tetika 22.02.12, 12:51 wieczornej imprezy mysle ze mozna juz zaczac chlodzic szampana przed tak powazna uroczystoscia -- Kącik Przyjaźni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irene.jg Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 12:55 Ja mogę świętować dopiero po północy. Odpowiedz Link
tetika Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 13:27 Jagus przeciez dzis 10 rocznica Forumka , wiec staram sie ja jak najuroczysciej obchodzic i juz zaczynam przygotowania trzeba jeszcze cos pysznego pomyslec o np. takie? Odpowiedz Link
kendo Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 13:38 o jejaaaaaaaaaaaaaaaa? ja miedzy materacami i posciela bo pokoik goscinny odswiezam i jakies chyba zle duszki wyploszylam bo slyszelismy jakies dziwne dzwonienie/pukanie do drzwi, az strach sie bac,bo psiun tez przystanal na momet bawiac sie pikla i sluchal co to takiego a tu takie przygotowania trwaja bede musiala nawet zebym czolgala sie po "porzadkach" przybyc na uroczystosc wiec moze ktos bedzie chcial drinka robic...., i zagrysc tortem chlebowym ,, dzis samymi rarytasami sie czestujemy Odpowiedz Link
irene.jg Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 14:04 Wspaniałe jedzenie, kolorowe. Ja upiekłam kaczkę na tę okoliczność, właśnie wyjęłam z piekarnika, jak ostygnie przełożę na ładny półmisek i udekoruję liśćmi sałaty i pietruszki. Przyjdę tuż przed północą, głodna, bo przykładam się do postu dzisiaj solidnie Odpowiedz Link
irene.jg Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 14:32 I jeszcze coś, żeby nie było, że za tłusto.... Odpowiedz Link
tetika Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 14:45 no prosze jak sie kobitki rozochocily na imprezowanie wystarczy tylko haslo bardzo mi sie takie podejscie podoba. a jedzonka takie ze kurcze glodna sie robie od patrzenia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 16:01 Tetiko,ale mnie zaskoczyłaś,nawet o tym nie pomyślałam. Dobrze,że kaczusia od północy,bo jestem strasznie napchana. No co...miało być raz ,a solidnie.Już więcej jeść dziś nie będę. Wszystko przez męża,bo mi tyle nałożył,a ja tylko zjadłam. To ja tylko picie przynoszę. Odpowiedz Link
kendo Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 16:49 wowwwwwwwwwwwwwwwwww !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochane faktycznie jestescie z przygotowywaniem potraw, *Irene kaczucha jak najbardziej bedzie tez witana na stole a my przy stole albo przy niej,jak kto woli a przed nia tez "przekaseczki a zwlaszcza z lososia-bo go uwielbiam, *Jaga no takie soczki naturale to sie zmieszcza zawsze...... szkoda tylko ,ze gzik sobie przygotowalam a ostanie dwa kartofle spalilam przez to "wielkie sprzatanie", cale szczescie garnek uratowalam *Tetika uwielbiam wszelakie salatki,i jest co podpatrzec by realowe sobie wymodzic wieczorem,jak televizornia mnie nie przykuje do fotela to wpadam na swietowanie Odpowiedz Link
irene.jg Re: przygotowanie do.... 22.02.12, 18:48 Idę przed telewizornię, ale przed pójściem do łóżka jeszcze tu wpadnę by coś skubnąć z tego smakowicie wyglądającego żarełka Odpowiedz Link
dorka556 Re: jak rozpusta to na calego 22.02.12, 20:02 Ja dzisiaj poszczę a tutaj coraz to nowe smakowitości są serwowane. Miejcie litość dziewczyny, bo zaraz powędruję do lodówki. Odpowiedz Link
kendo Re: jak rozpusta to na calego 22.02.12, 21:21 *Dorka prosze sie czestowac bez krepacji wszystko posne jest i wirtualne, samej mi tez slinka juz po kalwiaturze zacznie kapac tez wpade jeszcze po skonczeni ostaniej czesci "filarow" i moze juz kacziszka tez bedzie gotowa Odpowiedz Link
jaga_22 Re: jak rozpusta to na calego 22.02.12, 22:12 Ja już dwa razy lodówkę otwierałam,ale się powstrzymałam. Na szczęście napotkałam córkę i było mi głupio.Napiję się mineralnej. Odpowiedz Link
kendo Re: jak rozpusta to na calego 22.02.12, 22:24 no cos Ty Jagus? ja tam grzanke sobie wcisnelam z serkiem Pihladelfia samokowite wszystko, w piatek handlowac bede...lista dluga sie robi..... a teraz chyba lodami sie poczestuje, nawet mam w zamrazarce miejcie sobie milo Odpowiedz Link
irene.jg Re: jak rozpusta to na calego 22.02.12, 22:30 Jeszcze troszkę i będzie można skosztowac kawałek tortu. Mała poprawka do napisu na torcie: W wielkim stylu "na obcasach" biegnie dzielnie Kenduś nasza Odpowiedz Link
irene.jg Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 00:00 Powiedziałam, że przyjdę o północy? No i jestem Napiję się soku i zmykam do łóżeczka. Rozpusta będzie jutro Odpowiedz Link
kendo Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 09:33 o ranyyyyyyyyyyyyy Irenae ales slicznego smakowitego torcika podsunela uwielbiam takie slodkosci, wczoraj po myciu okna/lub po lodzie do poduszki obsypalo mi usta "zimnem"-oryszczka ot co lakomstwo potrafi wywolac dzieki Wam Kochane Forumi za tworzeniu forum, bez Waszych wpisow bylby tylko moj monolog. Odpowiedz Link
greis52 Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 09:40 no ładnie się tu wczoraj świętowało na okruszki się tylko załapałam... rozpustnice z was Odpowiedz Link
irene.jg Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 10:44 No, tak! Wczoraj fajnie się tu działo Odpowiedz Link
kendo Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 10:57 no,powiedzmy, ze dzis mozna "powtorke" zrobic milo bylo i nawet Tetika,nowo przybyla Forumka,bardzo zaangazowana byla lubie takie "zarelko", wlasnie pancio do sklepu sie wybiera, lece liste mu skompletowac Odpowiedz Link
jaga_22 Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 11:00 No dobrze,poszłam spać o północy,chciałam oglądać film,ale aż do 2-ej to zrezygnowałam.Nie dałam się skusić na żaden okruszek,choć bardzo mi się chciało jeść,ale się uparłam. Wstałam z siebie zadowolona. Odpowiedz Link
kendo Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 11:07 *Jagus, ale masz silna wole *Irene, a ja zaliczylam gruszke....po lodach Odpowiedz Link
tetika Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 13:17 spac nie mozecie? nie wiecie ze najpiekniejsza cera kiedy sie kladziemy spac przed polnoca???? Odpowiedz Link
irene.jg Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 13:37 Czasami coś tam chodzi po głowie i spędza sen z powiek Odpowiedz Link
tetika Re: jak rozpusta to na calego 23.02.12, 13:54 jak mam problem to minie zrywa nad ranem i juz zasnac nie moge.... Odpowiedz Link