nick000 20.10.04, 06:46 na obiecany przez Orzeszka naszą wątek (nazwa dnia zastrzeżona dla naszej poetki) i już mocno zdesperowany wpisuję się w miejscu rezerwowym. Życzenia miłego dnia wysyłam Wam wraz z usmiechem ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 20.10.04, 07:35 nick000 napisał: > na obiecany przez Orzeszka naszą wątek (nazwa dnia zastrzeżona dla naszej > poetki) i już mocno zdesperowany wpisuję się w miejscu rezerwowym. > Życzenia miłego dnia wysyłam Wam wraz z usmiechem ) Ukłony szanowyny NIku... czy pozmywałeś podłogę????))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 20.10.04, 10:01 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > na obiecany przez Orzeszka naszą wątek (nazwa dnia zastrzeżona dla nasze > j > > poetki) i już mocno zdesperowany wpisuję się w miejscu rezerwowym. > > Życzenia miłego dnia wysyłam Wam wraz z usmiechem ) na imprezę to sie nicka nie zaprasza, do roboty jak najbardziej) > > Ukłony szanowyny NIku... czy pozmywałeś podłogę????))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 20.10.04, 10:04 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > na obiecany przez Orzeszka naszą wątek (nazwa dnia zastrzeżona dla > nasze > > j > > > poetki) i już mocno zdesperowany wpisuję się w miejscu rezerwowym. > > > Życzenia miłego dnia wysyłam Wam wraz z usmiechem ) > > na imprezę to sie nicka nie zaprasza, do roboty jak najbardziej) > > > > Ukłony szanowyny NIku... czy pozmywałeś podłogę????))) <Slo tuli Nicka> ))) ps. uuuuuuuufffff nareszcie))))) znaczy rozejm)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 20.10.04, 10:21 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > na obiecany przez Orzeszka naszą wątek (nazwa dnia zastrzeżo > na dla > > nasze > > > j > > > > poetki) i już mocno zdesperowany wpisuję się w miejscu rezerw > owym. > > > > Życzenia miłego dnia wysyłam Wam wraz z usmiechem ) > > > > na imprezę to sie nicka nie zaprasza, do roboty jak najbardziej) > > > > > > Ukłony szanowyny NIku... czy pozmywałeś podłogę????))) > > <Slo tuli Nicka> ))) > > ps. uuuuuuuufffff nareszcie))))) > znaczy rozejm)))) dzisiaj jestem łagodnym jak baranek nickiem i lubię wszystkich, nawet Slo)) jutro też , pojutrze i tak do końca świata... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 20.10.04, 10:57 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > na obiecany przez Orzeszka naszą wątek (nazwa dnia zas > trzeżo > > na dla > > > nasze > > > > j > > > > > poetki) i już mocno zdesperowany wpisuję się w miejscu > rezerw > > owym. > > > > > Życzenia miłego dnia wysyłam Wam wraz z usmiechem ) > > > > > > na imprezę to sie nicka nie zaprasza, do roboty jak najbardziej) > > > > > > > > Ukłony szanowyny NIku... czy pozmywałeś podłogę????))) > > > > <Slo tuli Nicka> ))) > > > > ps. uuuuuuuufffff nareszcie))))) > > znaczy rozejm)))) > > dzisiaj jestem łagodnym jak baranek nickiem i lubię wszystkich, nawet Slo)) > jutro też , pojutrze i tak do końca świata... jak to nie dostałeś zaproszenia.... wysłalam listem poleconym goniec dostaryczł Ci osobiście a Ty co???? zawiodłam się na Tobie... rozumiem wolisz inne towrzystwo niż nasze.... a kolacja była pyszna masz czego żałowac .... Odpowiedz Link
odin-2 Re: czekam i czekam ... 03.11.04, 08:18 umowa dalekoterminowa ...na zawsze... to bardzo daleko nie zawsze mamy tyle sił i uporu aby w porę tam dotrzeć Odpowiedz Link
mala20033 Re: czekam i czekam ... 03.11.04, 14:27 ..i zabawa byla..i beze mnie...bbuuuuuu... Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 07.11.04, 19:53 na kogos a tu ani widu ani slychu nawet Nik juz mi nie dokucza Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 07.11.04, 21:15 noooooo to sobie poczekalam i ide spac((((( ani Ginu nie ma ani Jtki z Nikiem ani kasikka Mala imprezuje((((((( paaaaaaaaaa(((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 07.11.04, 21:26 pięknie, spać o tak wczesnej porze, nie wiedziałem ze to forum dla niemowląt, znowu będę gasił światła)) Odpowiedz Link
mala20033 Re: czekam i czekam ... 08.11.04, 03:39 Nieprawda bo ja chodze spac ostatnia..cofnietam w czasie o 6c godzim..buziaczki..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 12.11.04, 19:15 i nareszcie sie doczekalam do netu.. tak prawde powiedziawszy ,tym razem nie dysponowalam za wiele czasem by poczlapac na net.... czas mnie gonil,pogoda tez byla rozna , i szybko ciemno sie robilo i troche sie balam sama maszerowac posta ulica,jak mialam chwile czasu, zato teraz bede nadrabiac zaleglosci, musze przecie poczytac wszystko)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 12.11.04, 19:20 duzo troche tego ale nie az tak bardzo co? Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 25.11.04, 16:52 ...ani widu ani slychu zimno, ponuro i smutno taki szary jesienny wieczor. pozostaje okryc sie cieplym kocykiem i nygusic sie do wieczora Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 25.11.04, 18:16 ale jak sloneczko przyswieci to jak przyjemnie popatrzec nadwor siedzac w cieplym mieszkanku) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:47 tu mozemy dalej "bablac" biedne oczka sloo odpoczna) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:49 kendo napisała: > tu mozemy dalej "bablac" > biedne oczka sloo odpoczna) i bedziemy piszac czekan na NUMEREK ))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:51 kendo napisała: > kendo napisała: > > > tu mozemy dalej "bablac" > > biedne oczka sloo odpoczna) > > i bedziemy piszac czekan na NUMEREK ))))) ooooooo dzieki CI ))))))) od razu lepiej Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:54 83 posty do okraglej zostaly a beczlam jak zwykle w wannie nie tylko z tesknotyze wszytskiego. Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:56 slo-onko napisała: > 83 posty do okraglej zostaly > a beczlam jak zwykle w wannie > nie tylko z tesknotyze wszytskiego. znam ten bol..( tez tak robie nieraz. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:58 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > 83 posty do okraglej zostaly > > a beczlam jak zwykle w wannie > > nie tylko z tesknotyze wszytskiego. > > znam ten bol..( > tez tak robie nieraz. a Ty tez tesknisz? bo ja okrutnie(((((((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > kendo napisała: > > > > > tu mozemy dalej "bablac" > > > biedne oczka sloo odpoczna) > > > > i bedziemy piszac czekan na NUMEREK ))))) > > > > > > ooooooo dzieki CI ))))))) > od razu lepiej przejrzyscie....i galdziutko) i mozna sie "poprzytulac" Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:57 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > tu mozemy dalej "bablac" > > > > biedne oczka sloo odpoczna) > > > > > > i bedziemy piszac czekan na NUMEREK ))))) > > > > > > > > > > > > ooooooo dzieki CI ))))))) > > od razu lepiej > > przejrzyscie....i galdziutko) > i mozna sie "poprzytulac" z kim? z kim????? Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:59 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > tu mozemy dalej "bablac" > > > > > biedne oczka sloo odpoczna) > > > > > > > > i bedziemy piszac czekan na NUMEREK ))))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > ooooooo dzieki CI ))))))) > > > od razu lepiej > > > > przejrzyscie....i galdziutko) > > i mozna sie "poprzytulac" > > z kim? z kim????? no tak...zapominaja sie..(((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:01 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > tu mozemy dalej "bablac" > > > > > > biedne oczka sloo odpoczna) > > > > > > > > > > i bedziemy piszac czekan na NUMEREK ))))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ooooooo dzieki CI ))))))) > > > > od razu lepiej > > > > > > przejrzyscie....i galdziutko) > > > i mozna sie "poprzytulac" > > > > z kim? z kim????? > > no tak...zapominaja sie..(((((((((((( no kto sie znow zapomina?)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:00 powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem oczy pocą, serio, tylko to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje pytanie Slo, z kim Kenduś????))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:03 nick000 napisał: > powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem oczy pocą, serio, tylko > to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą > No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje pytanie Slo, z kim Kenduś? > ???))) to ja moze tym razem wyjde na papieroska))) albo poprzytulam sie do swojego psa Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:07 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem oczy pocą, serio, > tylko > > to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą > > No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje pytanie Slo, z kim K > enduś? > > ???))) > a o co tu chodzi????????? co z kim???..lece na cimoka...bom w tel.siedziala...wrrr zawsze ktos zadwoni jak siedze na kpmpie) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:11 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem oczy pocą, s > erio, > > tylko > > > to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą > > > No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje pytanie Slo, z > kim K > > enduś? > > > ???))) > > > a o co tu chodzi????????? > co z kim???..lece na cimoka...bom w tel.siedziala...wrrr > zawsze ktos zadwoni jak siedze na kpmpie) o nic nie chodzi, tak tylko sobie mówimy, sama wywołałaś temat a teraz co , następna na dymka? tak najłatwiej)), moze i jak na papieroska skoczę, nigdy się w ten sposób nie odzwyczaję)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:13 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem oczy p > ocą, s > > erio, > > > tylko > > > > to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą > > > > No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje pytanie > Slo, z > > kim K > > > enduś? > > > > ???))) > > > > > a o co tu chodzi????????? > > co z kim???..lece na cimoka...bom w tel.siedziala...wrrr > > zawsze ktos zadwoni jak siedze na kpmpie) > > o nic nie chodzi, tak tylko sobie mówimy, sama wywołałaś temat a teraz co , > następna na dymka? tak najłatwiej)), moze i jak na papieroska skoczę, nigdy s > ię w ten sposób nie odzwyczaję)) kurcze jakby bylo spotkanie to ja wiem do kogo bym sie tulila Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:19 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem > oczy p > > ocą, s > > > erio, > > > > tylko > > > > > to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą > > > > > No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje py > tanie > > Slo, z > > > kim K > > > > enduś? > > > > > ???))) > > > > > > > a o co tu chodzi????????? > > > co z kim???..lece na cimoka...bom w tel.siedziala...wrrr > > > zawsze ktos zadwoni jak siedze na kpmpie) > > > > o nic nie chodzi, tak tylko sobie mówimy, sama wywołałaś temat a teraz > co , > > następna na dymka? tak najłatwiej)), moze i jak na papieroska skoczę, n > igdy s > > ię w ten sposób nie odzwyczaję)) > > > kurcze jakby bylo spotkanie to ja wiem do kogo bym sie tulila Ja też to wiem, tylko czy Kendo wie, Kenduś co z Tobą, czemuś tak zamilkła Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:22 nick000 napisał: > > kurcze jakby bylo spotkanie to ja wiem do kogo bym sie tulila > > Ja też to wiem, tylko czy Kendo wie, Kenduś co z Tobą, czemuś tak zamilkła Nick a powiesz do kogo Ty?:0 to ja tez powiem Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:28 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > > kurcze jakby bylo spotkanie to ja wiem do kogo bym sie tulila > > > > Ja też to wiem, tylko czy Kendo wie, Kenduś co z Tobą, czemuś tak zamilkł > a > > Nick a powiesz do kogo Ty?:0 > to ja tez powiem no jak to do kogo, chyba to jest wiadome))) a Ty do kogo???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:31 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > > kurcze jakby bylo spotkanie to ja wiem do kogo bym sie tulila > > > > > > > Ja też to wiem, tylko czy Kendo wie, Kenduś co z Tobą, czemuś tak z > amilkł > > a > > > > Nick a powiesz do kogo Ty?:0 > > to ja tez powiem > no jak to do kogo, chyba to jest wiadome))) > a Ty do kogo???? jak to wiadome? ja nie amm szklanej kuli ja? jesli masz szklana kule to sam zobacz)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:37 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kurcze jakby bylo spotkanie to ja wiem do kogo bym sie > tulila > > > > > > > > > > Ja też to wiem, tylko czy Kendo wie, Kenduś co z Tobą, czemuś > tak z > > amilkł > > > a > > > > > > Nick a powiesz do kogo Ty?:0 > > > to ja tez powiem > > no jak to do kogo, chyba to jest wiadome))) > > a Ty do kogo???? > > jak to wiadome? > ja nie amm szklanej kuli > ja? > jesli masz szklana kule to sam zobacz)))) gdzieś tu była, ale mi się zapodziała, kiedys cos Kendo wspomniała że się na tym zna), Kenduś pomóż w rozwiazaniu tej zagadki)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:15 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem oczy pocą, s > erio, > > tylko > > > to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą > > > No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje pytanie Slo, z > kim K > > enduś? > > > ???))) > > > a o co tu chodzi????????? > co z kim???..lece na cimoka...bom w tel.siedziala...wrrr > zawsze ktos zadwoni jak siedze na kpmpie) Kendo jestes niesubordynowana vistulanka!!!!!! zostaw cmoki tylko sie pzrytulaj, sama tego chcialas DDD Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:08 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem oczy pocą, serio, > tylko > > to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą > > No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje pytanie Slo, z kim K > enduś? > > ???))) > > to ja moze tym razem wyjde na papieroska))) > albo poprzytulam sie do swojego psa teraz to juz przeginasz, rozumiem ze do psa mozna sie przytulić, do tego służą psy, ale na papieroska to mogą wychodzić dorośli, Kendo lub ja, ewentualnie Orzeszek)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:11 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > powiem Wam też jeszcze o czymś, facetom też sie czasem oczy pocą, s > erio, > > tylko > > > to ukrywają bardzo skrzętnie, nawet przed sobą > > > No właśnie, skończmy te smutki, z kim , podtrzymuje pytanie Slo, z > kim K > > enduś? > > > ???))) > > > > to ja moze tym razem wyjde na papieroska))) > > albo poprzytulam sie do swojego psa > > teraz to juz przeginasz, rozumiem ze do psa mozna sie przytulić, do tego służą > psy, ale na papieroska to mogą wychodzić dorośli, Kendo lub ja, ewentualnie Orz > eszek)) ale ja juz skonczylam 18 latDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 20:57 wracając do niedogodności, a myslicie ze noszenie krawata, hehehe jakbym go nosił, to coś przyjemnego, mozna sie potknąć, zaczepić o coś i jak człek wówczas wyglada?, a wypijanie na imprezach wielkich ilości płynów niekoniecznie mlecznych to taka radość, proszę spróbować kiedyś to się przekonacie jak ciężko jest być facetem Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:00 nick000 napisał: > wracając do niedogodności, a myslicie ze noszenie krawata, hehehe jakbym go no > sił, to coś przyjemnego, mozna sie potknąć, zaczepić o coś i jak człek wówczas > wyglada?, a wypijanie na imprezach wielkich ilości płynów niekoniecznie mleczny > ch to taka radość, proszę spróbować kiedyś to się przekonacie jak ciężko jest b > yć facetem Ooooooooo co do krawatu to bede go bronic krawat na facecie to najpiekniejsza jego ozdoba procz faceta oczywiscie a sluzyc moze jako chusteczka do otarcia podbrodka jesli chodzi o mlecznie czy nie mleczne to tu CI nie zazdroszcze, ale skoro tak to lubicie to czemu narzekacie? Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > wracając do niedogodności, a myslicie ze noszenie krawata, hehehe jakbym > go no > > sił, to coś przyjemnego, mozna sie potknąć, zaczepić o coś i jak człek wó > wczas > > wyglada?, a wypijanie na imprezach wielkich ilości płynów niekoniecznie m > leczny > > ch to taka radość, proszę spróbować kiedyś to się przekonacie jak ciężko > jest b > > yć facetem > > Ooooooooo co do krawatu to bede go bronic krawat na facecie to najpiekniejsza > jego ozdoba procz faceta oczywiscie a sluzyc moze jako chusteczka do otarc > ia podbrodka > jesli chodzi o mlecznie czy nie mleczne to tu CI nie zazdroszcze, ale skoro tak > to lubicie to czemu narzekacie? To wszystko dla towarzystwa i dobrego nastroju, oj ciężki los faceta, cieżki, nie macie czego zazdrościć)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:09 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > wracając do niedogodności, a myslicie ze noszenie krawata, hehehe > jakbym > > go no > > > sił, to coś przyjemnego, mozna sie potknąć, zaczepić o coś i jak cz > łek wó > > wczas > > > wyglada?, a wypijanie na imprezach wielkich ilości płynów niekoniec > znie m > > leczny > > > ch to taka radość, proszę spróbować kiedyś to się przekonacie jak c > iężko > > jest b > > > yć facetem > > > > Ooooooooo co do krawatu to bede go bronic krawat na facecie to najpiekn > iejsza > > jego ozdoba procz faceta oczywiscie a sluzyc moze jako chusteczka do > otarc > > ia podbrodka > > jesli chodzi o mlecznie czy nie mleczne to tu CI nie zazdroszcze, ale sko > ro tak > > to lubicie to czemu narzekacie? > > To wszystko dla towarzystwa i dobrego nastroju, oj ciężki los faceta, cieżki > , nie macie czego zazdrościć)) mam propozycje, zamienmy sie wzajemnie na jeden poranek zobaczymy czy zdolacie wystac pzry lustrze modelujac siebie na gwiazde, ukladajac fruzure i nakladajac makijaz?))))))) a trwa to nie dluzej niz 47 minut Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:15 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > wracając do niedogodności, a myslicie ze noszenie krawata, h > ehehe > > jakbym > > > go no > > > > sił, to coś przyjemnego, mozna sie potknąć, zaczepić o coś i > jak cz > > łek wó > > > wczas > > > > wyglada?, a wypijanie na imprezach wielkich ilości płynów nie > koniec > > znie m > > > leczny > > > > ch to taka radość, proszę spróbować kiedyś to się przekonacie > jak c > > iężko > > > jest b > > > > yć facetem > > > > > > Ooooooooo co do krawatu to bede go bronic krawat na facecie to na > jpiekn > > iejsza > > > jego ozdoba procz faceta oczywiscie a sluzyc moze jako chustec > zka do > > otarc > > > ia podbrodka > > > jesli chodzi o mlecznie czy nie mleczne to tu CI nie zazdroszcze, a > le sko > > ro tak > > > to lubicie to czemu narzekacie? > > > > To wszystko dla towarzystwa i dobrego nastroju, oj ciężki los faceta, ci > eżki > > , nie macie czego zazdrościć)) > > mam propozycje, zamienmy sie wzajemnie na jeden poranek > zobaczymy czy zdolacie wystac pzry lustrze modelujac siebie na gwiazde, ukladaj > ac fruzure i nakladajac makijaz?))))))) a trwa to nie dluzej niz 47 minut dlaczego tak długo, mnie cała poranna toaleta wraz z ubraniem i wypiciem czegoś gorącego zajmuje ok 25 min, przecież to strata czasu, dlaczego zresztą uparłyście sie z malowaniem, najładniejsze jesteście że się tak wyraże, bez barw wojennych)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:17 nick000 napisał: > dlaczego tak długo, mnie cała poranna toaleta wraz z ubraniem i wypiciem czego > ś gorącego zajmuje ok 25 min, przecież to strata czasu, dlaczego zresztą uparły > ście sie z malowaniem, najładniejsze jesteście że się tak wyraże, bez barw woje > nnych)) barwy wojenne nie musza bycw zcerwonych kolorach kobiety juz maja to we krwi w pewnym wieku zeby sie maskowac wiec sam widzisz jak nie wiele potrzeba czasu na Wasze przyjemnosci? przynajmniej sa o wiiele krotsze Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:22 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > dlaczego tak długo, mnie cała poranna toaleta wraz z ubraniem i wypiciem > czego > > ś gorącego zajmuje ok 25 min, przecież to strata czasu, dlaczego zresztą > uparły > > ście sie z malowaniem, najładniejsze jesteście że się tak wyraże, bez bar > w woje > > nnych)) > > barwy wojenne nie musza bycw zcerwonych kolorach > kobiety juz maja to we krwi w pewnym wieku zeby sie maskowac > wiec sam widzisz jak nie wiele potrzeba czasu na Wasze przyjemnosci? przynajmni > ej sa o wiiele krotsze ale się nam temacik trafił, o przyjemnosciach wątpliwych, znam lepsze i zajmujące o wiele więcej czasu, takie które powinny trwac jak najdłużej i dla których warto poświęcić wiele z zyciem włącznie.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:23 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > dlaczego tak długo, mnie cała poranna toaleta wraz z ubraniem i wy > piciem > > czego > > > ś gorącego zajmuje ok 25 min, przecież to strata czasu, dlaczego zr > esztą > > uparły > > > ście sie z malowaniem, najładniejsze jesteście że się tak wyraże, b > ez bar > > w woje > > > nnych)) > > > > barwy wojenne nie musza bycw zcerwonych kolorach > > kobiety juz maja to we krwi w pewnym wieku zeby sie maskowac > > wiec sam widzisz jak nie wiele potrzeba czasu na Wasze przyjemnosci? przy > najmni > > ej sa o wiiele krotsze > > ale się nam temacik trafił, o przyjemnosciach wątpliwych, znam lepsze i zajmuj > ące o wiele więcej czasu, takie które powinny trwac jak najdłużej i dla których > warto poświęcić wiele z zyciem włącznie.. konkretnie nam tu mow o tych przyjemnosciach Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:32 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > dlaczego tak długo, mnie cała poranna toaleta wraz z ubranie > m i wy > > piciem > > > czego > > > > ś gorącego zajmuje ok 25 min, przecież to strata czasu, dlacz > ego zr > > esztą > > > uparły > > > > ście sie z malowaniem, najładniejsze jesteście że się tak wyr > aże, b > > ez bar > > > w woje > > > > nnych)) > > > > > > barwy wojenne nie musza bycw zcerwonych kolorach > > > kobiety juz maja to we krwi w pewnym wieku zeby sie maskowac > > > wiec sam widzisz jak nie wiele potrzeba czasu na Wasze przyjemnosci > ? przy > > najmni > > > ej sa o wiiele krotsze > > > > ale się nam temacik trafił, o przyjemnosciach wątpliwych, znam lepsze i > zajmuj > > ące o wiele więcej czasu, takie które powinny trwac jak najdłużej i dla k > tórych > > warto poświęcić wiele z zyciem włącznie.. > > konkretnie nam tu mow o tych przyjemnosciach nooooooooooooo, jest ich tyle ze nie sposób wymienić))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:34 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > dlaczego tak długo, mnie cała poranna toaleta wraz z u > branie > > m i wy > > > piciem > > > > czego > > > > > ś gorącego zajmuje ok 25 min, przecież to strata czasu, > dlacz > > ego zr > > > esztą > > > > uparły > > > > > ście sie z malowaniem, najładniejsze jesteście że się t > ak wyr > > aże, b > > > ez bar > > > > w woje > > > > > nnych)) > > > > > > > > barwy wojenne nie musza bycw zcerwonych kolorach > > > > kobiety juz maja to we krwi w pewnym wieku zeby sie maskowac; > -) > > > > wiec sam widzisz jak nie wiele potrzeba czasu na Wasze przyje > mnosci > > ? przy > > > najmni > > > > ej sa o wiiele krotsze > > > > > > ale się nam temacik trafił, o przyjemnosciach wątpliwych, znam lep > sze i > > zajmuj > > > ące o wiele więcej czasu, takie które powinny trwac jak najdłużej i > dla k > > tórych > > > warto poświęcić wiele z zyciem włącznie.. > > > > konkretnie nam tu mow o tych przyjemnosciach > > nooooooooooooo, jest ich tyle ze nie sposób wymienić))) Nik krzycz glosno na Kendo bo ja juz zmykam Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:01 nick000 napisał: > wracając do niedogodności, a myslicie ze noszenie krawata, hehehe jakbym go no > sił, to coś przyjemnego, mozna sie potknąć, zaczepić o coś i jak człek wówczas > wyglada?, a wypijanie na imprezach wielkich ilości płynów niekoniecznie mleczny > ch to taka radość, proszę spróbować kiedyś to się przekonacie jak ciężko jest b > yć facetem a kobiety tez nosza krawaki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:25 o milosc trzeba walczyc , a potem ja pielegnowac.... pytanie do vistulan: tak czy nie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:34 taki talk show o kontrowersyjnym pewnie troche temacie zostawiam pod Wasza opieka, moze wywiaze sie jakas dyskusja ja uciekam zyczac spokojnej nocy i zdobycia kolejnej "okraglej" ))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 23.01.05, 21:41 slo-onko napisała: > taki talk show o kontrowersyjnym pewnie troche temacie zostawiam pod Wasza opie > ka, moze wywiaze sie jakas dyskusja > ja uciekam zyczac spokojnej nocy i zdobycia kolejnej "okraglej" ))))))) pięknie, temat dopiero z lekka trącony, Kendo gdzieś znikła a Ty za jej przykładem idziesz, dobranoc Slo, nieźle się z Tobą rozmawia, co mówię nieźle, znakomicie)) i to jest w vistuli najlepsze Odpowiedz Link
kendo Re: POZDROWIENIA 23.01.05, 21:51 przepraszam was... ale rozmawialam z Kajtylem i bardzo Was POZDRAWIA...... Odpowiedz Link
kendo Re: rozmowy vistulowe...... 23.01.05, 21:58 temat ladny i bolesny zarazem.... nie latwe do utrzymania...co z tego , ze jedna osoba bedzie "milosci pielegnowac", nie majac tego samego od drugiej, moze nie tak to mialo brzmiec,ale cos w tym rodzaju..... Odpowiedz Link
kendo Re: i co samam ma sobie pisac????????? 23.01.05, 22:14 przyszlam spoznoina,bo rozmawialam z kajtulem nastraszyla mnie w mailu,,,,ale to ja zle zrozumialam i jets wszystko dobrze u Niej... szkoda tylko,ze dluzej nie mozna bylo pobablac...ach te odleglosci) na wspomnienie o naszym spotkaniu ucieszyla sie bardzo i chce dolaczyc do Nas. Odpowiedz Link
kendo Re: tak,ze mozemy pomyslec o jakims miejscu 23.01.05, 22:18 zeby wszystkim pasowalo , i trzeba by bylo usalic ile dni mamy byc razem, jakies atrakcje dzienne/wieczorne/nocne nie myslcie sobie zaraz cos "brzydkiego") mam namysli cos ,zeby wspolnie gdzies sie udac.... Odpowiedz Link
kendo Re: i co myslicie o tym?????? 23.01.05, 22:22 nie widze zadnych sprzeciwow) Wszyscy sa za.. Odpowiedz Link
kendo Re: czekalam,czekalam i nikt nie przyczlapal, 23.01.05, 23:30 to idem sobie do nana a Wy miejcie sobie dobrze..natti,natti......))) ))))))))) jutro poniedzialek ..mam juz plan na miasto wyprobowac jakis polski ponoc bar nowo otwarty ??) Odpowiedz Link
kendo Re: i zaraz korek od szampana szczeli;)))))))))) 24.01.05, 10:56 najprawdopodobniej bezemnie( zaraz musze z psiuna na spacerek gnac a pozniej na zwiady)))))))))) owocnych zdobywan))))))))))))) moze jescze zdaze wpasc poki mnie z domciu "wywieje") Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 14:43 ale cisza od poludnia. znow ktos komus je precelki z reki tak w siebie zapatzreni,ze zapomnieli o istnieniu swiata i o vistuli prosze odsunac lezanki w kat i wziac sie do pisania Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 15:52 mala20033 napisała: > ..a ja to co???Jestem!!!Mala jestes usprawiedliwiona ooooo Mala slepiatka przeciera Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 16:43 slo-onko napisała: > mala20033 napisała: > > > ..a ja to co???Jestem!!!Mala > > jestes usprawiedliwiona > ooooo Mala slepiatka przeciera > mala smakosz czarnej mocnej szybko na oczeta przejzy) **milego popoludnia wszystkim) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 16:41 mala20033 napisała: > ..a ja to co???Jestem!!!Mala a jestes taa mala Malenka, ze Cie niewidac)))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 16:41 slo-onko napisała: > ale cisza od poludnia. > znow ktos komus je precelki z reki > tak w siebie zapatzreni,ze zapomnieli o istnieniu swiata > i o vistuli > prosze odsunac lezanki w kat i wziac sie do pisania no dobra....juz odsuwam)))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 19:31 i jak dzionek Wam mija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ** milego wieczoru))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 19:53 slo-onko napisała: > ale cisza od poludnia. > znow ktos komus je precelki z reki > tak w siebie zapatzreni,ze zapomnieli o istnieniu swiata > i o vistuli > prosze odsunac lezanki w kat i wziac sie do pisania a Ty znów zazdrościsz????))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:00 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > ale cisza od poludnia. > > znow ktos komus je precelki z reki > > tak w siebie zapatzreni,ze zapomnieli o istnieniu swiata > > i o vistuli > > prosze odsunac lezanki w kat i wziac sie do pisania > > a Ty znów zazdrościsz????))) glosno sobie mysli tylko)))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:02 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > ale cisza od poludnia. > > > znow ktos komus je precelki z reki > > > tak w siebie zapatzreni,ze zapomnieli o istnieniu swiata > > > i o vistuli > > > prosze odsunac lezanki w kat i wziac sie do pisania > > > > a Ty znów zazdrościsz????))) > > glosno sobie mysli tylko)))))))))))) oooo Kendusia wybawaczyni moja )))) nooo zaczynamy się schodzić )) a dzis serwuję faworki)))))))) tak tak wiem jestem kusicielka )))) w końcu od Ewy pochodzę ))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:05 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > ale cisza od poludnia. > > > > znow ktos komus je precelki z reki > > > > tak w siebie zapatzreni,ze zapomnieli o istnieniu swiata > > > > i o vistuli > > > > prosze odsunac lezanki w kat i wziac sie do pisania > > > > > > a Ty znów zazdrościsz????))) > > > > glosno sobie mysli tylko)))))))))))) > > oooo Kendusia wybawaczyni moja )))) nooo zaczynamy się schodzić )) > a dzis serwuję faworki)))))))) tak tak wiem jestem kusicielka )))) w końcu > od Ewy pochodzę ))) sluchaj no Ty EWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak cie zlapie to wszystkie piorka powyrywam ,zobaczysz... wczoraj oponki,dzis faworki,,,,,qurcze...zaczyna mnie skrecac) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 19:59 teraz ja sobie czekam i czekam i przebieram nogami i turlam sie a was nie ma i nie (( znając zycie przyjdziecie jak ja będę musiała iść ((( Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:07 slo-onko napisała: > )) > <Slo tuli orzeszka> ))))) > tuliiiiiiii?????? <orzeszek w szoku> dobra mów co chcesz???)))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:09 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > )) > > <Slo tuli orzeszka> ))))) > > > tuliiiiiiii?????? <orzeszek w szoku> > dobra mów co chcesz???)))) placzliwy ten nasz orzeszek))))))))))))))) ale schodzimy sie to bedzie sie dziewcze cieszyc) a zaraz mam byc filmik , cos sloo rekomendowala Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:14 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > )) > > > <Slo tuli orzeszka> ))))) > > > > > tuliiiiiiii?????? <orzeszek w szoku> > > dobra mów co chcesz???)))) > > placzliwy ten nasz orzeszek))))))))))))))) > > ale schodzimy sie to bedzie sie dziewcze cieszyc) > > a zaraz mam byc filmik , > cos sloo rekomendowala a wiesz Kendo,ze cos mi sie pokrecilo i myslalm,ze wczoraj byl czwartek i chcialamw czoraj ten film ogladac a to dzis ale jesli nie obejzysz to sie nie przejmuj chyba,ze tv masz przy sobie to zerkaj. byl on w kinie i bardzo chcialam pojsc bo recenzje mial nie zle, ale recenzje recenzjami a film filmem(((( ponoc nudy na pudy( alle zobaczymy same. Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:21 dobry wieczór hmm, te smakowitości o których poniżej mowa to specjalnie zeby sie nad ludźmi znęcać? Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:24 nick000 napisał: > dobry wieczór hmm, te smakowitości o których poniżej mowa to specjalnie zeby > sie nad ludźmi znęcać? Nick TY nie narzekaj bo tez karmisz nas swoimi specjalami na widok ktorych jezor staje nam deba Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:59 nick000 napisał: > dobry wieczór hmm, te smakowitości o których poniżej mowa to specjalnie zeby > sie nad ludźmi znęcać? na vistuli zawsze czekaja smakolyki dla kazdego, nawet wanna piwa)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:13 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > )) > > <Slo tuli orzeszka> ))))) > > > tuliiiiiiii?????? <orzeszek w szoku> > dobra mów co chcesz???)))) nic nie chce tylko bylo Ci smutno Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:17 a o czym mniej wiecej jest film, TV mam za sciana,ale sluchac moge,jak slubne bedzie ogladac sam przypomnial...ze zaraz sie zaczyna) <chcial sie chyba podlizac<)))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:18 kendo napisała: > a o czym mniej wiecej jest film, > TV mam za sciana,ale sluchac moge,jak slubne bedzie ogladac > sam przypomnial...ze zaraz sie zaczyna) > <chcial sie chyba podlizac<)))))))))))) akcja ponoc dzieje sie na jednej z polskich wsi. sa tam jakies ludzie i jakis wariatuncio Ps.Kendus odebralas list? Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:29 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a o czym mniej wiecej jest film, > > TV mam za sciana,ale sluchac moge,jak slubne bedzie ogladac > > sam przypomnial...ze zaraz sie zaczyna) > > <chcial sie chyba podlizac<)))))))))))) > > akcja ponoc dzieje sie na jednej z polskich wsi. sa tam jakies ludzie i jakis w > ariatuncio > Ps.Kendus odebralas list? jeszcze nie bylam na poczcie.. ale jak wejde do 22:00 odpisze, nie bedzie za pozno?? tematyka jakos nie dlamnie rzuce okiem na poczatek.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:31 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > a o czym mniej wiecej jest film, > > > TV mam za sciana,ale sluchac moge,jak slubne bedzie ogladac > > > sam przypomnial...ze zaraz sie zaczyna) > > > <chcial sie chyba podlizac<)))))))))))) > > > > akcja ponoc dzieje sie na jednej z polskich wsi. sa tam jakies ludzie i j > akis > w > > ariatuncio > > Ps.Kendus odebralas list? > > jeszcze nie bylam na poczcie.. > ale jak wejde do 22:00 odpisze, > nie bedzie za pozno?? > > tematyka jakos nie dlamnie > rzuce okiem na poczatek.. wlasnie sama lypie okiem. na list moge czekac do jutra to nic pilnego jedynie cos organizacyjnego Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:00 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a o czym mniej wiecej jest film, > > > > TV mam za sciana,ale sluchac moge,jak slubne bedzie ogladac > > > > sam przypomnial...ze zaraz sie zaczyna) > > > > <chcial sie chyba podlizac<)))))))))))) > > > > > > akcja ponoc dzieje sie na jednej z polskich wsi. sa tam jakies ludz > ie i j > > akis > > w > > > ariatuncio > > > Ps.Kendus odebralas list? > > > > jeszcze nie bylam na poczcie.. > > ale jak wejde do 22:00 odpisze, > > nie bedzie za pozno?? > > > > tematyka jakos nie dlamnie > > rzuce okiem na poczatek.. > > wlasnie sama lypie okiem. > na list moge czekac do jutra > to nic pilnego jedynie cos organizacyjnego o to dzieki za czekanie,,, niechce mi sie wchodzic na poczte dzisiaj) a film zapowiada sie ciezki ,jak dla mnie pancio przelaczyl na cusik innego. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > a o czym mniej wiecej jest film, > > > TV mam za sciana,ale sluchac moge,jak slubne bedzie ogladac > > > sam przypomnial...ze zaraz sie zaczyna) > > > <chcial sie chyba podlizac<)))))))))))) > > > > akcja ponoc dzieje sie na jednej z polskich wsi. sa tam jakies ludzie i j > akis > w > > ariatuncio > > Ps.Kendus odebralas list? > > jeszcze nie bylam na poczcie.. > ale jak wejde do 22:00 odpisze, > nie bedzie za pozno?? > > tematyka jakos nie dlamnie > rzuce okiem na poczatek.. z reszta jestem zdania,ze kazdy polski film jest milion razy lepszy od kazdego amerykanskiego kiczu. naszej produkcji filmy sa raczej normalne albo przewaznie normalne zas ichne to bzdurne o niesprawiedliwych sadach, uciemiezonych matkach albo innych mordujacych sie stworach. Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:36 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a o czym mniej wiecej jest film, > > > > TV mam za sciana,ale sluchac moge,jak slubne bedzie ogladac > > > > sam przypomnial...ze zaraz sie zaczyna) > > > > <chcial sie chyba podlizac<)))))))))))) > > > > > > akcja ponoc dzieje sie na jednej z polskich wsi. sa tam jakies ludz > ie i j > > akis > > w > > > ariatuncio > > > Ps.Kendus odebralas list? > > > > jeszcze nie bylam na poczcie.. > > ale jak wejde do 22:00 odpisze, > > nie bedzie za pozno?? > > > > tematyka jakos nie dlamnie > > rzuce okiem na poczatek.. > > z reszta jestem zdania,ze kazdy polski film jest milion razy lepszy od kazdego > amerykanskiego kiczu. > naszej produkcji filmy sa raczej normalne albo przewaznie normalne zas ichne to > bzdurne o niesprawiedliwych sadach, uciemiezonych matkach albo innych mordujac > ych sie stworach. > i w tych krótkich acz celnych słowach Slo zawarła wysiłek kilku pokoleń amerykańskich ludzi kina, oscar za recenzję Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:02 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a o czym mniej wiecej jest film, > > > > > TV mam za sciana,ale sluchac moge,jak slubne bedzie ogl > adac > > > > > sam przypomnial...ze zaraz sie zaczyna) > > > > > <chcial sie chyba podlizac<)))))))))))) > > > > > > > > akcja ponoc dzieje sie na jednej z polskich wsi. sa tam jakie > s ludz > > ie i j > > > akis > > > w > > > > ariatuncio > > > > Ps.Kendus odebralas list? > > > > > > jeszcze nie bylam na poczcie.. > > > ale jak wejde do 22:00 odpisze, > > > nie bedzie za pozno?? > > > > > > tematyka jakos nie dlamnie > > > rzuce okiem na poczatek.. > > > > z reszta jestem zdania,ze kazdy polski film jest milion razy lepszy od ka > zdego > > amerykanskiego kiczu. > > naszej produkcji filmy sa raczej normalne albo przewaznie normalne zas ic > hne to > > bzdurne o niesprawiedliwych sadach, uciemiezonych matkach albo innych mo > rdujac > > ych sie stworach. > > > i w tych krótkich acz celnych słowach Slo zawarła wysiłek kilku pokoleń ameryk > ańskich ludzi kina, oscar za recenzję ten film nie na dzisiejszy moj nastroj Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:33 przeczytałem przed chwilą wpisy Wasze w czwartkowym wątku, proszę mi szybko mówić co sie dzieje i dlaczego to wszystko jest takie tajemnicze???? Jak sie nie dowiem to będę strasznie zły i wówczas zobaczycie prawdziwego nicka Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:38 nick000 napisał: > przeczytałem przed chwilą wpisy Wasze w czwartkowym wątku, proszę mi szybko mó > wić co sie dzieje i dlaczego to wszystko jest takie tajemnicze???? Jak sie nie > dowiem to będę strasznie zły i wówczas zobaczycie prawdziwego nicka straszny Nick hahahaha obiecanki cacanki co tajemnicze? kobiety zawsze byly tajemnicze bardziej niz Niki Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:41 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > przeczytałem przed chwilą wpisy Wasze w czwartkowym wątku, proszę mi szy > bko mó > > wić co sie dzieje i dlaczego to wszystko jest takie tajemnicze???? Jak si > e nie > > dowiem to będę strasznie zły i wówczas zobaczycie prawdziwego nicka > > straszny Nick hahahaha obiecanki cacanki > co tajemnicze? kobiety zawsze byly tajemnicze bardziej niz Niki no dobra, poddaję sie, a teraz powiesz co jest grane, ale chytrze podchodze do sprawy)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:43 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > przeczytałem przed chwilą wpisy Wasze w czwartkowym wątku, proszę > mi szy > > bko mó > > > wić co sie dzieje i dlaczego to wszystko jest takie tajemnicze???? > Jak si > > e nie > > > dowiem to będę strasznie zły i wówczas zobaczycie prawdziwego nicka > > > > > straszny Nick hahahaha obiecanki cacanki > > co tajemnicze? kobiety zawsze byly tajemnicze bardziej niz Niki > > no dobra, poddaję sie, a teraz powiesz co jest grane, ale chytrze podchodze > do sprawy)) no nie moge tak Nick, dziewczyny mnie zlinczuja))) no chyba,ze wyszeptam CI do ucha, tylko nie mow nikomu,ze CI o tym naszeptalam Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:46 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > przeczytałem przed chwilą wpisy Wasze w czwartkowym wątku, p > roszę > > mi szy > > > bko mó > > > > wić co sie dzieje i dlaczego to wszystko jest takie tajemnicz > e???? > > Jak si > > > e nie > > > > dowiem to będę strasznie zły i wówczas zobaczycie prawdziwego > nicka > > > > > > > > straszny Nick hahahaha obiecanki cacanki > > > co tajemnicze? kobiety zawsze byly tajemnicze bardziej niz Niki > > > > no dobra, poddaję sie, a teraz powiesz co jest grane, ale chytrze podc > hodze > > do sprawy)) > > no nie moge tak Nick, dziewczyny mnie zlinczuja))) > no chyba,ze wyszeptam CI do ucha, tylko nie mow nikomu,ze CI o tym naszeptalam: > D ok, mów, masz jak w banku, dyskrecja zapewniona, ja w rewanżu też coś Ci powiem Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:48 nick000 napisał: > > D > ok, mów, masz jak w banku, dyskrecja zapewniona, ja w rewanżu też coś Ci pow > iem no dobra wiec chodz ukradkiem stad wyjdziemy poki nie ma szefowej, szybko CI opowiem i wrocimy Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:49 <Slo z nIckiem wrocili z pokoju obok> i jak Ci sie nik ta historia podobala? Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:51 na recenzje historii o milosci poczekam do jutra zmykam na film. dobraj nocy wszytskim)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 20:55 slo-onko napisała: > > <Slo z nIckiem wrocili z pokoju obok> > i jak Ci sie nik ta historia podobala? przepiękna historia)), żebym tylko jeszcze wiedział o czym Wiecie dziewczyny, ta podstępna Slo nic mi nie powiedziała i jak tu wierzyć kobietom Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:06 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > <Slo z nIckiem wrocili z pokoju obok> > > i jak Ci sie nik ta historia podobala? > > przepiękna historia)), żebym tylko jeszcze wiedział o czym Wiecie dziewczy > ny, ta podstępna Slo nic mi nie powiedziała i jak tu wierzyć kobietom i wlasnie dlatego niewierze.... wy lobuziaki po pokoikach sobie schadzi robicie))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:09 orzeszek_rania napisała: > jaki film o czym mowa??????? na programie TVP2 "zmruz oczy" polski film.... mnie nie zachecil( Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:10 ale pokazywali piekna polska zime w TV....zasypalo niektorych , jak za dawnych lat) Odpowiedz Link
mala20033 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:24 Kendusiu..jak sympatycznie piszesz o sniegu..tez bym popatrzyla na to...a tu ani na lekarstwo..ale za to niezadlugo bede napawac sie widokiem koliberkow..Mala Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:10 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > jaki film o czym mowa??????? > > na programie TVP2 "zmruz oczy" polski film.... > mnie nie zachecil( a nie znam ja tam w filmach to zacofana jestem totalnie.... jedno za czym nie nadązam to seriale venezuelskie i wszystko co z telewizją związane Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:13 pogapiłem się chwilę na ten film, nie mam ochoty na więcej. Kendo, cóż za podejrzenia, po jakich pokojach kobieto))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:17 nick000 napisał: > pogapiłem się chwilę na ten film, nie mam ochoty na więcej. Kendo, cóż za pode > jrzenia, po jakich pokojach kobieto))) a ja to nie wiem co to za film wolę poczytac lekturę))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:21 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > pogapiłem się chwilę na ten film, nie mam ochoty na więcej. Kendo, cóż z > a > pode > > jrzenia, po jakich pokojach kobieto))) > > a ja to nie wiem co to za film wolę poczytac lekturę))) i masz rację Orzeszku, ja też czytam właśnie bardzo śmieszna książkę Philipa Dicka "Płyńcie łzy moje, rzekł policjant" i dzisiejszej nocy ją skończę, bo lubię nocne czytanie.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:25 Sloneczko mi przyswieca..i jestem glodna.. Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:31 mala20033 napisała: > Sloneczko mi przyswieca..i jestem glodna.. Mala, za odrobine słonecznych promieni, talerz kolorowych kanapek, ok? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:33 nick000 napisał: > mala20033 napisała: > > > Sloneczko mi przyswieca..i jestem glodna.. > > Mala, za odrobine słonecznych promieni, talerz kolorowych kanapek, ok? ja dorzucam faworki i pierogi ruskie przed chwilą z wody wyjete, własnoręcznie klejone Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:37 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > mala20033 napisała: > > > > > Sloneczko mi przyswieca..i jestem glodna.. > > > > Mala, za odrobine słonecznych promieni, talerz kolorowych kanapek, ok? > > ja dorzucam faworki i pierogi ruskie przed chwilą z wody wyjete, własnoręcznie > klejone Orzeszku, a tak prosiłem, nie mów o smakowitościach, to nieludzkie)) tez bym coś Ci powiedział na ten temat ale się wstydzę, za chwile napiszę na pocztę gazetową Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:40 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > mala20033 napisała: > > > > > > > Sloneczko mi przyswieca..i jestem glodna.. > > > > > > Mala, za odrobine słonecznych promieni, talerz kolorowych kanapek, > ok? > > > > ja dorzucam faworki i pierogi ruskie przed chwilą z wody wyjete, własnorę > cznie > > klejone > > Orzeszku, a tak prosiłem, nie mów o smakowitościach, to nieludzkie)) > tez bym coś Ci powiedział na ten temat ale się wstydzę, za chwile napiszę na po > cztę gazetową odbierze tlenową i napisz na tlenową, prosze jesli możesz Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:49 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > mala20033 napisała: > > > > > > > > > Sloneczko mi przyswieca..i jestem glodna.. > > > > > > > > Mala, za odrobine słonecznych promieni, talerz kolorowych kan > apek, > > ok? > > > > > > ja dorzucam faworki i pierogi ruskie przed chwilą z wody wyjete, wł > asnorę > > cznie > > > klejone > > > > Orzeszku, a tak prosiłem, nie mów o smakowitościach, to nieludzkie)) > > tez bym coś Ci powiedział na ten temat ale się wstydzę, za chwile napiszę > na > po > > cztę gazetową > > odbierze tlenową i napisz na tlenową, prosze jesli możesz oj, zbyt późno przeczytałem, poszło na gazetowa. Odpowiedz Link
mala20033 Re: czekam i czekam ... 28.01.05, 00:23 No i znowu weszlam za pozno...ech...kanapki dawali.. Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:26 nick000 napisał: > pogapiłem się chwilę na ten film, nie mam ochoty na więcej. Kendo, cóż za pode > jrzenia, po jakich pokojach kobieto))) no co?? juz zapomnial?? sama sloo Cie w jakis pokoik wciagnela by cusik na uszko naszeptac))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:28 a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie nienaczytam sie.. usch..starosc nie radosc) a mala sloneczko na cialku poczula to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:34 kendo napisała: > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > nienaczytam sie.. > usch..starosc nie radosc) > > a mala sloneczko na cialku poczula > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, starość nie radość Kenduś, poczytajmy razem Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:36 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > > nienaczytam sie.. > > usch..starosc nie radosc) > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, starość nie radość > > Kenduś, poczytajmy razem hi,hi,....bedziesz mnie podszturchiwal, jak sobie chrapne)))))))))))))))) a Ty przecie do mlodziezy sie zaliczasz ) i chcesz ze staruszka czytac) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:44 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > > > nienaczytam sie.. > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, starość nie > radość > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > hi,hi,....bedziesz mnie podszturchiwal, > jak sobie chrapne)))))))))))))))) > > a Ty przecie do mlodziezy sie zaliczasz ) > i chcesz ze staruszka czytac) hmm, dyskretnie przemilczę i komentował nie będę słow Waćpani hahahahahaha, nick młodzież, chyba pęknę hahahahahahahah))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:57 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > > > > nienaczytam sie.. > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, staroś > ć nie > > radość > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > hi,hi,....bedziesz mnie podszturchiwal, > > jak sobie chrapne)))))))))))))))) > > > > a Ty przecie do mlodziezy sie zaliczasz ) > > i chcesz ze staruszka czytac) > > hmm, dyskretnie przemilczę i komentował nie będę słow Waćpani hahahahahaha, > nick młodzież, chyba pęknę hahahahahahahah))))))))) a co?? pewnie ,ze tak jest) mlodzian na vistule zawital i juz) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:37 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > > nienaczytam sie.. > > usch..starosc nie radosc) > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, starość nie radość > > Kenduś, poczytajmy razem mogiem poczytać z wami??? Nik czytaj na głos)))) a nastepny rozdział ja ))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:39 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > > > nienaczytam sie.. > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, starość nie > radość > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > mogiem poczytać z wami??? > Nik czytaj na głos)))) > a nastepny rozdział ja ))) fajny pomysl orzeszku....to zaczynamy) wiecie tak czytalysmy w domu, najpierw Mama nam,pozniej z siostra sie zmienialysmy. Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:46 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > > > nienaczytam sie.. > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, starość nie > radość > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > mogiem poczytać z wami??? > Nik czytaj na głos)))) > a nastepny rozdział ja ))) w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka sztuk tego co przed chwilą ugotowałaś Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:50 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > > > > nienaczytam sie.. > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, staroś > ć nie > > radość > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > mogiem poczytać z wami??? > > Nik czytaj na głos)))) > > a nastepny rozdział ja ))) > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka sztuk tego c > o przed chwilą ugotowałaś oki a pokrasić Ci słoninką z cebulką zeszkloną na patelni????))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:54 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosi > e > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, > staroś > > ć nie > > > radość > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > Nik czytaj na głos)))) > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka sztuk > tego > c > > o przed chwilą ugotowałaś > > oki a pokrasić Ci słoninką z cebulką zeszkloną na patelni????))) słowo pokrasić jest rusycyzmem, w moich stronach uzywane jest na codzień, nie tylko to zresztą. Wychodzi mi, ze jesteś dziewczyna swojaczka)) i prosze o obfitą pokraskę czy okraskę raczej Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:57 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka n > a nosi > > e > > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać no > cy, > > staroś > > > ć nie > > > > radość > > > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > > Nik czytaj na głos)))) > > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka > sztuk > > tego > > c > > > o przed chwilą ugotowałaś > > > > oki a pokrasić Ci słoninką z cebulką zeszkloną na patelni????))) > > słowo pokrasić jest rusycyzmem, w moich stronach uzywane jest na codzień, nie t > ylko to zresztą. Wychodzi mi, ze jesteś dziewczyna swojaczka)) i prosze o obf > itą pokraskę czy okraskę raczej noo ba ja swojaczka jestem nie... u mnie się krasi... i basta.... Nik na tlen sprawdź.... Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:54 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosi > e > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, > staroś > > ć nie > > > radość > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > Nik czytaj na głos)))) > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka sztuk > tego > c > > o przed chwilą ugotowałaś > > oki a pokrasić Ci słoninką z cebulką zeszkloną na patelni????))) ojejkuuuuuuuuuuuuuu...orzeszku, na litosci wszystkie niekus)))))))))))) zawsze takie zamawiam po drodze jak w kraju jestesmy w Karsku na obiadku,, pycha pierozki,smakuja jak wlasnego chowu)))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:52 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosie > > > > nienaczytam sie.. > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, staroś > ć nie > > radość > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > mogiem poczytać z wami??? > > Nik czytaj na głos)))) > > a nastepny rozdział ja ))) > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka sztuk tego c > o przed chwilą ugotowałaś ale lasuch na zarelko)))))))) moze ja skromnie poprosze tez o pare, jak nick nie wchlonie wszystkiego) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:54 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosi > e > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, > staroś > > ć nie > > > radość > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > Nik czytaj na głos)))) > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka sztuk > tego > c > > o przed chwilą ugotowałaś > > ale lasuch na zarelko)))))))) > > moze ja skromnie poprosze tez o pare, > jak nick nie wchlonie wszystkiego) oczywiście Kendo dla Ciebie delikatnie pokraszone i przybrane natka pietruszki zieloną... Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:59 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka n > a nosi > > e > > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać no > cy, > > staroś > > > ć nie > > > > radość > > > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > > Nik czytaj na głos)))) > > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka > sztuk > > tego > > c > > > o przed chwilą ugotowałaś > > > > ale lasuch na zarelko)))))))) > > > > moze ja skromnie poprosze tez o pare, > > jak nick nie wchlonie wszystkiego) > > oczywiście Kendo dla Ciebie delikatnie pokraszone i przybrane natka pietruszki > zieloną... hmmmm...mniam,mniam.... niebo w gebusi...a jakie ciasto ...akurat,niezatwarde..pychotka aaaaaaaa) i dekoracja..poeza na talerzu)..dzieki Skarbie. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:01 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksi > azka n > > a nosi > > > e > > > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przes > pać no > > cy, > > > staroś > > > > ć nie > > > > > radość > > > > > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > > > Nik czytaj na głos)))) > > > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o > kilka > > sztuk > > > tego > > > c > > > > o przed chwilą ugotowałaś > > > > > > ale lasuch na zarelko)))))))) > > > > > > moze ja skromnie poprosze tez o pare, > > > jak nick nie wchlonie wszystkiego) > > > > oczywiście Kendo dla Ciebie delikatnie pokraszone i przybrane natka > pietruszki > > zieloną... > > hmmmm...mniam,mniam.... > niebo w gebusi...a jakie ciasto ...akurat,niezatwarde..pychotka aaaaaaaa) > i dekoracja..poeza na talerzu)..dzieki Skarbie. no prosze proszę... jak sympatycznie.. to może i ja sobie puszczę dymka a co mi tak.... Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:03 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian > z ksi > > azka n > > > a nosi > > > > e > > > > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie > przes > > pać no > > > cy, > > > > staroś > > > > > ć nie > > > > > > radość > > > > > > > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > > > > Nik czytaj na głos)))) > > > > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > > > > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, popro > sze o > > kilka > > > sztuk > > > > tego > > > > c > > > > > o przed chwilą ugotowałaś > > > > > > > > ale lasuch na zarelko)))))))) > > > > > > > > moze ja skromnie poprosze tez o pare, > > > > jak nick nie wchlonie wszystkiego) > > > > > > oczywiście Kendo dla Ciebie delikatnie pokraszone i przybrane natka > > > pietruszki > > > zieloną... > > > > hmmmm...mniam,mniam.... > > niebo w gebusi...a jakie ciasto ...akurat,niezatwarde..pychotka aaaaaaaa > ) > > i dekoracja..poeza na talerzu)..dzieki Skarbie. > > no prosze proszę... jak sympatycznie.. to może i ja sobie puszczę dymka a co mi > > tak.... to chyba my tylko trzy co palimy, "swieta trojca z papieroskiem" a po takim papusianiu pasuje papierosek ) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:04 uffff, nieźle, popalimy sobie teraz a później na lepsze trawienie po lufie, tlen pusty Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:05 nick000 napisał: > uffff, nieźle, popalimy sobie teraz a później na lepsze trawienie po lufie, > tlen pusty wejdź na komunikator na komunikator wysłałam. w poczcie tak klikasz Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 21:57 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka na nosi > e > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać nocy, > staroś > > ć nie > > > radość > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > Nik czytaj na głos)))) > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka sztuk > tego > c > > o przed chwilą ugotowałaś > > ale lasuch na zarelko)))))))) > > moze ja skromnie poprosze tez o pare, > jak nick nie wchlonie wszystkiego) to ja przyniose butelczynę, ale się nam robi niezła wieczorna impreza, a Slo wybrała TV czy moze sen a po jedzeniu zapalimy sobie po papierosku, ufff, żyć nie umierać)) acha, jeszcze muzyke włączę.. Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:01 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksiazka n > a nosi > > e > > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przespać no > cy, > > staroś > > > ć nie > > > > radość > > > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > > Nik czytaj na głos)))) > > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o kilka > sztuk > > tego > > c > > > o przed chwilą ugotowałaś > > > > ale lasuch na zarelko)))))))) > > > > moze ja skromnie poprosze tez o pare, > > jak nick nie wchlonie wszystkiego) > > to ja przyniose butelczynę, ale się nam robi niezła wieczorna impreza, a Slo w > ybrała TV czy moze sen a po jedzeniu zapalimy sobie po papierosku, ufff, żyć > nie umierać)) acha, jeszcze muzyke włączę.. o rany....ale fest) swiece zapalam coby lepiej muzyke uslyszec i do gebuni trafic z pierozkiem....)))))))))) a do popicia co nick przytaszczyl?? chyba nie browar?? cebrzykiem nabierany) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:06 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian z ksi > azka n > > a nosi > > > e > > > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie przes > pać no > > cy, > > > staroś > > > > ć nie > > > > > radość > > > > > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > > > Nik czytaj na głos)))) > > > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, poprosze o > kilka > > sztuk > > > tego > > > c > > > > o przed chwilą ugotowałaś > > > > > > ale lasuch na zarelko)))))))) > > > > > > moze ja skromnie poprosze tez o pare, > > > jak nick nie wchlonie wszystkiego) > > > > to ja przyniose butelczynę, ale się nam robi niezła wieczorna impreza, a > Slo > w > > ybrała TV czy moze sen a po jedzeniu zapalimy sobie po papierosku, ufff > , > żyć > > nie umierać)) acha, jeszcze muzyke włączę.. > > o rany....ale fest) > swiece zapalam coby lepiej muzyke uslyszec > i do gebuni trafic z pierozkiem....)))))))))) > a do popicia co nick przytaszczyl?? > chyba nie browar?? cebrzykiem nabierany) legalna wódeczka Sobieski, miód malina, jeśli wolisz coś naprawdę ekstra to mam krzakóweczkę taka ze oczy dęba stają, to jest dopiero pierwyj sort produkt regionalny, czysta jak łza) Odpowiedz Link
jtka Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:07 krzakóweczka???? a cóś to jest???? i co za smak???? Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:11 jtka napisała: > krzakóweczka???? a cóś to jest???? i co za smak???? nie wiesz Jtko!!!!! to wiele straciłaś))) kpn, koniak pedzony noca z najprawdziwszego zyta, czysty i ekologiczny, powinien być w każdej aptece bez recepty Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:13 nick000 napisał: > jtka napisała: > > > krzakóweczka???? a cóś to jest???? i co za smak???? > > nie wiesz Jtko!!!!! to wiele straciłaś))) kpn, koniak pedzony noca z najpraw > dziwszego zyta, czysty i ekologiczny, powinien być w każdej aptece bez recepty; > ) no! trzeba isc z duchem czasu, wszystko co ekologiczne to zdrowe i modne))))))))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:15 odpadam dobranoc. Nik rano odpisze, sorki Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:17 orzeszek_rania napisała: > odpadam dobranoc. Nik rano odpisze, sorki spij spokojnie orzeszku, a usniesz pewnikiem szybciutko)po wysmienitych trukach))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:20 zostaliśmy sami, to już norma, ale cos w tym jest prawda Kendo) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:22 nick000 napisał: > zostaliśmy sami, to już norma, ale cos w tym jest prawda Kendo) ..tylko co?????????????? my takie marki nocne) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:25 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > zostaliśmy sami, to już norma, ale cos w tym jest prawda Kendo) > > ..tylko co?????????????? > my takie marki nocne) marki nie marki, dziwny i fascynujący jednocześnie przypadek, zauważ, ze młodzież nam ostatnio wymięka, spć chadzaja z kurami Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:47 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > zostaliśmy sami, to już norma, ale cos w tym jest prawda Kendo) > > > > ..tylko co?????????????? > > my takie marki nocne) > > marki nie marki, dziwny i fascynujący jednocześnie przypadek, zauważ, ze m > łodzież nam ostatnio wymięka, spć chadzaja z kurami i wierzysz w to ?? ze ida grzecznie do lozeczka?? schodza jeszcze pewnie na jakies inne sciezki))))))))))) dobra!,to zabawie sie w mlodziez i teraz juz ide ale prosto do lozeczka)))))))))))) PA;..nicku i miej sobie milunio )))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:12 jtka napisała: > krzakóweczka???? a cóś to jest???? i co za smak???? ja mysle,ze to wlasnego "chowu" Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 27.01.05, 22:11 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > a ja ostatnio,jakos poprostu zasypian > z ksi > > azka n > > > a nosi > > > > e > > > > > > > > nienaczytam sie.. > > > > > > > > usch..starosc nie radosc) > > > > > > > > > > > > > > > > a mala sloneczko na cialku poczula > > > > > > > > to i apetyt ja nawiedzil)))))))))) > > > > > > > > > > > > > > a ja jak mam ciekawą książkę , to mogę nie > przes > > pać no > > > cy, > > > > staroś > > > > > ć nie > > > > > > radość > > > > > > > > > > > > > > Kenduś, poczytajmy razem > > > > > > > > > > > > mogiem poczytać z wami??? > > > > > > Nik czytaj na głos)))) > > > > > > a nastepny rozdział ja ))) > > > > > > > > > > w porządku, ale jako interesowny nadzwyczaj typ, popro > sze o > > kilka > > > sztuk > > > > tego > > > > c > > > > > o przed chwilą ugotowałaś > > > > > > > > ale lasuch na zarelko)))))))) > > > > > > > > moze ja skromnie poprosze tez o pare, > > > > jak nick nie wchlonie wszystkiego) > > > > > > to ja przyniose butelczynę, ale się nam robi niezła wieczorna impr > eza, a > > Slo > > w > > > ybrała TV czy moze sen a po jedzeniu zapalimy sobie po papierosku > , ufff > > , > > żyć > > > nie umierać)) acha, jeszcze muzyke włączę.. > > > > o rany....ale fest) > > swiece zapalam coby lepiej muzyke uslyszec > > i do gebuni trafic z pierozkiem....)))))))))) > > a do popicia co nick przytaszczyl?? > > chyba nie browar?? cebrzykiem nabierany) > legalna wódeczka Sobieski, miód malina, jeśli wolisz coś naprawdę ekstra to ma > m krzakóweczkę taka ze oczy dęba stają, to jest dopiero pierwyj sort produkt re > gionalny, czysta jak łza) oj!!!!!!!!!!!...ale dam ja to rade,tak przechylic ta krzakoweczke) oczka jak oczka.... ale jak panowie toto moga??????????? to poprosze o Sobieskiego,nie smakowalm nigdy.... Odpowiedz Link
kendo Re: to ja pierwsz smigam do lazienki;))))))))))))) 27.01.05, 22:24 a pozniej hop do lozeczka z ksiazeczka))))))))))) miejcie sobie milunio vistulacy....i do jutra) ostatni gasi swiatla Odpowiedz Link
kendo Re: czekam,czekam...... 01.02.05, 19:16 juz po papusianiu, siostra kupila szwdzka wedline -promocja- taka bleeeeeeeeeee....dobrze ,ze juz koncze ja jesc, ale martadela z oliwkami byla papusna) musze sobie serka zrobic bialego) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam,czekam...... 26.02.05, 20:19 moze ktos jednak przyjdzie ciemna nocka.... zapuka do mych drzwi, sciezka ksiezycem oswiecona, wilczki nakarmoine.... Odpowiedz Link
kendo Re: czekam,czekam...... 26.02.05, 22:08 i nikt nie przybyl( spijcie slodko i marzecie marzenia spelniajace sie) Odpowiedz Link
mala20033 Re: czekam,czekam...... 26.02.05, 22:23 Pewnie Jas niedoczekal..Buzka Wsiem..Mala Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam,czekam...... 26.02.05, 22:32 mala20033 napisała: > Pewnie Jas niedoczekal..Buzka Wsiem..Mala Jaś może biedaczek i chciał doczekać, tylko jak może trzymac dwie sroki za jeden ogon)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 09:23 a ja tam bylam na imprezce faaaaaajnie bylo od dawna nie bylam na tak wesolym wieczorze jak wczoraj Odpowiedz Link
kendo Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 10:28 slo-onko napisała: > a ja tam bylam na imprezce > faaaaaajnie bylo > od dawna nie bylam na tak wesolym wieczorze jak wczoraj > > a gdzie to sloo ponioslo, jezeli mozna tak skromnie spytac?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 10:50 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > a ja tam bylam na imprezce > > faaaaaajnie bylo > > od dawna nie bylam na tak wesolym wieczorze jak wczoraj > > > > > a gdzie to sloo ponioslo, > jezeli mozna tak skromnie spytac?? bylismy na bibce u tych z ktorymi rzadzilismy na Slowacji z nimi zabawa jest zawsze znakomita,a wieczor rozbrzmiewal w smiechy i chichy Odpowiedz Link
kendo Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 11:01 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > a ja tam bylam na imprezce > > > faaaaaajnie bylo > > > od dawna nie bylam na tak wesolym wieczorze jak wczoraj > > > > > > > > a gdzie to sloo ponioslo, > > jezeli mozna tak skromnie spytac?? > > bylismy na bibce u tych z ktorymi rzadzilismy na Slowacji > z nimi zabawa jest zawsze znakomita,a wieczor rozbrzmiewal w smiechy i chichy > a takie spotkania zawsze sa dobre.... zwlaszcza ze sie ma wspolny temat i mozna sie jeszcze raz pisac na podobne urlopowanie wspolne) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 13:04 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > a ja tam bylam na imprezce > > > > faaaaaajnie bylo > > > > od dawna nie bylam na tak wesolym wieczorze jak wczoraj > > > > > > > > > > > a gdzie to sloo ponioslo, > > > jezeli mozna tak skromnie spytac?? > > > > bylismy na bibce u tych z ktorymi rzadzilismy na Slowacji > > z nimi zabawa jest zawsze znakomita,a wieczor rozbrzmiewal w smiechy i > chichy > > > a takie spotkania zawsze sa dobre.... > zwlaszcza ze sie ma wspolny temat > i mozna sie jeszcze raz pisac na podobne urlopowanie wspolne) no moze, moze? choc cos mi sie wydaje,ze latem tego roku wybiora sie gdzies dalej. my natomiast planujemy cos agroturystycznego, np. na wsi)) od dawna mam ochote wlasnie na taki wypoczynek Odpowiedz Link
kendo Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 15:47 ma to swoj urok ,niepowiem, zwlaszacza po deszczu/o poranku/o zachodzie slonca..... mozna podziwiac niesamowite cuda natury) polecam goraco..tylko wybiezcie jakis ladny zakatek) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 16:39 kendo napisała: > ma to swoj urok ,niepowiem, > zwlaszacza po deszczu/o poranku/o zachodzie slonca..... > mozna podziwiac niesamowite cuda natury) > polecam goraco..tylko wybiezcie jakis ladny zakatek) myslalam o Kaszubach. slyszalam,ze jest tam pieknie i sa ciekawe miejsca do zwiedzania. choc wolalabym jakies miejsce zpoelcenia by znow nie sparzyc sie internetowa oferta jak w Podgorzynie. Odpowiedz Link
kendo Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 17:04 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ma to swoj urok ,niepowiem, > > zwlaszacza po deszczu/o poranku/o zachodzie slonca..... > > mozna podziwiac niesamowite cuda natury) > > polecam goraco..tylko wybiezcie jakis ladny zakatek) > > myslalam o Kaszubach. slyszalam,ze jest tam pieknie i sa ciekawe miejsca do zwi > edzania. choc wolalabym jakies miejsce zpoelcenia by znow nie sparzyc sie inte > rnetowa oferta jak w Podgorzynie. > wlasnie.... te miejsca ,ktore nie parza to ludziska chyba w tajemnicy trzymaja, jako swoje "poziomkowe miejsce" macie biora podrozy i w nich jakies katalogi, moze tam zaczerpniesz jakas inspiracje, albo pytaj bliskich Ci ludzi moze cusik poleca, ja nieznam totalnie kraju(, sama bym gdzies sie udala,by poznac co nieco. PS;..nareszcie wrocilam z seji zdjeciowej w sniegu, kosztowalo mnie to dwa zlamane paznokcie, chcialam z psiuna,on uciekal dzikus, niezwyczajny jako "model")))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 17:10 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > ma to swoj urok ,niepowiem, > > > zwlaszacza po deszczu/o poranku/o zachodzie slonca..... > > > mozna podziwiac niesamowite cuda natury) > > > polecam goraco..tylko wybiezcie jakis ladny zakatek) > > > > myslalam o Kaszubach. slyszalam,ze jest tam pieknie i sa ciekawe miejsca > do > zwi > > edzania. choc wolalabym jakies miejsce zpoelcenia by znow nie sparzyc si > e > inte > > rnetowa oferta jak w Podgorzynie. > > > wlasnie.... > te miejsca ,ktore nie parza > to ludziska chyba w tajemnicy trzymaja, > jako swoje "poziomkowe miejsce" > > macie biora podrozy i w nich jakies katalogi, > moze tam zaczerpniesz jakas inspiracje, > albo pytaj bliskich Ci ludzi moze cusik poleca, > ja nieznam totalnie kraju(, > sama bym gdzies sie udala,by poznac co nieco. > > PS;..nareszcie wrocilam z seji zdjeciowej w sniegu, > kosztowalo mnie to dwa zlamane paznokcie, > chcialam z psiuna,on uciekal dzikus, > niezwyczajny jako "model")))) no to dawaj te fotki szybko a co do miejsca to z biur nie chce ani z unternetu, bo kazdy kto sie oglasza w takich miejscach to kosztuje dwa razy tyle. chce na "dziko" do prywatnych wlascicieli gdzie nikt mnie nie bedzie pilnowaal. znam takie miejsca , wiec musza byc takie podobne na Kaszubach Odpowiedz Link
kendo Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 17:46 wiesz,ze ja nie z cyfrowki robie, tylko mym poczciwym starym Chinonem( akutat wlozylam nowy film,wiec badzi cierpliwa,najpierw beda zdjecia ktore poznym latem robilam w krotkich gaciach i z psiunem,ktory jak zwykle uciekal) moze masz i racje z tymi miejscami, ale jakos musisz je znalesc, nawet niemam konceptu jak( Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam,czekam...... 27.02.05, 17:50 kendo napisała: > wiesz,ze ja nie z cyfrowki robie, > tylko mym poczciwym starym Chinonem( > akutat wlozylam nowy film,wiec badzi cierpliwa,najpierw beda zdjecia ktore > poznym latem robilam w krotkich gaciach i z psiunem,ktory jak zwykle uciekal) > > moze masz i racje z tymi miejscami, > ale jakos musisz je znalesc, > nawet niemam konceptu jak( poczytam opinie innych o danych miejscach, wowczas bede wiedziala cos wiecej na ten temat. Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 19:58 no i co? jeszcze jeden kufelek piwa i usne((( Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:16 slo-onko napisała: > no i co? jeszcze jeden kufelek piwa i usne((( lepiej herbata sie podelektowac sloo) zaczylatam sie o nicku ksiazkowym Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:16 slo-onko napisała: > no i co? jeszcze jeden kufelek piwa i usne((( czy mnie słuch myli czy tu ktoś o piwie wspomniał Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > no i co? jeszcze jeden kufelek piwa i usne((( > > czy mnie słuch myli czy tu ktoś o piwie wspomniał aaaaaaa jednak zmysl powonienia przypedzil Nicka Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:21 sloo, zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:22 kendo napisała: > sloo, > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w tych samych minutach Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:24 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo, > > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) > > ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w tych samych minutach a dzis szczegolnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:32 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > sloo, > > > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) > > > > ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w tych samych minuta > ch > > a dzis szczegolnie) > hmmm, szanowne panie nie raczyły spostrzeć, ze i nick tez w podobnej porze coś skrobnął Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:34 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > sloo, > > > > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) > > > > > > ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w tych samych > minuta > > ch > > > > a dzis szczegolnie) > > > hmmm, szanowne panie nie raczyły spostrzeć, ze i nick tez w podobnej porze coś > skrobnął oczywiscie....Panie zauwazyly) wiec od poczatku znow.....: cos nicku zdarza sie nam wpisac nasze wpisy o tej samej godzinie) moze byc tak?? ) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:42 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > sloo, > > > > > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) > > > > > > > > ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w tych s > amych > > minuta > > > ch > > > > > > a dzis szczegolnie) > > > > > hmmm, szanowne panie nie raczyły spostrzeć, ze i nick tez w podobnej porz > e > coś > > skrobnął > > > oczywiscie....Panie zauwazyly) > wiec od poczatku znow.....: > > cos nicku zdarza sie nam wpisac nasze wpisy o tej samej godzinie) > > moze byc tak?? ) wiesz, ze żartowałem Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:43 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > sloo, > > > > > > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) > > > > > > > > > > ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w > tych s > > amych > > > minuta > > > > ch > > > > > > > > a dzis szczegolnie) > > > > > > > hmmm, szanowne panie nie raczyły spostrzeć, ze i nick tez w podobne > j porz > > e > > coś > > > skrobnął > > > > > > oczywiscie....Panie zauwazyly) > > wiec od poczatku znow.....: > > > > cos nicku zdarza sie nam wpisac nasze wpisy o tej samej godzinie) > > > > moze byc tak?? ) > > wiesz, ze żartowałem przeciez ja tez zartuje) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:37 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > sloo, > > > > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) > > > > > > ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w tych samych > minuta > > ch > > > > a dzis szczegolnie) > > > hmmm, szanowne panie nie raczyły spostrzeć, ze i nick tez w podobnej porze coś > skrobnął widza i zapach zwabil i vistulanki Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:43 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > sloo, > > > > > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) > > > > > > > > ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w tych s > amych > > minuta > > > ch > > > > > > a dzis szczegolnie) > > > > > hmmm, szanowne panie nie raczyły spostrzeć, ze i nick tez w podobnej porz > e coś > > skrobnął > > widza > i zapach zwabil > i vistulanki gdyby przyszło mi wybierać, to oczywiście vistulanki mają pierwszeństwo, co mówię, tu nie powinno byś żadnego problemu z wyborem)) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:47 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > sloo, > > > > > > zrobilysmy podobne wisy o tej samej godz.) > > > > > > > > > > ostatnimi czasy co raz czesciej zdarza nam sie pisac w > tych s > > amych > > > minuta > > > > ch > > > > > > > > a dzis szczegolnie) > > > > > > > hmmm, szanowne panie nie raczyły spostrzeć, ze i nick tez w podobne > j porz > > e coś > > > skrobnął > > > > widza > > i zapach zwabil > > i vistulanki > gdyby przyszło mi wybierać, to oczywiście vistulanki mają pierwszeństwo, co mó > wię, tu nie powinno byś żadnego problemu z wyborem)) vistulanki sa pod wrazeniem) i sie ciesza z wyboru) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:20 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > no i co? jeszcze jeden kufelek piwa i usne((( > > czy mnie słuch myli czy tu ktoś o piwie wspomniał hi,hi,...jaki dobry sposob na wywabienie nicka z "norki") Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:21 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > no i co? jeszcze jeden kufelek piwa i usne((( > > > > czy mnie słuch myli czy tu ktoś o piwie wspomniał > > > hi,hi,...jaki dobry sposob na wywabienie nicka z "norki") drugim razem posatwimy skrzynke piwa na vistuli to nie odejdzie pzrez najblizsze godziny))) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:22 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > no i co? jeszcze jeden kufelek piwa i usne((( > > > > > > czy mnie słuch myli czy tu ktoś o piwie wspomniał > > > > > > hi,hi,...jaki dobry sposob na wywabienie nicka z "norki") > > > drugim razem posatwimy skrzynke piwa na vistuli to nie odejdzie pzrez najblizsz > e godziny))) zaopatrzymy barek w przetrefne tronki rowniez, dal zmiany smaku....moze zostanie na cala dobe) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:21 co ja zrobię, ten napój jest moim kultowym, wszędzie go widze i czuję Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:23 nick000 napisał: > co ja zrobię, ten napój jest moim kultowym, wszędzie go widze i czuję czyli to jakas "obsesja piwna") Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:40 kochani zmykam bo padam ile razy sobie zaloze,ze posiedze to wychodza z tego siedzenia nici chyba nie bede nic sobie obiecywac przyemnego wieczoru i kolorowych snow )) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:45 slo-onko napisała: > kochani zmykam bo padam > ile razy sobie zaloze,ze posiedze to wychodza z tego siedzenia nici > chyba nie bede nic sobie obiecywac > przyemnego wieczoru i kolorowych snow )) jak jestes blisko lozecza,upadek nie bedzie bolesny) odpoczywaj blogo....moze i poczytasz zdziebko) Odpowiedz Link
nick000 Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:46 slo-onko napisała: > kochani zmykam bo padam > ile razy sobie zaloze,ze posiedze to wychodza z tego siedzenia nici > chyba nie bede nic sobie obiecywac > przyemnego wieczoru i kolorowych snow )) Tak to bywa w środku tygodnia, na mnie tez juz czas, żeby było smieszniej musze odrobić prace domową, dobrej nocy zyczę wszystkim uroczym paniom vistulankom) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:48 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kochani zmykam bo padam > > ile razy sobie zaloze,ze posiedze to wychodza z tego siedzenia nici > > chyba nie bede nic sobie obiecywac > > przyemnego wieczoru i kolorowych snow )) > > Tak to bywa w środku tygodnia, na mnie tez juz czas, żeby było smieszniej musze > odrobić prace domową, dobrej nocy zyczę wszystkim uroczym paniom vistulankom > ) ha ?? i czesc juz odeszla ??( zatem milego wieczoru.... Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 20:51 i zostalam sama( ide wiec czytac dalej, jak slubne nie wylaczy kompa zajze ...a jak bedzie wylaczony??...... to przyjemnej nocy wszystkim zycze) Odpowiedz Link
mala20033 Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 21:34 Byli...piwko wypili i mnie sama zostawili..ech...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 10.03.05, 22:14 mala20033 napisała: > Byli...piwko wypili i mnie sama zostawili..ech...Mala bylam /zobaczylam....rozminelam sie z mala.... ide dalej czytac..... miejcie sobie wygodnie w lozeczkach i spokojniej nocy) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:07 winduje watek do gory,))))))))))))))))) tak milo sie czeka....) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:08 kendo napisała: > winduje watek do gory,))))))))))))))))) > tak milo sie czeka....) Ty nie czekaj ino mow Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:12 co dialog ma robic?????????????? fajnie,ze chociaz Ty sie zjawilas) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:13 kendo napisała: > co dialog ma robic?????????????? > fajnie,ze chociaz Ty sie zjawilas) teraz bedzie dialog moze zostanmy w tym watku? zeby tak nie biegac gora dol , gora dol, bo jeszce nogi pogubie Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:16 OK...zostajemu tu. a mialam napisac ,"ze monolog prowadze",ech...juz wogole niemysle ostanio jakos) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:17 kendo napisała: > OK...zostajemu tu. > a mialam napisac ,"ze monolog prowadze",ech...juz wogole niemysle ostanio > jakos) a jak samopoczucie procz tego,ze mysli masz niepozbierane? powiem Ci,ze dzis nie zalatwilam sprawy tak jakbym chciala ,a na odreagowanie kupilam dwa rodzaje ciasta Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:22 juz mnie ciastem niekus....a zreszta zaraz sobie paczka w mikrofali rozgrzeje... a tak pozatem dzis zalatwilam nowy abonament na komorke i od lutego bede mogla bablac a za 0,49 ore=to niemal za polowe koronki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:24 kendo napisała: > juz mnie ciastem niekus....a zreszta zaraz sobie paczka w mikrofali rozgrzeje.. > . > a tak pozatem dzis zalatwilam nowy abonament na komorke i od lutego bede mogla > bablac a za 0,49 ore=to niemal za polowe koronki) ok ok juz nie bede mowic,ze kupilam kawalek pysznego ciasta jogurtowego z owocami i kawalek sernika babuni Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:32 za tego sernka to Ci zaraz glowe urwe)))))))))) ale juz jem poskiego paczka o)))))))))))))) kusicieka jestes i juz))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:35 kendo napisała: > za tego sernka to Ci zaraz glowe urwe)))))))))) > ale juz jem poskiego paczka o)))))))))))))) kusicieka jestes i juz))))) a skad wzielas polskiego paczka? a wracajac dos ernika babuni,czy mialas jesc takiego? on jest jak nie sernik, taki bardzo bardzo puszysty inni nazywaja go wiedenski. a ciasto jogurtowe? jesli nie to polecam jak zakaske po sniadaniu przy nastepnej wizycie w Sz.)) Odpowiedz Link
slo-onko 43032:))))) 17.01.06, 20:37 HAAAAAAAA HAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAA i nikt nie zauwazyl keidy przekroczylismy 43000 DDDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: 43032:))))) 17.01.06, 20:39 slo-onko napisała: > HAAAAAAAA HAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAA i nikt nie zauwazyl keidy przekroczylismy > 43000 DDDDDDD !!!!!!!!! o! doprawdy...zaaferowane "wlasna cisza"jakos same numerki nam wskakuja) Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:38 polozylam juz na pamiec te wypieki.... serniki jakies probowalam teraz w kraju,ale juz niepamietam...bo tyle sortow bylo a paczki przywiozlam sobie i w zamrazalnik wrzucilam i przy nostalgi za krajem wyciaga i jem powoli/delektuje sie smakiem/zapachem Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:42 kendo napisała: > polozylam juz na pamiec te wypieki.... > serniki jakies probowalam teraz w kraju,ale juz niepamietam...bo tyle sortow > bylo > a paczki przywiozlam sobie i w zamrazalnik wrzucilam i przy nostalgi za krajem > wyciaga i jem powoli/delektuje sie smakiem/zapachem musialabym zdobyc jakis dobry przepis na ciasto jogurtowe i porownac z tym kupnym. a powiem Ci,ze moje dziewczyny w piatek i w sobote same wziely sie za wypieki nie bylo to nic skomplikowanego,ale zawsze wlasnej roboty i najwazniejsze,ze checi sa do pichcenia Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:44 o to super....to niebawem wygonia Cie podczas wekendow z kuchni i beda Was zakakiwac pysznymi obiadami,jak robi to teraz mlodsza siostrzenica ) ciasto bylo zjadliwe oczywiscie? Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:47 kendo napisała: > o to super....to niebawem wygonia Cie podczas wekendow z kuchni i beda Was > zakakiwac pysznymi obiadami,jak robi to teraz mlodsza siostrzenica ) > ciasto bylo zjadliwe oczywiscie? tak oczywiscie murzynek oblany kupiona roztopiona czekolada. wole te oryginalna z murzyna,ale chwalilam a obiad tez robila od podstaw Odpowiedz Link
kendo Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:56 jeszcze troche to zobaczysz,jak beda znudzone Twoimi tradycjonalnymi obiadami, beda wyszukiwac wsrod recept pysznosci.... to dobrze...bo takie obiadki sa najsaczniejsze) Odpowiedz Link
slo-onko Re: czekam i czekam ... 17.01.06, 20:57 kendo napisała: > jeszcze troche to zobaczysz,jak beda znudzone Twoimi tradycjonalnymi obiadami, > beda wyszukiwac wsrod recept pysznosci.... > to dobrze...bo takie obiadki sa najsaczniejsze) mam taka nadzieje,bo to w koncu najwyzszy zcas na nauke. kendus musze zejscz neciku. do jutra Odpowiedz Link