tasman23 25.02.09, 17:01 Obecne forum Siemiatycz wygląda jak zakład przerobu wikliny.Plotą o byle czym i byle co.Proponuję zająć się konkretnymi sprawami,miastem, kryzysem , ponieważ lepiej wyplatać koszyki niż pleść byle co. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
penicylina81 Re: forum 26.02.09, 10:28 Więc zamiast się mądrzyć, może by tak Szanowny/-a Pan/-i zarzuci jakiś ciekawy/istotny/konkretny temat do konwersacji. O ile mi wiadomo, forum jest dla wszystkich i można poruszać tu dowolną tematykę. Jeśli jest za mało fachowa, zawsze można poszukać czegoś dla siebie w przepastnych czeluściach internetu- no chyba ze nie ma się nic sensownego do powiedzenia i tylko plecie się trzy po trzy zamiast upleść koszyk... Odpowiedz Link Zgłoś
teezet Re: forum 26.02.09, 16:52 Wow! Wyzwoliło się więcej energii niż przez zeszłe pół roku na tym 'forumie' :D Żeby nie doszło do katastrofy podrzucam biegusiem temat do dyskusji, który powinien tu pasować i nie wzbudzać niepotrzebnych kontrowersji: "Kochani, u mnie za oknem śnieg! A u Was?" Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: forum 26.02.09, 20:06 Śnieg, breja i ...dwa razy dzisiaj się przewróciłam, kurczę. Hihi...Starość, czy co?A o kryzysie trabią wszędzie, już wole ble, ble na forum i trochę spokoju:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: forum 27.02.09, 09:06 A ja to bardzo, bardzo, ale to bardzo skromnie, chciałabym zauważyć, że wiklina to też biopaliwo .... A o biopaliwach, to istnieje już wątek na tym forumie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11009&w=91859279 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
head_hunter Re: forum 27.02.09, 10:47 Ze też niektórym chce się iść w ślady łaskawie nam panującego Pana Prezydenta i gadać,gadać,gadać o jakimś kryzysie.A ile piany zwanej przez innych energią można przy tym wyzwolić i to brudnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akkaja Re: forum 27.02.09, 13:37 head_hunter napisał: > A ile piany zwanej przez innych energią > można przy tym wyzwolić i to brudnej ;) Że napomknę - o energii i do tego o bioenergii, wątek już istnieje ... he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
teezet Re: forum 27.02.09, 13:54 Skoro po pierwszym orle wstałaś i byłaś w stanie zachować mobilność pozwalającą na wykonanie drugiego, to z całą pewnością nie jesteś stara. Starzy ludzie padają raz. Ale dopóki się nie roztopi, to na wszelki wypadek lepiej dwa-trzy drinki mniej... ;) W kwestii kryzysu idziesz za radą Młynarskiego:'Po co babcię denerwować? Niech się babcia cieszy!'? A 'krzywa rośnie'! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: forum 28.02.09, 10:22 Nio, też tak myślę, a dziś za oknem jest pięknie...Chociaż myślałam, że nie da się przejechać, ale wszystko dobrze...Bajkowy świat:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: forum 28.02.09, 10:59 Chciałem powalczyć z tym pięknem,ale wystąpiła awaria narzędzia zwanego potocznie łopatą... Poczekam - niech teraz problem sam się rozwiąże :) Odpowiedz Link Zgłoś