gimper 26.10.08, 09:38 co sądzicie o tym nowym barze mi się podoba i pomysł oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludwik_xv Re: bar u Szymka 26.10.08, 10:31 Lepszy by byl basen.Po co komu jeszcze jedna knajpa? Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: bar u Szymka 26.10.08, 14:13 Mam nadzieję,że o parkingu właściciele nie zapomnieli.Gdzie mieści się ten bar? Odpowiedz Link Zgłoś
gimper Re: bar u Szymka 26.10.08, 14:32 parking z zasadzie jest obok Bar mieści sie na rogu 11 Listopada i Swiętojanskiej w miejscu dawnego Zurtu (chyba) obok Supersamu niestety ilość miejsc w barze ograniczona ale sporoosób bierze do domu Odpowiedz Link Zgłoś
gimper Re: bar u Szymka 26.10.08, 14:27 bar to prywatna inicjatywa a basen tez może być Z tego co za obserwowałem to cieszy się bardzo duzym wzięciem Zupa za 2,50 z dostawą do domu to przecież nie majątek w tygodniu przeważnie urzędy a i osoby samotne tez przycjodzą Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: bar u Szymka 26.10.08, 15:03 Miejsce niezłe i jest szansa na zaparkowanie auta.W jakich godzinach jest czynny ten bar? Czy to jest bar bezalkoholowy? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: bar u Szymka 27.10.08, 08:54 Aaaaaa, oczywiście że bezzzz.... Tylko żurek na zakwasie robią ... Po spożyciu może ulec kolejnej fermentacji... A wtedy może być różnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: bar u Szymka 27.10.08, 15:31 akkaja napisała: > A wtedy może być różnie :))) Ojeej..! Aaa palić tam możnaa..? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: bar u Szymka 27.10.08, 18:02 siemiatycze napisał: > Ojeej..! Aaa palić tam możnaa..? Aaaa właśnie, właśnie ... wisi tam ogłoszenie, że palacza zatrudnią na zimę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: bar u Szymka 30.11.08, 15:39 Bar jest bezalkoholowy, duży wybór jedzonka wszelakiego, dużo klientów, catering itp...Pierożki jedynie ciasto mają za grube, hihi...Poza tym ok.... Odpowiedz Link Zgłoś