greffen 10.04.08, 14:50 Jutro tj w piątek o godz 13 odbędzie się promocja najnowszego zeszytu KTP -u min mój artykulik o pogrzebie Anny Lampel, coś o Teodorze Dybowskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ok333 Re: Zeszyt KTPu 10.04.08, 16:04 greffen napisał: > Jutro tj w piątek o godz 13 odbędzie się promocja najnowszego zeszytu KTP -u > min mój artykulik o pogrzebie Anny Lampel, coś o Teodorze Dybowskim. Ach, to o tej niemieckiej aktorce, ktora Bozia w Kaliszu zechciala powolac do siebie. Zyla tylko ok.28 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Zeszyt KTPu 10.04.08, 23:47 moze wyjde na ignoranta ale zadam takie niedyskretne pytanie: coz za organizacja kryje sie pod skrotem KTP? Odpowiedz Link Zgłoś
greffen Re: Zeszyt KTPu 11.04.08, 01:13 Kaliskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk. Tak chodzi o aktorkę Odpowiedz Link Zgłoś
prezesmarcin Re: Zeszyt KTPNu 11.04.08, 03:34 to juz jest dla mnie jasne a bledy szczegolnie literowki sie zdarzaja Odpowiedz Link Zgłoś
greffen Werbung! 12.04.08, 00:48 Chcecie się dowiedzieć dlaczego w kolegiacie nie ma portretu arcybiskupa Krasickiego, jak oceniał twórczość Teodora Dybowskiego Iwaszkiewicz i jak się żyło w Kaliszu Kurkowi sięgnijcie po zeszyty KTPNu do nabycia u Alfonsa Parczewskiego czyli w bibliotece pedagogicznej! Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia Re: Werbung! 12.04.08, 02:21 Ty mi lepiej na pytanie o otwarcie stadionu odpowiedz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
greffen Stadion 13.04.08, 01:38 a to muszę się zapytać głównej autorki bo to ona badała tę sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Stadion 20.04.08, 14:39 Greffen, jak juz jestes taki grzeczny, to podpowiedz rencistom ile taki ,,kajecik'' KTPN-u kosztuje ,prosze. Odpowiedz Link Zgłoś