Dodaj do ulubionych

- 29 stopni

05.01.09, 11:14
Taka była dzisiaj temperatura w niektórych miejscach Polski.Ja w nocy
zaobserwowałem w Siemiatyczach tylko - 15 i dopiero nad ranem spadła do - 17
stopni.Czyli nie jest tak źle! A ile było na Jaroszówce,w RPA,Belgii? Napiszcie :)

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6120584,Dzis_rekordowo_zimna_noc.html
Obserwuj wątek
    • head_hunter Re: - 29 stopni 05.01.09, 12:01
      Proszę i "tylko" - 10. I słońce w pełni :)
    • akkaja Re: - 29 stopni 05.01.09, 13:46
      A jak jest na Jaroszówce, to ja nie wiem. Trzeba jakiegoś ludzia z Supraśla o to zapytać. Może jadąc do Białego do pracy świtaniem, miał ze sobą termometr w kieszeni i na Jaroszówce będąc sprawdził temperaturę. ;)
      Na mym osiedlu natomiast, o 5.40 było 17 stopni C na minusie...
      • siemiatycze Re: - 29 stopni 05.01.09, 18:13
        Właśnie teraz jest minus siedemnaście,z tendencją zniżkową...
        • akkaja Re: - 29 stopni 05.01.09, 18:26
          Oooo proszę !!! Objawił sie sam Pan i Władca!!!
          Chyba tylko mróz tu go zagonić potrafi ;)
          • siemiatycze Re: - 29 stopni 05.01.09, 19:43
            Ano mróz i to jaki - minus osiemnaście stopni...

PS.Też Cię lubię ;)
            • akkaja Re: - 29 stopni 06.01.09, 08:09
              A u mnie na zaokiennym było o 6 rano -20,5 ! Siarczyście zimno!

siemiatycze napisał:
              > PS.Też Cię lubię ;)

PS. Nie dość, że zjawia się jak jeden z trzech K+M+B raz do roku prawie, to jeszcze erotyki się naczytał w antrakcie bytności forumowej ;)
              • ulgosia Re: - 29 stopni 06.01.09, 08:38
                A u mnie -7 i też siarczyście zimno:)
                • siemiatycze Re: - 29 stopni 06.01.09, 13:09
                  Postaram się częściej niż K+M+B.A te -7 Ulgosiu,to daj Boże tak u nas... :)
                  • siemiatycze Re: - 29 stopni 06.01.09, 13:28
                    Zapomniałem dodać,że było dwadzieścia dwa na minusie i auto mi zdechło
                    od tego... :(
                    • akkaja Re: - 29 stopni 07.01.09, 09:09
                      U mnie było - 15 tylko....
                      Aaaaa i auto mi nie zdechło, dycha jeszcze ...
                      • fakir530 Re: - 29 stopni 08.01.09, 20:17
                        ...a u mnie dzisaj o 5 rano- jak jechalem do pracy bylo tylko 21, a
                        teraz jest tylko 28.Po poludniu bylo 38.
                        Auto tez mi nie zdechlo, ale ja powoli (z)dycham z tego upalu...
                        • siemiatycze Re: - 29 stopni 09.01.09, 06:53
                          siemiatycze napisał:

> A te -7 Ulgosiu,to daj Boże tak u nas... :)

Proście,a będzie wam dane - minus cztery na termometrze... :)
                          • akkaja Re: - 2 stopnie .... 09.01.09, 14:27
                            aaaa jaka ślizgawica !!! aaaa fuuuj!
                            • siemiatycze Re: - 2 stopnie .... 17.01.09, 16:14
                              Znowu wraca upiorność zimna -7 i chyba spada.Fakirze,gdzie jest to obiecane
                              ciepło z RPA..?
                              • ulgosia Re: - 2 stopnie .... 17.01.09, 17:55
                                Co prawda u mnie jest +7 ale kochanego ciepełka nigdy zbyt wiele...:)
                                • czesiula Re: - 2 stopnie .... 17.01.09, 20:00
                                  Dzień był przepiękny....Nie czułam zimna:-)
                                  • siemiatycze Re: - 8 stopni .... 18.01.09, 19:39
                                    Ciepłe kobietki... Ja wymarzłem się dzisiaj strasznie.Już jest - 8 ...
                                    • siemiatycze Re: - 8 stopni .... 19.01.09, 08:27
                                      Jeden stopień na minusie,ale pada śnieg.Chyba będzie z tego śliska mazia.Chociaż
                                      właściwie już przestaje padać...
                                      • fakir530 Re: - 8 stopni .... 19.01.09, 20:28
                                        Sprawdzam- u mnie: 21.30 i 25 stopni (w cieniu)
                                        Powodzenia...
                                        • siemiatycze Re: +5 stopni .... 21.01.09, 11:50
                                          Nie ma się czym chwalić - u nas już jest +5,a do lata będzie więcej niż u Ciebie
                                          teraz... Oooo! Też powodzenia...
                                          • ludwik_xv Re: +5 stopni .... 22.01.09, 17:18
                                            Wiosna panie sierzancie;)
                                          • fakir530 Re: +5 stopni .... 24.01.09, 22:14
                                            U mnie lato bedzie do maja,potem jesien, dluga zima i od wrzesnia
                                            znowu lato...
                                            Lato, lato i juz po lecie Staszek Gazda jest na mecie-przypomnialy
                                            mi sie slowa starej piosenki...
                                            czy ktos jeszcze to pamieta?
                                            • czesiula Re: +5 stopni .... 26.01.09, 23:05
                                              Ja pamiętam, oczywiście....A szło dalej tak: na zakręcie dodał gazu, aż się
                                              znalazł na....
                                              Przeróbka znanej piosenki chyba z filmu" Szatan z siódmej klasy"
                                              • siemiatycze Znowu - 8 ? 01.03.09, 07:05
                                                To już przesada! Proszę zrobić ciepło...
                                                • ulgosia Re: Znowu - 8 ? 01.03.09, 08:42
                                                  A u mnie od rana piękne słoneczko.I o minusach nikt już chyba nie myśli :)
                                                  • siemiatycze - 11 02.03.09, 08:41
                                                    Słoneczko i u nas od rana żarzy,ale termometr - 11 rano wskazywał...
                                                  • penicylina81 Re: - 11 02.03.09, 11:13
                                                    Temperatura sobie, a reszta sobie- otóż od dni kilku ptaki tak cudnie kwilą za
                                                    oknem,ze aż się ciepło na sercu robi. Wiosna idzie i nic tego nie zmieni;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka