pikaczuk 22.02.06, 15:39 popieram niektórych forumowiczów-PISZESZ BYLE CO BYLE JAK I ABY PISAĆ,ZAŚMIECASZ SWOIMI BZDETAMI FORUM JEŚLI CHCESZ POGADAĆ Z KIMŚ TO ZAŁÓŻ SE SYPE LUB GG...A NIE ZAŚMIECAJ FORUM SWOIMI DZIECINNYMI TEKŚCIKAMI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmk9 a to ci kaczuk... 22.02.06, 16:35 nakrzyczał i poleciał. Żeby choć o pogodzie zagadał, o udój zapytał, rękę podał. Za starego pana dziedzica inaczej bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
collombo Re: a to ci kaczuk... 22.02.06, 16:56 >PISZESZ BYLE CO BYLE JAK I ABY PISAĆ,ZAŚMIECASZ SWOIMI BZDETAMI FORUM JEŚLI CHCESZ POGADAĆ Z KIMŚ TO ZAŁÓŻ SE SYPE LUB GG...A NIE ZAŚMIECAJ FORUM SWOIMI DZIECINNYMI TEKŚCIKAMI Pierwszy raz napisałes cos na forum i nie dosc ze krytykujesz, to jeszcze cham jestes. Moze bys sam cos sprobował napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: a to ci kaczuk... 22.02.06, 17:54 Rozmawiać jak dziecko, będąc dorosłym, to wielka sztuka...Biedny i nieszczęśliwy jest ten, kto tego nie potrafi...Jakaś gorycz przez Ciebie przebija, Pikaczuk... Odpowiedz Link Zgłoś
triss4 Re: arizona13 22.02.06, 18:02 Nie czepiać się Arizony!!! Pisze lekko i z humorem. Nie jestem z Siemiatycz chociaż znam to miasto. Mam nawet tu rodzinę. Z przyjemnością zaglądam na forum, żeby zobaczyć chociażby czy Arizona wyszła czy wróciła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: arizona13 22.02.06, 18:20 Udało się stworzyć luźne forum, bez agresji i wzajemnej niechęci...Prosimy tych, którym się to nie podoba o uszanowanie naszego " dziełka". Spróbujcie spojrzeć na życie optymistyczniej...Natomiast chętnie porozmawiamy na ciekawe tematy, niekoniecznie bardzo smutne i bardzo poważne...Życie samo w sobie jest poważne, a my, chociaż często żarujemy, również bierzemy je na serio...Ale "z batutą i humorem"...Pozdrawiamy... Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczuk Re: arizona13 22.02.06, 19:27 zapadłem na waszer forum i nic ciekawego nie było nudy nudy dnudy kompletne,lecz to fakt ja pisze tylko u siebie narazie Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: arizona13 (re:do pikaczuk) 22.02.06, 23:05 Jeśli na naszym forum nudno to nikt tu nikogo na siłę nie zaprasza i nie zmusza do wypowiadania swoich myśli i spostrzerzeń.My tutaj Arizonę szanujemy, kochamy i podziwiamy za jego błyskotliwość i werwę. A jeśli Tobie to się nie podoba to przecież nie musisz.....nic.... Odpowiedz Link Zgłoś