msek1302 16.01.08, 22:11 Szukam opini na temat zespołu Qantes ( z okolic Międzyrzeca Podl) jesli ktoś był na imperezie na której grał ten zespół proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siemiatycze Re: zespoły weselne 17.01.08, 02:00 Jeżeli treści dotyczące zespołów weselnych będą zawierały elementy reklamowe/ceny adresy itp/ zostaną usunięte z wątku. Informacje o cenach bądz adresach wykonawców mogą być rozpowszechniane za pomocą prywatnych skrzynek kontaktowych. Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: zespoły weselne 19.01.08, 19:55 dobrze, ze mnie to nie dotyczy.Ani nie szukam zadnego zespolu na zadne imprezy.Jak zechce to wynajme sobie Zulu dance, bez podawania cen i bez reklamy?! Odpowiedz Link Zgłoś
keliza Re: zespoły weselne 20.09.08, 13:42 Może ktoś z was ma namiary na zespół "do rana" z Drohiczyna. Bardzo bym prosiła opodanie telefonu na skrzynkę gazety kleiza@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: zespoły weselne 23.09.08, 09:16 miałem z nimi kiedyś do czynienia, wystawili mnie 3 miesiące przed ślubem, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
keliza Re: zespoły weselne 23.09.08, 18:38 grat.nowy napisał: > miałem z nimi kiedyś do czynienia, wystawili mnie 3 miesiące przed ślubem, nie > polecam. A jaki zespół polecisz na wesele? Jestem w trakcie poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: zespoły weselne 24.09.08, 09:51 jeśli chodzi o okolice to - "Dobry zespół" z Bielska Podlaskiego, albo Time, również z Bielska. Odpowiedz Link Zgłoś
keliza Re: zespoły weselne 24.09.08, 21:57 o TIME czytałam wiele b.dobrych opinii ale niestety termin który mnie interesuje juz maja zajęty. DOBRY ZESPÓŁ - nie słyszałam, może coś wiecej napiszesz , jakiś kontakt z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: zespoły weselne 29.09.08, 09:37 nie mam niestety kontaktu, ale ogólne opinie są świetne, widziałem ich w działaniu, grają i śpiewają naprawdę fajnie, moim zdaniem lepiej niż time. lepiej też się prezentują i mniej piją w czasie imprezy :) wiem bo widziałem oba zespoły w ramach jednej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś