greis52 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 25.01.10, 08:48 o tej porze to ja juz pod kołderka siedzialam ale nadrobie "dzień dobrym" takim naprawde dobrym, ciepłym i wesołym!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 25.01.10, 22:03 wiecie co?? dzis wojownik i pies dali mi w kosc czlapie pod wode,bo jutro moze byc zas zimna pokoiki powietrzylam Wam, poduszeczki gwiazdkami oblozylam, kolderki ksiezycem ozdobilam przylucie sie w podunie i odplyncie w blogi sen, Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 27.01.10, 20:47 zycze milego snu pod kolderka.... nie znaczy to,ze juz pod nia sie wslizguje Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 30.01.10, 21:25 otulcie sie kolderkami za oknem mrozsko.... snijcie moze juz o wiosnie Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 30.01.10, 22:13 Dobranoc,jeszcze idę na szkiełko... Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 03.02.10, 20:59 lozeczko zaprasza.... spijcie z pieknymi snami popatrze na szkielko i odplyne Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 03.02.10, 21:18 Dobranoc,mi też oczka się kleją...... Odpowiedz Link
greis52 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 07.02.10, 22:20 zdrowego snu życze!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 11.02.10, 09:20 zaniedbalam dobranocki moje odplyniecia w objecia Morfeusza sa bardzo pozne, dzis postaram sie podobranockowac Was Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 11.02.10, 21:39 oczka sie zamykaja, kolderka rozgrzala cialo, wtolcie sie w podusie i snijcie o srebrzystych drogach co w kraine czaru was wioda. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 11.02.10, 22:09 Ja też zaraz idę do łóżeczka. Dobranoc, spokojnych snów Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 12.02.10, 19:55 Dzień za dniem Znów minął dzień niepowtarzalnych myśli i marzeń, w tym nierealnych zdarzeń, co by się mogły wydarzyć. Pięknie jest marzyć. E.W-P Dobranoc, spokojnej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 13.02.10, 09:04 *Irene wczoraj wlasnie wieczorkiem, tak z siostra rozmawialam o zakonczeniu dnia, ze zapomnialam na kompik wejsc, pozniej filmy przy ktorych oczywiscie usnelam i nawet nie pamietam co ogladalam Odpowiedz Link
greis52 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 13.02.10, 22:31 spokojnej nocki i zdrowego snu zycze! Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 15.02.10, 21:36 Dobranoc, kolorowych snów Odpowiedz Link
nana_c Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.04.10, 18:11 Jeszcze troche do spania, ale juz mówie dobranoc Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.04.10, 21:30 Ciężko mi się usypia,bo mam szumy w uszach i na dodatek jedzie ciężarówka. W dzień mi nie przeszkadza,też mówię dobranoc. Odpowiedz Link
greis52 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 08.04.10, 21:35 dobrej nocki, a przy okazji wyprostowalam tego dobranockowego zawijasa Odpowiedz Link
greis52 Przyszłam powiedzieć Wam dobranoc........ 09.02.11, 22:00 Już słoneczko zaszło, a na niebie księżyc lśni. Śpijcie spokojnie i milutko, czas na słodkie sny! Dobranoc! Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć Wam dobranoc........ 10.02.11, 10:34 Greis, no slodkie wierszyki dobranockowe, wczoraj pozno wrocilam, wiadomo,plaskalam sie w basenie Odpowiedz Link
irene.jg Re: dobranoc........ 23.10.11, 22:06 Dobranoc Sen Iść przez sen ku tobie, w twe słodkie ręce obie... przez pola długie ogromnie, sadzone w rzędy doniczek... samych niebieskich konwalii i szafirowych goryczek... ...przejść przez jezioro nieduże, zrobione z drewnianej balii... i trochę nieprzytomnie iść dalej przez bór ciemny, w którym kwitną róże, lecz w którym się nie pali ani jedna świeca... gdzie straszy stary niedźwiedź dziecinny zza pieca, dziś przerobiony na kota... I widzieć w oddali już twoją psią budę z kryształu, blachy i złota... przedrzeć się z trudem poprzez dziwną grudę... i jeszcze ten rów przebyć... - potknąć się - i już nie być. Maria Pawlikowska Jasnorzewska Odpowiedz Link
greis52 Re: dobranoc........ 29.10.11, 20:21 spokojnego snuI nie zapomnijcie przestawić zegarków Odpowiedz Link
irene.jg Re: dobranoc........ 30.10.11, 19:16 Dobranoc. Jutro raniutko wyjeżdżam na groby moich bliskich. Spokojnej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: dobranoc........ 02.11.11, 08:46 dziekuje Wam za sliczne dobranocki... ja po wczorajszej pracy w ogrodzie "odplynelam" nawet nie wiedzac o tym przy telewizorze Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 02.11.11, 15:55 chyba dobry wieczór, bo za oknem ciemno, chociaż jeszcze wczesna godzina pozdrawiam cieplutko wszystkich Vistulan Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 02.11.11, 16:57 witaj Kasikku w dobranocce milo powitac. faktycznie dawno nie klikalas z nami, stesknilam sie za Toba... Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 02.11.11, 20:00 w szczegolnym dniu dobranockowo sie zegnam... odpoczywajacie noca..... Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 02.11.11, 20:11 Doslownie same oczy mi się zamykają. Dobrej i spokojnej nocy życzę Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 02.11.11, 21:24 ja też już padam na pyś ale jeszcze trochę muszę popracować... Kendula, ja za Tobą też się stęskniłam Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 03.11.11, 08:53 *Kasikku wyobraz sobie, ze przedwczoraj myslalam o Tobie i o Dziewczynkach miejcie sobie dobrze i tak teraz pomyslam,ze Wy to jak Aniolki Czarliego Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 03.11.11, 21:37 mała to raczej taki aniołek z różkami, ale słodka a starsza to grzeczna dziewczynka a ja... no ja to aniołkiem nie jestem i raczej już nie będę ;P Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 04.11.11, 09:05 i popatrz Kasikku, jak siostry rozne haraktery maja, podobnie jak my z siostra....no anoilem tez nie jestem moze w innym stopnia znaczeniu Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 04.11.11, 18:40 Noc Ile ci gwiazd ofiarować za tę noc, za tę noc. A może pełny księżyc za tę noc, za tę noc. Wiem, że jesteś godna słońca. Ale nie chcę cię obdarować słońcem. Bo wtedy skończy się noc, skończy się noc. Tadeusz Kubiak Kolorowych snów Vistulanie, kładę się do łóżka, poczytam sobie. Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 05.11.11, 09:07 slodki wierszyk Irene, tez nieraz o tej porze do lozka z ksiaka wchodze, mam nadzieje,ze ksiazka na nosie nie wyladowala, tak u mnie sie zdarza Odpowiedz Link
czuk1 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.11.11, 01:28 Też dobrej nocy... śpiącym przecież .... życzę - Mariusz Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.11.11, 09:28 *Mariusz no dlugo nie spales,ale w tej chwili pewnie juz wstales i wyspany? Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.11.11, 20:29 Irene/Greis/Jaga i nieobecni spijcie blogo... ja pedze do dokonczenia na drutach przepaski, wczorajsza sprulam dzis nowa koncze...* jutro powitam Was radosnie Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.11.11, 21:22 Nie wątpię Kendo, że jutro powitasz nas radośnie, przekazujesz tyle ciepła i zainteresowania dla każdego. To jest Twój znak rozpoznawczy, Twoje logo A dziergaj sobie spokojnie i miej kolorowe sny jak już pójdziesz w objęcia Morfeusza. Dobranoc! We śnie We śnie jesteś moja i pierwsza we śnie jestem pierwszy dla ciebie rozmawiamy o kwiatach i wierszach psach na ziemi i ptakach na niebie We śnie w lasach są jasne polany Spokój złoty i niesłychany pocałunki zielone jak paproć Albo jesteś egipska królowa jak miód słodka i mądra jak sowa a ja jestem dla ciebie jak światło. Konstanty Ildefons Gałczyński Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.11.11, 22:32 Dobranoc...dobranoc...dobranoc... Miłych snów Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.11.11, 23:38 Kotki też ułożyły się do snu... przyszły dzisiaj znikąd i nie chciały odejść, są oswojone, w ogóle nie boją się ludzi. Dostałam fotkę od swego dziecia Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 07.11.11, 10:12 ale sie tu nadzialo