siemiatycze 16.05.07, 18:05 Sprawdziłem i zaczyna mi sie to podobać.Szczególnie gdy chcę kupić coś czego nigdzie w Siemiatyczach nie mogę znależć. Kto jeszcze jest zwolennikiem takiej formy zakupów?A może i są przeciwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Zakupy w internecie 16.05.07, 19:57 Ja tuz po inicjacji. Podobalo mi sie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Zakupy w internecie 16.05.07, 21:57 Płacisz za zakupiony towar przy odbiorze? Bo ja tylko w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Zakupy w internecie 16.05.07, 22:37 Ja sprzedałem tylko jeden raz.Nawet o tym zapomniałem,bo rzecz symboliczną wartość miała i była rodzajem próby,sprawdzeniem jak to działa. Zakupów dokonałem już wielokrotnie.Przeważnie książki. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Zakupy w internecie 16.05.07, 22:37 Ja tam wole zaplacic przelewem. Taniej i szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Zakupy w internecie 16.05.07, 22:39 Taniej fakt.Ale szybciej to chyba nie.W dwa dni po zamówieniu mam książkę.Jak można szybciej? Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Zakupy w internecie 23.05.07, 13:45 Bardzo dużo robię zakupów przez internet. Wszystko opłacam przelewem, również przez internet. Jeśli przelewu dokonałam rano, to jeszcze w tym samym dniu zamówioną rzecz do mnie wysyłano, zawsze zamawiam priorytet przez pocztę, także nastepnego dnia albo najpóżniej po dwóch dniach otrzymywałam paczkę. A zamawiałam mnóstwo rzeczy, m.in. sprzęt sportowy a ostatnio nawet sprzęt do nurkowania. Odpowiedz Link Zgłoś