kendo 25.05.12, 10:43 w urodzinki robimy mile minki i sciskamy gratulujac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: henryk245 25.05.12, 10:46 no byly wczoraj i co ,ze zapomnialam?, powtorze za Toba,jestesmy juz starzy.. zycze jednak duzo sily na zycie pociechy z Bobby zdrowka/zdrowka i zdrowka. , Odpowiedz Link
henryk245 Re: henryk245 25.05.12, 11:51 Dzieki za zyczenia,wczoraj skonczylem 62 lata a dzisiaj zaczolem 63 jednym slowem mlodzian zemnie,martwi mnie tylko ze niema vakantu na listonosza w naszej wsi-bym mogl sie wykazac. Odpowiedz Link
kendo Re: henryk245 25.05.12, 11:58 na zdrowko Henryku i ani mie sie waz na jakies tam zatrudnianie na listonosza, pilnuj swego gniazdka.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: henryk245 25.05.12, 13:02 Masz rację Kenduś, potem powiedzą, że dzieci od listonosza a swoją drogą wszystkiego najlepszego dla Henryka. pozdrawiam i wspominam tę pyszną co dzień parzoną kawę Odpowiedz Link
greis52 Re: henryk245 25.05.12, 12:46 niech Ci przyjemnie mija kolejny rok i nie zgub poczucia humoru Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: henryk245 25.05.12, 14:10 Gdy Twoja glowe srebrny szron przyproszy. Nie opuszczaj glowy, podnos wysoko uszy, Los niesie niewiadoma co dzien do Ciebie i tylko prosmy jego zeby byl hojny w same dobre rzeczy dla CIEBIE. I wszystkiego najlepszego co Sobie sam jeszcze zyczysz. -Lusia- Odpowiedz Link
henryk245 Wam Wszystkim ... 26.05.12, 09:02 .. Dzieki Wielkie za zyczenia urodzinowe chyba wybiore sie do miasta po jakas laske coby pasowala ..ponoc starszym panom sie nalezy ? Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Wam Wszystkim ... 26.05.12, 09:13 A pewnie, tylko sobie wybierz ta najporostsza, coby Cie lekko nosila i Ty ja lekko nosil..... -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re: Wam Wszystkim ... 26.05.12, 11:46 oooooo??????????? laske???????? a ja Ci juz jako laseczka nie wystarczam, jeszcze nie pokrzywionam? no,ale moze i tak wybierz sie to moze loda sobie na ryneczku polizesz wsrod ludziskow.... popatrzysz na nich.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Wam Wszystkim ... 26.05.12, 16:21 Ale sie usmialam, masa ludzi przyjechala dzisiaj do miasta, otworzyli most chociaz nie skonczony, odblokowali parkingi kolo mnie, okropnosc. -Lusia- Odpowiedz Link
kendo Re:henryk ... 14.07.12, 11:47 i miales racje...cisza.... wezmiemy sobie w odwet,jak juz w domu bede a na razie to wspominaj sobie dawne mile czasy ,kiedy bylismy pelni werwy i zdrowia.... te zle zapomnij calkowicie... i byle do przodu.... pomyslec,ze to juz tyle lat??????????????????????? lece po truskawki sa w jednym miejscu za 10 kr....warto test zrobic... Odpowiedz Link
kendo Re:henryk ... 15.07.12, 09:44 i taki byles angelägen(wazny dzien)...i tez cicho siedziales, to miej sobie dobrze tez w takim razie, zapominamy ten dzien i juz... Odpowiedz Link
henryk245 Re:henryk ... 16.07.12, 07:27 innemedium.pl/sites/default/files/imagecache/zdjecie_640-480/nlo_0.jpeg Pani Zosia na ..grzybach. Odpowiedz Link
henryk245 Re:henryk ... 16.07.12, 07:29 www.innemedium.pl/sites/default/files/imagecache/zdjecie_640-480/nlo_0.jpeg Odpowiedz Link
skuter44 Re:henryk ... 16.07.12, 08:12 Chyba fotografik trochę wypił ... stąd takie zjawy. Odpowiedz Link
pia.ed Henryk ... 31.07.12, 16:42 No to sie zonka znalazla ... wyszla z dworca nie ta strona co trzeba, a ja po 10 minutach czekania pojechalam do domu. Kiedy zadzwonilam, to umowilysmy sie ze znow podskocze rowerem, co zajmie mi 5 minut, ale jak na zlosc nie moglam znalezc okularow ... bez ktorych nie moge sie ruszyc z domu, wiec zajelo mi to drugie 5 minut, ale w koncu sie spotkalysmy. Musze powiedziec, ze kendo robi sie z roku na rok mlodsza ... Umowilysmy sie pod Lindex, gdzie latwo jest sie znalezc i myslalam ze znow cos sie stalo, bo pod sklepem staly tylko ubrane wg najnowszej mody dwie nastolatki Odpowiedz Link
pia.ed Re: Henryk ... 31.07.12, 17:48 Jestem szczesliwa, bo dzieki kendo i Lusi kupilam w ciagu pol godziny to, za czym chodzilam od paru miesiecy ... i dostalam tips gdzie pojechac aby sie wyekipowac. Te dziewczyny to "zywe sreberka", z niesamowita energia ...Tobie ta energia chyba tez sie udziela ... Ciesze sie ze je spotkalam, bo bardzo mi sie obie spodobaly. Odpowiedz Link
henryk245 Re: Henryk ... 31.07.12, 19:57 Pia,skoro zakupy "kendo" tez udane to ja musze przejzec konto bankowe a tyle o tym w przyslowiach jak to ".. miasto niedobre dla dziewczyn" .. i ich slubnych. Odpowiedz Link
kendo Re: Henryk ... 31.07.12, 21:39 noooooooooooo.. nie bylo tak zle, konto bankowe uratowane-nienaruszone i w portwelu tez duzo zostal... *Pia, dzieki za komplemety i dodam,ze u Ciebie zadnej zmarszczki jeszcze nie zauwazulam a okulary na nosie mialam, tez ladnie wygladaz od naszego ostaniego spotkania, no moze ciuc troche przybylo w niektorych miejscach... Odpowiedz Link