nick000 13.08.04, 06:39 ...dzisiaj piątek trzynastego... ...wszyscy przesądni powinni uroki odczynić, kotów czarnych unikać... ...najlepiej w domku zostać na wszystkie spusty zamkniętym... ...dobrze że w to nie wierzę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: uwaga, uwaga 13.08.04, 10:28 nick000 napisał: > ...dzisiaj piątek trzynastego... > ...wszyscy przesądni powinni uroki odczynić, kotów czarnych unikać... > ...najlepiej w domku zostać na wszystkie spusty zamkniętym... > ...dobrze że w to nie wierzę... ..hi,hi, a mnie sie nic nie przytrafilo(odpukac,odstukac w niemalowane) mam dzis podjechac do siostry i zawiesc torebke bo zapomniala "sirota" jak byly wczoraj u mnie na opalaniu.... pozniej planuje rowerkiem pojezdzic-chyba kolo mi nie odleci hi,hi, Odpowiedz Link
kasikk Re: uwaga, uwaga 13.08.04, 10:59 ja mam zawsze szczęście trzynastego w koty nie wierzę a w czarne zupełnie ) moje dwa były dziś baaardzo grzeczne i w ogóle mam dobry humor, tylko zmęczona jestem okropecznie... Odpowiedz Link
freewolf Re: uwaga, uwaga 13.08.04, 11:40 nick000 napisał: > ...dzisiaj piątek trzynastego... > ...wszyscy przesądni powinni uroki odczynić, kotów czarnych unikać... > ...najlepiej w domku zostać na wszystkie spusty zamkniętym... > ...dobrze że w to nie wierzę... A, faktycznie. Dzięki za przypomnienie. Czas wybrać się na Łysą Górę i rzucić parę uroków. Data jak znalazł. Choć, mimo, że garażowana, miotła nie była uruchamiana od 2 sezonów. Ale, pewnie odpali. Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 13.08.04, 17:42 hi,hi, i jak wilczku poleciales uroki czynic na Lysa Gore?? ))))))))) a tak po prawdzie , sprowadzc cyfre 13 do pojedynczej 1+3=4 a czworka to stabilna cyfra i nie moze sie nikomu nic przydazyc.... ** bezurokliwego popoludnia zycze. Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 13.08.04, 23:07 kendo napisała: > hi,hi, > i jak wilczku > poleciales uroki czynic na Lysa Gore?? ))))))))) > > a tak po prawdzie , > sprowadzc cyfre 13 do pojedynczej 1+3=4 > a czworka to stabilna cyfra i nie moze sie nikomu nic przydazyc.... > > ** > bezurokliwego popoludnia zycze. ...tak przy okazji też mam taką dziwną trzynastopiątkową zagadkę... ...podczas zgromadzeń czarownic i czarowników ją usłyszałem... ...jak od 20 odjąć 88 żeby pozostało 22... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 13.08.04, 23:11 i znow zagadka???? nigdy nie bylam dobra z przedmiotow scislych, moze Mala cusik wymysli ) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, nowy "robaczek"........ 24.08.04, 21:37 ostrzegaja nas dzis gazety.. pojawil sie nowy "robaczek" Robot-GR szuka dojscia do webbkamery i mikrofonu, ma totalna kontrole nad twa poczta i haslami, moze wyslac twe zycie w eter, podgladajac cie ,ze niewiesz o tym atakuje tylko Windows system.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: uwaga, nowy "robaczek"........ 24.08.04, 21:42 No to trzeba uwazac..tylko jak?? Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, nowy "robaczek"........ 24.08.04, 21:54 mala20033 napisała: > No to trzeba uwazac..tylko jak?? wylaczyc Messengera i cicho siedziec)))) a mi sie to dzis snilo.... caly dzien marudzilam panciowi, czemu wlasciwie snilam o kamerze brrrrrrrrrrrrrrr..... Odpowiedz Link
mala20033 Re: uwaga, nowy "robaczek"........ 24.08.04, 22:00 prorocze sny..rozmawialas juz z Iza via kamerka? Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, nowy "robaczek"........ 10.09.04, 16:45 ''Mala, tak rozmawialam....fajnie bylo.... Odpowiedz Link
kendo Re: tak sobie z nudow........ 10.09.04, 16:47 bawie sie... poprzenio mialysmy nasze forum w olivkowym kolorze, teraz zmienilam na niebieski....co myslicie o zmianie???????????????????? sa jeszcze do wyboru: biale, zielone, zolte, mozemy miec dni kolorowe))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: tak sobie z nudow........ 10.09.04, 16:51 ...każdy dzień innym kolorem... ...a w paski czy kratki można?... Odpowiedz Link
kendo Re: tak sobie z nudow........ 10.09.04, 16:58 nick000 napisał: > ...każdy dzień innym kolorem... > ...a w paski czy kratki można?... .. przykro mi, ale sa tylko te kolory, ktore podalam.... ja bym jeszcze chciala w kropeczki/biedroneczki /motylki....) Odpowiedz Link
kendo Re: tak sobie z nudow........ 10.09.04, 21:08 jtka napisała: > a ja mam na zielono a czemu tylko u mnie sie zmienil na niebieski??????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: tak sobie z nudow........ 10.09.04, 21:27 kendo napisała: > jtka napisała: > > > a ja mam na zielono > > a czemu tylko u mnie sie zmienil na niebieski??????????? a o czym mowa bo ja nie w temacie? Odpowiedz Link
kendo Re: tak sobie z nudow........ 15.09.04, 18:08 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > jtka napisała: > > > > > a ja mam na zielono > > > > a czemu tylko u mnie sie zmienil na niebieski??????????? > > a o czym mowa bo ja nie w temacie? mowilismy Sloo, ze zmienilam kolornaszego forum z oliwkowego na niebieski, i myslalam,ze znienilam u kazdego, niestety byla zmiana tylko u mnie( Odpowiedz Link
kendo Re: ja juz sie stesknilam ........ 15.09.04, 18:11 za Nickiem,a Wy????????????? ** Wilczka tez dlugo niema, ale jak cos sobie przypominam , mial miec egzaminy wlasnie chyba teraz..... wiec zaczynam trzymac kciuki.... Odpowiedz Link
nick000 Re: ja juz sie stesknilam ........ 15.09.04, 19:16 mala20033 napisała: > no to trzymajmy ...trzymam i ja... ...moja panna juz jest po... ...pozytywnie zresztą... Odpowiedz Link
nick000 Re: ja juz sie stesknilam ........ 15.09.04, 19:17 kendo napisała: > za Nickiem,a Wy????????????? > ...słów mi zbrakło... ...dzięki... Odpowiedz Link
kendo Re: ja juz sie stesknilam ........ 15.09.04, 20:02 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > za Nickiem,a Wy????????????? > > > ...słów mi zbrakło... > ...dzięki... ale skromnis.... brakowalo Waszej kawki porannej.... Odpowiedz Link
nick000 Re: ja juz sie stesknilam ........ 15.09.04, 20:03 kendo napisała: > > ale skromnis.... > brakowalo Waszej kawki porannej.... ...zdecydowanie TAK... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 20:33 !!!!!!!!!! wychodze z kundlem na dworek bo mojego dyzornego zmoglo. z tamtad zadzryndam do ozreszka-ranii a potem usiade i pomocze zmeczone nogi w rwacym nurcie rzeki Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 20:36 slo-onko napisała: > !!!!!!!!!! > wychodze z kundlem na dworek bo mojego dyzornego zmoglo. z tamtad zadzryndam do > > ozreszka-ranii a potem usiade i pomocze zmeczone nogi w rwacym nurcie rzeki pozdrow orzeszka cieplutko.... bedziemy razem nozki moczyc)))))))) bo Nick chyba dzis cos innego moczy))))))))))))))))) Kakikk chyba tez sie zapisze na moczenie)))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 20:39 chetnie, pod warunkiem, że to lawendowy nurt jakoś do lawendy mam ostatnio słabość ) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 20:44 kasikk napisała: > chetnie, pod warunkiem, że to lawendowy nurt > jakoś do lawendy mam ostatnio słabość ) oczywisie Kasikku.... wszystko dla Ciebie... zapalam swieczuszke , kropelki wlewam do wody i juzzzzzzzzzzzzzzzzz....niesie nutke lawendowaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... rozsiadz sie wygodnie i upajaj sie....... moze i dla Nicka pomoze.) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 20:45 kendo napisała: > kasikk napisała: > > > chetnie, pod warunkiem, że to lawendowy nurt > > jakoś do lawendy mam ostatnio słabość ) > > oczywisie Kasikku.... > wszystko dla Ciebie... > > zapalam swieczuszke , > kropelki wlewam do wody > i juzzzzzzzzzzzzzzzzz....niesie nutke lawendowaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... > rozsiadz sie wygodnie i upajaj sie....... > moze i dla Nicka pomoze.) a macie jakis relaksacyjny olejek?)))) bo aj znow padam(((((((((( Odpowiedz Link
kasikk Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 20:45 powinno, bo lawenda w aromaterapii na bóle dobra ) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 20:47 slo-onko napisała: > to dzis sam babiniec konwersuje? moze lawedunia Nickowi pomoze i przyplynie do nas... PS;..szybciutki spacerek.... i co chlodno???????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 20:50 slo-onko napisała: > to dzis sam babiniec konwersuje? ...aż tak dobrze to nie jest... ...powiedziałem że sie mnie tak łatwo nie pozbędziecie... ...juz mi wraca humor... ...czary jakie czy cuś... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 21:02 kasikk napisała: > lawenda?? > a mzoe moje pzrytulanie?DDDDD Odpowiedz Link
kasikk Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 21:04 no to nick, musisz nam powiedzieć, co cie uleczyło?? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 21:12 kasikk napisała: > no to nick, musisz nam powiedzieć, co cie uleczyło?? ...Wasza obecność... ...i lody... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 21:05 slo-onko napisała: > kasikk napisała: > > > lawenda?? > > > > > a mzoe moje pzrytulanie?DDDDD ...wszystko naraz... ...dzięki dzięki... ...już nie będę jęczał więcej... ...a moze będę kto to wie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 21:06 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > lawenda?? > > > > > > > > > a mzoe moje pzrytulanie?DDDDD > > ...wszystko naraz... > ...dzięki dzięki... > ...już nie będę jęczał więcej... > ...a moze będę kto to wie... jak znam facetow to lubia jeczec moj od wczoraj tak jeczyDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 22:31 ...dzisiaj muszę się już z Wami rozstać... ...ciężka to sprawa... ...życzę miłych snów... ...i długiego snu... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 22:34 nick000 napisał: > ...dzisiaj muszę się już z Wami rozstać... > ...ciężka to sprawa... > ...życzę miłych snów... > ...i długiego snu... wystarszyl sie i poszedl do zubrow )))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 22:36 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...dzisiaj muszę się już z Wami rozstać... > > ...ciężka to sprawa... > > ...życzę miłych snów... > > ...i długiego snu... > > wystarszyl sie i poszedl do zubrow )))) ))))))))))))))))))) milej nocki nicku... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 22:43 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...dzisiaj muszę się już z Wami rozstać... > > > ...ciężka to sprawa... > > > ...życzę miłych snów... > > > ...i długiego snu... > > > > wystarszyl sie i poszedl do zubrow )))) > > ))))))))))))))))))) > > milej nocki nicku... biedne zubry hehehehe )))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 17.09.04, 22:52 Kendus kochana juz nie wytzrymuje, zaczyna mnie wszytsko bolec. ja to sie mam jak sie nie wyspie to w pracy bierze mnie delirka jak jestem zmeczona to padamz bolu zmykam z ksiazka moze pomoze pa kochana ))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:41 zaczynam widziec dno szklaneczki czy zabawi sie ktos w Borysa Polewoja? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:42 slo-onko napisała: > zaczynam widziec dno szklaneczki > czy zabawi sie ktos w Borysa Polewoja? ...jasne juz lecę po brandy... ...sam też z wami łyknę... ...jakoś potrzebuję tego dzisiaj... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:44 to jakies zarazliwe a wiesz, ze moj maz uwielbia brandy?)) choba go tu zaraz zaprosze niech sie z nami napije a pzry okazji pozna naszego nowego kolegeod zubra Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:45 slo-onko napisała: > to jakies zarazliwe > a wiesz, ze moj maz uwielbia brandy?)) > choba go tu zaraz zaprosze niech sie z nami napije a pzry okazji pozna naszego > nowego kolegeod zubra oj jak by moj rowniez dolaczyl, mieli by se chlopce wesolo bo lubi to samo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:47 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > to jakies zarazliwe > > a wiesz, ze moj maz uwielbia brandy?)) > > choba go tu zaraz zaprosze niech sie z nami napije a pzry okazji pozna > naszego > > nowego kolegeod zubra > > oj jak by moj rowniez dolaczyl, > mieli by se chlopce wesolo bo lubi to samo) no to na nasze spotkanie musimy zakupic kilka butelek brandy Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:46 dzis wieczor sobotni prawdziwie zakrapiany alkoholem Kendos co najbardziej lubisz? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:49 ...będzie nieźle... ...już jest polane... ...duże kieliszki... ...a mam jeszcze butelczynę i powinno strczyć... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:52 nick000 napisał: > ...będzie nieźle... > ...już jest polane... > ...duże kieliszki... > ...a mam jeszcze butelczynę i powinno strczyć... hahahaha wiecie co?)))))))) dzis mialam taki smutny nastroj wiec poprosilam o szklaneczke. potem na gg zgadalam sie z nasza siostrzenica u ktorej jej rodzice a nasi serdeczni kuzyni obchodza rocznice slubu wiec trzeba bylo wypic toastDDa a teraz tutaj DDDDD chyba sie ululam Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:54 ...dziewczyny w taki wieczór jak dzisiejszy powinniśmy być razem... ...wyobraźcie sobie las ognisko i coś mocnego w szklaneczkach... ...i nie koniecznie trzeba rozmawiać... ...przyjemnie jest pomilczeć i popatrzeć w plomienie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:55 nick000 napisał: > ...dziewczyny w taki wieczór jak dzisiejszy powinniśmy być razem... > ...wyobraźcie sobie las ognisko i coś mocnego w szklaneczkach... > ...i nie koniecznie trzeba rozmawiać... > ...przyjemnie jest pomilczeć i popatrzeć w plomienie... nic wiecej nie mow. co raz czesciej o tym mysle tylko ja jak to ja i moje marzenia daleko w tle Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:57 slo-onko napisała: > > nic wiecej nie mow. co raz czesciej o tym mysle > tylko ja jak to ja i moje marzenia daleko w tle ...dobrze jeśli kilk osób ma poobne mrzenia... ...zawsze zwiększa to szansę realizacji... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > nic wiecej nie mow. co raz czesciej o tym mysle > > tylko ja jak to ja i moje marzenia daleko w tle > > ...dobrze jeśli kilk osób ma poobne mrzenia... > ...zawsze zwiększa to szansę realizacji... znowu musze przyznac Ci racje w ub. roku bylo kilka osob podobnych nam i co? spotkaly sie a ktore? to juz wiesz? wiec nadzieja rosnie))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:58 ...cos mnie tak w gardle ścisnęlo... ...za wcześnie i za mało żeby uczynił to alkohol... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:58 nick000 napisał: > ...dziewczyny w taki wieczór jak dzisiejszy powinniśmy być razem... > ...wyobraźcie sobie las ognisko i coś mocnego w szklaneczkach... > ...i nie koniecznie trzeba rozmawiać... > ...przyjemnie jest pomilczeć i popatrzeć w plomienie... witaj nicku.... rozmarzony.... lubialam tak siedzie i patrzec ja iskierki w gore lecialy..... cieplo otulalo nas.... och wspomnienia..... a wiec lapie za kieliszeczek i sacze powoli.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 20:59 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...dziewczyny w taki wieczór jak dzisiejszy powinniśmy być razem... > > ...wyobraźcie sobie las ognisko i coś mocnego w szklaneczkach... > > ...i nie koniecznie trzeba rozmawiać... > > ...przyjemnie jest pomilczeć i popatrzeć w plomienie... > > witaj nicku.... > rozmarzony.... > > lubialam tak siedzie i patrzec ja iskierki w gore lecialy..... > cieplo otulalo nas.... > och wspomnienia..... > > a wiec lapie za kieliszeczek i sacze powoli.... a co pijesz?))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:02 ...napoleon brandy... ...urok mieszkania na wschodzie... ...ze sklepu wolnocłowego... ...nie zgadniecie ile toto kosztuje... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:03 nick000 napisał: > ...napoleon brandy... > ...urok mieszkania na wschodzie... > ...ze sklepu wolnocłowego... > ...nie zgadniecie ile toto kosztuje... ok 20 zl?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:04 slo-onko napisała: > > ok 20 zl?))))) ...w punkt... ...w normalnym sklepie x 2... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:07 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > ok 20 zl?))))) > > ...w punkt... > ...w normalnym sklepie x 2... u nas tez mielismy okazje kupowac bez cla. ale juz sie skonczylo, pozostaja sklepy Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:01 Sloo, niemam ulubionego napitku ale favoryzuje pol wytrawne czerwone wina, jakis likier,np:bananowy...pycha...albo robiony na wiski koniaczek Manet;Napoleon, o jeszcze wiski ujdzie w tloku.... wodka tylko w grogu.... piwko na koncu listy hi,hi, Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:04 kendo napisała: > Sloo, > niemam ulubionego napitku > ale favoryzuje pol wytrawne czerwone wina, > jakis likier,np:bananowy...pycha...albo robiony na wiski > koniaczek Manet;Napoleon, > o jeszcze wiski ujdzie w tloku.... > wodka tylko w grogu.... > piwko na koncu listy hi,hi, ja procz likieru-za ciezkie. a tak to winko owszem i reszta tez. piwko rowniez na koncu listy Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:07 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > Sloo, > > niemam ulubionego napitku > > ale favoryzuje pol wytrawne czerwone wina, > > jakis likier,np:bananowy...pycha...albo robiony na wiski > > koniaczek Manet;Napoleon, > > o jeszcze wiski ujdzie w tloku.... > > wodka tylko w grogu.... > > piwko na koncu listy hi,hi, > > ja procz likieru-za ciezkie. > a tak to winko owszem i reszta tez. piwko rowniez na koncu listy to nick bedzie sie kwasil na nas.... no ale na poprawienie humoru glasy w gore.....\_/ \_/ \_/ Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:08 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > Sloo, > > > niemam ulubionego napitku > > > ale favoryzuje pol wytrawne czerwone wina, > > > jakis likier,np:bananowy...pycha...albo robiony na wiski > > > koniaczek Manet;Napoleon, > > > o jeszcze wiski ujdzie w tloku.... > > > wodka tylko w grogu.... > > > piwko na koncu listy hi,hi, > > > > ja procz likieru-za ciezkie. > > a tak to winko owszem i reszta tez. piwko rowniez na koncu listy > > to nick bedzie sie kwasil na nas.... > > no ale na poprawienie humoru > glasy w gore.....\_/ \_/ \_/ tak jest )))))) pijemy za zdrowko ansze, za humor, za wieczorne rozmowy, za rozmowy przy ognisku....... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:10 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > Sloo, > > > > niemam ulubionego napitku > > > > ale favoryzuje pol wytrawne czerwone wina, > > > > jakis likier,np:bananowy...pycha...albo robiony na wiski > > > > koniaczek Manet;Napoleon, > > > > o jeszcze wiski ujdzie w tloku.... > > > > wodka tylko w grogu.... > > > > piwko na koncu listy hi,hi, > > > > > > ja procz likieru-za ciezkie. > > > a tak to winko owszem i reszta tez. piwko rowniez na koncu listy > > > > to nick bedzie sie kwasil na nas.... > > > > no ale na poprawienie humoru > > glasy w gore.....\_/ \_/ \_/ > > tak jest )))))) > pijemy za zdrowko ansze, za humor, za wieczorne rozmowy, za rozmowy przy > ognisku....... ...Wasze zdrowie... ...za spełnienie marzeń... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:12 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > Sloo, > > > > > niemam ulubionego napitku > > > > > ale favoryzuje pol wytrawne czerwone wina, > > > > > jakis likier,np:bananowy...pycha...albo robiony na wisk > i > > > > > koniaczek Manet;Napoleon, > > > > > o jeszcze wiski ujdzie w tloku.... > > > > > wodka tylko w grogu.... > > > > > piwko na koncu listy hi,hi, > > > > > > > > ja procz likieru-za ciezkie. > > > > a tak to winko owszem i reszta tez. piwko rowniez na koncu li > sty > > > > > > to nick bedzie sie kwasil na nas.... > > > > > > no ale na poprawienie humoru > > > glasy w gore.....\_/ \_/ \_/ > > > > tak jest )))))) > > pijemy za zdrowko ansze, za humor, za wieczorne rozmowy, za rozmowy przy > > ognisku....... > > ...Wasze zdrowie... > ...za spełnienie marzeń... ojej...znow marzenia.... pije za wszystko.... a marzenai pasuje) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:14 kendo napisała: > > > > ...Wasze zdrowie... > > ...za spełnienie marzeń... > > ojej...znow marzenia.... > pije za wszystko.... > a marzenai pasuje) mialam juz roznie milo spedzone wieczory ale takich jak ostatnio a w szczegolnosci dzisiejszy to nigdy )))))) brakuje nam tylko kasikka, ciekawe co porabia nasza mloda mezatka? Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:12 nick000 napisał: > > tak jest )))))) > > pijemy za zdrowko ansze, za humor, za wieczorne rozmowy, za rozmowy przy > > ognisku....... > > ...Wasze zdrowie... > ...za spełnienie marzeń... za rozmowy przy swiecach, za nasza znajomosc ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:15 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > tak jest )))))) > > > pijemy za zdrowko ansze, za humor, za wieczorne rozmowy, za rozmowy > przy > > > ognisku....... > > > > ...Wasze zdrowie... > > ...za spełnienie marzeń... > > za rozmowy przy swiecach, za nasza znajomosc ))))) ...jakoś tak smutkiem powiało... ...w górę serca... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:16 nick000 napisał: > > ...jakoś tak smutkiem powiało... > ...w górę serca... taaaa, a teraz usmialam sie po pachy moja wyobaznia widze po prostu nas ))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:18 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > ...jakoś tak smutkiem powiało... > > ...w górę serca... > > taaaa, a teraz usmialam sie po pachy > moja wyobaznia > widze po prostu nas ))))))))) ...liczyłem na Twój zdrowy rozsądek i humor... ...... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:19 tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedza czas,,, szybko minutki uciekaja.. ´kasikk dzis biegl do pracusiowania i pewnikiem odpoczywa.... wypijmy za kasikka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:21 kendo napisała: > tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedza czas,,, > szybko minutki uciekaja.. > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > i pewnikiem odpoczywa.... > > wypijmy za kasikka) i za jej meza tez )))))))) kasikk kiedy bedziesz to czytac tzn,ze jestesmy myslami z Toba ))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:21 kendo napisała: > tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedza czas,,, > szybko minutki uciekaja.. > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > i pewnikiem odpoczywa.... > > wypijmy za kasikka) ...zdrowie Kasi !!!... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:25 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedza czas,,, > > szybko minutki uciekaja.. > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > wypijmy za kasikka) > > ...zdrowie Kasi !!!... i za tych, ktory z nami nie pija badz nie moga wiecej DDD Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:26 hi,hi,....ja sie chyba "ubombam " z Wami) i pojde na czerech do wyrka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:29 kendo napisała: > hi,hi,....ja sie chyba "ubombam " z Wami) > i pojde na czerech do wyrka) Kendos nie beblaj, masz tylko dwie nogi a ja to teraz bym tnaczyla Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:29 kendo napisała: > hi,hi,....ja sie chyba "ubombam " z Wami) > i pojde na czerech do wyrka) ...ciekawy widoczek heheheh... ...ja również lubię być "ubombany"... ...tylko jakim kosztem uffff... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:31 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > hi,hi,....ja sie chyba "ubombam " z Wami) > > i pojde na czerech do wyrka) > > ...ciekawy widoczek heheheh... > ...ja również lubię być "ubombany"... > ...tylko jakim kosztem uffff... czasami warto by poczuc sie lepiej i byc na tyle wesolym by nie plakac tak jest teraz)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:26 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedza czas,,, > > > szybko minutki uciekaja.. > > > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > > > wypijmy za kasikka) > > > > ...zdrowie Kasi !!!... > > i za tych, ktory z nami nie pija badz nie moga wiecej DDD ...święte słowa mości dobrodziejki... ...za tych co na morzu... ...i za Kajtulo i za Wilka i wszystkich vistulandii fanów... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:30 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedza czas,,, > > > > szybko minutki uciekaja.. > > > > > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > > > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > > > > > wypijmy za kasikka) > > > > > > ...zdrowie Kasi !!!... > > > > i za tych, ktory z nami nie pija badz nie moga wiecej DDD > > ...święte słowa mości dobrodziejki... > ...za tych co na morzu... > ...i za Kajtulo i za Wilka i wszystkich vistulandii fanów... i za wszystkich naszych forumowych znajomych, przyjaciol i nie tylko forumowych)) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:32 jak mojego syna prabancia mowila.... za obecnych i nieobecnych..... a lubiala sobie w towarzystkie racze do gory podnosic) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:36 kendo napisała: > jak mojego syna prabancia mowila.... > za obecnych i nieobecnych..... > a lubiala sobie w towarzystkie racze do gory podnosic) ...też miałem taka babcię ze strony ojca... ...juz jako nastolatek wg. niej dorosły... ...wydoiłem z babcia niejedną butelkę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:39 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > jak mojego syna prabancia mowila.... > > za obecnych i nieobecnych..... > > a lubiala sobie w towarzystkie racze do gory podnosic) > > ...też miałem taka babcię ze strony ojca... > ...juz jako nastolatek wg. niej dorosły... > ...wydoiłem z babcia niejedną butelkę... a ja ostatnio dowiedzialam sie (po tylu latach),ze moj malzonek ze swoim bratem jak byli malymi chlopcami to po jakiejs uroczystosci rodzinnej oprozniali resztki z kieliszkow DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:41 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > jak mojego syna prabancia mowila.... > > > za obecnych i nieobecnych..... > > > a lubiala sobie w towarzystkie racze do gory podnosic) > > > > ...też miałem taka babcię ze strony ojca... > > ...juz jako nastolatek wg. niej dorosły... > > ...wydoiłem z babcia niejedną butelkę... > > a ja ostatnio dowiedzialam sie (po tylu latach),ze moj malzonek ze swoim bratem > > jak byli malymi chlopcami to po jakiejs uroczystosci rodzinnej oprozniali > resztki z kieliszkow DDDD hi,hi,...ja tez slyszalam, moja kolezanak opowiadala o swych braciach to szamo...) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:43 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > jak mojego syna prabancia mowila.... > > > > za obecnych i nieobecnych..... > > > > a lubiala sobie w towarzystkie racze do gory podnosic) > > > > > > ...też miałem taka babcię ze strony ojca... > > > ...juz jako nastolatek wg. niej dorosły... > > > ...wydoiłem z babcia niejedną butelkę... > > > > a ja ostatnio dowiedzialam sie (po tylu latach),ze moj malzonek ze swoim > bratem > > > > jak byli malymi chlopcami to po jakiejs uroczystosci rodzinnej oprozniali > > > resztki z kieliszkow DDDD > > hi,hi,...ja tez slyszalam, > moja kolezanak opowiadala o swych braciach to szamo...) wiec faceci maja to juz we krwi od dziecka a potem tak im to zostaje, oprozniaja dalej tylko w wiekszej ilosci DDDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:44 cytuje odp. Jtki: pije z Wami w myslach padam na pyszczek a jeszce spac nie moge takich mam wspolokatorow.. eh dalej pijcie dalej moje zdrowko a ja Wasze, pozdrawiam wszytskich " koniec cytatu))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:39 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > jak mojego syna prabancia mowila.... > > za obecnych i nieobecnych..... > > a lubiala sobie w towarzystkie racze do gory podnosic) > > ...też miałem taka babcię ze strony ojca... > ...juz jako nastolatek wg. niej dorosły... > ...wydoiłem z babcia niejedną butelkę... fajni sie starsi ludzie, jezeli jeszcze mysla klor w wieku 87 lat, jak nasz prababcia....skarbnica histori.... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:32 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedza czas,,, > > > > > szybko minutki uciekaja.. > > > > > > > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > > > > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > > > > > > > wypijmy za kasikka) > > > > > > > > ...zdrowie Kasi !!!... > > > > > > i za tych, ktory z nami nie pija badz nie moga wiecej DDD > > > > ...święte słowa mości dobrodziejki... > > ...za tych co na morzu... > > ...i za Kajtulo i za Wilka i wszystkich vistulandii fanów... > > > i za wszystkich naszych forumowych znajomych, przyjaciol i nie tylko > forumowych)) ...toast nam się robi piętrowy... ...za was i za nas... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:34 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedza czas > ,,, > > > > > > szybko minutki uciekaja.. > > > > > > > > > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > > > > > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > > > > > > > > > wypijmy za kasikka) > > > > > > > > > > ...zdrowie Kasi !!!... > > > > > > > > i za tych, ktory z nami nie pija badz nie moga wiecej DDD > > > > > > ...święte słowa mości dobrodziejki... > > > ...za tych co na morzu... > > > ...i za Kajtulo i za Wilka i wszystkich vistulandii fanów... > > > > > > i za wszystkich naszych forumowych znajomych, przyjaciol i nie tylko > > forumowych)) > > ...toast nam się robi piętrowy... > ...za was i za nas... za Jtke i Ulale, ktore hulaja w gorach))))) zaraz napisze do nich sms,zeby im bylo wesolo jak nam teraz)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:39 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > tez musze przyznac,ze milo sie z wami spedz > a czas > > ,,, > > > > > > > szybko minutki uciekaja.. > > > > > > > > > > > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > > > > > > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > > > > > > > > > > > wypijmy za kasikka) > > > > > > > > > > > > ...zdrowie Kasi !!!... > > > > > > > > > > i za tych, ktory z nami nie pija badz nie moga wiecej : > DDDD > > > > > > > > ...święte słowa mości dobrodziejki... > > > > ...za tych co na morzu... > > > > ...i za Kajtulo i za Wilka i wszystkich vistulandii fanów... > > > > > > > > > i za wszystkich naszych forumowych znajomych, przyjaciol i nie tylk > o > > > forumowych)) > > > > ...toast nam się robi piętrowy... > > ...za was i za nas... > > > za Jtke i Ulale, ktore hulaja w gorach))))) > zaraz napisze do nich sms,zeby im bylo wesolo jak nam teraz)))))) ...piękny toast gony wątku nowego... ...za Jtkę i Ulalkę... ...i przyszłych bywalców vistuli... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > tez musze przyznac,ze milo sie z wami > spedz > > a czas > > > ,,, > > > > > > > > szybko minutki uciekaja.. > > > > > > > > > > > > > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > > > > > > > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > > > > > > > > > > > > > wypijmy za kasikka) > > > > > > > > > > > > > > ...zdrowie Kasi !!!... > > > > > > > > > > > > i za tych, ktory z nami nie pija badz nie moga wi > ecej : > > DDDD > > > > > > > > > > ...święte słowa mości dobrodziejki... > > > > > ...za tych co na morzu... > > > > > ...i za Kajtulo i za Wilka i wszystkich vistulandii fan > ów... > > > > > > > > > > > > i za wszystkich naszych forumowych znajomych, przyjaciol i ni > e tylk > > o > > > > forumowych)) > > > > > > ...toast nam się robi piętrowy... > > > ...za was i za nas... > > > > > > za Jtke i Ulale, ktore hulaja w gorach))))) > > zaraz napisze do nich sms,zeby im bylo wesolo jak nam teraz)))))) > > ...piękny toast gony wątku nowego... > ...za Jtkę i Ulalkę... > ...i przyszłych bywalców vistuli... wlasnie, ciekawe kto nastepny tak bardzo super jak myDDD przyjdzie tu do Kendo i do vistuli? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:44 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > tez musze przyznac,ze milo sie > z wami > > spedz > > > a czas > > > > ,,, > > > > > > > > > szybko minutki uciekaja.. > > > > > > > > > > > > > > > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiow > ania > > > > > > > > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > > > > > > > > > > > > > > > wypijmy za kasikka) > > > > > > > > > > > > > > > > ...zdrowie Kasi !!!... > > > > > > > > > > > > > > i za tych, ktory z nami nie pija badz nie m > oga wi > > ecej : > > > DDDD > > > > > > > > > > > > ...święte słowa mości dobrodziejki... > > > > > > ...za tych co na morzu... > > > > > > ...i za Kajtulo i za Wilka i wszystkich vistuland > ii fan > > ów... > > > > > > > > > > > > > > > i za wszystkich naszych forumowych znajomych, przyjacio > l i ni > > e tylk > > > o > > > > > forumowych)) > > > > > > > > ...toast nam się robi piętrowy... > > > > ...za was i za nas... > > > > > > > > > za Jtke i Ulale, ktore hulaja w gorach))))) > > > zaraz napisze do nich sms,zeby im bylo wesolo jak nam teraz)))))) > > > > ...piękny toast gony wątku nowego... > > ...za Jtkę i Ulalkę... > > ...i przyszłych bywalców vistuli... > > > wlasnie, ciekawe kto nastepny tak bardzo super jak myDDD przyjdzie tu do > Kendo i do vistuli? ...w moim przypadku milem szczęście że w opowiednim czasie trafiłem do poduch... ...była tam akurat Kendo... ...a później zaprosiła mnie tu... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:10 > > > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > ...w moim przypadku milem szczęście że w opowiednim czasie trafiłem do poduch.. > . > ...była tam akurat Kendo... > ...a później zaprosiła mnie tu... jakos tak mi sie wydawale,ze bys sie u nas swietnie czul) i widze,ze trafilismy w dziesiatke oboje) dziekuje,ze przyjales zaproszenie. Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:43 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > tez musze przyznac,ze milo sie z wami > spedz > > a czas > > > ,,, > > > > > > > > szybko minutki uciekaja.. > > > > > > > > > > > > > > > > ´kasikk dzis biegl do pracusiowania > > > > > > > > i pewnikiem odpoczywa.... > > > > > > > > > > > > > > > > wypijmy za kasikka) > > > > > > > > > > > > > > ...zdrowie Kasi !!!... > > > > > > > > > > > > i za tych, ktory z nami nie pija badz nie moga wi > ecej : > > DDDD > > > > > > > > > > ...święte słowa mości dobrodziejki... > > > > > ...za tych co na morzu... > > > > > ...i za Kajtulo i za Wilka i wszystkich vistulandii fan > ów... > > > > > > > > > > > > i za wszystkich naszych forumowych znajomych, przyjaciol i ni > e tylk > > o > > > > forumowych)) > > > > > > ...toast nam się robi piętrowy... > > > ...za was i za nas... > > > > > > za Jtke i Ulale, ktore hulaja w gorach))))) > > zaraz napisze do nich sms,zeby im bylo wesolo jak nam teraz)))))) > > ...piękny toast gony wątku nowego... > ...za Jtkę i Ulalkę... > ...i przyszłych bywalców vistuli... a zapomnieliscie Ginztonikiem..... za nia rowniez wznosimy toast..... Sloo....przeslij usciski dla gorskich dziewczyn Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:46 prosilam bardzo fajna babeczke suprer...z Kanady.... znamy sie z Mala na innym forum.... moze wpadnie do nas kto wie..... maja tylko problem, bo z tak daleka strasznie powoli otwieraja sie strony.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:46 kendo napisała: > > a zapomnieliscie Ginztonikiem..... > za nia rowniez wznosimy toast..... > > Sloo....przeslij usciski dla gorskich dziewczyn przeslalam Kendus )))) wlasnie to gin z tonikiem za ginztonikiemDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:50 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > a zapomnieliscie Ginztonikiem..... > > za nia rowniez wznosimy toast..... > > > > Sloo....przeslij usciski dla gorskich dziewczyn > > przeslalam Kendus )))) > wlasnie to gin z tonikiem za ginztonikiemDDDDDD ...ładnie to brzmi... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:53 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > > a zapomnieliscie Ginztonikiem..... > > > za nia rowniez wznosimy toast..... > > > > > > Sloo....przeslij usciski dla gorskich dziewczyn > > > > przeslalam Kendus )))) > > wlasnie to gin z tonikiem za ginztonikiemDDDDDD > > ...ładnie to brzmi... tez lubie czasem gin z tonikiem gin czyli jalowcowka czy tak? Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:56 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > a zapomnieliscie Ginztonikiem..... > > > > za nia rowniez wznosimy toast..... > > > > > > > > Sloo....przeslij usciski dla gorskich dziewczyn > > > > > > przeslalam Kendus )))) > > > wlasnie to gin z tonikiem za ginztonikiemDDDDDD > > > > ...ładnie to brzmi... > > > tez lubie czasem gin z tonikiem > gin czyli jalowcowka czy tak? od ginu mam uczulenie((((((((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 21:58 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > a zapomnieliscie Ginztonikiem..... > > > > > za nia rowniez wznosimy toast..... > > > > > > > > > > Sloo....przeslij usciski dla gorskich dziewczyn > > > > > > > > przeslalam Kendus )))) > > > > wlasnie to gin z tonikiem za ginztonikiemDDDDDD > > > > > > ...ładnie to brzmi... > > > > > > tez lubie czasem gin z tonikiem > > gin czyli jalowcowka czy tak? > > od ginu mam uczulenie((((((((((((((((( na szczescie nie musisz go pic sa inne i lepsze czy wiecie,ze dzis nawet nie padam jak wczoraj?)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:01 ...z ginem miałem kiedyś niemiłą przygodę... ...jałowca miejsce w lesie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:02 nick000 napisał: > ...z ginem miałem kiedyś niemiłą przygodę... > ...jałowca miejsce w lesie... a co jagodki byly przyczyna poslizgu? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:05 slo-onko napisała: > a co jagodki byly przyczyna poslizgu? ...no i jak Cie nie lubić?... ...nie jagódki tylko młodzieńcza fantazja... ...a raczej głupota... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:06 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > a co jagodki byly przyczyna poslizgu? > > ...no i jak Cie nie lubić?... > ...nie jagódki tylko młodzieńcza fantazja... > ...a raczej głupota... nie Ty pierwszy nie ostatni)))))) kazdy mial jakas pzrygode nie koniecznie z jagodkami a np z tzw chlebem Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:05 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...z ginem miałem kiedyś niemiłą przygodę... > > ...jałowca miejsce w lesie... > > a co jagodki byly przyczyna poslizgu? hi,hi.....i co bylo dalej????????????? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:07 kendo napisała: > > > hi,hi.....i co bylo dalej????????????? ...nie to co przeważnie bywa po ginie... ...ale juz go nigdy nie tknę nawet za pomocą patyka... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:09 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > > > hi,hi.....i co bylo dalej????????????? > > ...nie to co przeważnie bywa po ginie... > ...ale juz go nigdy nie tknę nawet za pomocą patyka... a jak przechodzisz obok krzewinki to wzbudza w Tobie wstret? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:10 slo-onko napisała: > a jak przechodzisz obok krzewinki to wzbudza w Tobie wstret? ...skąd... ...lubię wszelkie iglaki i igły... ...a nawet jeże... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:12 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > a jak przechodzisz obok krzewinki to wzbudza w Tobie wstret? > > ...skąd... > ...lubię wszelkie iglaki i igły... > ...a nawet jeże... hehe niczym fakir jesli chodzi o iglaki to lubie najbarzdiej ......... ......lesna polane Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:12 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > a jak przechodzisz obok krzewinki to wzbudza w Tobie wstret? > > ...skąd... > ...lubię wszelkie iglaki i igły... > ...a nawet jeże... to czemu cos jest nie tak bo sie chyba w czyms pogubilam.. Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:13 kendo napisała: ...a nawet jeże... > > to czemu cos jest nie tak > bo sie chyba w czyms pogubilam.. ...Keno wszystko jest pod kontrolą... ...no może tylko z butelki ubyło... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:14 nick000 napisał: > kendo napisała: > > ...a nawet jeże... > > > > to czemu cos jest nie tak > > bo sie chyba w czyms pogubilam.. > > ...Keno wszystko jest pod kontrolą... > ...no może tylko z butelki ubyło... to juz druga butelka ??????? ales sie Kendos rozbrykala no no Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:14 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > a jak przechodzisz obok krzewinki to wzbudza w Tobie wstret? > > > > ...skąd... > > ...lubię wszelkie iglaki i igły... > > ...a nawet jeże... > > to czemu cos jest nie tak > bo sie chyba w czyms pogubilam.. oj Kendos, spozniasz sie na konwersatoria z tej pzryczyny,ze mam dostep do indeksu ofiaruje Ci za spoznianie na zajecie ndst DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:16 slo-onko napisała: > oj Kendos, spozniasz sie na konwersatoria > z tej pzryczyny,ze mam dostep do indeksu ofiaruje Ci za spoznianie na zajecie > ndst DDDD ...zlituj sie nad bidulą Kendo... ...jakoś tak pokombinuj żeby zaliczyl w termunie... ...komis nie wchodzi w grę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:17 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > oj Kendos, spozniasz sie na konwersatoria > > z tej pzryczyny,ze mam dostep do indeksu ofiaruje Ci za spoznianie na zaj > ecie > > ndst DDDD > > ...zlituj sie nad bidulą Kendo... > ...jakoś tak pokombinuj żeby zaliczyl w termunie... > ...komis nie wchodzi w grę... no dobrze dostanie jescze jedna szanse na zaliczenie....... ......jednej kolejkiDDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:20 slo-onko napisała: > > ...komis nie wchodzi w grę... > > > no dobrze dostanie jescze jedna szanse na zaliczenie....... > ......jednej kolejkiDDDDDDD ...to takie humnitarne... ...dzięki Ci o pani... ...a ja mogę jeszcze deczko?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:23 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > ...komis nie wchodzi w grę... > > > > > > no dobrze dostanie jescze jedna szanse na zaliczenie....... > > ......jednej kolejkiDDDDDDD > > ...to takie humnitarne... > ...dzięki Ci o pani... > ...a ja mogę jeszcze deczko?... bardzo prosze bracie nawet dwa deczka dzis wolno pofolgowac Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:25 ...Twoje więc zdrowie... ...wszystko wskzuje na to że nas Kendo zostawila... ...Slo... ...nie bardzo wiem jak to powiedzieć... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:28 nick000 napisał: > ...Twoje więc zdrowie... > ...wszystko wskzuje na to że nas Kendo zostawila... > ...Slo... > ...nie bardzo wiem jak to powiedzieć... ale co? chcesz isc spac? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:30 slo-onko napisała: > > ale co? chcesz isc spac? ...nie spać nie o takiej wczesnej porze... ...za chwile muszę się wynosić o komputera... ...straszne... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:32 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > ale co? chcesz isc spac? > > ...nie spać nie o takiej wczesnej porze... > ...za chwile muszę się wynosić o komputera... > ...straszne... to samo co u mnie? komputer u corki? czy zona? Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:35 nick000 napisał: > ...córka... dzieci sa ponad wszystko))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:36 nick000 napisał: > ...żony bym nie posluchal... > ...... hahahaha)))))) ja zcsem sie slucham meza ale tylko czasem Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:38 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...żony bym nie posluchal... > > ...... > > > hahahaha)))))) > ja zcsem sie slucham meza > ale tylko czasem ...ja żony nigdy... ...no moze przesadzam lekko... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:40 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...żony bym nie posluchal... > > > ...... > > > > > > hahahaha)))))) > > ja zcsem sie slucham meza > > ale tylko czasem > > ...ja żony nigdy... > ...no moze przesadzam lekko... nauczysz mnie keidys takiego "nie sluchania"? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:42 slo-onko napisała: > > nauczysz mnie keidys takiego "nie sluchania"? ...juz Ci mówilem... ...wszystko co sobie życzysz... ...to też... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:43 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > > nauczysz mnie keidys takiego "nie sluchania"? > > ...juz Ci mówilem... > ...wszystko co sobie życzysz... > ...to też... jestes Nickiem spelniajacym marzenia?)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:46 slo-onko napisała: > > jestes Nickiem spelniajacym marzenia?)))))))))))) ...jesteś Sloonkiem rozjaśniajacym ciemności?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:48 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > jestes Nickiem spelniajacym marzenia?)))))))))))) > > ...jesteś Sloonkiem rozjaśniajacym ciemności?... hehehe tego nie wiem ))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:50 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > jestes Nickiem spelniajacym marzenia?)))))))))))) > > > > ...jesteś Sloonkiem rozjaśniajacym ciemności?... > > hehehe tego nie wiem ))))))))) ...to skąd mam wiedzieć jakim nickiem jestem... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:51 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > jestes Nickiem spelniajacym marzenia?)))))))))))) > > > > > > ...jesteś Sloonkiem rozjaśniajacym ciemności?... > > > > hehehe tego nie wiem ))))))))) > > ...to skąd mam wiedzieć jakim nickiem jestem... no a gdybym napisala,ze jestem to co? bylbys spelniajacym? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:56 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > jestes Nickiem spelniajacym marzenia?)))))))))))) > > > > > > > > ...jesteś Sloonkiem rozjaśniajacym ciemności?... > > > > > > hehehe tego nie wiem ))))))))) > > > > ...to skąd mam wiedzieć jakim nickiem jestem... > > > no a gdybym napisala,ze jestem to co? bylbys spelniajacym? ...zapewne tak... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > jestes Nickiem spelniajacym marzenia?)))))))))) > )) > > > > > > > > > > ...jesteś Sloonkiem rozjaśniajacym ciemności?... > > > > > > > > hehehe tego nie wiem ))))))))) > > > > > > ...to skąd mam wiedzieć jakim nickiem jestem... > > > > > > no a gdybym napisala,ze jestem to co? bylbys spelniajacym? > > ...zapewne tak... hmmmmmmmm, to juz nie wiem co powiedziec wiec moze nie powiem nic Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:01 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jestes Nickiem spelniajacym marzenia?)))) > )))))) > > )) > > > > > > > > > > > > ...jesteś Sloonkiem rozjaśniajacym ciemności?. > .. > > > > > > > > > > hehehe tego nie wiem ))))))))) > > > > > > > > ...to skąd mam wiedzieć jakim nickiem jestem... > > > > > > > > > no a gdybym napisala,ze jestem to co? bylbys spelniajacym? > > > > ...zapewne tak... > > > hmmmmmmmm, to juz nie wiem co powiedziec > wiec moze nie powiem nic bo bede miala za duzo marzen i z aduzo zyczen do spelnienia ))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:19 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > oj Kendos, spozniasz sie na konwersatoria > > z tej pzryczyny,ze mam dostep do indeksu ofiaruje Ci za spoznianie na zaj > ecie > > ndst DDDD > > ...zlituj sie nad bidulą Kendo... > ...jakoś tak pokombinuj żeby zaliczyl w termunie... > ...komis nie wchodzi w grę... no i co....zem zdziebko spozniona) ale kary dzisiaj niechce....bo niepamietam zadnego wierszyka...) idem na cimoczka i juz.... jecze bardziej bede do "tylu"))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:25 kendo napisała: > > idem na cimoczka i juz.... > jecze bardziej bede do "tylu"))))))))))))))))))))))))))))))) dostaniesz kolejna szanse-kolejna kolejke DDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:32 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > idem na cimoczka i juz.... > > jecze bardziej bede do "tylu"))))))))))))))))))))))))))))))) > > dostaniesz kolejna szanse-kolejna kolejke DDDDDD i co mam wypic karniaka??? wpadne pod biurko i nie wyleze) PS;..deszczyk sie rozpadal,ale cielo jest) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > > > > idem na cimoczka i juz.... > > > jecze bardziej bede do "tylu"))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > dostaniesz kolejna szanse-kolejna kolejke DDDDDD > > i co mam wypic karniaka??? > wpadne pod biurko i nie wyleze) > > PS;..deszczyk sie rozpadal,ale cielo jest) idziemy kapac sie w letnim jeszcze deszczu u Kendo DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:39 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > idem na cimoczka i juz.... > > > > jecze bardziej bede do "tylu"))))))))))))))))))))))))))))) > )) > > > > > > dostaniesz kolejna szanse-kolejna kolejke DDDDDD > > > > i co mam wypic karniaka??? > > wpadne pod biurko i nie wyleze) > > > > PS;..deszczyk sie rozpadal,ale cielo jest) > > idziemy kapac sie w letnim jeszcze deszczu u Kendo DDDD to przychpdzice, moze sasiad udostepni nam basenu.... to juz rozpalam gril i czekam) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:42 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > idem na cimoczka i juz.... > > > > > jecze bardziej bede do "tylu"))))))))))))))))))))))) > )))))) > > )) > > > > > > > > dostaniesz kolejna szanse-kolejna kolejke DDDDDD > > > > > > i co mam wypic karniaka??? > > > wpadne pod biurko i nie wyleze) > > > > > > PS;..deszczyk sie rozpadal,ale cielo jest) > > > > idziemy kapac sie w letnim jeszcze deszczu u Kendo DDDD > > to przychpdzice, > moze sasiad udostepni nam basenu.... > to juz rozpalam gril i czekam) hehehehe jeszce nigdy w nocy nie rozpalalam grillaDDD ale tu sie wszystko moze zdazyc-znow Hania Banaszak?)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:44 mam jednorazowe,tylko podpalic, zaczekac az plomien zgasnie i mozna zwloki jakies rzucac)))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:46 kendo napisała: > mam jednorazowe,tylko podpalic, > zaczekac az plomien zgasnie > i mozna zwloki jakies rzucac)))))))))))))))) zwloki? hahahahaha ))))))))))))) dobre dobre )))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:54 ...najlepszy tradycyjny grill z węglem drzewnym... ...a jeszcze lepiej klocki z jakiegoś liściastego drewna... ...a najlepiej upiec coś bezpośrednio nad ogniskiem... ...niech się nawet spali aby towarzystwo było ok... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:56 czy wiecie o tym,ze gdybysmy jutro posiedzieli tu jak dzis to bylby kolejny 1000??????))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:01 slo-onko napisała: > czy wiecie o tym,ze gdybysmy jutro posiedzieli tu jak dzis to bylby kolejny > 1000??????))))))) eeeeeeee...co Ty sloo zas muwisz.... niespojzalam jeszcze na licznik) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:03 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > czy wiecie o tym,ze gdybysmy jutro posiedzieli tu jak dzis to bylby kolej > ny > > 1000??????))))))) > > eeeeeeee...co Ty sloo zas muwisz.... > niespojzalam jeszcze na licznik) faktycznie masz racje..... strasznie dzis nastukalismy.....jak szalency) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:03 kendo napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > czy wiecie o tym,ze gdybysmy jutro posiedzieli tu jak dzis to bylby > kolej > > ny > > > 1000??????))))))) > > > > eeeeeeee...co Ty sloo zas muwisz.... > > niespojzalam jeszcze na licznik) > > faktycznie masz racje..... > strasznie dzis nastukalismy.....jak szalency) szalone rozowy, szalona liczba )))) szalony humor Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 22:59 nick000 napisał: > ...najlepszy tradycyjny grill z węglem drzewnym... > ...a jeszcze lepiej klocki z jakiegoś liściastego drewna... > ...a najlepiej upiec coś bezpośrednio nad ogniskiem... > ...niech się nawet spali aby towarzystwo było ok... uwielbiam zapach grilowania.... czarne podpalone zawsze nozem okrajam.... u nas mowia,ze tak ja svenssony griluja to jest niezdrowe..... my uzywamy elektryczny gril.... jednorazowka na wypadek braku pradu....bylo kiedys tak Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:10 w milym towarzystwie czas szybciutko ucieka.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:14 kendo napisała: > w milym towarzystwie czas szybciutko ucieka.... siedzimy tu kilka godzin a jakbysmy dopiero co usiadly))))) super jest))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:15 i co ??? ostalam sie sama???? sloo....juz chyba tez oddalilo sie do alkowy.... milych snow zatem---- Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:15 probowalam poczytac jeszcze raz to o czym dzis pisalismy, ale nie sposob, duzo tego))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:17 slo-onko napisała: > probowalam poczytac jeszcze raz to o czym dzis pisalismy, ale nie sposob, duzo > tego))))))) strasznosci.... ja nie ze wszystkim zdazylam, mnie juz lapcieta zaczynaja bolec...) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:18 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > probowalam poczytac jeszcze raz to o czym dzis pisalismy, ale nie sposob, > > duzo > > tego))))))) > strasznosci.... > ja nie ze wszystkim zdazylam, > > mnie juz lapcieta zaczynaja bolec...) a masz otwarte wszytskie okna na ktorych konwersujemy? latwiej tak Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:21 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > probowalam poczytac jeszcze raz to o czym dzis pisalismy, ale nie s > posob, > > > > duzo > > > tego))))))) > > strasznosci.... > > ja nie ze wszystkim zdazylam, > > > > mnie juz lapcieta zaczynaja bolec...) > > > a masz otwarte wszytskie okna na ktorych konwersujemy? > latwiej tak nie! ?,,,ale gapiszon ze mnie....jak nie zapomne to jutro takz robie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 18.09.04, 23:23 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > probowalam poczytac jeszcze raz to o czym dzis pisalismy, ale > nie s > > posob, > > > > > > duzo > > > > tego))))))) > > > strasznosci.... > > > ja nie ze wszystkim zdazylam, > > > > > > mnie juz lapcieta zaczynaja bolec...) > > > > > > a masz otwarte wszytskie okna na ktorych konwersujemy? > > latwiej tak > > nie! ?,,,ale gapiszon ze mnie....jak nie zapomne to jutro takz robie) ))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 15:53 dostalam zadnie od siostrzenicy, mam znalesc domy dziecka z dziecmi uposledzonymi w okolicach Trojmiasta, lub zdziebko dalej.... jak wiecie jak mam sie zabrac do tego to poradzicie..... maja ze szkoly "zadanie" organizuja zbiorke ciuszkow/ubran/zabawek dla dzieci/mlodzierzy.... i pod koniec listopada maja to zawies do kraju. z gory dziekuje. Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 16:25 kendo napisała: > dostalam zadnie od siostrzenicy, > mam znalesc domy dziecka > z dziecmi uposledzonymi w okolicach Trojmiasta, > lub zdziebko dalej.... > jak wiecie jak mam sie zabrac do tego to poradzicie..... > > maja ze szkoly "zadanie" > organizuja zbiorke ciuszkow/ubran/zabawek dla dzieci/mlodzierzy.... > i pod koniec listopada maja to zawies do kraju. > > z gory dziekuje. ...Kendo o ile się orientuję a pewności nie mam domy dziecka podlegają pod MENiS... ...e-mail do Kuratorium w Gdańsku: kuratorium@kuratorium.gda.pl ... ...wyślij pocztę z zapytaniem powinni Ci przysłać adresy tych placówek... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 16:29 dziekuje sloo przeslicznie co ja bym bez Ciebie zrobila....usciski.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 16:36 kendo napisała: > dziekuje sloo przeslicznie > co ja bym bez Ciebie zrobila....usciski.. Kendus a za co?))))))) jeny chyba mam jakis paracelsus sklerozis DD Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 16:38 ...jak gonią to uciekaj... ...jak dają to bierz... ...jak dziękują to widocznie mają powód... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 16:58 ...tak pokornie i cichutko pytam... ...czy mogę się do sklepu wybrać... ...i czy konsekwencji żadnych nie poniosę jak spłyne... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 16:59 nick000 napisał: > ...tak pokornie i cichutko pytam... > ...czy mogę się do sklepu wybrać... > ...i czy konsekwencji żadnych nie poniosę jak spłyne... mozesz pod warunkiem,ze pomozesz mi doniesc moje zakupy)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 17:00 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...tak pokornie i cichutko pytam... > > ...czy mogę się do sklepu wybrać... > > ...i czy konsekwencji żadnych nie poniosę jak spłyne... > > > mozesz pod warunkiem,ze pomozesz mi doniesc moje zakupy)))) ...dla Ciebie mogę być nawet wielbłądem... ...... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 17:02 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...tak pokornie i cichutko pytam... > > > ...czy mogę się do sklepu wybrać... > > > ...i czy konsekwencji żadnych nie poniosę jak spłyne... > > > > > > mozesz pod warunkiem,ze pomozesz mi doniesc moje zakupy)))) > > ...dla Ciebie mogę być nawet wielbłądem... > ...... ej nie to juz wole bys byl wspoltowarzyeszm przy porannej kawie ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 17:06 slo-onko napisała: > ej nie to juz wole bys byl wspoltowarzyeszm przy porannej kawie ))) ...po cichu o takiej alternatywie myślałem... ...leniwcem jestem i nie lubię dźwigać... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 17:12 wnimanje wnimanje!!!!!! zmykam kupic cos na zakaske wieczorna ))))) biesiada mile widziana ))))) baj baj kochani))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 17:01 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...tak pokornie i cichutko pytam... > > ...czy mogę się do sklepu wybrać... > > ...i czy konsekwencji żadnych nie poniosę jak spłyne... > > > mozesz pod warunkiem,ze pomozesz mi doniesc moje zakupy)))) a czy moge sobie cos zamowic ze sklepu??? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 17:02 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...tak pokornie i cichutko pytam... > > > ...czy mogę się do sklepu wybrać... > > > ...i czy konsekwencji żadnych nie poniosę jak spłyne... > > > > > > mozesz pod warunkiem,ze pomozesz mi doniesc moje zakupy)))) > > a czy moge sobie cos zamowic ze sklepu??? ...co tylko chcesz... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 20.09.04, 17:03 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...tak pokornie i cichutko pytam... > > > ...czy mogę się do sklepu wybrać... > > > ...i czy konsekwencji żadnych nie poniosę jak spłyne... > > > > > > mozesz pod warunkiem,ze pomozesz mi doniesc moje zakupy)))) > > a czy moge sobie cos zamowic ze sklepu??? jasne Kendus bez srepowania)))))) a taks woja droga i tak juz wiem co mam kupic dla Ciebie na anstepne spotkanie mam andzieje,ze w niedlugiej pzryszlosci?))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 17:16 sloo,czy to Ty strzelilas numerek tysieczny w kuchni?????????????)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 20:07 kendo napisała: > sloo,czy to Ty strzelilas numerek tysieczny w kuchni?????????????)))))) tego nie wiem Kendus))))))) aaaaaaaa w kuchni powiadasz?????/ na stole?????/ a da sie to jakos obliczyc? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 20:10 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo,czy to Ty strzelilas numerek tysieczny w kuchni?????????????)))))) > > tego nie wiem Kendus))))))) > aaaaaaaa w kuchni powiadasz?????/ na stole?????/ > a da sie to jakos obliczyc? ...rachunek prawdopodobieństwa to takie cudo... ...na podstawie którego wszystko można obliczyć... ...i przybliżyć... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 20:57 ...a gdzie to nasza Kenula sie podziewa... ...zapewne powietrzem się zachwyca wieczornym... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 21:00 nick000 napisał: > ...a gdzie to nasza Kenula sie podziewa... > ...zapewne powietrzem się zachwyca wieczornym... no wlasnie ???? KEeeeeeeendoooooooooooo!!!!!!!!!!!! prosimy wroc tutaj))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 21:03 slo-onko napisała: > no wlasnie ???? > KEeeeeeeendoooooooooooo!!!!!!!!!!!! > prosimy wroc tutaj))))))) ...Kendo nie wraca ranki i wieczory... ...krzyknę z Tobą... ...KEEEEENDOOOOOOOOOOOOOO!!!!... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 21:07 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > no wlasnie ???? > > KEeeeeeeendoooooooooooo!!!!!!!!!!!! > > prosimy wroc tutaj))))))) > > ...Kendo nie wraca ranki i wieczory... > ...krzyknę z Tobą... > ...KEEEEENDOOOOOOOOOOOOOO!!!!... moze niespodziewany gosc? moze znow net zawiodl? a my tu musimy zaraz sie rozejsc(((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 21:12 ...miłe chwile tak szybko się kończą... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 21:18 nick000 napisał: > ...miłe chwile tak szybko się kończą... niestety to okrutna prawda ((((( zycze slodkich snow, slodkiego wypoczynku, slodkiej pobudki, slodkiego poranka )))))) do jutra )))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 22:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...miłe chwile tak szybko się kończą... > > niestety to okrutna prawda ((((( > zycze slodkich snow, slodkiego wypoczynku, slodkiej pobudki, slodkiego > poranka )))))) > do jutra )))) pozyczylam wam juz z osobna natti,natti.... ale zaluje,ze sie spoznilam, Helsinborg co prawda niedaleko, ale jak zadzwoni do mnie to trudno sie rozstac z kolegowna + problem z zalacznikami byl.... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 21:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > sloo,czy to Ty strzelilas numerek tysieczny w kuchni????????????? > )))))) > > > > tego nie wiem Kendus))))))) > > aaaaaaaa w kuchni powiadasz?????/ na stole?????/ > > a da sie to jakos obliczyc? > > ...rachunek prawdopodobieństwa to takie cudo... > ...na podstawie którego wszystko można obliczyć... > ...i przybliżyć... dobrze,ze nie musze rozliczac takich rachunkow pradopodobienstwa) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 22:06 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo,czy to Ty strzelilas numerek tysieczny w kuchni?????????????)))))) > > tego nie wiem Kendus))))))) > aaaaaaaa w kuchni powiadasz?????/ na stole?????/ > a da sie to jakos obliczyc? hi,hi,....ciekawe gdzie licznik by trzeba bylo zamontowac )))))) o swiecie!!!!! ..ale glupoty pisze....chyba sie zagalopowalam... przepraszam sloo za zart ) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga.. 9000.. 20.09.04, 22:58 ja chyba z Wami zaczne "spadac" z forum, bo znow siedze za dlugo i jutrzejszy obiad podjadam))))))))) tz.grilowana nozke kurczaka)))))))))))))) tak grzeszyc o tej godzinie toz to chanba i wstyd !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 16:33 i jak zyjecie po tym incydencie, nie wciagnely Was odchlanie ziemskie?????? w rodio mowili o trzesieniu ziemi na poludniwo wschodniej stronie Polski ((((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 16:40 kendo napisała: > i jak zyjecie po tym incydencie, > nie wciagnely Was odchlanie ziemskie?????? > w rodio mowili o trzesieniu ziemi > na poludniwo wschodniej stronie Polski ((((((((((((( Nicka tzreba o to spytac. on sluchajac lokalnych wiad. powinien wiedziec jak najwiecej. tylko,zeby mu z nami lacznosci nie zerwalo((((( Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 16:48 az mnie zamorowalo jak wlaczylam radjo po przyjezdzie do domu.... ciekawe czy duze sa szkody wsrod ludzi/materialne???? ponoc ma nasapic powtorka o mniejszej sile.... czekamy wiec na relacje. Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 19:55 ...nie tylko słuchałem wiadomości ale doświadczyłem najprawdziwszego trzęsienia ziemi... ...ale numer, meble w domu się chwiały... ...myśleliśmy że z powodu przejeżdzającego tira ale akurat żadnego nie było... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 20:44 nick000 napisał: > ...nie tylko słuchałem wiadomości ale doświadczyłem najprawdziwszego trzęsienia > > ziemi... > ...ale numer, meble w domu się chwiały... > ...myśleliśmy że z powodu przejeżdzającego tira ale akurat żadnego nie było... o rety, a ja taki cykor jestem. jakby to u mnie sie zdazylo to nie wiem co bymz robila? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 20:51 slo-onko napisała: > o rety, a ja taki cykor jestem. > jakby to u mnie sie zdazylo to nie wiem co bymz robila? > ...pewnie nic... ...bo zanim sie człowiek zorientuje to jest po wszystkim... ...a przecież jesteś taka bojowa i odważna... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 20:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > o rety, a ja taki cykor jestem. > > jakby to u mnie sie zdazylo to nie wiem co bymz robila? > > > ...pewnie nic... > ...bo zanim sie człowiek zorientuje to jest po wszystkim... > ...a przecież jesteś taka bojowa i odważna... do momentu kiedy cos strasznego jest daleko ode mnie Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 20:58 ...zatrzeszczało i po wszystkim... ...zrobiłem przed chwila to samo co Ty... ...czyli remis... Odpowiedz Link
jtka Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 20:51 Niku , to chyba pół naszego regionu myślało ,że przyczyną są tiry... tylko jakieś niewidoczne Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 20:59 jtka napisała: > Niku , to chyba pół naszego regionu myślało ,że przyczyną są tiry... tylko > jakieś niewidoczne czesc Itus.... ale przezycie.... ja akurat do domu przybylam glodna jak wilk, robiac obiad nic nie poczulam, tesciowa dzwoni i sie pyta czy meble nasze stoja na miejscu....bo ja w fotelu obrocilo) o 15:32.... zaraz powiedzieli na naszych wiadomosciach, ze nasz region odczul rowniez wibraxcje. Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 21:08 kendo napisała: > jtka napisała: > > > Niku , to chyba pół naszego regionu myślało ,że przyczyną są tiry... tylk > o > > jakieś niewidoczne > > czesc Itus.... > > ale przezycie.... > ja akurat do domu przybylam glodna jak wilk, > robiac obiad nic nie poczulam, > tesciowa dzwoni i sie pyta czy meble > nasze stoja na miejscu....bo ja w fotelu obrocilo) o 15:32.... > zaraz powiedzieli na naszych wiadomosciach, > ze nasz region odczul rowniez wibraxcje. bede pzrygotowana na cos podobnego. jak widac wszedzie moze sie zdazyc. Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 21:00 jtka napisała: > Niku , to chyba pół naszego regionu myślało ,że przyczyną są tiry... tylko > jakieś niewidoczne ...moja zona myślała że duchy... ...myślałem ze ze smiechu nie wyrobię... ...ale w Suwałkach popękały ściany w wielkiej płycie... ...i to jest problem... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 21:11 nick000 napisał: > jtka napisała: > > > Niku , to chyba pół naszego regionu myślało ,że przyczyną są tiry... tylk > o > > jakieś niewidoczne > ...moja zona myślała że duchy... > ...myślałem ze ze smiechu nie wyrobię... > ...ale w Suwałkach popękały ściany w wielkiej płycie... > ...i to jest problem... niby smieszne,ze to duchy ale sama bym zglupiala przy tym to tam chyba najbardziej musialo zatzrasc w tych S.? wspolczuje ludziom na prawde i tym co boja sie duchow tez Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 21:16 epicentrum bylo w Kaliningradzie tak u nas mowili.... przeszlo dnem morskim az do Skåne brrrrrr dziwne,tesciowa mieszka od nas 15 mni.drogi autem a u nas nic nie bylo czuc.... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 21:28 kendo napisała: > epicentrum bylo w Kaliningradzie ...znowu Ruscy winni... ...spiskowa teoria dziejów trzyma się super mocno... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 21:31 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > epicentrum bylo w Kaliningradzie > > ...znowu Ruscy winni... > ...spiskowa teoria dziejów trzyma się super mocno... a moze to HARP ?? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 21:17 ...a duchy zostały wymyślone przez ludzi... ...kiedyś straszyły dzisiaj grają w filmach... ...nie wiadomo co gorsze... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 21.09.04, 21:19 chyba obie "rzeczy" Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 25.09.04, 21:27 no to zakladajcie watek operowy.... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 25.09.04, 21:34 kendo napisała: > no to zakladajcie watek operowy.... ...poważna sprawa... ...musimy ją obgadać... ...niech każdy da propozycję na tytuł... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 25.09.04, 21:38 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > no to zakladajcie watek operowy.... > > ...poważna sprawa... > ...musimy ją obgadać... > ...niech każdy da propozycję na tytuł... np. Baron cyganski albo Carmen? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 25.09.04, 21:40 slo-onko napisała: > > ...poważna sprawa... > > ...musimy ją obgadać... > > ...niech każdy da propozycję na tytuł... > > > np. Baron cyganski albo Carmen? ...ok ale to są tytuły... ...może jakoś ogólniej ... ...ja się nie wtrącam... Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 25.09.04, 21:41 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > no to zakladajcie watek operowy.... > > > > ...poważna sprawa... > > ...musimy ją obgadać... > > ...niech każdy da propozycję na tytuł... > > > np. Baron cyganski albo Carmen? albo Clasyka albo Nabuko.....ale mi sie to podoba. Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 25.09.04, 21:42 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > no to zakladajcie watek operowy.... > > > > > > ...poważna sprawa... > > > ...musimy ją obgadać... > > > ...niech każdy da propozycję na tytuł... > > > > > > np. Baron cyganski albo Carmen? > > albo Clasyka > albo Nabuko.....ale mi sie to podoba. tez jestem "za" ale spiewac nie bedziemy? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga ,trzesienie ziemi....:-((((((((((( 25.09.04, 21:43 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > no to zakladajcie watek operowy.... > > > > > > ...poważna sprawa... > > > ...musimy ją obgadać... > > > ...niech każdy da propozycję na tytuł... > > > > > > np. Baron cyganski albo Carmen? > > albo Clasyka > albo Nabuko.....ale mi sie to podoba. ...pogadamy sobie o nich w wątku... ...panie mają pierwszestwo nie tylko w życiu... ...ale i na forum... ...myślcie dalej ja idę na dymka... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 21:47 rzucil haslem i na dymka ucieka, trzeba bylo wczesniej bysmy razem zadymkali, ja juz wrocilam)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 21:49 a tak po prawdzie to byla Twoja idea, jak muslisz Sloo ???? Nick ma pierszenstwo do zalozenia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 21:51 kendo napisała: > a tak po prawdzie to byla Twoja idea, > > jak muslisz Sloo ???? > Nick ma pierszenstwo do zalozenia. moze miec, czemu nie? ale to Twoja decyzja jesli chcesz zeby on to zrobil to popros go najladniej jak umiesz ,zeby nie upieral sie jak zodiakalny baranek Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 21:49 kendo napisała: > rzucil haslem i na dymka ucieka, > trzeba bylo wczesniej > bysmy razem zadymkali, > ja juz wrocilam)))))))))) poszlabym z wami choc gwiazdy bym podziwiala Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 21:56 ...brrrrrrr, po pięknym wieczorze przeraźliwe zimno... ...a tu co sie dzieje... ...gdzie jest nowy wątek bo nie widzę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 21:57 nick000 napisał: > ...brrrrrrr, po pięknym wieczorze przeraźliwe zimno... > ...a tu co sie dzieje... > ...gdzie jest nowy wątek bo nie widzę... "tu jest miejsce na Twoja reklame"-jak na bilboardach-widzisz? Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 21:58 nick000 napisał: > ...brrrrrrr, po pięknym wieczorze przeraźliwe zimno... > ...a tu co sie dzieje... > ...gdzie jest nowy wątek bo nie widzę... a czeka na gotowe)))))))))) zakladj i bedziemy sie wpisywac.... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:00 a u nas ciepla noc, nawet duszno,chyba bedzie padac, ksiezyca nie widac ,a pewno juz w pelni, gwiazdek tez nie widac....)) Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:01 kendo napisała: > a u nas ciepla noc, > nawet duszno,chyba bedzie padac, > ksiezyca nie widac ,a pewno juz w pelni, > gwiazdek tez nie widac....)) ...to się nazywa zmiana tematu... ...chytreńkie z Was dziewczyny... Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 21:58 ...aaa!!! niedobre nie chcecie wspólpracować... ...niech będzie... ...wątek założę ale nie dzisiaj za karę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:01 nick000 napisał: > ...aaa!!! niedobre nie chcecie wspólpracować... > ...niech będzie... > ...wątek założę ale nie dzisiaj za karę... a nie mowilam,ze uparty? Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:02 wiec mam rozumiec, ze dzis chwila na relaks? Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:05 slo-onko napisała: > wiec mam rozumiec, ze dzis chwila na relaks? > ...każda chwila jest dobra na relaks... ...zdecydowanie zbyt mało go w naszym życiu... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:01 nick000 napisał: > ...aaa!!! niedobre nie chcecie wspólpracować... > ...niech będzie... > ...wątek założę ale nie dzisiaj za karę... ales zlosnik okrutny) Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:03 ...okrutnie uparty tak mnie nazywacie... ...a ja tylko chciałem o operze pogadać... ...czego to się człowiek doczekał... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:05 nick000 napisał: > ...okrutnie uparty tak mnie nazywacie... > ...a ja tylko chciałem o operze pogadać... > ...czego to się człowiek doczekał... zaloz watek i bedziemy "bablac" a tak chyba na relax przejdziemy) Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:06 kendo napisała: > zaloz watek i bedziemy "bablac" > a tak chyba na relax przejdziemy) ...wątek będzie niespodzianką... ...relaksujmy się więc... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:07 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > zaloz watek i bedziemy "bablac" > > a tak chyba na relax przejdziemy) > no i tym optymistycznym akcentem zakonczylismy rozprawke nt opery przesiadamy sie juz na 3 dzis lawke ))))) > ...wątek będzie niespodzianką... > ...relaksujmy się więc... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:10 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > > > zaloz watek i bedziemy "bablac" > > > a tak chyba na relax przejdziemy) > > > no i tym optymistycznym akcentem zakonczylismy rozprawke nt opery > przesiadamy sie juz na 3 dzis lawke ))))) > > ...wątek będzie niespodzianką... > > ...relaksujmy się więc... > > oj,Sloo z ta przesiadka ,na trzecia lawke,to dobre)) Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:09 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > zaloz watek i bedziemy "bablac" > > a tak chyba na relax przejdziemy) > > ...wątek będzie niespodzianką... > ...relaksujmy się więc... lubie niespodzianki) czekam w napieciu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:10 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > > > zaloz watek i bedziemy "bablac" > > > a tak chyba na relax przejdziemy) > > > > > ...wątek będzie niespodzianką... > > ...relaksujmy się więc... > > lubie niespodzianki) > czekam w napieciu) mysle,ze jak jutro rano tu przyjdziemy to bedzie stal wielki gmach opery. przed nim repertuar. bilety dla nas beda darmowe Nik obowiazuje stroj galowy? Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:13 slo-onko napisała: > > mysle,ze jak jutro rano tu przyjdziemy to bedzie stal wielki gmach opery. > przed nim repertuar. > bilety dla nas beda darmowe > Nik obowiazuje stroj galowy? ...żadnych biletów żadnych strojów... ...galowych oczywiście... ...czy będzie to jutro tego nie wie nikt... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:17 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > mysle,ze jak jutro rano tu przyjdziemy to bedzie stal wielki gmach opery. > > przed nim repertuar. > > bilety dla nas beda darmowe > > Nik obowiazuje stroj galowy? > > ...żadnych biletów żadnych strojów... > ...galowych oczywiście... > ...czy będzie to jutro tego nie wie nikt... no masz On znowu przy swoim sie upiera, a myslalam, ze miejsce najlepsze w lozy bedzie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:17 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > mysle,ze jak jutro rano tu przyjdziemy to bedzie stal wielki gmach > opery. > > > przed nim repertuar. > > > bilety dla nas beda darmowe > > > Nik obowiazuje stroj galowy? > > > > ...żadnych biletów żadnych strojów... > > ...galowych oczywiście... > > ...czy będzie to jutro tego nie wie nikt... > > no masz On znowu przy swoim sie upiera, > a myslalam, > ze miejsce najlepsze w lozy bedzie) Nik a moze TY Baronem naszym zostan a my Twoimi Diwami? Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:19 kendo napisała: > no masz On znowu przy swoim sie upiera, > a myslalam, > ze miejsce najlepsze w lozy bedzie) ...jeszcze nie powstało miejsce godne Was... ...musze je specjalnie zaprojektować... ...i miękko wymościć... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:22 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > no masz On znowu przy swoim sie upiera, > > a myslalam, > > ze miejsce najlepsze w lozy bedzie) > > ...jeszcze nie powstało miejsce godne Was... > ...musze je specjalnie zaprojektować... > ...i miękko wymościć... o swicie...ale bedzie wygodnie, wymoszczone jak dla "swinek"..) Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:24 ...miękko wygodnie i pełna kwadrofonia... ...szampan i kawior... ...i wszelkie inne udogodnienia... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:26 nick000 napisał: > ...miękko wygodnie i pełna kwadrofonia... > ...szampan i kawior... > ...i wszelkie inne udogodnienia... jesli mialabym zaplacic za ten bilet uzyskalby on wyzsza cene dobrze,ze znamy Nicka ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:29 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...miękko wygodnie i pełna kwadrofonia... > > ...szampan i kawior... > > ...i wszelkie inne udogodnienia... > > > jesli mialabym zaplacic za ten bilet uzyskalby on wyzsza cene > dobrze,ze znamy Nicka ))))) juz sie nie moge doczekac.... Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:29 slo-onko napisała: > > jesli mialabym zaplacic za ten bilet uzyskalby on wyzsza cene > dobrze,ze znamy Nicka ))))) ...przy moim talencie do interesów lepiej niech ta opera będzie gratis... ...jak zacznę myśleć o biletach bankructwo murowane... ...chyba że szanowne panie?... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:32 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > jesli mialabym zaplacic za ten bilet uzyskalby on wyzsza cene > > dobrze,ze znamy Nicka ))))) > > ...przy moim talencie do interesów lepiej niech ta opera będzie gratis... > ...jak zacznę myśleć o biletach bankructwo murowane... > ...chyba że szanowne panie?... tak znam juz jednego takiego biznesmena, ktory pojechal na handel na Wegry bodajze a wrocil jedynie w trampakch))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:36 ...co ty Slo mówisz... ...są tacy handlowcy w naszym otoczeniu?... ...no po prostu nie możliwe... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:41 nick000 napisał: > ...co ty Slo mówisz... > ...są tacy handlowcy w naszym otoczeniu?... > ...no po prostu nie możliwe... sam mi to nawet opowiadal Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:34 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > jesli mialabym zaplacic za ten bilet uzyskalby on wyzsza cene > > dobrze,ze znamy Nicka ))))) > > ...przy moim talencie do interesów lepiej niech ta opera będzie gratis... > ...jak zacznę myśleć o biletach bankructwo murowane... > ...chyba że szanowne panie?... **zaczna sponsorowac?????????? och niech bedzie juz w koncu jej otwarcie, niedaj dlugo nam czekac Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:37 o boszeeeeeeeeeeeeeee.... ale Nick lubi sie ociagac, wynajdowac roznosci, chce nas w napieciu wiecznym trzymac Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:42 kendo napisała: > o boszeeeeeeeeeeeeeee.... > ale Nick lubi sie ociagac, > wynajdowac roznosci, > chce nas w napieciu wiecznym trzymac ...tak jest milej... ...lepiej smakuje coś na co się czeka... ...i nie koniecznie musi to być czekolada... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:42 kendo napisała: > o boszeeeeeeeeeeeeeee.... > ale Nick lubi sie ociagac, > wynajdowac roznosci, > chce nas w napieciu wiecznym trzymac typowa cecha lubianego faceta ich domena jest upor ale jakbysmy tak polechtaly jego meska proznosc moze zgodzilby sie otworzyc wczesniej? Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > o boszeeeeeeeeeeeeeee.... > > ale Nick lubi sie ociagac, > > wynajdowac roznosci, > > chce nas w napieciu wiecznym trzymac > > > typowa cecha lubianego faceta > ich domena jest upor > ale jakbysmy tak polechtaly jego meska proznosc moze zgodzilby sie otworzyc > wczesniej? ...damy proszą... ...zero wykrętów... ...trzeba lokal otwierać... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > o boszeeeeeeeeeeeeeee.... > > > ale Nick lubi sie ociagac, > > > wynajdowac roznosci, > > > chce nas w napieciu wiecznym trzymac > > > > > > typowa cecha lubianego faceta > > ich domena jest upor > > ale jakbysmy tak polechtaly jego meska proznosc moze zgodzilby sie otworz > yc > > wczesniej? > > > ...damy proszą... > ...zero wykrętów... > ...trzeba lokal otwierać... yes yes yes DDDDDD wiedzilam, to lechtanie, ta ich proznosc ))))))))) Kendus fanfary gotowe? wstega do przeciecia? szampan? Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:45 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > o boszeeeeeeeeeeeeeee.... > > ale Nick lubi sie ociagac, > > wynajdowac roznosci, > > chce nas w napieciu wiecznym trzymac > > > typowa cecha lubianego faceta > ich domena jest upor > ale jakbysmy tak polechtaly jego meska proznosc moze zgodzilby sie otworzyc > wczesniej? ha,....ja juz nie prosze,czekam, jestem cierpliwa do granic........................................... Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:48 ...z przyczyn niezależnych od dyrekcji... ...cyrk jest nadal zamknięty... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:49 nick000 napisał: > ...z przyczyn niezależnych od dyrekcji... > ...cyrk jest nadal zamknięty... czekamy zatem na pisemne zaproszenie))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:50 nick000 napisał: > ...z przyczyn niezależnych od dyrekcji... > ...cyrk jest nadal zamknięty... ooooooooo reeetyyyyyyyyyyyy ja juz nie moge ze smiechu wytrzymacDDDDDDD chyba jestem pijana albo cosDDDDDDDD zaraz doniose do prasy i telewizji, jak tak? tlum, goscie, deta, panienki i czerwone gozdziki? a tu taki numer? Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:52 ...a jak ma być niby... ...personel na bańce zwierzęta leniwe... ...i na dodatek zimno... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:54 nick000 napisał: > ...a jak ma być niby... > ...personel na bańce zwierzęta leniwe... > ...i na dodatek zimno... Cyrulik Sewilski zawiedziony, musi wrocic do domu( Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 22:57 slo-onko napisała: > > Cyrulik Sewilski zawiedziony, musi wrocic do domu( ...to będzie lokal z mobilnym personelem... ...cyrulik odspiewa swoje a później do zakładu... ...i niech robi to co najlepiej potrafi fachowiec od włosów... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:06 siedze cichutko.... kosmetyczke juz zamowilam... Sloo zrobimy sie na bostwa..... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:07 kendo napisała: > siedze cichutko.... > kosmetyczke juz zamowilam... > Sloo zrobimy sie na bostwa..... jasne stroj wlozymy odpowiedni, oczarujemy kogo tzreba Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:14 ...dziweczyny jesteście boskie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:19 nick000 napisał: > ...dziweczyny jesteście boskie... a co juz czujesz sie oczarowny? Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:22 slo-onko napisała: > a co juz czujesz sie oczarowny? ...od zawsze oczarowny i zaczarowany... ...i niech tak już pozostanie... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:25 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > a co juz czujesz sie oczarowny? > > ...od zawsze oczarowny i zaczarowany... > ...i niech tak już pozostanie... wiecie co? zaczynam przymarzac. moglam przyniesc sobie jakas butelke trojniaku do rozgrzania siedze okutana w dwa szlafroki Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:27 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > > > a co juz czujesz sie oczarowny? > > > > ...od zawsze oczarowny i zaczarowany... > > ...i niech tak już pozostanie... > > > wiecie co? > zaczynam przymarzac. > moglam przyniesc sobie jakas butelke trojniaku do rozgrzania > siedze okutana w dwa szlafroki o nie,tak macie zimno????? my mam 25 stopni w domu, nagrzala sie ciegielka od slonka.... zamknelam system grzewczy, wlacze na ciutke jak pojde do nana.... Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:27 slo-onko napisała: > > > wiecie co? > zaczynam przymarzac. > moglam przyniesc sobie jakas butelke trojniaku do rozgrzania > siedze okutana w dwa szlafroki ...na co jeszcze czekasz... ...przemarznięta Slo to niebawem chora Slo... ...ja też sobie coś poleję... ...kto lubi brandy to zapraszam... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:25 oczarujemy Cie na otwarciu.... Sloo,pastuj pantofelki, sukienusie szykuj ...i bedziemy czekac na zaproszenie, ale ma podjechac limuzyna z szampanem)jak to nie zduze wymagania?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:30 kendo napisała: > oczarujemy Cie na otwarciu.... > Sloo,pastuj pantofelki, > sukienusie szykuj ...i bedziemy czekac na zaproszenie, > ale ma podjechac limuzyna z szampanem)jak to nie zduze wymagania?? oj Kendus moj nowy stroj juz znasz boje sie,ze na jego widok faceci popadaja z wrazeniaDDDDDDD a propos brandy to poprosze wiecie jaki dzwiek lubie najbardziej? otwieranie drzwiczek w barku a najmniej lubiany dzwiek? zamykanie drzwiczek od barkuDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:34 slo-onko napisała: > a propos brandy to poprosze > wiecie jaki dzwiek lubie najbardziej? > otwieranie drzwiczek w barku > a najmniej lubiany dzwiek? > zamykanie drzwiczek od barkuDDDD ...lubię chrakterystyczny dźwięk odkręcanej butelki... ...uszy moje razi zaś dźwięk ostatniej kropli z tejże butelki spadającej... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > a propos brandy to poprosze > > wiecie jaki dzwiek lubie najbardziej? > > otwieranie drzwiczek w barku > > a najmniej lubiany dzwiek? > > zamykanie drzwiczek od barkuDDDD > > ...lubię chrakterystyczny dźwięk odkręcanej butelki... > ...uszy moje razi zaś dźwięk ostatniej kropli z tejże butelki spadającej... HAHAHAHAHA DDDD a ten powyzej cytat to z wywiadu z Hiu Grantem tylko niewiem czy Hiu to HiuDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:31 kendo napisała: > oczarujemy Cie na otwarciu.... > Sloo,pastuj pantofelki, > sukienusie szykuj ...i bedziemy czekac na zaproszenie, > ale ma podjechac limuzyna z szampanem)jak to nie zduze wymagania?? ...szampn limuzyna bajery... ...a może przyjemniej jest przy ognisku... ...pod gwiazdami... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:34 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > oczarujemy Cie na otwarciu.... > > Sloo,pastuj pantofelki, > > sukienusie szykuj ...i bedziemy czekac na zaproszenie, > > ale ma podjechac limuzyna z szampanem)jak to nie zduze wymagania?? > > ...szampn limuzyna bajery... > ...a może przyjemniej jest przy ognisku... > ...pod gwiazdami... pewnie ze tak,jak bedzie swietny trubadur z gitara, a do opery to chce tak i juz))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:35 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > oczarujemy Cie na otwarciu.... > > Sloo,pastuj pantofelki, > > sukienusie szykuj ...i bedziemy czekac na zaproszenie, > > ale ma podjechac limuzyna z szampanem)jak to nie zduze wymagania?? > > ...szampn limuzyna bajery... > ...a może przyjemniej jest przy ognisku... > ...pod gwiazdami... o tak o tak))))))) i bedziemy spiewac Nicku umiesz brzdakac na gitarze? Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:38 ...od lat tego nie robiłem... ...kiedyś też nie byłem wirtuozem... ...coś pewnie jeszcze pamiętam... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:39 nick000 napisał: > ...od lat tego nie robiłem... > ...kiedyś też nie byłem wirtuozem... > ...coś pewnie jeszcze pamiętam... lubialam kiedys sluchac basowej gitary...hmm....wspomnienia... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:41 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...od lat tego nie robiłem... > > ...kiedyś też nie byłem wirtuozem... > > ...coś pewnie jeszcze pamiętam... > > lubialam kiedys sluchac basowej gitary...hmm....wspomnienia... zapytaj nas jak niegdy Edzio G.: pomozecie???????? pomozemy !!!!!!!! )))))))))) nie tylko spiewac i grac Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:43 slo-onko napisała: > zapytaj nas jak niegdy Edzio G.: pomozecie???????? > pomozemy !!!!!!!! )))))))))) > nie tylko spiewac i grac ...to właśnie było w czasach edzia g... ...nie było komputerów... ...ale byłem młody i jeszcze chciło mi się śpiewać... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > zapytaj nas jak niegdy Edzio G.: pomozecie???????? > > pomozemy !!!!!!!! )))))))))) > > nie tylko spiewac i grac > ...to właśnie było w czasach edzia g... > ...nie było komputerów... > ...ale byłem młody i jeszcze chciło mi się śpiewać... a dzis? czego najbardziej bys chcial? procz grania i spiewania? bo mowiles,ze spiewanie to tez juz nie to? moze w kolko graniaste?DDDDD albo mam chusteczke haftowana?DDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:48 slo-onko napisała: > > > a dzis? czego najbardziej bys chcial? > procz grania i spiewania? bo mowiles,ze spiewanie to tez juz nie to? > moze w kolko graniaste?DDDDD > albo mam chusteczke haftowana?DDDDDDD ...niewielkie mam potrzeby... ...małe pragnienia... ...reszta nie na forum... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:49 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > > > a dzis? czego najbardziej bys chcial? > > procz grania i spiewania? bo mowiles,ze spiewanie to tez juz nie to? > > moze w kolko graniaste?DDDDD > > albo mam chusteczke haftowana?DDDDDDD > > ...niewielkie mam potrzeby... > ...małe pragnienia... > ...reszta nie na forum... no to moze chodzi lisek kolo drogi? oj NIKuś za te kanapke nooooooooo)))) Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:45 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...od lat tego nie robiłem... > > > ...kiedyś też nie byłem wirtuozem... > > > ...coś pewnie jeszcze pamiętam... > > > > lubialam kiedys sluchac basowej gitary...hmm....wspomnienia... > > > zapytaj nas jak niegdy Edzio G.: pomozecie???????? > pomozemy !!!!!!!! )))))))))) > nie tylko spiewac i grac ja jestem specjalistka od grania na nerwach, nic pozatem instrumentalnie nie potrafie) ale pomuc moge,czemu nie.... potrzymac przez chwile gitare?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:47 kendo napisała: > ja jestem specjalistka od grania na nerwach, > nic pozatem instrumentalnie nie potrafie) > > ale pomuc moge,czemu nie.... > potrzymac przez chwile gitare?? Ty trzymaj gitare, ja poszarpie za struny Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:49 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ja jestem specjalistka od grania na nerwach, > > nic pozatem instrumentalnie nie potrafie) > > > > ale pomuc moge,czemu nie.... > > potrzymac przez chwile gitare?? > > > Ty trzymaj gitare, ja poszarpie za struny > a Nick wyda opinie jak poszlo nam granie))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:51 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > ja jestem specjalistka od grania na nerwach, > > > nic pozatem instrumentalnie nie potrafie) > > > > > > ale pomuc moge,czemu nie.... > > > potrzymac przez chwile gitare?? > > > > > > Ty trzymaj gitare, ja poszarpie za struny > > > a Nick wyda opinie jak poszlo nam granie))))))) Kendus boisz sie krytyki? bo ja starsznie. dlatego zcesto upewniam sie czy dobrze robie?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:52 ...śpiewacie pięknie głosy macie miłe i czyste... ...z gra tez sobie potraficie radzić... ...kariera przed wami))... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:56 nick000 napisał: > ...śpiewacie pięknie głosy macie miłe i czyste... > ...z gra tez sobie potraficie radzić... > ...kariera przed wami))... wiec zgadzasz sie byc naszym sponsorem??????????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:56 nick000 napisał: > ...śpiewacie pięknie głosy macie miłe i czyste... > ...z gra tez sobie potraficie radzić... > ...kariera przed wami))... co Ty tu wymyslasz?)))))) ja jeszcze nie zaczelam ani spiewac ani grac ale dzieki z a oceny odgornie pozytywne DDD Kendus zakladamy zespol woklano instrumentalny pod dyr. Nika))))) on naszym managerem))))))))))impresario i innym sponosrem gwiazd))) Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 25.09.04, 23:59 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...śpiewacie pięknie głosy macie miłe i czyste... > > ...z gra tez sobie potraficie radzić... > > ...kariera przed wami))... > > > co Ty tu wymyslasz?)))))) > ja jeszcze nie zaczelam ani spiewac ani grac > ale dzieki z a oceny odgornie pozytywne DDD > Kendus zakladamy zespol woklano instrumentalny pod dyr. Nika))))) > on naszym managerem))))))))))impresario i innym sponosrem gwiazd))) dokladnie to wyzej napisalam.... boszeeeeeeeeee...bedzie musial uzbroic sie w cierpliwosc bom ja strasznie grymasna)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:00 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...śpiewacie pięknie głosy macie miłe i czyste... > > > ...z gra tez sobie potraficie radzić... > > > ...kariera przed wami))... > > > > > > co Ty tu wymyslasz?)))))) > > ja jeszcze nie zaczelam ani spiewac ani grac > > ale dzieki z a oceny odgornie pozytywne DDD > > Kendus zakladamy zespol woklano instrumentalny pod dyr. Nika))))) > > on naszym managerem))))))))))impresario i innym sponosrem gwiazd))) > > dokladnie to wyzej napisalam.... > boszeeeeeeeeee...bedzie musial uzbroic sie w cierpliwosc > bom ja strasznie grymasna)))))))) jeszcze nie zaczelas a juz jestes rozkapryszona gwiazda, no Kendos DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:01 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ...śpiewacie pięknie głosy macie miłe i czyste... > > > > ...z gra tez sobie potraficie radzić... > > > > ...kariera przed wami))... > > > > > > > > > co Ty tu wymyslasz?)))))) > > > ja jeszcze nie zaczelam ani spiewac ani grac > > > ale dzieki z a oceny odgornie pozytywne DDD > > > Kendus zakladamy zespol woklano instrumentalny pod dyr. Nika))))) > > > on naszym managerem))))))))))impresario i innym sponosrem gwiazd: > )))) > > > > dokladnie to wyzej napisalam.... > > boszeeeeeeeeee...bedzie musial uzbroic sie w cierpliwosc > > bom ja strasznie grymasna)))))))) > > > jeszcze nie zaczelas a juz jestes rozkapryszona gwiazda, no Kendos DDDD juz z przyzwyczajenia sie zabezpieczam, bo slubne wiecznie mi mowi ze kaprysze i nazekam))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:03 kendo napisała: > > juz z przyzwyczajenia sie zabezpieczam, > bo slubne wiecznie mi mowi ze kaprysze i nazekam))))))))) a propos gwiazd czy mieliscie okazje zobaczyc ostatnio w tv Karin Stanek? obraz nedzy i rozpaczy. nie z powodu wieku ale zpowodu jej zachowania na scenie. Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:08 slo-onko napisała: > a propos gwiazd czy mieliscie okazje zobaczyc ostatnio w tv Karin Stanek? > obraz nedzy i rozpaczy. > nie z powodu wieku ale zpowodu jej zachowania na scenie. > ...racja niektóre powroty są żałosne... ...ale jak ona kiedys śpiewała... ...superrrrrrrr!!!!!... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:10 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > juz z przyzwyczajenia sie zabezpieczam, > > bo slubne wiecznie mi mowi ze kaprysze i nazekam))))))))) > > a propos gwiazd czy mieliscie okazje zobaczyc ostatnio w tv Karin Stanek? > obraz nedzy i rozpaczy. > nie z powodu wieku ale zpowodu jej zachowania na scenie. > > > widzialam chyba w tamtym roku ja w TV, niema w jej zachowaniu scenicznym nic kobiecosci(((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:05 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ...śpiewacie pięknie głosy macie miłe i czyste... > > > > > ...z gra tez sobie potraficie radzić... > > > > > ...kariera przed wami))... > > > > > > > > > > > > co Ty tu wymyslasz?)))))) > > > > ja jeszcze nie zaczelam ani spiewac ani grac > > > > ale dzieki z a oceny odgornie pozytywne DDD > > > > Kendus zakladamy zespol woklano instrumentalny pod dyr. Nika: > )))))) > > > > on naszym managerem))))))))))impresario i innym sponosrem g > wiazd: > > )))) > > > > > > dokladnie to wyzej napisalam.... > > > boszeeeeeeeeee...bedzie musial uzbroic sie w cierpliwosc > > > bom ja strasznie grymasna)))))))) > > > > > > jeszcze nie zaczelas a juz jestes rozkapryszona gwiazda, no Kendos DDDD > > juz z przyzwyczajenia sie zabezpieczam, > bo slubne wiecznie mi mowi ze kaprysze i nazekam))))))))) ...chętnie talent wasz promował będę... ...tylko menager ze mnie słbiutki... ...taki mniej więcej jak handlowiec... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:08 nick000 napisał: > > ...chętnie talent wasz promował będę... > ...tylko menager ze mnie słbiutki... > ...taki mniej więcej jak handlowiec... mam nadzieje,ze po udanym koncercie zostaniemy nagrodzone chociazby butelka zubra? Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:08 Nicku,wiecej wiary w siebie, a masz etat zapewniony) Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:11 ...jej już się robi... ...gwiazdom wszystko co najlepsze... ...nawet żubr... Odpowiedz Link
slo-onko Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:17 nick000 napisał: > ...jej już się robi... > ...gwiazdom wszystko co najlepsze... > ...nawet żubr... gwiazdy dziekuja oklaski prosimy okalski bisy, bisy, wiecej bisow Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:19 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...jej już się robi... > > ...gwiazdom wszystko co najlepsze... > > ...nawet żubr... > > > gwiazdy dziekuja > oklaski prosimy okalski > bisy, bisy, wiecej bisow ...byłyście świetne... ...dziękuję... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:24 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...jej już się robi... > > > ...gwiazdom wszystko co najlepsze... > > > ...nawet żubr... > > > > > > gwiazdy dziekuja > > oklaski prosimy okalski > > bisy, bisy, wiecej bisow > > ...byłyście świetne... > ...dziękuję... a ja prosze niesmialo o kwiatek,zamiast zubra Odpowiedz Link
nick000 Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:26 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ...jej już się robi... > > > > ...gwiazdom wszystko co najlepsze... > > > > ...nawet żubr... > > > > > > > > > gwiazdy dziekuja > > > oklaski prosimy okalski > > > bisy, bisy, wiecej bisow > > > > ...byłyście świetne... > > ...dziękuję... > > a ja prosze niesmialo o kwiatek,zamiast zubra ...za vistulę i nie tylko ... ...wszystkie kwiaty świata dla ciebie... Odpowiedz Link
kendo Re: ale sie nam Nick miga....:-((((((((((( 26.09.04, 00:30 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ...jej już się robi... > > > > > ...gwiazdom wszystko co najlepsze... > > > > > ...nawet żubr... > > > > > > > > > > > > gwiazdy dziekuja > > > > oklaski prosimy okalski > > > > bisy, bisy, wiecej bisow > > > > > > ...byłyście świetne... > > > ...dziękuję... > > > > a ja prosze niesmialo o kwiatek,zamiast zubra > > ...za vistulę i nie tylko ... > ...wszystkie kwiaty świata dla ciebie... przeslicznie dziekuje.....slac usciki zachwytu) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 16:20 Niku a co budowla zwana Opera? cos nam obiecales?))))))) nie wiem jak kendo ale ja w stroju wieczorowym chodze od soboty wieczor i czekam Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 16:44 no dobrze to jak nikt nie chce bawic sie ze mna w berka to ja sobie ide do sklepu. a jak wroce to chce zobaczyc,ze jestesmy najlepszym,najszybszym, najweselszym forum -a co ja tu bede wymyslac, po prostu naj we wszystkim -na wszystkich forach swiata Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 16:54 juz ze sklepu rowniez wrocilam obiadek pochapalam i zaczynamy "maraton usmiechu" hi,hi, Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 17:49 ...buduję gmach wielki... ...zaśpiewaja w nim największe i najweselsze śpiewaczki... ...zgadnijcie jakie... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 18:33 ...co sie dzieje otworzyłem pocztę a tu wojna jakaś... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 18:34 nick000 napisał: > ...co sie dzieje otworzyłem pocztę a tu wojna jakaś... noooooooooooooo nareszcie ))))))))))))))))))))) cmok, cmok, cmok i gratulacji kosz niesiemy Niku nasz )))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 18:36 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...co sie dzieje otworzyłem pocztę a tu wojna jakaś... > > noooooooooooooo nareszcie ))))))))))))))))))))) > cmok, cmok, cmok i gratulacji kosz niesiemy Niku nasz )))))))))))) > ...cmoków 10tysięcy... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 18:37 ...a gospodyni to gdzie... ...w lesie znowu czy jak.. ...szampan strzelił szyka z murzynka na stole... ...a Kendo znowu gdzieś pomaszerowała... Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 27.09.04, 18:37 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...co sie dzieje otworzyłem pocztę a tu wojna jakaś... > > > > noooooooooooooo nareszcie ))))))))))))))))))))) > > cmok, cmok, cmok i gratulacji kosz niesiemy Niku nasz )))))))))))) > > > ...cmoków 10tysięcy... a nawet wiecej))))))))))) dziekujemy)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 18:57 a tu co sie dzieje??????????? myslalam,ze juz po finale????????? milego wieczoru. Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:17 jakby nie bylo imprezy))) wodki nikt nie postawil ani sledzia ((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:22 właśniegdzie jest szefowa tej knajpki, czekam i co? wszystko wypite i zjedzone, tylko w Slo nadzieja Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:23 nick000 napisał: > właśniegdzie jest szefowa tej knajpki, czekam i co? wszystko wypite i zjedzone, > > tylko w Slo nadzieja nie poganiaj szefowej bo przeciez toples tu nam nie wystapi niech sie kobieta jakim szlafrokiem okryje)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:30 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > właśniegdzie jest szefowa tej knajpki, czekam i co? wszystko wypite i > zjedzone, > > > > tylko w Slo nadzieja > > > nie poganiaj szefowej bo przeciez toples tu nam nie wystapi niech sie kobieta > jakim szlafrokiem okryje)))))))) proszę mi ntychmist wyjasnić co sie tu wyrabiało pod moj nieobecność? balety jakieś, balanga toplesy i jeszcze cuś? ))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:34 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > właśniegdzie jest szefowa tej knajpki, czekam i co? wszystko wypite > i > > zjedzone, > > > > > > tylko w Slo nadzieja > > > > > > nie poganiaj szefowej bo przeciez toples tu nam nie wystapi niech sie kob > ieta > > jakim szlafrokiem okryje)))))))) > > proszę mi ntychmist wyjasnić co sie tu wyrabiało pod moj nieobecność? balety > jakieś, balanga toplesy i jeszcze cuś? ))) anic a nic przeciez widac jaka cisza i jaka posucha)))) za szybko albo za wolno ten tysiac dzis pojawil. no chyba,ze teraz zrobimy imprezke jak Kendos dotrze)))))) Keeeeeenddddoooooossssssiaaaaaaaaa ))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:40 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > właśniegdzie jest szefowa tej knajpki, czekam i co? wszystko > wypite > > i > > > zjedzone, > > > > > > > > tylko w Slo nadzieja > > > > > > > > > nie poganiaj szefowej bo przeciez toples tu nam nie wystapi niech s > ie kob > > ieta > > > jakim szlafrokiem okryje)))))))) > > > > proszę mi ntychmist wyjasnić co sie tu wyrabiało pod moj nieobecność? bal > ety > > jakieś, balanga toplesy i jeszcze cuś? ))) > > > anic a nic przeciez widac jaka cisza i jaka posucha)))) > za szybko albo za wolno ten tysiac dzis pojawil. > no chyba,ze teraz zrobimy imprezke jak Kendos dotrze)))))) > > Keeeeeenddddoooooossssssiaaaaaaaaa ))))))))) już pisałem wyzej że myślłem o wieczorze, ale w sumie ok że na Orzeszka padło, należy sie dziewczynie, jeszcze nie raz będziemy swiętować Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:41 o kurcze alem sie zagapila...gapiszon ze mnie.... a kto szczesliwcem zosta???? Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:44 ale wy zlosniki... z toplesami do pracujacej kobitki ._)) prosze buleczki z kielbaska i cebulka w srodku dla was upieklam i juz9 Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:46 kendo napisała: > ale wy zlosniki... > z toplesami do pracujacej kobitki ._)) > > prosze buleczki z kielbaska i cebulka w srodku > dla was upieklam i juz9 mniam mniam))))) <Jezor SLo starsznie wrzeszczy jeszcze jeszcze> ))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:48 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ale wy zlosniki... > > z toplesami do pracujacej kobitki ._)) > > > > prosze buleczki z kielbaska i cebulka w srodku > > dla was upieklam i juz9 > > mniam mniam))))) > <Jezor SLo starsznie wrzeszczy jeszcze jeszcze> ))))))) > zaniemówiłem, ale dobre. Powaga jak Ci wyszły bułki i co dodałaś bom ciekaw niesłychanie. Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:49 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ale wy zlosniki... > > z toplesami do pracujacej kobitki ._)) > > > > prosze buleczki z kielbaska i cebulka w srodku > > dla was upieklam i juz9 > > mniam mniam))))) > <Jezor SLo starsznie wrzeszczy jeszcze jeszcze> ))))))) > moze nastepne posmakujesz, buleczki z serkiem plesniowym w srodku... stopil sie ale smak pozostal) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:50 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > ale wy zlosniki... > > > z toplesami do pracujacej kobitki ._)) > > > > > > prosze buleczki z kielbaska i cebulka w srodku > > > dla was upieklam i juz9 > > > > mniam mniam))))) > > <Jezor SLo starsznie wrzeszczy jeszcze jeszcze> ))))))) > > > moze nastepne posmakujesz, > buleczki z serkiem plesniowym w srodku... > stopil sie ale smak pozostal) u nas jest do kupienia z zoltym w srodku Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:45 kendo napisała: > o kurcze alem sie zagapila...gapiszon ze mnie.... > a kto szczesliwcem zosta???? NO kendusia jestes )))))) <Slo sciska Kendusia > )))) Kendusia zdazylas ubrac szlafroczek?))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:41 a Kendos to sie chyba na nas obrazila?((((((((( Nick zawolaj Kendo moze Ciebie uslyszy? Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:45 Jest już nasza Kendusia, też nic nie wiesz? anarchia jakaś, zamach stanu, Orzeszek ze Slo cos knują, sodoma i gomora ale w sumie super jest Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:47 nick000 napisał: > Jest już nasza Kendusia, też nic nie wiesz? anarchia jakaś, zamach stanu, > Orzeszek ze Slo cos knują, sodoma i gomora ale w sumie super jest no wlasnie,a gdzie orzeszek sie podzial?? PS;..buleczki z parowka polecam,jak pisalam wczesniej) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:46 to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? czy kto?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:48 kendo napisała: > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > czy kto?? orzeszek poturlal do 12000 )))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:50 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > czy kto?? > > orzeszek poturlal do 12000 )))) a nie widze orzeszka?? ale moze juz jestem slepawa) Gratuluje zatem Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:52 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > > czy kto?? > > > > orzeszek poturlal do 12000 )))) > > a nie widze orzeszka?? > > ale moze juz jestem slepawa) > Gratuluje zatem orzeszek przygotowuje sie na jutro do przyjazdu))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:49 kendo napisała: > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > czy kto?? hahahahah nie Slo, tylko Ty (tak mówili w radio) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:52 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > czy kto?? > > hahahahah nie Slo, tylko Ty (tak mówili w radio) hi,hi, a ja mysle,ze nie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:56 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > > czy kto?? > > > > hahahahah nie Slo, tylko Ty (tak mówili w radio) > hi,hi, a ja mysle,ze nie) ale ten ansz Nick to ma sluch wyostrzony)) i co tam jeszcze mowili aaaaa?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:57 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > > > czy kto?? > > > > > > hahahahah nie Slo, tylko Ty (tak mówili w radio) > > hi,hi, a ja mysle,ze nie) > > ale ten ansz Nick to ma sluch wyostrzony)) > i co tam jeszcze mowili aaaaa?))))) > a mówili paniusiu szanowna że jutro jest piątek, wierzyc im czy nie? Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:58 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > > > czy kto?? > > > > > > hahahahah nie Slo, tylko Ty (tak mówili w radio) > > hi,hi, a ja mysle,ze nie) > > ale ten ansz Nick to ma sluch wyostrzony)) > i co tam jeszcze mowili aaaaa?))))) > a co Ty z nickiem zaczynasz trzymac?,)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 20:59 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > > > > czy kto?? > > > > > > > > hahahahah nie Slo, tylko Ty (tak mówili w radio) > > > hi,hi, a ja mysle,ze nie) > > > > ale ten ansz Nick to ma sluch wyostrzony)) > > i co tam jeszcze mowili aaaaa?))))) > > > a co Ty z nickiem zaczynasz trzymac?,)) ja??????? a skad!!!!! ))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:02 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > > > > > czy kto?? > > > > > > > > > > hahahahah nie Slo, tylko Ty (tak mówili w radio) > > > > hi,hi, a ja mysle,ze nie) > > > > > > ale ten ansz Nick to ma sluch wyostrzony)) > > > i co tam jeszcze mowili aaaaa?))))) > > > > > a co Ty z nickiem zaczynasz trzymac?,)) > > > ja??????? a skad!!!!! ))))) to dobrze.....nick zaczyna cos na sle wmawiac) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:02 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > to Ty sloo numerke toplesowy wykrecilas?? > > > > > > czy kto?? > > > > > > > > > > hahahahah nie Slo, tylko Ty (tak mówili w radio) > > > > hi,hi, a ja mysle,ze nie) > > > > > > ale ten ansz Nick to ma sluch wyostrzony)) > > > i co tam jeszcze mowili aaaaa?))))) > > > > > a co Ty z nickiem zaczynasz trzymac?,)) > > > ja??????? a skad!!!!! ))))) To dobrze, bo już się przestraszyłem że to prawda cos mnie jednak uratowało musi jakiś Janiołek))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:04 no dobrze dzieci drogie, dość swawoli. Kendo mów w tej chwili jk to zrobilaś? Bułki oczywiście Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:06 nick000 napisał: > no dobrze dzieci drogie, dość swawoli. Kendo mów w tej chwili jk to zrobilaś? > Bułki oczywiście i jeszcze jak nawtykalas we wte kielbaske te plesn i ten serek? Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:05 w radio jak i w tv wciaz klamia wiec Nick nie miej zludzen jutro zaden piatek, jutro sroda !!!!!! DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:09 slo-onko napisała: > w radio jak i w tv wciaz klamia > wiec Nick nie miej zludzen jutro zaden piatek, jutro sroda !!!!!! DDDD serio? jeśli jutro środa to wszelkie moje plany biorą w łeb, o wspaniala Slo to bardzo dobra widomość, od tej pory jestem dla Ciebie bardzo grzeczny ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:11 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > w radio jak i w tv wciaz klamia > > wiec Nick nie miej zludzen jutro zaden piatek, jutro sroda !!!!!! DDDD > > serio? jeśli jutro środa to wszelkie moje plany biorą w łeb, o wspaniala Slo to > > bardzo dobra widomość, od tej pory jestem dla Ciebie bardzo grzeczny ) <Slo moze dokuczac Nickowi do woli Slo chce dokuczac Nickowi do woli> DDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:17 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > w radio jak i w tv wciaz klamia > > > wiec Nick nie miej zludzen jutro zaden piatek, jutro sroda !!!!!! : > DDDDD > > > > serio? jeśli jutro środa to wszelkie moje plany biorą w łeb, o wspaniala > Slo > to > > > > bardzo dobra widomość, od tej pory jestem dla Ciebie bardzo grzeczny ) > > > <Slo moze dokuczac Nickowi do woli Slo chce dokuczac Nickowi do woli> : > DDDDD Slo może dokuczać nickowi skolko ugodno, nick jest od[porny a im wiecej ktoś dokucz tym bardziej taką dokucznice lubię,tak jest ze Slo Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > w radio jak i w tv wciaz klamia > > > > wiec Nick nie miej zludzen jutro zaden piatek, jutro sroda !! > !!!! : > > DDDDD > > > > > > serio? jeśli jutro środa to wszelkie moje plany biorą w łeb, o wspa > niala > > Slo > > to > > > > > > bardzo dobra widomość, od tej pory jestem dla Ciebie bardzo grzeczn > y ) > > > > > > <Slo moze dokuczac Nickowi do woli Slo chce dokuczac Nickowi do woli& > #62; : > > DDDDD > Slo może dokuczać nickowi skolko ugodno, nick jest od[porny a im wiecej ktoś > dokucz tym bardziej taką dokucznice lubię,tak jest ze Slo ))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:12 wiecie jak u mnie zimno?(((( kaloryfery zastrajkowaly od wczoraj mamy awarie nigdy tak dlugo nie bylo tak zimno(((( Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:16 a ja przykercialm u nas cieplo, pancio nastawil,ze az mnie dusilo musialm sie w minowke przebrac) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:17 kendo napisała: > a ja przykercialm u nas cieplo, > pancio nastawil,ze az mnie dusilo > musialm sie w minowke przebrac) wow, to musisz kusic swojego slubnego cio?))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:19 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a ja przykercialm u nas cieplo, > > pancio nastawil,ze az mnie dusilo > > musialm sie w minowke przebrac) > > > wow, to musisz kusic swojego slubnego cio?))))) oj! wyroslo moje juz chyba od tego kuszenia) a ta sposniczka jeszcze panienska, na guziki...mowilam na nia " spodniczka nietrac czasu"hi,hi,hi, Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:20 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a ja przykercialm u nas cieplo, > > pancio nastawil,ze az mnie dusilo > > musialm sie w minowke przebrac) > > > wow, to musisz kusic swojego slubnego cio?))))) najpierw toplesy, teraz miniówy, hmmm, nieśmialo proszę, tak trzymajcie Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:22 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > a ja przykercialm u nas cieplo, > > > pancio nastawil,ze az mnie dusilo > > > musialm sie w minowke przebrac) > > > > > > wow, to musisz kusic swojego slubnego cio?))))) > > najpierw toplesy, teraz miniówy, hmmm, nieśmialo proszę, tak trzymajcie hi,hi, wieczorem glowna centrala juz po zimowemu grzeje, jak u siebie nie zmniejszymy mozna sie ugotowac, a ja wtedy rewie mody robie) no co jak mi goraco)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:24 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a ja przykercialm u nas cieplo, > > > > pancio nastawil,ze az mnie dusilo > > > > musialm sie w minowke przebrac) > > > > > > > > > wow, to musisz kusic swojego slubnego cio?))))) > > > > najpierw toplesy, teraz miniówy, hmmm, nieśmialo proszę, tak trzymajcie > > hi,hi, > wieczorem glowna centrala juz po zimowemu grzeje, > jak u siebie nie zmniejszymy > mozna sie ugotowac, > a ja wtedy rewie mody robie) no co jak mi goraco)) masz racje ))))))) tez bym tak robila ))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:32 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a ja przykercialm u nas cieplo, > > > > > pancio nastawil,ze az mnie dusilo > > > > > musialm sie w minowke przebrac) > > > > > > > > > > > > wow, to musisz kusic swojego slubnego cio?))))) > > > > > > najpierw toplesy, teraz miniówy, hmmm, nieśmialo proszę, tak trzyma > jcie > > > > hi,hi, > > wieczorem glowna centrala juz po zimowemu grzeje, > > jak u siebie nie zmniejszymy > > mozna sie ugotowac, > > a ja wtedy rewie mody robie) no co jak mi goraco)) > > > masz racje ))))))) > tez bym tak robila ))))))))))))) a na dworku juz zima pachnie coraz intensywniej.... Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:37 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > a ja przykercialm u nas cieplo, > > > > > > pancio nastawil,ze az mnie dusilo > > > > > > musialm sie w minowke przebrac) > > > > > > > > > > > > > > > wow, to musisz kusic swojego slubnego cio?))))) > > > > > > > > najpierw toplesy, teraz miniówy, hmmm, nieśmialo proszę, tak > trzyma > > jcie > > > > > > hi,hi, > > > wieczorem glowna centrala juz po zimowemu grzeje, > > > jak u siebie nie zmniejszymy > > > mozna sie ugotowac, > > > a ja wtedy rewie mody robie) no co jak mi goraco)) > > > > > > masz racje ))))))) > > tez bym tak robila ))))))))))))) > > a na dworku juz zima pachnie > coraz intensywniej.... temperatura jest znośna ale te wiatr przenika na wskroś, dzisiaj sie o tym przekonałem dobitnie, nawet bieg mnie nie rozgrzał Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:40 kochani zostawiam Was(((((( czas na mnie (( ps. orzeszek prosil pzrekazac buziaki dla WAs)) wiec czynie i przekazuje)))) zegnam sie zyczac slodkich snow, dobranoc )))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:23 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > a ja przykercialm u nas cieplo, > > > pancio nastawil,ze az mnie dusilo > > > musialm sie w minowke przebrac) > > > > > > wow, to musisz kusic swojego slubnego cio?))))) > > najpierw toplesy, teraz miniówy, hmmm, nieśmialo proszę, tak trzymajcie taaaaaaa a swojego czasu to nawet kroliczki z playboya byly i od tego cala zabawa sie rozpoczela )) pamietasz Kendusia? to wlasnie od kroliczkow)))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:18 slo-onko napisała: > wiecie jak u mnie zimno?(((( > kaloryfery zastrajkowaly > od wczoraj mamy awarie nigdy tak dlugo nie bylo tak zimno(((( wysyłam skondensowana wiązke ciepła, poooooszlaaaaaa)) Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:13 hi,hi, bulki podam recepte w kuchni na stole) polowalam na komara bzykal mi od dluzszego czasu, nie moglam spokonie czytac wieczorem i przeplacil zyciem biedaczysko i juz) a po co mi bzykal???) Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:14 nie uważacie że niektóre wątki rozrosły sie wręcz nieprzyzwoicie a inne sa takie małe i chude, czas na sprawiedliwość, mam taka propozycję. Można od poniedziałku zaczać systematyzować posty, stare i stałe pozostaja jako tematyczne a zakladamy tygodnik: poniedzialek - tu piszemy tylko w poniedziałki. wtorek - tu we wtorki itd. O ile znam vistule i tak wszystko sie pomiesza) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:16 nick000 napisał: > nie uważacie że niektóre wątki rozrosły sie wręcz nieprzyzwoicie a inne sa > takie małe i chude, czas na sprawiedliwość, mam taka propozycję. Można od > poniedziałku zaczać systematyzować posty, stare i stałe pozostaja jako > tematyczne a zakladamy tygodnik: poniedzialek - tu piszemy tylko w > poniedziałki. wtorek - tu we wtorki itd. O ile znam vistule i tak wszystko sie > pomiesza) no jasne,ze tak bedzie co czlowiek to pomysl, co pomysl to post co post to inny temat ale to tylko moja uwaga Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga, uwaga 14.10.04, 21:17 nick000 napisał: > nie uważacie że niektóre wątki rozrosły sie wręcz nieprzyzwoicie a inne sa > takie małe i chude, czas na sprawiedliwość, mam taka propozycję. Można od > poniedziałku zaczać systematyzować posty, stare i stałe pozostaja jako > tematyczne a zakladamy tygodnik: poniedzialek - tu piszemy tylko w > poniedziałki. wtorek - tu we wtorki itd. O ile znam vistule i tak wszystko sie > pomiesza) takkkkkkkkkkkkk...ciekawe kto pierwszy zacznie miesznie.... pomyls dobry....mozemy tak zrobic. Odpowiedz Link