Dodaj do ulubionych

Zombiaki 7

18.10.16, 12:34
Juz w niedziele w US! Kto nie moze sie doczekac ?
Obserwuj wątek
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 18.10.16, 15:10
      No ja smile
      Pod warunkiem, że Darryl nie zaliczy f2f z Lucille big_grin

A wczoraj w radio wysłuchałam, że ósmy też już klapnięty.
    • aniuta75 Re: Zombiaki 7 18.10.16, 19:20
      Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! big_grin
      • agniecha-hexa Re: Zombiaki 7 19.10.16, 12:41
        i jaaaaa

aa tak mi sie dziecko wkrecilo w Zombiaki ,ze hej smile wieksza fanka niz my smile
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 23.10.16, 14:21
      Właśnie sobie uświadomiłam, że też bardzo nie chcę, żeby Glenna ... no wiecie co.
      A pewnie tak będzie crying crying crying
      No kurcze no, chyba nie obejrzę jutrzejszego odcinka!
    • piegucha 1 24.10.16, 12:25

No i juz wszystko wiadomo. Czekalam wczoraj do polnocy, zeby zobaczyc, bo tak mnie meczylo. Takiej masakry to sie nie spodziewalam, oczywiscie zrobili po swojemu i troche w zgodzie z komiksem, a troche nie. A jak doszlo do Carla to myslalam, ze oczy zaslonie. Cos czuje ze ten sezon bedzie jeszcze drastyczniejszy niz poprzednie. Wolalam jednak Negana, tzn. tego aktora w chirurgach czy Supernatural, ale to na pewno wielkie wyzwanie zagrac taka role. To teraz najbardziej ciekawi mnie co bedzie z Carol! W komiksie juz dawno ja usmiercili, wiec tu nic nie wiadomo.
      • agniecha-hexa Re: 1 24.10.16, 13:42
        a ja musze czekac do wieczorasad
        ale mnie ciekawosc chyba wykonczy smile)
        • piegucha Re: 1 24.10.16, 14:51

Do mojego wieczora nie wytrzymalabym. Zreszta teraz jak jestem w Brazylii to mam tylko godzine roznicy do programu telewizyjnego w US, czyli Michigan gdzie bylam 7 lat, wiec latwiej mi czekac w tym samym dniu. a godziny pracy tak tu dlugie, ze do 19 jak docieram do domu to byl nie wytrzymala.
          Oj, jestem ciekawa Waszych wrazen. Po ogolnym zwiastunie calego sezonu widze, ze sporo sie bedzie dzialo!
          • agniecha-hexa Re: 1 24.10.16, 15:02
            kurcze to teraz jeszcze bardziej ciekawa jestem hihi
            zaraz bede pytac kogo kropneli no smile)
      • aniuta75 Re: 1 24.10.16, 21:42
        Tyle człowiek się naczekał, wytrzymał tyle miesięcy i co??
        Mam ochotę tak strasznie, tak okropnie, tak szpetnie kląć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Negan zrównał ich wszystkich z ziemią. To było straszne, nieludzkie. Albo może właśnie ludzkie? W najgorszym wydaniu.
        I też mi się wydaje, że ten sezon będzie hardcorowy raczej.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 24.10.16, 22:51
      Najgorszy odcinek wszechczasów!
      Kilka razy musiałam pauzować, bo się nie dało tego oglądać...
      Okropne... sad
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 25.10.16, 07:46
      https://66.media.tumblr.com/160ab77fa8f4de3d1b7f41c52926b826/tumblr_oc6u6bWlfb1s1hcmko10_400.gif
    • galaxian1 Re: Zombiaki 7 25.10.16, 08:28
      A ja nadal nie mogę się przyzwyczaić, że Jeffrey Dean Morgan gra bedgaja.
      Wszędzie indziej był postacią pozytywną i teraz zupełnie mi nie pasuje to takiego bydlaka smile
      W dodatku bydlaka z uśmiechem na ustach smile
      • agniecha-hexa Re: Zombiaki 7 25.10.16, 09:55
        ja jestem w szoku
        masakryczny odcinek
        zastanawia mnie czy gdyby Daryl nie wystrzelil to Glen by zostal.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 25.10.16, 18:48
      Na Talking Dead Glenn się przyznał, że prosił producentów, żeby mu nie odbierali takiej sceny... Więc pewnie jak nie Darryl to kto inny by musiał smile
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 25.10.16, 19:18
      Nie mogliby po prostu odbić Darryla i uciec na Alaskę albo gdzie?
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 31.10.16, 21:34
      Ale nuuudy... Ten Morgan jest jak flaki z olejem.
      Ale za tydzień widzę że będzie dużo Darryla. No.
      • piegucha Re: Zombiaki 7 01.11.16, 11:49
        Mnie sie odcinek podobal, na pewno bardziej niz tydzien temu. Lubie Carol, a Ezekiel i cale krolestwo to wreszcie cos nowego i chetnie bede ogladac co tam sie dzieje. zwlaszcza ze po swinkach widac, ze nie chca tak latwo sie podporzadkowacsmile
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 01.11.16, 14:38
      Ja też lubię Carol, ale nie lubię Morgana.
      Ale mi sie pomyliło od zeszłego roku, ci odbiorcy świnek to jest jakaś jeszcze inna grupa czy ta sama?
      • piegucha Re: Zombiaki 7 01.11.16, 17:06
        Nie, to jest niestety grupa Negana. Mnie natomiast zastanawia jak Jesus mogl tak naklamac Rickowi, nie powiedziec im jak duaz jest grupa Negana, ze oni mysleli ze jak wybija wszystkich w tym jednym miejscu to bedzie koniec? A taki sympatyczny sie wydawal, nie? Jesus, nie Negantongue_out
        Morgana lubie i strasznie mnie ciekawi dla kogo on zostawia te xxxx??? Zona zombik, syn nie zyje, to dla kogo?
        • piegucha Re: Zombiaki 7 01.11.16, 17:08
          Aaaa, tak sobie wczoraj myslalam, ze szkoda ze Negan nie spotkal sie nigdy z gubernatorem, to by bylo cos!
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 01.11.16, 17:33
      Byle Daryl nie jadł tej świniny... Ale może więźniów nie będą mięsem karmić.
      • piegucha Re: Zombiaki 7 03.11.16, 11:17
        A mnie ciekawi co sie dzieje, jak ktos je zakazone mieso. Jeszcze takiego watku nie bylo. Co prawda raz kanibale z terminusa wcieli noge Boba, ale za chwile i tak Rick ich wyrznal.
        Daryl jest ulubiencem, wiec pewnie nic mu sie nie stanie. A my dalej nic nie wiemy co sie dzieje w Aleksandrii!!!!!!!
        • aniuta75 Re: Zombiaki 7 03.11.16, 20:19
          A ktoś w Alexandrii został z naszych? Czy tamci co tam mieszkali tylko?

