akkaja 04.01.09, 21:49 moje sanki???? Takie ładne górolskie były... Stały w piwnicy, a teraz ich nie ma ... Ktoś je pożyczył, czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
head_hunter Re: Czy ktoś widział?????? 04.01.09, 21:53 Było trzeba pilnować.A zapetra była? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktoś widział?????? 04.01.09, 21:54 Zaperta to ja i była ... :-D. Sanki tyż ... Odpowiedz Link Zgłoś
head_hunter Re: Czy ktoś widział?????? 04.01.09, 21:55 head_hunter napisał: > Było trzeba pilnować.A zapetra była? Znaczy piwnica :D I w jakiej dzielnicy tak kradną sanki? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktoś widział?????? 04.01.09, 21:57 Aaaa na ... Jaroszówce mówią, że najbardziej na ten sprzęt zimowy polują ... Sezon podobno na niego się zaczął, czy jakoś podobnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
head_hunter Re: Czy ktoś widział?????? 04.01.09, 22:01 A w jakiej części Siemiatycz leży Jaroszówka? Bo coś nie tego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktoś widział?????? 04.01.09, 22:06 A pewno, że coś nie tego ;-) Jaroszówka w Białymstoku dzielnicą jest ... Ale może i Siemiatycze swoją Jaroszówkę mają ... Może mają .. Mnie o tym nic a nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
head_hunter Re: Czy ktoś widział?????? 04.01.09, 22:11 Aaa to wszystko jasne.W Siemiatyczach tego by nie było! :P Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktoś widział?????? 05.01.09, 13:52 A sanków mi jeszcze nie oddali ... oooo :D Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Czy ktoś widział?????? 05.01.09, 19:46 A Ty nie za duża jesteś na sanki..? Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Czy ktoś widział?????? 06.01.09, 08:12 Aaaaaaa, wymiar sanek to zależy jeszcze od siły pociągowej do nich zaprzężonej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Czy ktoś widział?????? 06.01.09, 23:00 akkaja napisała: > A pewno, że coś nie tego ;-) > Jaroszówka w Białymstoku dzielnicą jest ... byłem dzisiaj na Jaroszówce ; Rycerska, Cz.Kapturka, Skrzatów, Rycerska, Raginisa - sanków, ze nie widział tymbardziej góralskich :) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Może Moder by tak wspanialomyślnie 06.01.09, 11:56 jakowyś kulig zorganizował, sanki by się znalazły, może nie takie kozackie jak Akka miała, ale trochę płozy nawoskować i wiooo przez polne drogi, lasy podlaskie, niczym błyskawica! Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Może Moder by tak wspanialomyślnie 06.01.09, 13:06 Moder to jest teraz taki zajęty,że nie zdążył się z Tobą przejechać.Jak czytam w sąsiednim wątku,potrwa to jeszcze trochę,zanim będzie to znowu możliwe.Ale nie rezygnuję,o niee... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Może Moder by tak wspanialomyślnie 06.01.09, 13:44 Właśnie tamten wątek ewidentnie wskazuje,że ode mnie trzeba trzymać się z daleka, gdyż stwarzam zagrożenie.Jednak cienias ze mnie i do tego jak to ciężko pogodzić się z popełnieniem błędu... Aha, Twoja piękniejsza połowa dzisiaj zrobiła mi dobry uczynek. Nam to dobrze, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Może Moder by tak wspanialomyślnie 06.01.09, 21:20 Może i ciężko pogodzić się z błędem,ale któż ich nie popełnia? Najważniejsze,że zrozumiałaś na czym ten błąd polegał i jestem pewien,że kolejny raz go nie popełnisz.Zatem nie stwarzasz już zagrożenia... :) PS.Piękniejsza połowa pozdrawia... Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Może Moder by tak wspanialomyślnie 07.01.09, 09:06 obserwer11 napisał: > byłem dzisiaj na Jaroszówce ; Rycerska, Cz.Kapturka, Skrzatów, Rycerska, Raginisa - sanków, ze nie widział tymbardziej góralskich :) Tak i ja myślałam, że to skrzacio-kapturkowa sprawka ... z tym zniknięciem mych sanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Może Moder by tak wspanialomyślnie 08.01.09, 20:44 Bylem dzisaj w Pretorii i w Johannesburgu- sanek nie widzialem....ale, ale zauwazylem w Soweto jak mlodzi murzyni ciagali sanie po asfalcie...nie byly to jednak goralskie- jakis miejscowy wyrob Made in Home:( Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: Może Moder by tak wspanialomyślnie 09.01.09, 14:31 Eeee, to nie me były te sanki.... Moje koniki nie są kare :D Odpowiedz Link Zgłoś