany jest w Polsce Europie i na swiecie.Nalezy zrobić wszystko,aby to dziedzictwo ratować.Porozmawiam osobiscie z ustępującym ministrem kultury i jego następcą.W każdym razie reakcja będzie szybka-obiecał poseł Dziedziczak.Życie Kalisz.Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś