level 01.06.02, 13:39 moc goracych buziaczkow,wielu cukiereczkow malo klotni zyczy wam wszystkim bedacym na tym forum, duze dziecko levelek:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 14:00 w imieniu wszystkich forumowych dzieci bardzo dziekuje i Tobie też dużo zabawek i słodyczy życze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 14:03 dziekuje za cukiereczki,polazlbym z kims do kina,lub do cyrku,zawsze lubie tam ogladac malby i slonie sa takie ujmujace,nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 14:09 cyrki to są niezłe na tym forumie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 14:14 czyli nie trzeba isc do cyrku,wystarczy tutaj sobie pobyc,tak mowisz dziekuje za cenna informacje,jestem swiezy i nic tu nie jarze,dzienks za kontakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 19:09 sprawdz pocztę tam jest odpowiedź na pytanie z kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:19 dozgonna wdzięczność hmmm uważaj bo jeszcze jak będę miała problemy kiedyś to się do Ciebie zwrócę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:23 no to ja czekam z utęsknieniem na to wydarzenie! w końcu będę miał z kim pogadać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:29 i jest fajnie. dzisiaj nie na imprezce? sobota i przed kompem? taka piekna kobieta,co tutaj robi? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:37 zbliża się czas sesji i muszę udawać, ze sie uczę:) a skąd wiesz, ze jestem piękna? Kitek moją fotkę miał nikomu nie pokazywać i wierz tu mężczyźnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:45 nikt mi nic nie pokazywał,nikogo tutaj nie znam,poprostu wyczucie,intuicja mi podpowiada,piękna nieznajomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:00 ach Ty to umiesz prawić komplementy zresztą jak większość facetów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:08 bo ja lubię towarzystwo miłych i pięknych pań:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:17 u Ciebie też pada czy tylko u mnie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:34 deszcz pada czy komp pada? jak deszcz; to tak pada! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:52 nie komp mi nie pada chociaż ostatnio miałam z nim niezłe przeboje, kabelki od zasilacza zaczeły sie przypalać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:56 to raczej nie dziwne,od ilości spędzania czasu przed kompem cio? ale deszczyk u Ciebie pada chyba cio? niezłą wy tutaj macie podzielność uwagi,pogratulować:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:01 komp muszę mieć włączony bo muza z niego leci a bez niej nie mogę się skupić a Ty co w sobotni wieczór robisz przed kompem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:05 pracuję! niestety niektorzy nie maja wolnego wekendu,to choć czasami mogę sobie porozmawiać:} Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:10 tak późno a Ty jeszcze w pracy chcesz zostać pracownikiem miesiąca?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:14 jestem sam sobie sterem ,zeglarzenm okretem,tak więc pracownikiem miesiąca chyba nie zostanę,przynajmniej nie ma mnie kto mianować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:19 mogę Cię mianować; Za cały ten czas spędzony przed kompem Level przeszedł na następny level i zostaje superpracownikiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:28 dziękuję! nominację przyjąlem,coż za radość,że mnie ktoś docenił:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:37 jeszcze tylko dyplom dostaniesz i możesz świętować :) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:46 jeden juz mam,drugi tez sie przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:54 to Ci zazdroszczę bo swój będę miała za rok chociaż ostatnio stałam się jeszcze większym leniem i nie wiadomo jak to będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 23:54 napewno bedzie dobrze,wierzę w to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 10:14 Twoja wiara musi być bardzo silna, nie wiesz jakim jestem leniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 12:49 jestem tak silny jak Feliks Dzierżyński,witam z ranka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 