Król Ezekiel rulez big_grin.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 03.11.16, 21:37
      Pewnie nic sie nie dzieje, bo przecież nie raz i nie dwa każdy był unurzany we krwi i flakach, pryskało im do oczu, nosa, ust i nikt się od tego nie zaraził.

W Aleksandrii poza tubylcami to chyba tylko ojczulek został (ale on nie nasz przecież), no i Judith.
    • sil.wen 3 07.11.16, 22:08
      Cudny jest ten Daryl, oj cudny...
      Ciekawe, kiedy Dwight wreszcie pęknie.
      I co oni tam wyrabiają z walkersami za płotem? Tresują ich? Po jaką chorobę tam łażą ci z literą F na bluzach? I ciekawe, co oznaczają te litery.
      • piegucha Re: 3 08.11.16, 10:55
        Daryl jak Daryl, wiadomo. Ale dlaczego ten odcinek musial byc tak nudny?????????? Tak dobrze sie zapoiadal, a nie moglam sie doczekac az sie skonczy.
        Ci na plocie to maja pokazac innym, ze nie ma ucieczki z Sanktuarium, tlumaczyli w Talking Dead. Ten bez koszulki co go ukatrupili na stolowce, a takze kolega Dwighta wlasnie zasilili grupe na plocie.
      • aniuta75 Re: 3 08.11.16, 20:45
        Biedny też nasz buraczek sad.
        Ale co fakt to fakt - nudą ciutek zawiało...
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 08.11.16, 21:47
      Myślałam, że mają pilnować przed innymi walkersami, coś tak jak ci od Michonne.
      Mnie sie tam nie nudziło wcale a wcale w tym odcinku big_grin
    • aniuta75 7x04 14.11.16, 22:10

Ale ich Negany równo zgnoiły uncertain.
      Dobrze, że partyzantka się tworzy wink.
      Daryla strasznie żal, bo gorzej udupiony niż reszta sad.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 14.11.16, 22:39
      Jejuu, no nie mogę patrzeć na te sceny Negan-Rick...
      Dlaczego oni nie uciekli gdzie pieprz rośnie? No wiem, Daryl został, ale kurcze no...
      Mogliby też zastrzelić Negana - pewnie byłaby zadyma, ale wielu z jego ludzi też ma dość, więc jakoś by się rozeszło.
      I co to była za wielka dymiąca kupa czegoś na końcu?
      I gdzie schowali Maggie, że jej nie znaleźli?
      I w ogóle to straszny ten sezon cryingcryingcrying
      • aniuta75 Re: Zombiaki 7 15.11.16, 10:22
        No właśnie nie mogę sobie przypomnieć co z Maggie? Ona czasem się nie oddzieliła i nie poszła do tej osady gdzie Dżizas, bo tam lekarza mieli? Coś mi tak świta...
        A w tych grobach to może nieewidencjonowana broń? No bo po co Rick by do pastora mówił, że dobry pomysł z tymi grobami?
        I tak sobie myślę, czy Ricku czasem nie gra przed Neganem a tak naprawdę ma plan jak ich wszystkich zgnoić suspicious
        • sil.wen Re: Zombiaki 7 15.11.16, 12:07
          Z tymi grobami to może mają broń, ale też wydaje mi się, że chodziło o maggie, bo ten dopytywał gdzie ona jest i rick trochę spanikował , ale wtedy Gabriel sie przytomnie wtrącił, czy negan przyszedł pay the last respects i on wtedy zgadł, że niby Maggie nie przeżyła.
          • aniuta75 Re: Zombiaki 7 15.11.16, 12:29
            Aaaa no chyba że tak smile.
    • galaxian1 Re: Zombiaki 7 15.11.16, 13:19
      No i oni myślą, że Negan nie rozpozna Maggie, jak ją w końcu zobaczy? A zobaczy na pewno, chyba że uciekła i nie wróci. A za takie kłamstwo - ktoś popieści się z Lucillą przecież.
      Sensowniej było powiedzieć, że gdzieś zwiała w rozpaczy, bo z tego można się potem wykręcić.

A plan powinien być taki, aby stąd spieprzać jak najprędzej. Tyle sezonów podróżowali, to teraz już nie mogą? Daryl siedzi w ciemnicy na własne życzenie i nim się sugerować nie powinni. Mógł zostać, ale nie chciał. Czasem trzeba się wycofać, aby potem móc zaatakować. Ale wiadomo, Daryl to zakuty łeb smile
      • sil.wen Re: Zombiaki 7 15.11.16, 15:16
        galaxian1 napisał:

> No i oni myślą, że Negan nie rozpozna Maggie, jak ją w końcu zobaczy? A zobaczy
        > na pewno, chyba że uciekła i nie wróci. A za takie kłamstwo - ktoś popieści si
        > ę z Lucillą przecież.

Oni chyba tak daleko nie patrzą, bali się, że by ją Negan do siebie zgarnął i do tego kto wie w jakich niecnych celach, więc sie cieszą, że sie udało na szybko oddalić zagrożenie.

> A plan powinien być taki, aby stąd spieprzać jak najprędzej. Tyle sezonów podró
        > żowali, to teraz już nie mogą?

Cały czas mówię... Nie wiem, co się tak tej Aleksandrii trzymają. Na Alaskę albo gdzieś do Kanady by mogli, tam i tak jest mało ludzi, więc i walkersów mało.

Daryl siedzi w ciemnicy na własne życzenie i nim
        > się sugerować nie powinni. Mógł zostać, ale nie chciał. Czasem trzeba się wyco
        > fać, aby potem móc zaatakować. Ale wiadomo, Daryl to zakuty łeb smile
        >

Ale seksapilem nadrabia z nawiązką big_grin
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 15.11.16, 15:52
      Ło matko, teraz dopiero na Talkersach widzę, że to były spalone materace.
      Ale przegiął Negan.
      • aniuta75 Re: Zombiaki 7 15.11.16, 21:03
        No materace, materace. Temu się Michonne tak wqrwiła przecież.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 16.11.16, 07:09
      A niech Michonne w ogóle sie nie odzywa. Po jaką chorobę przylazła, jak widziała, że coś nie tak? Mieliby fajną giwerę przynajmniej.
      • piegucha Re: Zombiaki 7 16.11.16, 11:26
        Jakie Daryl mogl zostac? Przeciez wiemy juz jak wyglada szkolenie u Negana, pyta sie czy chcesz czegos co najbardziej na swiecie chcesz, a Ty musisz odmowic. Tak jak spytal blondyna z poparzona twarza, czy chce byc z zona. Jakby Daryl powiedzial, ze chce zostac to pewnie by go zatlukli na smierc.
        Spalenie materacy i inne gierki to wlasnie wykonczenie psychicznie przeciwnika. Pokazanie mu, kto tu rzadzi i ze nic nie moga na to poradzic.
        Ucieczka dobry pomysl, ale jak nasi nie umieli dojechac do Hilltop z Maggie jak musieli, bo grupa Negana tak duza to jak maja uciekac? Zreszta juz w glowach maja ze ich jest wielu i nie da sie tak po porstu spakowac i wyjechac.
        Michonne rzeczywiscie glupio zrobila wracajac, ale czasem tak ktos robi w tym serialu. NIe wszystko moze byc logiczne.
        Maggie bedzie zyla, zreszta widac to juz w zwiastunie kolejnego odcinka. No i po tym jak obciela wlosy to wiadomo (przynajmniej z komiksu), ze zacznie odgrywac duza role w serialu. A Negan tylko by sie ucieszyl, ze ona jest w ciazy, bo jak widac po zonie poparzonego, marzy o potomku. A jak Maggie juz raz zaszla w ciaze to szansa spora, ze i kolejny raz sie uda.
        Mnie sie tylko nie podoba, ze Negan na bardzo dlugo zostanie w WD. Z tego co wiem, to nawet w najnowszych numerach komiksu jeszcze jest. Jakos przyzwyczailam sie, ze kazdy zly charakter po sezonie a czasem wczesniej znika i pojawia sie kolejny.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 16.11.16, 16:19
      Ale muszę się przyznać, acz z poczuciem winy, że aktorsko i wizerunkowo John Winchester wysiada w przedbiegach... Myślałam na początku, że nie będę mogła uwierzyć w to, że Negan taki podły, bo mi się będzie nakładał z poczciwym papą. Ale nic podobnego. Teraz to już nawet nie mogę sobie Johna przypomnieć. Ten jest zagrany genialnie. Chociaż nie mogę na niego patrzeć! Straszne.
      • galaxian1 Re: Zombiaki 7 17.11.16, 10:07
        A widzieliście go w Monku ? big_grin

https://67.media.tumblr.com/tumblr_m2w6d1ZeP71r8mefxo1_500.png

Bo w w The Extant to już jest typ Nagana. Choć tylko z wyglądu smile

https://cimg.tvgcdn.net/i/r/2015/06/30/632ed1c7-2ca9-4def-8a71-295302e11c7e/resize/900x600/f91d580cb0f8f695287f71f2079de87a/150630-news-extant.jpg

Niezła różnica, prawda? smile

[img]40.media.tumblr.com/860162cfc3af232707bcdf5a5dd8de21/tumblr_inline_o54yiwO7Ih1tdxcm2_1280.jpg" border="0" alt="https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/1vQta2EpQmnwX4_qUnzqpg--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAwO2lsPXBsYW5l/40.media.tumblr.com/860162cfc3af232707bcdf5a5dd8de21/tumblr_inline_o54yiwO7Ih1tdxcm2_1280.jpg">[/img]
        • aniuta75 Re: Zombiaki 7 18.11.16, 15:18
          Miętkie kolanka mam jak go widzę nooo smile.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 18.11.16, 07:06
      Rany... Jednak zarost czyni cuda.
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 21.11.16, 23:10
      Wreszcie powiało optymizmem.
      I paczcie no, dwa dzieciaki i dwie dziewczyny, które najbardziej ucierpiały.

Ale irytujący jest ten gościu, który naśladuje Negana. Negan powinien go za takie małpowanie zlucillować jak nic.
      • aniuta75 Re: Zombiaki 7 22.11.16, 09:58
        Fajny odcinek. Chociaż obawiam się takiej samotnej wyprawy do gniazda Negana, że ktoś ich przyuważy i krzywdę zrobi... I Sasha też zaczyna świrować...
        • piegucha Re: Zombiaki 7 22.11.16, 18:08
          Odcinek oki. Tylko niech Carl nieco pocwiczy, bo jeszcze sie nie przyzwyczail, ze jest jednooki.
          No i kazdy cos kombinuje tylko nie Rick, a zwykle to on byl pierwszy z dobrym planem. Szkoda, mam tylko nadzieje, ze szybko mu sie poprawi.

Ale zapowiedz kolejnego odcinka jest dopiero ciekawa, juz zapomnialam, ze nie wszyscy wiedza co sie stalo! ciekawe jak sie dowiedza?
        • sil.wen Re: Zombiaki 7 22.11.16, 19:29
          Myślę, że jeżeli ich złapią, to Neganowi zaimponuje Carl i go nie skrzywdzi. Chyba smile
          Może go będzie chciał adoptować, tak jak sobie żonę przygruchał?
    • sil.wen Re: Zombiaki 7 22.11.16, 21:17
      A właśnie, bo chciałam zapytać, czy ktoś pamięta, o co chodziło w tej rozmowie Carla z Enid, o jakim wydarzeniu gadali? Zupełnie sobie nie mogłam przypomnieć.
      • aniuta75 Re: Zombiaki 7 22.11.16, 22:02
        No ja myślałam, że o pierwszym spotkaniu z Neganem...
        • sil.wen Re: Zombiaki 7 23.11.16, 06:30
          Ale to Enid tam była?
          • aniuta75 Re: Zombiaki 7 23.11.16, 07:27
            No nie... Ale może jakoś to przeżyła...
            A co do Ricka, że on nic nie robi. Ja Wam mówię, on knuje jakiś plan, ale w głowie. Takim człowiekiem czynu to on ył kiedyś, teraz on musi se przemyśleć suspicious.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka