trzykolory 10.05.07, 14:23 Szkoda ze napis z siemiatyckich murów jest maly moglby byc mottem wizyty Jaroslawa Kaczynskiego w Siemiatyczach: Boze pozwol bym potrafil gdy ojczyzna mnie zawola zamiast piersi wypiac dupe bo ta ropa nie jest moja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siemiatycze Re: Kaczka w 7tyczach 10.05.07, 16:39 trzykolory napisał: >Kaczka w 7tyczach Co to takiego te siedemtycze? Odpowiedz Link Zgłoś
liberum_veto Re: Kaczka w 7tyczach 10.05.07, 20:28 siemiatycze napisał: > trzykolory napisał: > >Kaczka w 7tyczach > > Co to takiego te siedemtycze? Nie "siedemtycze", tylko Семиtycze. Понятно? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Kaczka w 7tyczach 10.05.07, 21:00 liberum_veto napisał: > Nie "siedemtycze", tylko Семиtycze. Поl > 5;ятно? :))) Ty chyba dresa pomylił? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47388 Odpowiedz Link Zgłoś
liberum_veto Re: Kaczka w 7tyczach 10.05.07, 22:16 A może i pomylił, ale nie dresa, ino 3kolory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
220volt Re: Kaczka w 7tyczach 10.05.07, 16:59 Ojciec Narodu i Słońce Mazowsza to tylko jedna z nadciągających atrakcji. Poza tym w menu: Wielki Inkwizytor Roman G., Niesiołowski (obecnie w PO, jakby się ktoś pogubił w procesie kształtowania się światopoglądu ww.) i zapomniany (a niesłusznie!) Naczelny Likwidator AWS - Buzek (kto zgadnie, gdzie teraz? dobrze!). Kocham wybory, bo wtedy kocha mnie Elita! I to do tego stopnia, że nawet po podlaskich wertepach trafi do Siemiatycz, żeby mnie zapewnić o swej trosce i poświęceniu w imię mojej świetlanej przyszłości. Zresztą, w ogóle - lubię kabarety... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Kaczka w 7tyczach 10.05.07, 18:33 Może miał na myśli smołę i pierze? Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Kaczka w 7tyczach 10.05.07, 18:45 Czy kompilacja to odmiana kompromitacji? Odpowiedz Link Zgłoś
liberum_veto Re: Kaczka w 7tyczach 10.05.07, 22:28 hansgrubber napisał: > Jaka ropa? Jak to jaka? 7tycka "Dwa nowe zbiorniki na ropę naftową o pojemności po 100 tysięcy metrów sześciennych każdy oddano do użytku w piątek 5 listopada, w bazie ropy naftowej PERN "Przyjaźń" S.A. w Adamowie. Są to największe, a zarazem najnowocześniejsze tego typu naziemne magazyny na ropę naftową w Polsce. Budowa zbiorników w Adamowie trwała niespełna dwa lata. Głównymi wykonawcami były firmy Naftoremont i Mostostal Płock S.A. Oddanie do użytku zbiorników w Adamowie jest zakończeniem jednego z etapów realizowanej od 2002 roku strategii rozwoju PERN "Przyjaźń"." Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Kaczka w 7tyczach 13.05.07, 15:53 A krzyknij tam Czesiulo o obwodnicy Siemiatycz :) Odpowiedz Link Zgłoś
220volt Re: Kaczka w 7tyczach 13.05.07, 17:21 siemiatycze napisał: > A krzyknij tam Czesiulo o obwodnicy Siemiatycz :) A w poniedziałek już nie będziesz 'Czesiula', tylko TW'Czesiula'... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Kaczka w 7tyczach 13.05.07, 20:08 Miałam zamiar o to zapytać, ale pytań nie było. Premier sam poruszył ten temat. Zapewnił, że żadna złotówka zaplanowana na rozwój tzw. ściany wschodniej nie zostanie przeznaczona na inny cel...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Kaczka w 7tyczach 13.05.07, 20:09 A, jeszcze jedno...Pozostanę Czesiulą....:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Kaczka w 7tyczach 13.05.07, 20:33 czesiula napisała: > Miałam zamiar o to zapytać, ale pytań nie było. Premier sam poruszył ten temat. > Zapewnił, że żadna złotówka zaplanowana na rozwój tzw. ściany wschodniej nie z > ostanie przeznaczona na inny cel...:-))) Wiedziałem,że na Ciebie Czesiulo można liczyć :).Skoro premier sam zapewnił,to tym bardziej mamy prawo trzymać go za słowo.Grunt,że nie twierdził inaczej.Ja jednak nie uwierzę w zapewnienia jakiegokolwiek premiera dopóki na własne oczy nie zobaczę efektów tych zapewnień.Oby to była prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Kaczka w 7tyczach 13.05.07, 20:36 Aha! Cieszę się i pewnie nie tylko ja,że pozostaniesz nadal Czesiulą. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kaczka w 7tyczach 14.05.07, 01:47 Akurat. A powiedzial co dla sciany wschodniej zrobil przez prawie 2 lata rzadow? Bo poki co to udalo sie zajac sie WSI ( z marnym skutkiem ) powolac CBA ( jak poprzednio ) uchwalic lustracje ( totalna kompromitacja ) wprowadzic na salony Leppera itp Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Kaczka w 7tyczach 14.05.07, 06:56 W planch jest spotkanie z możliwością zadawania pytań. Dam znać, zapytasz o to sam... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Kaczka w 7tyczach 14.05.07, 09:25 Nie pali mi sie. Znam odpowiedz. Np ze jestem z ukladu, naleze do lze elity lub podobne dyrdymaly. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Kaczka w 7tyczach 14.05.07, 17:40 Na spotkaniach przedwyborczych zebrani zwykle słyszą to, co chcieliby usłyszeć...Za mało czasu na dyskusje... Odpowiedz Link Zgłoś