13:53 również witam:) tylko nie z ranka bo pół dnia za nami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 13:59 dla mnie to jest ranek niestety! pogodnego popoludnia zycze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:10 już zaliczyłam jazdę rowerem i za chwile będę pyrki obierać na obiadek, tylko za długo nie pracuj dziś bo już pracownikiem miesiąca zostałeś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:14 no to ja chce zostac pracownikiem roku!!! ide potem w tenisa zagrac,tak że nie będę pracował cały dzień,dwie godziny przerwy będę miał! ja też trochę jeżdżę na rowerze,jak mam chwile wolnego. pozdrawiam Cię milutko,i zyczę miłego dzionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:23 jak byłam mniejsza to też w tenisa grałam, bo mój ojciec to zapalony tenisista, połamania rakiety życzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:41 całkiem powaznie to niedawno polamalem rakietke,juz mam nowa,tamta zlamala sie chyba na szczescie:) w Poznaniu to macie pewnie niezle warunki do gry ? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:54 to musiałeś mieć naprawdę mocne uderzenie:) warunki mamy do gry z tym, ze ja juz dawno nie grałam, wolę pływać:)) a Ty gdzie mieszkasz?: Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:58 do Poznania mam "kawalek" lece teraz pograc troszeczke, wieczorem sie pojawie, do zobaczenia piękno nieznajomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:01 teraz to ja predzej złamie serce,anizeli ponownie rakietke,witam piekna nieznajomą po malej przerwie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:04 a Ty taki łamacz serc jesteś to nieładnie nieładnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:09 jak lamie niezniszczalne rakietki tenisowe,to chyba i serce moge złamać nie? ladnie wpadlismy na siebie,ja dopiero odpalilem kompa,po przerwie a tutaj taka mila niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:15 nasze kompy się wyczuły:) ja nie lubie łamać serc za dobra dusza jestem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:22 to chyba jestes wyjatkowa,parę pań skutecznie tu lamie serducha:)/nie moje/ trafilem w nie lodołamacza!,super:))) jak tam szkolka? do przodu po wekendzie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:31 napisałam, ze nie lubie łamać co nie oznacza, ze nie łamię:))) a szkółka niestety nadal istnieje plan podłożenia bomby pod budynek nie wypalił:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 20:11 no to moze wąglik będzie dobry co? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 20:26 może i by był dobry, paczuszkę zadresuję do przemiłych pań z dziekanatu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 21:12 a co poanie wredniejsze od panow? w sumie jednym i drugim podsyp? Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 22:09 no i chyba sie rozmowa skonczyla? w takim razie dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 22:27 dobranoc:) a ja musze jeszcze moją pracę zaliczeniową przepisać:( Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 22:34 to straszne:( wracam w srode,odezwe sie, dziekuje Ci za rozmowę, dobranocka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 23:07 nie takie straszne bo już dużo przepisałam:) dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 10:43 a ja po trzech dniach wróciłem, zgodnie z zapowiedzia,jak tam na uczlni? świeci w Poznaniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 12:36 Witam po przerwie:) w Poznaniu świeci słonko a ja mam jutro egzamin ale niedługo koszmar skończy sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 13:31 polamania piora zycze:) u mnie takze niezla pogoda, teraz do nocy musze popracowac przy komputerze, w tak milym towarzystwie,to sama przyjemnosc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 16:10 cos nam sie rozmowa nie kleii?\ co jest powodem? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 17:23 wyszłam na zieloną trawkę, zeby się dotlenić:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 18:39 juz sie przestraszylem,ze Cię czyms urazilkem, zielona trawka dobra jest na wszystko,gratuluję decyzji! ja latam z jednego biura rachunkowego,do drugiego,i w ten sposób też mam czasami zielona trawke,wraz z zielonym samochodzikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 18:47 gram w tenisa za 10min,wpadnij to zagramy razem cio? jak nie wdepniesz,to sie zjawię za 2h,czesc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 21:49 lecisz tak szybko jak pileczka tenisowa:) mecz skonczony,mozna sie zabrac do pracy. jak minął Ci dzisiaj dzionek? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 21:58 w sumie miło, pogoda taka ładna, i wszystko byłoby fajnie gdyby nie jutrzejszy egzaminek. A Ty biedaku znowu pracujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 22:06 cale zycie to jeden wielki egzamin,ja pracuję bo lubię to co robię,mam z tego kase na chlebek i lekką satysfakcję,życzylbym wszystkim takiego stosunku do pracy. a ty jeszcze nie zakuwasz do egzaminow? mocna kawka i do pracy marsz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 22:18 cały czas niby zakuwam:) a tak naprawdę to chętnie bym to wszystko rzuciła i pojechała sobie gdzies daleko zdawać inne życiowe egzaminy:) a kawy nie pije:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 22:50 przepraszam nie wiedzialem w takim razie jakiegos dobrego drinka proponuje na dobranoc,może być? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 22:54 ale sama nie lubię pić napojów wyskokowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 23:28 moze w lusterko wystarczy popatrzec i juz jest najblizszy przyjaciel:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 10:48 Doping zażyty? powodzenia na egzaminach:) milego dzionka zyczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 23:45 dobranoc:) powodzenia jutro na egzaminach:) ściskam czciuki,powodzenia po raz drugi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 16:00 przyznaj się, ze za mocno nie trzymałeś kciuków bo buta dostałam:))) takiego śmiesznego egzaminu dawno nie miałam a jeszcze lepsza jest ponoć poprawka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 18:26 czesc! trzymalem mocno, poprawka to jest wykwint finezji i fantazji profesora, nic się nie martw,wszystko bedzie ok:) teraz przynajmniej bedziesz jeszcze wiecej przy komputerze,uczac sie pilnie nocki i ranki:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 18:35 ja się nie martwie bo pół roku nie zdało zabrakło trochę szczescia bo na wiedzę w tym przypadku nie mozna było liczyc za bardzo, ale za to z innego egzaminu dostałam piąteczke:)) a co u Ciebie wszystko oki?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 18:42 wszystko w porządku,poza tym ,że za oknem okropnie pada, i jeszcze mam problemy z siecia,nie moge szybko wchodzu ic na gazete,a co u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 18:46 u mnie na szczęscie nie pada a jutro wybieram się na zakupy w celu odreagowania stresu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 22:24 no to ktoś w portfelu bedzie miał przerąbane:) udanych zakupów Ci życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 22:59 dobranoc:) wracam w niedziele,wszystkiego dobrego w wekend zyczę Tobie i twoim znajomym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 12:52 czesc! jak tam mijajacy weekend? chyba masz niebawem egzamin,widze,ze jestes mocno aktywna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 14:28 Hej pożeram dużo warzyw i owoców i moja aktywność z dnia na dzień rosnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 14:41 bardzo dobrze,że tyle papujesz:)) a jak tam tańce? udały się? dzisiaj mocno trzymam czciuki za twoje udane egzaminy:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 14:48 no to chciałbym Cię kiedyś zaprosic na dzika ktorego wczoraj upolowalismy:) teraz wlaśnie idę do kolegi na dzika,którego kiedyś on upolował,a teraz go zjemy tak jak Levis zjadł Taysona:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 20:08 bardzo dziękuje za zaproszenie na dziczyzne:) a sami go przyrządzacie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 20:57 sami wszystko robimy,tzn moj kolega wszystko robi,ja mu tylko pomagam,własnie jestem po dzikij obiadokolacji,bylo naprawde wysmienite,palce lizac:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 22:08 ja teraz jem sobie kolacyjke i tez palce lizać moje ulubione pomidorki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 22:37 no to smacznego! nie przejedz sie za mocno:) a na dzika przyjedziesz do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 22:54 lekka kolacyjka to się nie przejadłam:) a kiedy ten dzik bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 23:25 nie ważne już kiedy ten dzik będzie bo ja i tak z nieznajomymi na dziki nie chodzę:)) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 23:36 dobranoc:) życzę udanego poniedziałku:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 10.06.02, 11:14 dzien dobry:) ale chyba z nieznajomym rozmawiać możesz? milego dnia Ci życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 11.06.02, 09:06 dzień dobry:) masz @:)) a ja jutro znowu mam egzamin:( miłego dnia życze:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 13.06.02, 22:23 wyrzucilas tę wstrętną maszynę na śmietnik historii? ja zrobię to samo! milego weekendu życzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 13.06.02, 23:02 jeszcze nie wyrzuciłam ale przymierzam się do tego:) sesja się zakończyła i zaczeliśmy wstępne oblewanie, a główne to będzie wtedy kiedy zdam poprawkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 14.06.02, 22:17 ja też życzę miłego weekendu:)) słucham Cohena i pije malibu i jest mi bardzo przyjemnie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 15.06.02, 19:28 mniej tu przebywasz,więcej szczęścia w realu:) ja takze życzę udanego weekendu,z dala od kompa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 16.06.02, 19:46 zamiast komputerka to rowerek poszedł w ruch, ładnych pare kilometrów zrobiłam razem z moja kumpelką :)) A Ty polowałes?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 17.06.02, 10:24 witam:) niestety na ostatnim polowaniu usnalem w samochodzie,i kompani sie na mnie troche qurwili,za to bylem u znajomych na grilku,maja tam basen wiec cala niedziele siedzialem w wodzie i sie sportowalem, Zyczę Ci udanego poniedzialku i calego tygodnia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 18.06.02, 14:38 Zyjesz jeszcze w ten upal? woooooddddyyyyy,do wooodddyyyy wchodz! gorąco pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 18.06.02, 17:02 ledwo żyje, pojechałam nad jeziorko i moje ciało płonie!!!:)))) pomimo filtra 10:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 18.06.02, 21:06 no to nie mialas tak zle jak ja, siedze non stop w pracy,za oknem 24C,i nie mam jeziorka:) moze jutro bedzie lepiej "grzao" Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 18.06.02, 21:56 jutro też ma być niezły upał, obmyślam juz z kumpelą trasę wycieczki:) wolny czas przywilej bezrobotnych szkoda, ze brakuje wolnych środków pienięznych a jak bedziesz miec urlopik to sobie zasłużenie powypoczywasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 19.06.02, 22:00 już mam dosyć upału, dobrze, ze teraz wieje przyjemny wietrzyk pozdrowionka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 13:49 czesc! dalej grzeje jak jasna cholera,a ja znów w pracy jestem,ty pewnie nad wodą co? milego weekendu ci zycze:) ps.uwazaj na wode i na slonce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 15:03 Czy Ty takze masz dzisiaj taką grzalke w Poznaniu jak ja tutaj? nawet zwierzyna schowala sie i nic nie wychodzi na odstrzal! niebawem zamkną moje tereny i nawet nie pomysle o dzikach i kozlach, deszczowego popoludnia,i deszczowej nocy zycze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 17:55 Hejka:) U mnie słoneczko przygrzewa ale da się jeszcze wytrzymać. Jutro idę na "Spidermana", może mnie w swoją sieć złapie:)) Pozdrowionka i mam nadzieje, ze spadnie wkrótce jakiś deszczyk:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 19:57 witam:) u mnie pod wieczor pada codziennie,gorzej w dzien! gratuluje wyboru filmu!/prawdziwy rodzynek/ mam nadzieję,ze idziesz do kina, a nie na film? pozdrawiam bardzo goraco:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 22:50 do kina chodze przeważnie na filmy a nie dla samego chodzenia na Spiderka idę z sentymentu bo czytałam kiedyś komiksy z nim w roli głównej:) orzeźwiającej nocki i dnia życzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 25.06.02, 14:01 witam po przymusowej przerwie:) jak tam film? egzaminy pozdawane? terminy wyznaczone? wszystkiego dobrego w nadchodzącym tygodniu:) kiedy na urlop? ja wyjezdzam 22lipca na mala przerwe wakacyjna, Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 25.06.02, 19:14 Hejka:) Film totalna klapa, pod koniec to już modliłam się, zeby to się skończyło. Komiksowy Spidermenek bardziej mnie fascynował:) Egzaminy pozdawane a poprawka gdzieś we wrzesniu. A urlopik mam cały czas tylko nie wiem jeszcze gdzie wyjadę. W Poznaniu zaczął się Festiwal teatralny Malta jadę dzisiaj na przedstawienie. pozdrowionka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 25.06.02, 21:53 witam:) no to Ci trochę zazdroszczę z tym festiwalem, u mnie przez parę ładnych lat byly festiwale uliczne, w tym roku zabrakło im funduszy, mam nawet znajomego który prowadzi niezle hepenningi teatralne,grupa się nazywa PŁAWNA 90,niezłe z nich jajcarze, życzę fajnych spektakli tej nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 07:32 jestem w szoku, klapa od sceny spadła na głowe niemieckiej aktorki, przyjechała karetka ale kobieta i tak zmarła... Takiego "przedstawienia" nikt się nie spodziewał:( Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 11:48 nie gadaj,naprawde? u nas nigdy się nic takiego nie zdarzylo! pewnie sie teraz wyleczysz z tego typu przedstawien? pozdrovionka w ten upalny dzień lata:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 18:57 tego przedstawienia do końca życia nie zapomnę:( a żeby było mi mało wrażeń to dowiedziałam się prawdy o tym czubku czyli mojej "wielkiej miłości" ale sie wywrzeszczałam i już mi lepiej:)) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 21:17 dobra prawda nigdy nie jest zła,lepiej pozno niz wcale, pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 22:19 zaczynam się już powoli cieszyć wolnością mojego serducha i umysłu przyda im się zasłużony odpoczynek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 22:52 gratuluje rozwagi i zycze dobrej zabawy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 23:24 czasami to chyba lepiej się opłaca być tą rozważną niż romantyczną:) miłej nocki i dnia też:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 28.06.02, 12:45 hejka:) dzisiaj idę na przedstawienie mam nadzieję, ze nie będzie żadnych tragicznych wypadków. Szkoda, ze nie mieszkasz w moim mieście bo byśmy mogli na rowerek od czasu do czasu skoczyć a tak musze męczyć moje koleżanki, które już dostają ataku jak słyszą słowo rower:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 29.06.02, 14:43 witam z ranka:))) chętnie z Tobą bym też pojeżdził rowerkiem,mam tutaj u siebie niezłe warunki do jazdy,uważaj na tym przedstawieniu,by Ci coś na główkę nie spadło,miłego weekendu życzę, i udanego przedstawienia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 29.06.02, 19:24 Witam ale nie z ranka:)) uff głowa jest na swoim miejscu, przedstawienie byłoby całkiem fajne tylko kiedy przyszłyśmy wszystkie już najlepsze miejsca były zajęte a nam połowe sceny zasłoniła ciężarówka ale nie ma to jak bogata wyobraźnia i pifko i wszystkiego można się domyśleć:)) masz @:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 13:00 witam w poludnie:))) zajrzyj do skrzyneczki@ Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 15:47 Hejka po południu:)) To rzeczywiście masz u siebie dobre warunki do jeżdżenia rowerem. W zeszłym roku byłam w Grecji na Riwierze Olimpijskiej i było cudownie, czyściutka woda, tańce, ouzo żyć nie umierać:))Jechałam we wrześniu ale i tak pogoda była upalna, lepiej przygotuj sie na wysokie temperatury. pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 17:39 Czesc:))) no to ja tam bede,dokładnie w Nei Porii,byłem już parę razy w cieplutkich krajach tropikalnych to mysle,że wiem co 6 to jest upał. czy jechałaś tam samochodem,czy może samolotem co? pozdrowka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 18:18 Nei Pori to widac popularna miejscowośc bo ja własnie w niej byłam:)) ładne widoki, fajne hotele, duże restauracyjek i tylko jedno co mnie raziło to zdychające psy na plaży:(( Gdybys