arizona13 11.02.06, 12:14 Jest mi przykro,że tak niewielu użytkowników załada własne wątki. Bardzo proszę o zrobienie mi przyjemności i zawątkowanie się własnym pomysłem na tym forum. Oczywiście wpisywanie sie na moje wątki,to nadal obowiązek ... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czesiula Re: Jest mi przykro. 11.02.06, 13:16 Arizona, ja chyba nie mam pomysłów...Ale powiem ci, że oddałam dziś do biblioteki przeczytane książki...Przeczytane, ale nie wszystkie...Głupio mi trochę, ale nie przeczytałam Pustelni Parmeńskiej... Wybaczysz? Nie mogłam... Miałeś rację, wymaga szczególnego skupienia, a u mnie z tym ostatnio na bakier...Chciałabym kiedyś wrócić do tego utworu... Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Jest mi przykro. 11.02.06, 13:40 Oj! Wrócisz,wrócisz ... Po nocach mi się śniła,aż przeczytałem :) Ale trudna jest niesłychanie.Radość z przeczytania jest jednak ogromna i nagradza poświęcony czas. P.S Wybaczam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arizona13 Re: Jest mi przykro. 11.02.06, 15:17 Czesiulo i Margeritko,Jak pragnę zdrowia ... Tylko na Was (jak narazie) można tu liczyć. Z całą pewnością macie głęboko schowany jakiś ciekawy temat nadający sie na forum. Będę czekał ... Odpowiedz Link Zgłoś