kaliszman 13.11.08, 17:32 Przeczytajcie to forum.fronda.pl/?akcja=pokaz&id=2054507 Przysłał mi to mój znajomy z zapytaniem, czy w Kaliszu takie rzeczy to normalna rzecz.Niestety chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gladki0 Re: Co jest grane 13.11.08, 17:38 O qurde, nawet urbanowe ,,NIE'' się dziwi :)!!! Neri Cosa Nostra ? czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszanin2 Re: Co jest grane 13.11.08, 19:49 kaliszman napisał: > (...)forum.fronda.pl/?akcja=pokaz&id=2054507 > (...)z zapytaniem, czy w Kaliszu takie rzeczy > to normalna rzecz.Niestety chyba tak. Kalisz to miasto ponad wszelką miarę skomuszałe (stąd te wynalazki - kUmitety "apolityczne"), a to doskonały grunt dla zorganizowanej przestępczości. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna_zx Re: Co jest grane 13.11.08, 20:01 Ten pastor coś za szybko dorobił się takiego majątku. Sprawą powinno zainteresować się CBŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Co jest grane 13.11.08, 20:52 cytryna_zx napisał: > Ten pastor coś za szybko dorobił się takiego majątku. Jak widać dorabiają się także notariusze, sędziowie, palestra. Pono kamienicznicy się też dorabiaja. Ale mieszać w to jeszcze naszego jedynego popa, to już granda. > Sprawą powinno zainteresować się CBŚ. CBA tez , bo o korupcje też tu chodzi i wyłudzenia. A i oczywiście ABW też. A te wycięte ostrowskie drzewa , to już zapłacone czy umożone ? Bo można by z tego troche xmentarz podreperować. Banert na Garbarskiej burdel szykuje, coś tak blisko Katedry!!! Mam nadzieję,że katolickiego księdza do teamu nie skaptował. Odpowiedz Link Zgłoś
sobieray-3 Re: grają nam na nosach ... 18.11.08, 10:42 Możesz człowieku pracować uczciwie, a oni grają... www.rc.fm/polityczne/proces-gangu-ponownie-odroczony.html A może to te same ekipy??? Odpowiedz Link Zgłoś