był kobieta to miałbys drinki za darmo w jednej z dyskotek, były kolorowe ale upić się nimi raczej nie można było:)) Jak tam bedziesz to może spotkasz pewnego greka, który sprzedaje lody przy plaży możesz go pozdrowić od "babe" taką dostałam od niego ksywke i za każdym razem kiedy koło niego przechodziłam to zapraszał mnie na kawe a, ze kawy nie pijam to częstował mnie cukierkami:)) @ nie doszła gazeta coś szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 18:23 a jechałam autokarem i koszmarnie wspominam podróż, szczególnie nocki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 18:50 no to pieknie z tym autokarem:( pierwszy raz jade na urlop autobusem,i juz mnie załamałaś, chyba trzeba się mocno uchlać,żeby to normalnie przeżyć,szkoda,że nie piję,może zacznę....:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 19:10 już doszła, tylko mi gg niestety nie działa, jestem w sieci z kompem bracholka i takie różne cyrki niestety występują:( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 19:22 nie jest tak źle, tylko trochę kości bolą:) ja to jeszcze nie miałam najgorzej bo mała jestem i mogłam zwinąc sie w kłębuszek gorzej miał gościu który miał chyba wzrostu z 1,90 nie wiedział co ma zrobić z nogami, perspektywa ciepłego piaseczku i wody pozwala przetrwać trudy podróży:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 19:45 do 190cm mi troszke brakuje,ale i tak bede cierpial:( moze sie da tak bissnes class wykupic co? nie wiem czy autokar ma taką opcję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 20:04 kierowce obezwładnij i śpij na jego miejscu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 20:14 dzieki,żeby mnie jugole odstrzelili,wole cierpiec na podlodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 20:17 dwie nocki przeżyjesz jakoś za to sobie nieźle wypoczniesz ja byłam tylko na miejscu 10 dni + 4 dni jazdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.07.02, 12:34 Dobra Levelek watek jest o dzieciach więc biorę wiaderko i idę do piaskownicy, zakładaj krótkie spodenki i zabierz łopatkę będziemy babki robić!!:)) pozdrówka w południe i miłego dnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 19:16 witam z wieczorka:))) też bym poszedł do piaskownicy,ale brzuszek i główka mnie nieco boli,więc nie dam rady babek robić:) wzcoraj wieczorkiem pobrykałem za mocno w tenisa i dzisiaj lekko umieram. Chyba mamy miesiąc znajomości? nieżle wytrwałaś ze mną,pozdrówka na kolejne letnie miesiące:) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 20:55 Czy zaginełaś w cyberprzestrzeni? czy gdzieś dzisiaj wyjechałaś? odezwij się,bo jest mi smutno:( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 21:19 jestem już i uśmiechnij się duża buźka:) wczoraj chciałam z Tobą pogadać na gg ale niestety nie było Ciebie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alll27 Re: Kochane dzieci z forum IP: 217.98.96.* 03.07.02, 21:19 Czesc . Sam jestem zaskoczony ale przeczytalem cala wasza "korenspondencje" - sorka... Sympatyczni jestescie .. zycze wytrwalosci i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 21:28 Obchodzilismy właśnie miesięcznice naszej netowej znajomości, tylko Levelek żadnego szampana nie przyniósł:)) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 21:54 witam:) przyniósł,przyniósł,tylko levelka gardziołko nie wytrzymało i pan doktor nakazał mu leżenie dwunastodniowe w łóżeczku:) co do szampana to oczywiście ,że stawiam,smacznego życzę! ja sam tylko witaminki,te EURO,USD,i inne badziewy tak mnie wykończyły,że głosik straciłem z rozpaczy,tyle klientom kasy utopiłem,że sam się chyba bede musial utopić,narazie wybrałem L-4 zapobiegawczo. na zdrowie wypijmy! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 22:14 mam nadzieję, że gardziołko szybko przestanie boleć, pij dużo soku z cebuli:) przyniosłam koszyk owoców, nalewaj szampanika i mamy ucztę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 22:35 na zdrowie:) właśnie polałem sobie taki mix: woda utleniona z przegotowaną wodą,smacznego mi możesz życzyć,a fe,fe:( dla Ciebie polewam najprawdziwszego francuskiego szampana:) ps.dzik czeka w lodówce,zgodnie z moja obietnicą! Odpowiedz