holender2 14.10.03, 13:27 Wszystko, co najpiękniejsze między kobietą i mężczyzną, zdarza się "przed", a nie "po". (Małgorzata Domagalik, felietonistka, "Pani") Komentarz: Dobrze napisane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holender2 Re: prawie erotyczny 14.10.03, 16:41 No to jeszcze jeden cytat: Seks zbudowany w 96 procentach z gry wstępnej i 4 procentach całej reszty zadowoli każdą kobietę. (Hanna Bakuła, artsytka, pisarka, "Gala") Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: prawie erotyczny 14.10.03, 18:02 de gustibus et coloribus non est disputandum Bakuły nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: prawie erotyczny 14.10.03, 18:10 Ja też osobiście za nią nie przepadam. Zaczynam jednak ją doceniać. Skoro różne gazety, a także telewizja chętnie udostępniają jej możliwości wypowiedzenia swoich często bardzo kontrowersyjnych opinii, to chyba musi być coś na rzeczy. Ale może się mylę, może Bakuła rzeczywiście nie jest właściwą "rzeczniczką" polskich kobiet ? Odpowiedz Link Zgłoś
chatnoire Re: prawie erotyczny 28.10.03, 06:52 omatkobosko) wreszcie jakas kobieta, co bakuły nie lubi))) Serdecznie i gorąco pozdrawiam, życze samych sukcesów i wyszystkiego co najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 fraszka Sztaudyngera 15.10.03, 09:59 To pieści zuchwały, Co kocha nieśmiały. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: fraszka Sztaudyngera 15.10.03, 13:44 Dla mnie Bakuła nie jest autorytetm i w żadnym wypadku, nie mogłabym sie utożsamiac, z tym co ona pisze. Pokazywana jest duzo - owszem. Ostatnio przy okazji swoich nieudanych operacji plastycznych. Częstotliwość jej pokazywania w TV czy gazecie nie jest dla mnie miernikiem jej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Bakuła 15.10.03, 15:14 Bakuła na wątku prawie erotycznym to pewne nieporozumienie, bo ta Pani nie wyzwala we mnie raczej żadnych skojarzeń erotycznych. Dobrze jest jednak wiedzieć, że jej poglądy - które mnie zwykle drażnią - nie znajdują też akceptacji u kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag5 Re: Bakuła 15.10.03, 15:43 holender2 napisała: > Bakuła na wątku prawie erotycznym to pewne nieporozumienie, bo ta Pani nie > wyzwala we mnie raczej żadnych skojarzeń erotycznych. Dobrze jest jednak > wiedzieć, że jej poglądy - które mnie zwykle drażnią - nie znajdują też > akceptacji u kobiet. Chyba tracicie czas na gadanie o tej bezdennie glupiej kobiecinie, ktorej chyba klimakterium chyba calkiem przewrocilo w glowie. To klinika a nie erotyka. Ale czy uwazasz Holender, ze mloda dziewczyna Ashanti reprezenmtuje soba wszysteki kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: Bakuła 15.10.03, 15:50 zygzag5 napisał: > > Ale czy uwazasz Holender, ze mloda dziewczyna Ashanti reprezentuje soba > wszystkie kobiety? Prawie wszystkie obecne na tym forum. A pewnie też i niemałą część nieobecnych. Tak mi się przynajmniej wydaje, że Ashanti jest dość "reprezentatywna". Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag5 Re: prawie erotyczny 15.10.03, 15:38 holender2 napisała: > Wszystko, co najpiękniejsze między kobietą i mężczyzną, zdarza się "przed", a > nie "po". > > (Małgorzata Domagalik, felietonistka, "Pani") > Komentarz: Dobrze napisane. A ja wspolczuje "felietonistce", biedna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: prawie erotyczny 16.10.03, 17:44 Odpowiem fraszką mojego ulubionego autora Sztaudyngera: Prolog nieraz ciału Milszy od fnału. (Jan Sztaudynger, fraszka "Pocałuj") Odpowiedz Link Zgłoś
chatnoire Re: prawie erotyczny 28.10.03, 06:54 prolog nie raz ciału bliższy od finału ale czasem ciele (bakuła) głupio ozorem miele, plecie i przegina, BO RÓWNIEZ WAŻNY JEST FINAŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: prawie erotyczny 28.10.03, 15:15 chatnoire napisał: > prolog nie raz ciału bliższy od finału > ale czasem ciele (bakuła) głupio ozorem miele, > plecie i przegina, BO RÓWNIEZ WAŻNY JEST FINAŁ! Pan Poeta ? Niezłe, nawet bardzo dobre ! Zmieniłbym może tylko "również" na "równie". Odpowiedz Link Zgłoś
chatnoire Re: prawie erotyczny 01.11.03, 15:04 O durne "Z" kopii kruszyc nie będziemy, bo i bakuła i my, ze nie kopia to - doskonale wiemy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Domagalik 21.10.03, 08:48 A Małgorzata Domagalik przestała być już taką "zwykłą" felietonistką. Została redaktorem naczelnym (redaktorką naczelną ?) miesięcznika "Pani". Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 trener Niemczyk 27.10.03, 12:07 Postanowiłem uruchomić w każdym mieście, do którego przyjeżdżam, pogotowie seksualne. I dobrze mi z tym. Najlepsze są mężatki. Nie ma kłopotów. (Andrzej Niemczyk, trener siatkarek - mistrzyń Europy, "Życie Warszawy") Odpowiedz Link Zgłoś
chatnoire Re: trener Niemczyk 28.10.03, 06:55 jakbnyś miał żonę 188 wzrostu, co jako pierwsza chyba biła w Polsce z krótkiej)) to byś sie nie śmiał) Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: trener Niemczyk 28.10.03, 07:58 No ale to już jego co najmniej trzecia żona. Taką sobie wybrał. Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 dowcip o Korzeniowskim 28.10.03, 16:22 Robert Korzeniowski zauważył w sklepie nową markę prezerwatyw - "Kondomy olimpijskie". Zaintrygowany, postanowił je kupić i wypróbować. Po fakcie powiadamia żonę: - Kondomy olimpijskie ? A czym one różnią się od zwykłych ? - pyta żona. - Są w trzech kolorach: złotym, srebrnym i brązowym. Jak medale olimpijskie. - To jaki kolor założysz dziś w nocy ? - Oczywiście złoty - oświadcza dumnie Korzeniowski. - A nie mógłbyś założyć srebrnego ? Może przynajmniej raz doszedłbyś jako drugi ... Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Monika Olejnik 29.10.03, 11:56 Gdyyby jakiś mężczyzna mi się spodobał, to należałby do mnie. (Monika Olejnik, dziennikarka, "Wysokie Obcasy") Odpowiedz Link Zgłoś
chatnoire Re: Monika Olejnik 01.11.03, 15:06 Skromnośc i nieprzedmiotowe traktowanie facetów przez kobiety wyzwolone czasem powala na kolana. W końcu o to walczyły:))) Odpowiedz Link Zgłoś