greis52 20.06.12, 12:33 w zadnym wypadku nie chce od Was wyciagać tajemnic ale ogolnie czy macie cos takiego scisle ukrytego w zakamarkach... ja mam i czasami z tym mi zle, ale nikogo juz ujawnianie nie interesuje wiec mam tajemnice nikomu nie potrzebną Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: top secret .... 20.06.12, 12:48 jak to mowia Greis, tajemnica a "wszyscy ja znaja" tak nieraz bywa, ale oczywiscie swe prywatne,takie naprawde, ktore niechce sie by ktokolwiek wiedzial to niewiem czy mam???????? male,ajkies moze jakbym pomyslala to i cos znalazlabym ,ale chyba nie.... ciekawe jak sie czujesz z ta "niepotrzebna tajemnica?" Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: top secret .... 20.06.12, 13:01 Tajemnica w tajemnicy, zawsze sie rozklada na dwie strony, i nigdy sie nie jest pewnym tego, czy ta wlasnie strona dochowa tajemnicy. -Lusia- Odpowiedz Link
tetika Re: top secret .... 20.06.12, 13:59 cos tam mam , ale chyba tak jak kazdy. o pewnych rzeczach sie nie rozmawia z kazdym, ale przyjaciolka wie Odpowiedz Link
irene.jg Re: top secret .... 20.06.12, 14:29 Jakieś małe sekreciki mam ale takiego głęboko skrywanego gdzieś w zakamarkach pamięci, o którym by nie wiedzieli moi bliscy - to nie mam. Odpowiedz Link