podcczas nocy *Irene, dzieki, milo sie czyta "o sobie" tak z poniedzialku.. Irena ,napisze,ze tez jests "duchem dobrym Vistuli",pelna ciepla i ciekawych tematow a najwazniejsze umiesz wybrac odpowiedni wiersz do sytuacji a kociaczki ktos podrzucil?????????????? *Jaga z misiami spac chodzi lubie obrazki z misiami a nawet kiedys od siostrzenicy dostalam i Bobby dobral sie do niego-musze buske zeszyc. wstalam wyspana Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 07.11.11, 10:38 To się okaże niedługo czy ktoś podrzucił, jeśli na rozwieszone kartki nikt nie odpowie. Kendo, działo się w nocy, bo rozdzwoniły się telefony od rodzinki i najlepszej przyjaciółki, parę godzin mi to zajęło Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 07.11.11, 11:14 A ja spałam dziś do ósmej,oczy otworzyłam, a tu słonko zagląda do pokoju,piękne wstawanie. Kotki na pewno podrzucone,a obróżki chyba specjalnie,żeby ludzie wiedzieli, że domowe i bez chorób.Śliczna rodzinka. Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 07.11.11, 11:38 niesamowita sprawa z kociaczkami, mysle,ze sie niekt nie przyzna, skoro obroze przeciw-pchlowe nalozyli to jak Jaga "mowi" chca by ludziska sie nimi zajeli... strasznosci, ludzie nie maja serca. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 27.11.11, 22:46 Śpijcie spokojnie Kochani, kolorowych snów Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 28.11.11, 08:26 niestety noc byla niespokojna ale dach "siedzi na chacie" dzis cisza po sztormie Odpowiedz Link
kendo Re: dobranoc........! 12.01.12, 08:44 *Greis dzieki za dobranocke doslownie odplynelam wieczorem wczesniej w objecia orfeusza wyspana ale z bolaca glowizna...normalka,zmiana klimatu i cisnienia...przejdzie jak zawsze. Odpowiedz Link
kendo Re: dobranoc........! 29.01.12, 09:31 dzieki Greis za dobranocke, wyspalam sie we wlasnym lozeczku Odpowiedz Link
jaga_22 Re: dobranoc........! 29.01.12, 10:52 Ja też dziś dobrze spałam,a Greis pewnie jeszcze się dobudza. Odpowiedz Link
kendo Re: dobranoc........! 29.01.12, 11:18 *Jagus Greis juz rankiem nas odwiedzila w wielu watkach....., zyczac zarazem milego odpoczynku Odpowiedz Link
kendo Re: dobranoc........! 01.02.12, 22:58 spijcie by sie wyspac slicznie platki sniegu utulily dzis nasze miasto akurat wieczorem leniwie sobie plati padaly , psiun nic z tego sobie nie robil,ociagal sie ... na reke mi to bylo, bo mrozik jakby zelzal -4 stopnie/wiatr ucichl,a platki sobie lecialy i lecialy, w swietle lamp slicznie wygladaly.... Odpowiedz Link
kendo Re: dobranoc........! 08.02.12, 09:42 jakos odwilzowo sie zrobilo i nie grzali za mocno, zmiana pogodowa tez "odcisnela" znak na poduszce" nie za bardzo sie wyspalam Odpowiedz Link
greis52 Re: dobranoc........! 16.02.12, 21:49 z brzuszkami napełnionymi słodkościami spokojnej nocki życzę! Odpowiedz Link
kendo Re: dobranoc........! 17.02.12, 09:15 hej,hej!!!!!!!!!!!!!!!! paczkowicze chyba wyspane i bez bolacych brzuszkow? Odpowiedz Link
greis52 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 04.03.12, 21:48 dobranoc i udanego kolejnego tygodnia marca! Odpowiedz Link
greis52 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.03.12, 20:02 juz w lozeczku tez o tym pomyslam, zmarzlam na spacerku z psiakiem ale jeszcze zupke na jutrzejszy obiad musze uwarzyc kolorowych snów! Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.03.12, 20:15 no myslal by kto,ze jagusia juz tak wczesnie do lozeczka sie uadala? poczlapala na szkielko i juz podobnie i ja robie.... dzis naprawde sie zasiedzialam przy kompie... JAga/Greis/Irene/Dorka miejcie sobie mily wieczor i wyspana noc Odpowiedz Link
irene.jg Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.03.12, 20:36 Ja się naprawdę kładę już do łózka i mówię wszystkim Dobranoc Odpowiedz Link
kendo Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 06.03.12, 21:01 Dobranoc Irene, snij juz o wiosnie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Przyszłam powiedzieć dobranoc........ 07.03.12, 22:08 Widzę,że wczoraj wyczerpałyście limit na rozmowy, to dobranoc Odpowiedz Link