Dodaj do ulubionych

Kochane dzieci z forum

01.06.02, 13:39
moc goracych buziaczkow,wielu cukiereczkow malo klotni zyczy wam wszystkim
bedacym na tym forum, duze dziecko levelek:)
Obserwuj wątek
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 14:00
      w imieniu wszystkich forumowych dzieci bardzo dziekuje i Tobie też dużo zabawek
      i słodyczy życze:))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 14:03
        dziekuje za cukiereczki,polazlbym z kims do kina,lub do cyrku,zawsze lubie tam
        ogladac malby i slonie sa takie ujmujace,nieprawdaż?
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 14:09
          cyrki to są niezłe na tym forumie:))
          • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 14:14
            czyli nie trzeba isc do cyrku,wystarczy tutaj sobie pobyc,tak mowisz
            dziekuje za cenna informacje,jestem swiezy i nic tu nie jarze,dzienks za
            kontakt:)
            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 19:09
              sprawdz pocztę tam jest odpowiedź na pytanie z kobiety:)
              • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 19:12
                już sprawdzam,dzięki:)
                • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 19:20
                  nie ma za co:)
                  • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 19:21
                    sprawdż pocztę ok?
                    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 19:53
                      Ty też:)
                      • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:13
                        dla Ciebie @
                        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:19
                          dozgonna wdzięczność hmmm uważaj bo jeszcze jak będę miała problemy kiedyś to
                          się do Ciebie zwrócę:))))
                          • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:23
                            no to ja czekam z utęsknieniem na to wydarzenie!
                            w końcu będę miał z kim pogadać:)))
                            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:26
                              przecież gadamy:))
                              • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:29
                                i jest fajnie.
                                dzisiaj nie na imprezce?
                                sobota i przed kompem?
                                taka piekna kobieta,co tutaj robi?
                                • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:37
                                  zbliża się czas sesji i muszę udawać, ze sie uczę:)
                                  a skąd wiesz, ze jestem piękna? Kitek moją fotkę miał nikomu nie pokazywać
                                  i wierz tu mężczyźnie:))
                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 20:45
                                    nikt mi nic nie pokazywał,nikogo tutaj nie znam,poprostu wyczucie,intuicja mi
                                    podpowiada,piękna nieznajomo:)
                                    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:00
                                      ach Ty to umiesz prawić komplementy zresztą jak większość facetów:))
                                      • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:08
                                        bo ja lubię towarzystwo miłych i pięknych pań:)
                                        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:17
                                          u Ciebie też pada czy tylko u mnie?:))
                                          • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:34
                                            deszcz pada czy komp pada?
                                            jak deszcz; to tak pada!
                                            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:52
                                              nie komp mi nie pada
                                              chociaż ostatnio miałam z nim niezłe przeboje, kabelki od zasilacza zaczeły sie
                                              przypalać:))
                                              • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 21:56
                                                to raczej nie dziwne,od ilości spędzania czasu przed kompem cio?
                                                ale deszczyk u Ciebie pada chyba cio?
                                                niezłą wy tutaj macie podzielność uwagi,pogratulować:)
                                                • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:01
                                                  komp muszę mieć włączony bo muza z niego leci a bez niej nie mogę się skupić
                                                  a Ty co w sobotni wieczór robisz przed kompem?:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:05
                                                    pracuję!
                                                    niestety niektorzy nie maja wolnego wekendu,to choć czasami mogę sobie
                                                    porozmawiać:}
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:10
                                                    tak późno a Ty jeszcze w pracy chcesz zostać pracownikiem miesiąca?:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:14
                                                    jestem sam sobie sterem ,zeglarzenm okretem,tak więc pracownikiem miesiąca
                                                    chyba nie zostanę,przynajmniej nie ma mnie kto mianować:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:19
                                                    mogę Cię mianować;
                                                    Za cały ten czas spędzony przed kompem Level przeszedł na następny level i
                                                    zostaje superpracownikiem:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:28
                                                    dziękuję!
                                                    nominację przyjąlem,coż za radość,że mnie ktoś docenił:)
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:37
                                                    jeszcze tylko dyplom dostaniesz i możesz świętować :)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:46
                                                    jeden juz mam,drugi tez sie przyda:)
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 22:54
                                                    to Ci zazdroszczę bo swój będę miała za rok chociaż ostatnio stałam się jeszcze
                                                    większym leniem i nie wiadomo jak to będzie:)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 23:54
                                                    napewno bedzie dobrze,wierzę w to:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 10:14
                                                    Twoja wiara musi być bardzo silna, nie wiesz jakim jestem leniem:)))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 12:49
                                                    jestem tak silny jak Feliks Dzierżyński,witam z ranka:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 13:53
                                                    również witam:)
                                                    tylko nie z ranka bo pół dnia za nami:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 13:59
                                                    dla mnie to jest ranek niestety!
                                                    pogodnego popoludnia zycze:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:10
                                                    już zaliczyłam jazdę rowerem i za chwile będę pyrki obierać na obiadek,
                                                    tylko za długo nie pracuj dziś bo już pracownikiem miesiąca zostałeś:)))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:14
                                                    no to ja chce zostac pracownikiem roku!!!
                                                    ide potem w tenisa zagrac,tak że nie będę pracował cały dzień,dwie godziny
                                                    przerwy będę miał!
                                                    ja też trochę jeżdżę na rowerze,jak mam chwile wolnego.
                                                    pozdrawiam Cię milutko,i zyczę miłego dzionka:)
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:23
                                                    jak byłam mniejsza to też w tenisa grałam, bo mój ojciec to zapalony tenisista,
                                                    połamania rakiety życzę:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:41
                                                    całkiem powaznie to niedawno polamalem rakietke,juz mam nowa,tamta zlamala sie
                                                    chyba na szczescie:)
                                                    w Poznaniu to macie pewnie niezle warunki do gry ?
