kendo 31.07.15, 19:27 chyba juz nie zobaczymy takiej baci,jak ta tu obok, zmienily sie czasy ,bacie nowoczesne ,"zyja z duchem czasu" wuczki i wnuczeta obdarowuja swe babcie/dziadki tym co najcenniejsze chwalcie sie nimi /ich spostrzezeniami/opowiastkami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Babcie/Dziadki/Wnuczka/Wnuczek 31.07.15, 19:28 wczoraj Slomianka nie wiedziala,gdzie ma zamiescic swa wnusie , wiec moze tu bedzie odpowiedni kacik, coby ktora babcia ma ochote pochwalila sie swa wnuczka/wnuczkiem Odpowiedz Link
kendo Re:przeniesione z <Nowiny??>Slomki wpisy 31.07.15, 19:39 Re: Nowiny???... slo-miana 29.07.15, 19:05 Odpowiedz musze sie pochwalic,bo nie wytrzymam. nie znalazlam odpowiedniego watku wiec wklejam tutaj naszych glodomorow Re: Nowiny???... jaga_22 29.07.15, 20:54 Odpowiedz Kotek większy i kotek mniejszy,który już wie gdzie jego papu. Odpowiedz Link
kendo Re:przeniesione z <Nowiny??>Slomki wpisy 31.07.15, 19:42 Re: Nowiny???... slo-miana 30.07.15, 08:02 Odpowiedz Lusiu, moja wnusia, a tutaj drugie zdjecie. czy one nie nadaja się reklamy Wiskasa? Re: Nowiny???... lusia_janusia 30.07.15, 08:08 Odpowiedz *SLO-mianka, w 100% podzielam Twoje zdanie, wyslij to zdjecie do wytworcy karmy dla kotow, moze cos z tego bedzie.? A wnusia slodka panienka. *Kendo powinna zalozyc u nas rowniez watek z wnukami, bo juz mamy kilkoro, *Jaga, *Dorka,* SLO-mianka, *Greis, - ja w dalszym ciagu czekam na wnuki. Odpowiedz Link
kendo Re:wnuczka/wnuczek 31.07.15, 19:44 chyba jest po rowni tu na naszym forum z tego co sie orietuje., ale chyba nie prawda??,bo wiecej wnuczek niz wnukow Odpowiedz Link
slo-miana Re:wnuczka/wnuczek 01.08.15, 08:01 Ojej,jaka bogata rodzinka Jago jak sie wszyscy spotykacie to musi byc gwarnie i wesolo? moze i mnie kiedys tak bedzie lubie takie liczne gromadki, prawdziwa rodzinka Odpowiedz Link
lusia_janusia Re:wnuczka/wnuczek 01.08.15, 08:50 Gratuluje Wam babcie; SLO-mianka i *Jaga wnuczat. Ja w dalszym ciagu czekam na swoje, nikogo nie zmuszam?...hhhiii..... Odpowiedz Link
kendo Re:wnuczka/wnuczek 01.08.15, 09:47 wiec,jak sie doliczylam to przewaga -dziewczynek na Vistuli jest.. *Slomko, a na pewno bedziesz miec licznie przy siwatecznych stolach,jak sie ma corki... Odpowiedz Link
kendo Re:wnuczka/wnuczek 10.09.15, 12:44 podsuwam w razie co.. *Slomko czekamy trzymajac kciuki za wszystko dobrze zakonczone. Odpowiedz Link
slo-miana Re: Babcie/Dziadki/Wnuczka/Wnuczek 11.09.15, 12:30 dzień dobry, nazywam się Michaś, ważę 2100, mierzę 49 cm. Urodziłem się dzisiaj ok.południa i wyglądam tak Odpowiedz Link
kendo Re: Babcie/Dziadki/Wnuczka/Wnuczek 11.09.15, 14:43 *Slomkoooooooooooooooooo alez maluszek na swiat slodziutki przyszedl, widac drobniutki,jak jego Mamusia w budowie cialka posylam aniolka do Michasia pilnowania coby na kazdym kroku strzeg Maluszka by nigdy sie nie potknal na zadnej drodze. Rodzicom zycze , duzo wytrwalosci i zdrowego bobasa jak i dbabciom/dziadkom zadowolenia z wnuka, Skrzat chyba sie cieszy z braciszka?? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Babcie/Dziadki/Wnuczka/Wnuczek 11.09.15, 15:10 Moje Gratulacje Slo. Wagę nadrobi wkrótce .I niech się zdrowo chowa wszystkim na pociechę. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Babcie/Dziadki/Wnuczka/Wnuczek 11.09.15, 19:26 Slo, cieszę się razem z Tobą. Niech zdrowo rośnie na pociechę Rodzicom i Babci. Aniołków nigdy za dużo, posyłam dodatkowo Anioła Stróża, by miał zawsze Maluszka w opiece. Odpowiedz Link
kendo Re: Babcie/Dziadki/Wnuczka/Wnuczek 11.09.15, 19:27 *Slomka pewnie juz odwiedzila wnuczka i jutro albo dzis zda relacje.. niech tylko zdrowy bedzie Odpowiedz Link
slo-miana Re: Babcie/Dziadki/Wnuczka/Wnuczek 11.09.15, 20:24 Dziekuje, jestescie kochane. Nie widzialam dziudziusia,jest w cieplarce, troszke dotleniany, wstep maja tylko rodzice. W skali od 1-10 otrzymal maksa. Dzisiaj jestem padnieta z emocji i z prac domowych i sluzbowych. Musze sie czym szybciej polozyc. Odpowiedz Link
kendo Re: Babcie/Dziadki/Wnuczka/Wnuczek 11.09.15, 20:38 *Slomko, dobrze,ze wszystko jest OK, odpoczywaj, Oni w szpitalu tez sobie odpoczywaja.. jutro nowy dzien i nowe zadania, choc pewnie beda sie "krecic wokol Wnusia" Odpowiedz Link
slo-miana Re: jak tam mloda babcia?? 14.09.15, 19:46 Kendus corke wczoraj wypisali,maluszek zostal.wciaz jest w inkubatorze, musi nabrac cialka i nauczyc sie ssac,poki co karmiony kest sonda. Corka dowozi sciagniety pokarm i podaje mu. Dobrze,ze ma mleczko to dzidzius szybko urosnie. Odpowiedz Link
kendo Re: jak tam mloda babcia?? 15.09.15, 09:14 o jejku malenstwo.. mam nadzieje,ze szybko nabierze cialka i nauczy sie oddychac, trzymam kciuki,zycze mlodym duzo wiary. Odpowiedz Link
slo-miana Re: jak tam mloda babcia?? 17.09.15, 09:18 nasz nowonarodzony Michasiek wczoraj sprobowal cycusia. zassał , najadł i usnal. odlaczono go już od aparatury do oddychania, saturacje ma prawidlowa. wiec jeśli będzie miał apetyt to szybko dorosnie i powitamy go w domu. Odpowiedz Link
kendo Re: jak tam mloda babcia?? 17.09.15, 09:35 wspaniala wiadomosc Slomko, niech tak trzyma Michac a my trzymamy kciuki za apetyt.. Odpowiedz Link
kendo Re: Michasiek 21.10.15, 12:42 *Slomko przeslodki Skrzacki z michaska..(tfi/tfiiii coby nie zauroczyc)... delikatne usciski . Odpowiedz Link
kendo Re: Michasiek 22.01.17, 09:40 jaga_22 napisała: > Mały śliczny krasnoludek. obecnie Michas juz roczek ma i ciut wiecej... Odpowiedz Link
kendo Re: Babcie/Dziadki/wnuczki/wnuki 22.01.17, 09:42 mamy Mario taki tez temat, pasuje dla wszystkich wiec i tu zycze wszystkiego milego ze strony wnuczat i dla wnuczat. Odpowiedz Link