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:54
                                                    to musiałeś mieć naprawdę mocne uderzenie:)
                                                    warunki mamy do gry z tym, ze ja juz dawno nie grałam, wolę pływać:))
                                                    a Ty gdzie mieszkasz?:
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 14:58
                                                    do Poznania mam "kawalek"
                                                    lece teraz pograc troszeczke,
                                                    wieczorem sie pojawie,
                                                    do zobaczenia piękno nieznajomo:)
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 18:56
                                                    tylko nie złam rakiety:)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:01
                                                    teraz to ja predzej złamie serce,anizeli ponownie rakietke,witam piekna
                                                    nieznajomą po malej przerwie:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:04
                                                    a Ty taki łamacz serc jesteś to nieładnie nieładnie:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:09
                                                    jak lamie niezniszczalne rakietki tenisowe,to chyba i serce moge złamać nie?
                                                    ladnie wpadlismy na siebie,ja dopiero odpalilem kompa,po przerwie a tutaj taka
                                                    mila niespodzianka:)
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:15
                                                    nasze kompy się wyczuły:)
                                                    ja nie lubie łamać serc za dobra dusza jestem:))

• level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:22
                                                    to chyba jestes wyjatkowa,parę pań skutecznie tu lamie serducha:)/nie moje/
                                                    trafilem w nie lodołamacza!,super:)))
                                                    jak tam szkolka? do przodu po wekendzie?

• lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 19:31
                                                    napisałam, ze nie lubie łamać co nie oznacza, ze nie łamię:)))
                                                    a szkółka niestety nadal istnieje plan podłożenia bomby pod budynek nie
                                                    wypalił:)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 20:11
                                                    no to moze wąglik będzie dobry co?
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 20:26
                                                    może i by był dobry, paczuszkę zadresuję do przemiłych pań z dziekanatu:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 21:12
                                                    a co poanie wredniejsze od panow?
                                                    w sumie jednym i drugim podsyp?
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 22:09
                                                    no i chyba sie rozmowa skonczyla?
                                                    w takim razie dobranoc:)

• lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 22:27
                                                    dobranoc:)
                                                    a ja musze jeszcze moją pracę zaliczeniową przepisać:(
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 22:34
                                                    to straszne:(
                                                    wracam w srode,odezwe sie,
                                                    dziekuje Ci za rozmowę,
                                                    dobranocka:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 02.06.02, 23:07
                                                    nie takie straszne bo już dużo przepisałam:)
                                                    dobranoc:))

• level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 10:43
                                                    a ja po trzech dniach wróciłem,
                                                    zgodnie z zapowiedzia,jak tam na uczlni?
                                                    świeci w Poznaniu:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 12:36
                                                    Witam po przerwie:)
                                                    w Poznaniu świeci słonko a ja mam jutro egzamin ale niedługo koszmar skończy
                                                    sie:)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 13:31
                                                    polamania piora zycze:)
                                                    u mnie takze niezla pogoda,
                                                    teraz do nocy musze popracowac przy komputerze,
                                                    w tak milym towarzystwie,to sama przyjemnosc:)))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 16:10
                                                    cos nam sie rozmowa nie kleii?\
                                                    co jest powodem?
                                                    pozdrawiam:)
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 17:23
                                                    wyszłam na zieloną trawkę, zeby się dotlenić:)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 18:39
                                                    juz sie przestraszylem,ze Cię czyms urazilkem,
                                                    zielona trawka dobra jest na wszystko,gratuluję decyzji!
                                                    ja latam z jednego biura rachunkowego,do drugiego,i w ten sposób też mam
                                                    czasami zielona trawke,wraz z zielonym samochodzikiem:)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 18:47
                                                    gram w tenisa za 10min,wpadnij to zagramy razem cio?
                                                    jak nie wdepniesz,to sie zjawię za 2h,czesc:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 18:55
                                                    poczekaj już lece:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 21:49
                                                    lecisz tak szybko jak pileczka tenisowa:)
                                                    mecz skonczony,mozna sie zabrac do pracy.
                                                    jak minął Ci dzisiaj dzionek?
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 21:58
                                                    w sumie miło, pogoda taka ładna, i wszystko byłoby fajnie gdyby nie jutrzejszy
                                                    egzaminek. A Ty biedaku znowu pracujesz?:)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 22:06
                                                    cale zycie to jeden wielki egzamin,ja pracuję bo lubię to co robię,mam z tego
                                                    kase na chlebek i lekką satysfakcję,życzylbym wszystkim takiego stosunku do
                                                    pracy.
                                                    a ty jeszcze nie zakuwasz do egzaminow?
                                                    mocna kawka i do pracy marsz:)))
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 22:18
                                                    cały czas niby zakuwam:)
                                                    a tak naprawdę to chętnie bym to wszystko rzuciła i pojechała sobie gdzies
                                                    daleko zdawać inne życiowe egzaminy:)
                                                    a kawy nie pije:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 22:50
                                                    przepraszam nie wiedzialem
                                                    w takim razie jakiegos dobrego drinka proponuje na dobranoc,może być?
                                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 22:54
                                                    ale sama nie lubię pić napojów wyskokowych:)
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 23:28
                                                    moze w lusterko wystarczy popatrzec i juz jest najblizszy przyjaciel:)))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 10:48

Doping zażyty?
                                                    powodzenia na egzaminach:)
                                                    milego dzionka zyczę:)
    • login18 Re: Kochane dzieci z forum 01.06.02, 19:22
      thank you very much
    • level Re: Kochane dzieci z forum 05.06.02, 23:45
      powodzenia jutro na egzaminach:)
      ściskam czciuki,powodzenia po raz drugi:)))
      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 16:00
        przyznaj się, ze za mocno nie trzymałeś kciuków bo buta dostałam:)))
        takiego śmiesznego egzaminu dawno nie miałam a jeszcze lepsza jest ponoć
        poprawka:))
        • level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 18:26
          czesc!
          trzymalem mocno,
          poprawka to jest wykwint finezji i fantazji profesora,
          nic się nie martw,wszystko bedzie ok:)
          teraz przynajmniej bedziesz jeszcze wiecej przy komputerze,uczac sie pilnie
          nocki i ranki:)
          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 18:35
            ja się nie martwie bo pół roku nie zdało zabrakło trochę szczescia bo na wiedzę
            w tym przypadku nie mozna było liczyc za bardzo,
            ale za to z innego egzaminu dostałam piąteczke:)) a co u Ciebie wszystko oki?:))
            • level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 18:42
              wszystko w porządku,poza tym ,że za oknem okropnie pada,
              i jeszcze mam problemy z siecia,nie moge szybko wchodzu
              ic na gazete,a co u Ciebie?
              • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 18:46
                u mnie na szczęscie nie pada a jutro wybieram się na zakupy w celu odreagowania
                stresu:))
                • level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 22:24
                  no to ktoś w portfelu bedzie miał przerąbane:)
                  udanych zakupów Ci życzę:)))
                • level Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 22:59
                  wracam w niedziele,wszystkiego dobrego w wekend zyczę Tobie i twoim znajomym:)))
                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.06.02, 23:34
                    dobranoc i miłego weekendu:))
                    • level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 12:52
                      czesc!
                      jak tam mijajacy weekend?
                      chyba masz niebawem egzamin,widze,ze jestes mocno aktywna:)))
                      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 14:28
                        Hej
                        pożeram dużo warzyw i owoców i moja aktywność z dnia na dzień rosnie:))
                        • level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 14:41
                          bardzo dobrze,że tyle papujesz:))
                          a jak tam tańce?
                          udały się?
                          dzisiaj mocno trzymam czciuki za twoje udane egzaminy:)
                        • level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 14:48
                          no to chciałbym Cię kiedyś zaprosic na dzika ktorego wczoraj upolowalismy:)
                          teraz wlaśnie idę do kolegi na dzika,którego kiedyś on upolował,a teraz go
                          zjemy tak jak Levis zjadł Taysona:)
                          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 20:08
                            bardzo dziękuje za zaproszenie na dziczyzne:)
                            a sami go przyrządzacie?:))
                            • level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 20:57
                              sami wszystko robimy,tzn moj kolega wszystko robi,ja mu tylko pomagam,własnie
                              jestem po dzikij obiadokolacji,bylo naprawde wysmienite,palce lizac:)
                              • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 22:08
                                ja teraz jem sobie kolacyjke i tez palce lizać moje ulubione pomidorki:))
                                • level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 22:37
                                  no to smacznego!
                                  nie przejedz sie za mocno:)
                                  a na dzika przyjedziesz do nas?
                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 22:54
                                    lekka kolacyjka to się nie przejadłam:)
                                    a kiedy ten dzik bedzie?
                                    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 23:25
                                      nie ważne już kiedy ten dzik będzie bo ja i tak z nieznajomymi na dziki nie
                                      chodzę:)) dobranoc:)
                                      • level Re: Kochane dzieci z forum 09.06.02, 23:36
                                        życzę udanego poniedziałku:)
                                      • level Re: Kochane dzieci z forum 10.06.02, 11:14
                                        dzien dobry:)
                                        ale chyba z nieznajomym rozmawiać możesz?
                                        milego dnia Ci życzę:)))
                                        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 11.06.02, 09:06
                                          dzień dobry:)
                                          masz @:))
                                          a ja jutro znowu mam egzamin:(
                                          miłego dnia życze:)
                                          • level Re: Kochane dzieci z forum 13.06.02, 22:23
                                            wyrzucilas tę wstrętną maszynę na śmietnik historii? ja zrobię to samo!
                                            milego weekendu życzę:)))
                                            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 13.06.02, 23:02
                                              jeszcze nie wyrzuciłam ale przymierzam się do tego:)
                                              sesja się zakończyła i zaczeliśmy wstępne oblewanie,
                                              a główne to będzie wtedy kiedy zdam poprawkę:)))

• lena8 Re: Kochane dzieci z forum 14.06.02, 22:17
                                              ja też życzę miłego weekendu:))
                                              słucham Cohena i pije malibu i jest mi bardzo przyjemnie:)
                                              pozdrawiam
                                              • level Re: Kochane dzieci z forum 15.06.02, 19:28
                                                mniej tu przebywasz,więcej szczęścia w realu:)
                                                ja takze życzę udanego weekendu,z dala od kompa:)))
                                                • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 16.06.02, 19:46
                                                  zamiast komputerka to rowerek poszedł w ruch, ładnych pare kilometrów zrobiłam
                                                  razem z moja kumpelką :)) A Ty polowałes?:))
                                                  • level Re: Kochane dzieci z forum 17.06.02, 10:24
                                                    witam:)
                                                    niestety na ostatnim polowaniu usnalem w samochodzie,i kompani sie na mnie
                                                    troche qurwili,za to bylem u znajomych na grilku,maja tam basen wiec cala
                                                    niedziele siedzialem w wodzie i sie sportowalem,
                                                    Zyczę Ci udanego poniedzialku i calego tygodnia:)))
    • level Re: Kochane dzieci z forum 18.06.02, 14:38
      Zyjesz jeszcze w ten upal?
      woooooddddyyyyy,do wooodddyyyy wchodz!
      gorąco pozdrawiam:)
      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 18.06.02, 17:02
        ledwo żyje, pojechałam nad jeziorko i moje ciało płonie!!!:))))
        pomimo filtra 10:)
        • level Re: Kochane dzieci z forum 18.06.02, 21:06
          no to nie mialas tak zle jak ja,
          siedze non stop w pracy,za oknem 24C,i nie mam jeziorka:)
          moze jutro bedzie lepiej "grzao"
          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 18.06.02, 21:56
            jutro też ma być niezły upał, obmyślam juz z kumpelą trasę wycieczki:)
            wolny czas przywilej bezrobotnych szkoda, ze brakuje wolnych środków
            pienięznych a jak bedziesz miec urlopik to sobie zasłużenie powypoczywasz:))
            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 19.06.02, 22:00
              już mam dosyć upału, dobrze, ze teraz wieje przyjemny wietrzyk
              pozdrowionka:))
              • level Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 13:49
                czesc!
                dalej grzeje jak jasna cholera,a ja znów w pracy jestem,ty pewnie nad wodą co?
                milego weekendu ci zycze:)
                ps.uwazaj na wode i na slonce:)))
                • level Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 15:03
                  Czy Ty takze masz dzisiaj taką grzalke w Poznaniu jak ja tutaj?
                  nawet zwierzyna schowala sie i nic nie wychodzi na odstrzal!
                  niebawem zamkną moje tereny i nawet nie pomysle o dzikach i kozlach,
                  deszczowego popoludnia,i deszczowej nocy zycze:)))
                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 17:55
                    Hejka:)
                    U mnie słoneczko przygrzewa ale da się jeszcze wytrzymać. Jutro idę
                    na "Spidermana", może mnie w swoją sieć złapie:)) Pozdrowionka i mam nadzieje,
                    ze spadnie wkrótce jakiś deszczyk:)
                    • level Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 19:57
                      u mnie pod wieczor pada codziennie,gorzej w dzien!
                      gratuluje wyboru filmu!/prawdziwy rodzynek/
                      mam nadzieję,ze idziesz do kina, a nie na film?
                      pozdrawiam bardzo goraco:)))
                      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 22.06.02, 22:50
                        do kina chodze przeważnie na filmy a nie dla samego chodzenia
                        na Spiderka idę z sentymentu bo czytałam kiedyś komiksy z nim w roli głównej:)
                        orzeźwiającej nocki i dnia życzę:))
                        • level Re: Kochane dzieci z forum 25.06.02, 14:01
                          witam po przymusowej przerwie:)
                          jak tam film?
                          egzaminy pozdawane?
                          terminy wyznaczone?
                          wszystkiego dobrego w nadchodzącym tygodniu:)
                          kiedy na urlop?
                          ja wyjezdzam 22lipca na mala przerwe wakacyjna,
                          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 25.06.02, 19:14
                            Hejka:) Film totalna klapa, pod koniec to już modliłam się, zeby to się
                            skończyło. Komiksowy Spidermenek bardziej mnie fascynował:)
                            Egzaminy pozdawane a poprawka gdzieś we wrzesniu.
                            A urlopik mam cały czas tylko nie wiem jeszcze gdzie wyjadę.
                            W Poznaniu zaczął się Festiwal teatralny Malta jadę dzisiaj na przedstawienie.
                            pozdrowionka:)))
                            • level Re: Kochane dzieci z forum 25.06.02, 21:53
                              no to Ci trochę zazdroszczę z tym festiwalem,
                              u mnie przez parę ładnych lat byly festiwale uliczne,
                              w tym roku zabrakło im funduszy,
                              mam nawet znajomego który prowadzi niezle hepenningi teatralne,grupa się nazywa
                              PŁAWNA 90,niezłe z nich jajcarze,
                              życzę fajnych spektakli tej nocy:)))
                              • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 07:32
                                jestem w szoku, klapa od sceny spadła na głowe niemieckiej aktorki, przyjechała
                                karetka ale kobieta i tak zmarła... Takiego "przedstawienia" nikt się nie
                                spodziewał:(
                                • level Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 11:48
                                  nie gadaj,naprawde?
                                  u nas nigdy się nic takiego nie zdarzylo!
                                  pewnie sie teraz wyleczysz z tego typu przedstawien?
                                  pozdrovionka w ten upalny dzień lata:)))
                                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 18:57
                                    tego przedstawienia do końca życia nie zapomnę:(
                                    a żeby było mi mało wrażeń to dowiedziałam się prawdy o tym czubku czyli
                                    mojej "wielkiej miłości" ale sie wywrzeszczałam i już mi lepiej:)) pozdrowionka
                                    • level Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 21:17
                                      dobra prawda nigdy nie jest zła,lepiej pozno niz wcale,
                                      pozdrawiam:)))
                                      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 22:19
                                        zaczynam się już powoli cieszyć wolnością mojego serducha i umysłu przyda im
                                        się zasłużony odpoczynek:))
                                        • level Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 22:52
                                          gratuluje rozwagi i zycze dobrej zabawy:)))
                                          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 26.06.02, 23:24
                                            czasami to chyba lepiej się opłaca być tą rozważną niż romantyczną:)
                                            miłej nocki i dnia też:))
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 28.06.02, 12:45
      hejka:) dzisiaj idę na przedstawienie mam nadzieję, ze nie będzie żadnych
      tragicznych wypadków. Szkoda, ze nie mieszkasz w moim mieście bo byśmy mogli na
      rowerek od czasu do czasu skoczyć a tak musze męczyć moje koleżanki, które już
      dostają ataku jak słyszą słowo rower:))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 29.06.02, 14:43
        witam z ranka:)))
        chętnie z Tobą bym też pojeżdził rowerkiem,mam tutaj u siebie niezłe warunki do
        jazdy,uważaj na tym przedstawieniu,by Ci coś na główkę nie spadło,miłego
        weekendu życzę, i udanego przedstawienia:)))
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 29.06.02, 19:24
          Witam ale nie z ranka:))
          uff głowa jest na swoim miejscu, przedstawienie byłoby całkiem fajne tylko
          kiedy przyszłyśmy wszystkie już najlepsze miejsca były zajęte a nam połowe
          sceny zasłoniła ciężarówka ale nie ma to jak bogata wyobraźnia i pifko i
          wszystkiego można się domyśleć:))
          masz @:)
          • level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 13:00
            witam w poludnie:)))
            zajrzyj do skrzyneczki@
            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 15:47
              Hejka po południu:))
              To rzeczywiście masz u siebie dobre warunki do jeżdżenia rowerem. W zeszłym
              roku byłam w Grecji na Riwierze Olimpijskiej i było cudownie, czyściutka woda,
              tańce, ouzo żyć nie umierać:))Jechałam we wrześniu ale i tak pogoda była
              upalna, lepiej przygotuj sie na wysokie temperatury. pozdrówka:)
              • level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 17:39
                Czesc:)))
                no to ja tam bede,dokładnie w Nei Porii,byłem już parę razy w cieplutkich
                krajach tropikalnych to mysle,że wiem co 6 to jest upał.
                czy jechałaś tam samochodem,czy może samolotem co?
                pozdrowka:)))
              • level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 17:45
                masz@ :)
                • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 18:18
                  Nei Pori to widac popularna miejscowośc bo ja własnie w niej byłam:)) ładne
                  widoki, fajne hotele, duże restauracyjek i tylko jedno co mnie raziło to
                  zdychające psy na plaży:(( Gdybys był kobieta to miałbys drinki za darmo w
                  jednej z dyskotek, były kolorowe ale upić się nimi raczej nie można było:)) Jak
                  tam bedziesz to może spotkasz pewnego greka, który sprzedaje lody przy plaży
                  możesz go pozdrowić od "babe" taką dostałam od niego ksywke i za każdym razem
                  kiedy koło niego przechodziłam to zapraszał mnie na kawe a, ze kawy nie pijam
                  to częstował mnie cukierkami:)) @ nie doszła gazeta coś szwankuje.
                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 18:23
                    a jechałam autokarem i koszmarnie wspominam podróż, szczególnie nocki:))
                    • level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 18:50
                      no to pieknie z tym autokarem:(
                      pierwszy raz jade na urlop autobusem,i juz mnie załamałaś,
                      chyba trzeba się mocno uchlać,żeby to normalnie przeżyć,szkoda,że nie piję,może
                      zacznę....:)
                      • level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 18:55
                        moze juz doszla@ co?
                        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 19:10
                          już doszła, tylko mi gg niestety nie działa, jestem w sieci z kompem bracholka
                          i takie różne cyrki niestety występują:(
                      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 19:22
                        nie jest tak źle, tylko trochę kości bolą:) ja to jeszcze nie miałam najgorzej
                        bo mała jestem i mogłam zwinąc sie w kłębuszek gorzej miał gościu który miał
                        chyba wzrostu z 1,90 nie wiedział co ma zrobić z nogami, perspektywa ciepłego
                        piaseczku i wody pozwala przetrwać trudy podróży:))
                        • level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 19:45
                          do 190cm mi troszke brakuje,ale i tak bede cierpial:(
                          moze sie da tak bissnes class wykupic co?
                          nie wiem czy autokar ma taką opcję:)))
                          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 20:04
                            kierowce obezwładnij i śpij na jego miejscu:))
                            • level Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 20:14
                              dzieki,żeby mnie jugole odstrzelili,wole cierpiec na podlodze:)
                              • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 30.06.02, 20:17
                                dwie nocki przeżyjesz jakoś za to sobie nieźle wypoczniesz ja byłam tylko na
                                miejscu 10 dni + 4 dni jazdy:)
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 01.07.02, 12:34
      Dobra Levelek watek jest o dzieciach więc biorę wiaderko i idę do piaskownicy,
      zakładaj krótkie spodenki i zabierz łopatkę będziemy babki robić!!:)) pozdrówka
      w południe i miłego dnia:)
    • level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 19:16
      witam z wieczorka:)))
      też bym poszedł do piaskownicy,ale brzuszek i główka mnie nieco boli,więc nie
      dam rady babek robić:)
      wzcoraj wieczorkiem pobrykałem za mocno w tenisa i dzisiaj lekko umieram.
      Chyba mamy miesiąc znajomości?
      nieżle wytrwałaś ze mną,pozdrówka na kolejne letnie miesiące:)
      • level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 20:55
        Czy zaginełaś w cyberprzestrzeni?
        czy gdzieś dzisiaj wyjechałaś?
        odezwij się,bo jest mi smutno:(
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 21:19
          jestem już i uśmiechnij się duża buźka:)
          wczoraj chciałam z Tobą pogadać na gg ale niestety nie było Ciebie:(
    • Gość: alll27 Re: Kochane dzieci z forum IP: 217.98.96.* 03.07.02, 21:19
      Czesc . Sam jestem zaskoczony ale przeczytalem cala wasza "korenspondencje"
      - sorka...
      Sympatyczni jestescie .. zycze wytrwalosci i pozdrawiam
      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 21:28
        Obchodzilismy właśnie miesięcznice naszej netowej znajomości, tylko Levelek
        żadnego szampana nie przyniósł:)) pozdrówka
        • level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 21:54
          przyniósł,przyniósł,tylko levelka gardziołko nie wytrzymało i pan doktor
          nakazał mu leżenie dwunastodniowe w łóżeczku:)
          co do szampana to oczywiście ,że stawiam,smacznego życzę!
          ja sam tylko witaminki,te EURO,USD,i inne badziewy tak mnie wykończyły,że
          głosik straciłem z rozpaczy,tyle klientom kasy utopiłem,że sam się chyba bede
          musial utopić,narazie wybrałem L-4 zapobiegawczo.
          na zdrowie wypijmy!
          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 22:14
            mam nadzieję, że gardziołko szybko przestanie boleć, pij dużo soku z cebuli:)
            przyniosłam koszyk owoców, nalewaj szampanika i mamy ucztę:))
            • level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 22:35
              na zdrowie:)
              właśnie polałem sobie taki mix:
              woda utleniona z przegotowaną wodą,smacznego mi możesz życzyć,a fe,fe:(
              dla Ciebie polewam najprawdziwszego francuskiego szampana:)
              ps.dzik czeka w lodówce,zgodnie z moja obietnicą!
              • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 22:46
                rzeczywiście fe:) Szkoda, że ta lodówka z tym dzikiem tak strasznie daleko:(
                • level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 22:51
                  alw walą pioruny u mnie!
                  niebawem dolecą do Poznania?
                  dom mi się cały trzęsie:(
                  pijmy na drugą nóżkę!
                  cały lipiec przed nami,na zdrówko:)))
                  • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 23:12
                    u mnie na razie cisza chyba przed burzą:)
                    wypije na drugą nóżkę i możemy zacząc tańczyć puszczaj jakaś muzyczkę:))
                    • level Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 23:32
                      zapraszam na białą salę:)
                      dobranoc droga Lenko:)
                      miłych snów,do jutra,pa,pa:)
                      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 03.07.02, 23:42
                        dobranoc Levelek i słodkich snów:)
                        ja też już daję nurka pod pierzynkę:))
                        • level Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 10:03
                          dziendoberek:)
                          pioruny nie uderzyły czasem w Poznań?
                          mnie prawie dom rozwaliły!
                          milutkiego dzionka życzę:)
                          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 12:44
                            Witam, witam:)
                            burza omineła Poznań i całe szczeście bo znowu mojego pieska bym musiała
                            uspokajać.
                            Jadę teraz na babskie ploty a Ty lecz swoje gardziołko:))
                            miłego dnia:)
                            • level Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 12:55
                              płukam gardziołko jakimś niezłym świństwem,a fe:(
                              udanych odwiedzin życzę:)
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 20:30
      No już jestem:) Nie ma to jak babskie spotkanie , zjadłam deser lodowy z rumem
      o nazwie "Zakręcony marynarz" trochę za dużo tego rumu dali:)
      A ty jak się czujesz lepiej?:)
      • level Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 21:13
        czesc:)
        lepiej się czuję jak mam stałe łącze z Toba,
        fajnie,że Ci się spotkanie udało!
        u mnie znowu grzmi,i piorunki latają nisko!
        niebawem pewnie zawitają na Poznań,trzymaj nisko główkę,zeby Cię drań nie
        trafił!
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 21:23
          u mnie na razie tylko kropiło, ja się drania nie boję bo jak się zezłoszczę to
          same pioruny z moich oczek wylatują:)

• level Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 21:30
            to z Ciebie niezły diabełek:)
            ja zżarłem przed chwilą porcję antybiotyków,nic wcześniej nie zjadłem i mnie
            nieżle muli,chyba pójdę w wiadome miejsce:(
            niech twoje oczy rozbłysną i przegonią złe moce:)
            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 21:47
              oczka już mi świecą a kysz złe duchy!:)
              a Ty musisz jeść masz tu zupke jedna łyżka za mamusie, za tatusia, za babcię, i
              za lenke:))
              • level Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 21:54
                a kleik masz?
                poproszę o podwójną porcję kleiku!
                na deser kaszkę manną tak zrób,ażeby i dla Ciebie starczyło:)
                • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 22:01
                  a mam polać soczkiem kaszkę? mam wiśniowy i truskawkowy:)
                  • level Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 22:12
                    proszę niczym nie polewaj!
                    jak polejesz to ponownie puszczę pawiiiiiikkkaaaa:(
                    tak mi jest niedobrze!
                    dobrze mi tylko z Tobą:))))))
                    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 22:44
                      dobrze już dobrze niczym nie poleje:)
                      mogę Ciebie przytulić mam nadzieję,ze nie puścisz pawika miska jest obok:)
                      kurka coś gardło mnie zaczeło boleć albo mnie zaraziłeś albo to przez ten deser
                      lodowy:))
                      • level Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 22:53
                        pewnikiem przez te lody,ale kto wie?
                        mam podobno jakieś dziwne moce w sobie,ale myślę,że tym razem Ci nie
                        zaszkodziłem!
                        Ściel łóżeczko,pora spać,przytul misiaczka i dobranoc:)))
                        ps. jutro też jest dzień,pa!
                        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 23:01
                          ciekawe co to za dziwne moce posiadasz:)
                          łóżko zrobione a misiaka nie mam tylko pingwinka:))
                          słodkich snów, może się w nich pojawię jako słodka zjawa :))
                          • level Re: Kochane dzieci z forum 04.07.02, 23:29
                            mam nadzieję,że się pojawisz,dobranocka:)))
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.07.02, 10:22
      i jak się czujesz? bo ja okropnie:( chyba rzeczywiście lody mi zaszkodziły,
      głowa boli, gardło idę do łóżka się położyć i łącze się z Toba w bólu:))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 05.07.02, 15:56
        może nie łączmy się w bólu,tylko w czymś przyjemniejszym:)))
        a tak poważnie to rozłożony jestem na całego,w główce mi się majda jakbym coś
        zajarał,chyba schodzę już z tego świata:(
        mam nadzieję,że Ty się tak nie męczysz,nie jedz mi już żadnych lodów itp.
        świnstewek.
        kuruj się szybko,wracaj do żywych,ja schodzę,cześć:)))
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 05.07.02, 19:55
          dobrze, że mnie nie słyszysz bo byś chyba wył ze śmiechu, jestem chłopcem
          przechodzącym mutację:)) głowa już mnie nie boli tak bardzo tabletki zrobiły
          swoje a Ty jak lepiej troszkę? moge Ci zaśpiewać swoim nowym seksi głosikiem w
          celu poprawienia humorku aaaa kotki dwa, szaro bure obydwa...:))
          • level Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 17:41
            Ja bym umarł z wrażenia,dobre sobie,jak ty byś zobaczyła dzisiaj moje zwłoki to
            byś napewno umarła z wrażenia:(
            jak tam spedzasz wolny czas?
            mam nadzieje ,że korzystnie
            dobrze,że mnie nie widzisz,oszczędzę twoich pięknych oczu,
            milutkiego wieczorku zycze i udanej niedzielki także życzę:))))
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 13:45
      żyjesz? ja wyszłam na słonko wygrzać kości a Ty chyba w łóżeczku leżysz ,
      wracaj szybko do zdrowia, pozdrówka:)))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 17:36
        dzieki! ledwie ale żyję,serducho mi jeszcze tyka,nie wiem jak długo?
        tylko Ty mnie trzymasz na duchu,uważaj nasłońce,może też zaszkodzić!
        miłej zabawy życzę:)))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 22:04
        dobranoc
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 22:10
          akurat włączyłam kompa a Ty już dobranoc:( a jak się czujesz lepiej troszeczkę?
          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 22:26
            widzę, ze chyba nadal źle się czujesz:(( przykryj się kołderką i mocno się
            wygrzej może jutro będzie lepiej, buziaczki Ci przesyłam rozrzewające:)***
            • level Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 22:54
              powiedziałem dobranoc,gdyż myślałem,że Cię już nie będzie:)
              jak tam impreza się udała?
              leje u mnie w tej chwili okrutnie:(
              pogodnej nocki Ci życzę:)
              • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 23:05
                u mnie nie pada, jaka impreza? Levelek chyba majaczysz w tej gorączce:))
                słodkich snów:))
                • level Re: Kochane dzieci z forum 06.07.02, 23:57
                  majacze,majacze,już od paru dni majacze!
                  śpij smacznie,dobranocka:)))
                  • level Re: Kochane dzieci z forum 07.07.02, 11:38
                    pobudka w samo poludnie:)
                    życzę milutkiej niedzielki,
                    smacznego obiadku i wytrwałości w wyznaczonym celu:)))
                    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 07.07.02, 16:06
                      Hejka:) i jak się czujesz? byłam na małej wycieczce:) a cel kiedyś może miałam
                      teraz to sobie żyję bez celu:) pozdrówka
                      • level Re: Kochane dzieci z forum 08.07.02, 11:10
                        dziendoberk:)
                        jak ja kocham poniedziałki w upalne południe,siedząc za biurkiem,łykając
                        proszki,i licząc kolejne dni do wyjazdu.
                        no i jak tam twoje podróże bez celu?
                        cos w koncu wyjezdzisz na swoim rowerku:)
                        40 stopniowe ,poniedziałkowe pozdrowienia ,przesyłam Ci:)))
                        ps. w Poznaniu też taki upał?
                        • level Re: Kochane dzieci z forum 08.07.02, 14:09
                          u mnie wlasnie zaczal kropic deszczyk,
                          deszczowo pozdrawiam:)))
                          • level Re: Kochane dzieci z forum 08.07.02, 19:34
                            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 08.07.02, 19:57
                              Witam w ten słoneczny dzień:) dziwne jest te nowe forum, trudno sie przyzwyczaić
                              u mnie nadal słonko świeci, byłam nad jeziorkiem ale Ty to dopiero wypoczniesz w
                              Grecji zazdroszczę Tobie, zwłaszcza tej przeźroczystej wody bo u mnie w jeziorku
                              strasznie brudna:(
                              pozdrówka:)))
                              • level Re: Kochane dzieci z forum 08.07.02, 22:11
    • level Re: Kochane dzieci z forum 09.07.02, 00:08
      dobranocka:)))
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 10.07.02, 23:19
      żyjesz jeszcze?:) ale upał, noc gorąca czuję się jak w saunie:)) pozdrówka
      • level Re: Kochane dzieci z forum 11.07.02, 18:52
        gdzie byłaś,jak Ciebie nie było?
        widzę,że miałaś niezłe przeboje!
        pozdrówka:)
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 11.07.02, 20:29
          Hejka:) nudziło mi się i chciałam poznać "wyjątkowo interesujacego" faceta i na
          co to mi było? teraz wszędzie widze jego twarz aaaaaaa, boję się wychodzic z
          domu:))
          a to wszystko dlatego,ze mnie Levelek zaniedbujesz i mam różne głupie pomysły:)))
          • level Re: Kochane dzieci z forum 11.07.02, 21:01
            a jak mam Cię nie zaniedbywać,skoro mieszkam od Ciebie ładnych parę kilometrów?
            ja już teraz to się boję odezwać do Ciebie,żeby nie być posądzony o jakieś niecne
            czyny i myśli!
            widać na twoim przykładzie,że można spotkać w sieci niezłych zboczków i potem
            mieć problemy.
            Głowa do góry wszystko będzie dobrze,napewno się nikomu nie dasz:)
            ps. nie znikaj i odzywaj się,pa,pa:)))
            • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 11.07.02, 21:31
              Levelek nie mam przeciez problemów, kolejne doswiadczenie i tyle a facet był
              chyba zboczony inaczej, ja bym chciała poznać jakiegoś fajnego, szalonego
              zboczka, żeby miał jedno zboczenie czyli mnie:))
              • level Re: Kochane dzieci z forum 11.07.02, 22:00
                a ja myślałem,że już poznałaś?
                tylko mam nadzieję,że nie zboczka?
                ps.01.06.02. to już się trochę chyba znamy co?
                pozdrowionka:)
                • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 11.07.02, 22:12
                  "znamy się tylko z widzenia a jedno o drugim nic nie wie..." znaczy z netu:)))
                  mam nadzieję, że chociaż troszeńkę zboczony jesteś w pozytywnym tego słowa
                  znaczeniu oczywiście:)))
                  • level Re: Kochane dzieci z forum 11.07.02, 22:49
                    hm,jakbym troszeczkę nie był,to nie byłoby mnie w tym miejscu o tej porze w twoim
                    towarzystwie,hm,no to jak tak mówisz,że chciałabyś bym był troszeczkę
                    zboczony/oczywiście na twoim punkcie/no to jestem:)))
                    milutkich snów Ci życzę:)
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 12.07.02, 10:17
      witam z ranka
      życze miłego dnia i orzeźwiajacego wiaterku:))
      masz@:)
      • level Re: Kochane dzieci z forum 12.07.02, 13:38
        witam w poludnie:)
        będziesz miała @
        opalaj się teraz a nie siedz przed komputerem:)))
        • level Re: Kochane dzieci z forum 12.07.02, 14:30
          sprawdz@
    • lena8 już 200 12.07.02, 22:42
      otwieraj szampana Levelek:)))
      • lena8 Re: już 200 12.07.02, 23:05
        i masz@:)
        • level Re: już 200 a bedzie 300! 12.07.02, 23:21
          jak bedziesz cierpliwa ok?
          jeszcze poczty nie otwieralem zaraz zajrze,jak minął dzionek?
          szampan polany,zapraszam do stołu:)))
          • lena8 Re: już 200 a bedzie 300! 12.07.02, 23:41
            wiesz, że jestem cierpliwa czasami nawet zbyt cierpliwa:)
            dzień minął całkiem miło, byłam odwiedzić kumpelę co urodziła niedawno maleństwo,
            można się zakochać, malutkie rączki i nóżki, takie rozkoszne dziecko, że mi się
            instynkt macierzynski obudził, kolezanka chciała mi nawet oddać dzieciaczka bo
            ona już nie wyrabia psychicznie i fizycznie:))
            założyłam czerwoną sukienkę i juz siadam do stołu, będziemy jeść dzika?:)))

• level Re: już 200 a bedzie 300! 13.07.02, 00:08
              dzik bedzie dla Ciebie w realu:)
              teraz buziaczki na dobranoc przesyłam :)))))))
              ps.milutkich snów Ci życzę,nie upij się za mocno tym naszym szampanikiem:)))
              a zresztą raz się żyje,można się upić,na zdrowie!
              • lena8 Re: już 200 a bedzie 300! 13.07.02, 13:01
                wpadłam na chwileczkę się przywitać i miłego dnia życzyć:))) pozdrówka
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 14.07.02, 13:58
      żyjesz?:) u mnie słonko zaszło ale i tak strasznie jest ciepło:)
      pozdrówka
      • level Re: Kochane dzieci z forum 15.07.02, 22:04
        Żyję!
        moc gorących buziaczków z zimnej polski przesyła Ci levelek:)))
    • level Re: Kochane dzieci z forum 15.07.02, 22:24
      hi:)
      mam nadzieję,że się nie utopiłaś w jakiejś sadzawce poznańskiej?
      milutkiej nocki Ci życzę:)
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 15.07.02, 23:29
      żyję, ledwo ale żyję!!:) utopiłam się w sadzawce wina domowej roboty u mojej
      kumpeli chi chi:)))) pozdrówka:))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 16.07.02, 00:07
        jednak dobrze myślałem o tym utopieniu:)
        całe szczęście,że to tylko sadzawka:)
        śpij smacznie,dobranoc:)))
    • level Re: Kochane dzieci z forum 16.07.02, 14:16
      czesc:)
      grzeje w
      Wielkopolsce,czy raczej pada?,u mnie zanosi się na burzę!
      milutkiego dnia życzę!
      ps.wpadnij do mnie na dzika,właśnie zaczynam konsumpcję:)))
      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 16.07.02, 23:03
        Hejka:) U mnie troszkę kropiło ale ogólnie bardzo ciepło było,
        ale zazdroszczę Tobie tego dzika ja miałam kurczaka na obiad
        zostaw jakieś resztki dla mnie:))
        • level Re: Kochane dzieci z forum 16.07.02, 23:31
          90kg. mam dla Ciebie odłożone:)
          u mnie grzmi i leje,że aż strach z domu wychodzić;
          milutkich snów Ci życzę:)))
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 18.07.02, 19:30
      gorące pozdrowienia:))dzika włóż do zamrażalki żeby się nie popsuł:))
      pewnie się już powoli szykujesz do wyjazdu:)))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 19:06
        cieplutko Cię witam:)
        jeszcze się nie szykuję,odrabiam zaległości powstałe podczas mojej
        choroby,muszę wszystko zapiąć na ostatni guzik!
        co sie tyczy dzika,to czeka na Ciebie,być może nie ten sam,ale będzię inny
        jutro może z kolegą coś ustrzelę.
        jeszcze zimniutkie pozdrowienie wysyłam Ci do Wielkopolski:)
        ps.niebawem coś podeślę naprawdę gorącego:)))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 21:56
        dobranoc:)))
        ps.pięknych snów życzę:)
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 22:02
          Cześć:)) jeszcze nie idę do spanka:)
          jestem ciekawa co mi gorącego podeślesz:))
          • level Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 22:30
            jednak jesteś?
            podeślę Ci piękną słoneczną grecką pogodę,
            dzik czeka na Ciebie:)))
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 22:19
      widzę, ze Ty do spanka już idziesz:))
      dobranc, słodkich snów:))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 22:32
        nie lazłem do spanka,ale skoro Ciebie nie bylo to co mialem robić?
        teraz czekam pokornie,chcesz jakąś kołysankę na dobranoc?
        • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 22:37
          a jednak jesteś:)będziesz śpiewał i do snu tulił?:)))
          • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 23:02
            chyba sama sobie zaśpiewam i sie utulę;))
            dobranoc:)))
            • level Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 23:58
              a ,a,kotki dwa,nic nie beda robiły tylko Ciebie tuliły:)))
              pa,pa milutkiej nocki:)))
            • level Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 19:15
              dzien dobry:)
              jeszcze jestem,jutro wyjeżdżam,nadam coś z kafee greckiej:)
              • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 22:37
                witam:) życzę udanego wypoczynku, słonko będzie napewno świecić, woda cieplutka
                i czyściutka, ah zazdroszczę Tobie tego wyjazdu:))) jak zobaczysz tego
                starszego Greka, który sprzedaje lody na początku plaży to prześlij mu
                pozdrowienia od małej blondynki:)))) Jak przyjedziesz to odezwij się i przywróć
                do życia nasz wątek:))
                na dobry początek wakacji goracy całus dla Ciebie :)))
                trzymaj się Levelek:))
                • level Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 23:41
                  za wszystko Ci serdecznie dziekuję:)
                  Greka spróbuje pozdrowić,dozobaczenia po 8 sierpnia,pa,pa:)
          • level Re: Kochane dzieci z forum 19.07.02, 23:55
            śpij kochanie ,śpij,tralalala,tralalala:)))
    • level Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 00:03
      dobranoc:))))))))))))))
    • level Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 22:39
      zajrzyj do @:)
    • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 23:04
      niestety nic nie przyszło
      gazeta jak zwykle działa niezbyt dobrze:(
      • lena8 Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 23:31
        idę już do spanka, dobranoc:)) i jeszcze raz życzę udanych wakacji:)))
        • level Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 23:45
          udane to one by były ,ale tylko z tobą:)))
          coś wyślę z Grecji,baw się dobrze,czesc:)))
      • level Re: Kochane dzieci z forum 20.07.02, 23:42
        do sądu ich podamy:(
        trzymaj się:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka