jan_stereo 26.10.07, 21:17 Mialem moze kilka razy w zyciu, i dzis...nawet muzyka mnie drazni, dobrze ze jest Alka... :") ps. Zetzer :") Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elissa2 Re: Bol glowy 26.10.07, 21:30 jan_stereo napisał: > Mialem moze kilka razy w zyciu, i dzis...nawet muzyka mnie drazni, > Ojojojojoj!Bidulku! Masaż (głowy i mięśni karku) by Ci się przydał. Albo chociaż akupresura. Sytuacja coprawda alarmowa ale próbować dzwonić do Ciebie raczej nie należy skoro dźwięki ..., skoro nawet muzyka Cię drażni. )) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 26.10.07, 21:35 elissa2 napisała: > Masaż (głowy i mięśni karku) by Ci się przydał. Albo chociaż > akupresura Wlasnie sobie zrobilem to pierwsze, juz nieco lepiej ;') No i ogladam sobie stare albumy, nawet fajna sprawa takie obrazki... > Sytuacja coprawda alarmowa ale próbować dzwonić do Ciebie raczej nie > należy skoro dźwięki ..., skoro nawet muzyka Cię drażni. )) Jutro kochani, jutro, ja juz chyba wiem w czym problem :") Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 26.10.07, 21:48 jan_stereo napisał: > Ty sadystko :") od razu mi sie humor poprawil)) winny mi jestes pieniadzetrutniu Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 26.10.07, 21:50 ala.l napisała: > od razu mi sie humor poprawil)) W to nie watpie :") > winny mi jestes pieniadzetrutniu W to watpie :") Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 26.10.07, 21:58 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > od razu mi sie humor poprawil)) > > W to nie watpie :") czy ja pytalam o Twoje wiary i watpliwosci.. za telefon..jestes mi winny.. > > > winny mi jestes pieniadzetrutniu > > W to watpie :") > > Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 26.10.07, 22:10 ala.l napisała: > czy ja pytalam o Twoje wiary i watpliwosci.. > za telefon..jestes mi winny.. Nie bede oplacal Twoich czatow z Hindusami, moze jeszcze mam Wam zapewnic spotkanie w hotelu na koszt firmy 'Jasiek' :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 26.10.07, 22:13 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > czy ja pytalam o Twoje wiary i watpliwosci.. > > za telefon..jestes mi winny.. > > > Nie bede oplacal Twoich czatow z Hindusami, moze jeszcze mam Wam zapewnic spotk > anie w hotelu na koszt firmy 'Jasiek' :")) Ty sobie nagrabisz.. w stodole Ci sie to siano nie zmiesci)) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Bol glowy 26.10.07, 22:16 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > czy ja pytalam o Twoje wiary i watpliwosci.. > > za telefon..jestes mi winny.. > > > Nie bede oplacal Twoich czatow z Hindusami, moze jeszcze mam Wam zapewnic spotkanie w hotelu na koszt firmy 'Jasiek' :")) > Jaśku! Jaśku! Do Hindusa dodzwoniłam się ja! I ani słowem nie wspomniałam, że zamierzam upominać się o zwrot kosztów połączenia. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 26.10.07, 22:25 elissa2 napisała: > Jaśku! Jaśku! Do Hindusa dodzwoniłam się ja! I ani słowem nie > wspomniałam, że zamierzam upominać się o zwrot kosztów połączenia. No juz bez krzykow, spokojnie, zrozumialem, zwroce te koszta wlasciwym osobom :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: Bol glowy 26.10.07, 22:06 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > od razu mi sie humor poprawil)) > > W to nie watpie :") > > > winny mi jestes pieniadzetrutniu > > W to watpie :") > > )))))))))))))) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Bol glowy 26.10.07, 21:43 jan_stereo napisał: > > Wlasnie sobie zrobilem to pierwsze, juz nieco lepiej ;') No i ogladam sobie stare albumy, nawet fajna sprawa takie obrazki... > Stare albumy? Takie namacalne czy w komputerze? )) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 26.10.07, 21:46 elissa2 napisała: > Stare albumy? Takie namacalne czy w komputerze? > )) Takie papierkowe, pozolkle niektore i babcia z 19..ktoregos :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: Bol glowy 26.10.07, 22:07 jan_stereo napisał: > elissa2 napisała: > > > Stare albumy? Takie namacalne czy w komputerze? > > )) > > Takie papierkowe, pozolkle niektore i babcia z 19..ktoregos :") > O! To fajnie! Masz je tam ze sobą! Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 26.10.07, 22:11 elissa2 napisała: > jan_stereo napisał: > > > elissa2 napisała: > > > > > Stare albumy? Takie namacalne czy w komputerze? > > > )) > > > > Takie papierkowe, pozolkle niektore i babcia z 19..ktoregos :") > > > O! To fajnie! Masz je tam ze sobą! ))))))))))))))))))))))))) no co???..kocha babcie))) mialam to samo skojarzenie) > Odpowiedz Link
shachar Re: Bol glowy 27.10.07, 13:54 no tak,wszyscy sie smieja, a ja szyfru z babcia nie skumawszy posmutkowywac dzis bede. Odpowiedz Link
elissa2 Re: Bol glowy 27.10.07, 13:59 shachar napisała: > no tak,wszyscy sie smieja, a ja szyfru z babcia nie skumawszy > posmutkowywac dzis bede. > Ja też zupełnie nie zrozumiałam w czym rzecz. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 27.10.07, 18:09 Oj dziewczeta, Alka zwyczajnie nawiazuje do mojego watku z tego forum :") Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 27.10.07, 19:48 elissa2 napisała: > Ja też zupełnie nie zrozumiałam w czym rzecz. DZIEWCZYNKI kto bierze ze soba stare albumy babci , kiedy wyjezdza na kontrakt za granice.. ?????? no kto? Odpowiedz Link
elissa2 Re: Bol glowy 27.10.07, 19:52 ala.l napisała: > > DZIEWCZYNKI > > kto bierze ze soba stare albumy babci , > kiedy wyjezdza na kontrakt za granice.. > ?????? > no kto? > No kto??? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 27.10.07, 20:01 ala.l napisała: > kto bierze ze soba stare albumy babci , > kiedy wyjezdza na kontrakt za granice.. Tam zaraz albumy, kilka zdjec :") > ?????? > no kto? Ja ??? Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 27.10.07, 20:34 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > kto bierze ze soba stare albumy babci , > > kiedy wyjezdza na kontrakt za granice.. > > Tam zaraz albumy, kilka zdjec :") > > > ?????? > > no kto? > > Ja ??? na to wychodziloby))) przeciez wczoraj cos ogladales, a moze przed wczoraj??? kochasz swoja babcie? slodkie.. calkiem do Ciebie nie podobne.. zaraz Aska przychodzi.. pokaze jej co Ty tutaj wypisujesz)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 27.10.07, 20:43 ala.l napisała: > na to wychodziloby))) Co za pokretna zagadka :")) > kochasz swoja babcie? > slodkie.. Nie popadal bym w kobiecy entuzjazm :")) > calkiem do Ciebie nie podobne.. Zupelnie nie podobne... > zaraz Aska przychodzi.. > pokaze jej co Ty tutaj wypisujesz)) Ta Aska ma strasznie dlugie nogi, zyje w UK ale zaraz przychodzi do Ali osiadlej w Niemczech :")) ps. zostaw dziewcze w spokoju, chcesz jej zawrocic w glowie :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 27.10.07, 20:50 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > na to wychodziloby))) > > Co za pokretna zagadka :")) > > > kochasz swoja babcie? > > slodkie.. > > Nie popadal bym w kobiecy entuzjazm :")) > > > calkiem do Ciebie nie podobne.. > > Zupelnie nie podobne... > > > zaraz Aska przychodzi.. > > pokaze jej co Ty tutaj wypisujesz)) > > Ta Aska ma strasznie dlugie nogi, zyje w UK ale zaraz przychodzi do Ali osiadle > j w Niemczech :")) Aska byla u rodzicow w anglii,zyje i studiuje tutaj..czyli w germanii.. > > ps. zostaw dziewcze w spokoju, chcesz jej zawrocic w glowie :")) Nie !Ciebie chece miec w swojej rodzinie)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 27.10.07, 21:00 ala.l napisała: > Aska byla u rodzicow w anglii,zyje i studiuje tutaj..czyli w > germanii.. Cos czulem, ze to czary mary jakies. > Nie! Ciebie chce miec w swojej rodzinie)) A do tanga trzeba dwojga :") Chcesz skonfrontowac wirtualia z rzeczywistoscia czy nie ? Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 27.10.07, 21:06 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > Aska byla u rodzicow w anglii,zyje i studiuje tutaj..czyli w > > germanii.. > > Cos czulem, ze to czary mary jakies. nie patrz oczyma wlasnych wad na swiad))) > > > > Nie! Ciebie chce miec w swojej rodzinie)) > > A do tanga trzeba dwojga :") -czy Ty widziales kiedys zebym ja chlopa o zdanie pytala? Chcesz skonfrontowac wirtualia z rzeczywistoscia c > zy nie ? > > meyby yes meyby not-dobrze napisalam po anglijsku? wiecie co.. odkrylam ze coraz bardziej czlowiek potrzebuje angielskiego.. kiedys sie uczylam..ale mnie wyparowalo.. to objaw starzenia sie mozgu)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Bol glowy 27.10.07, 21:11 ala.l napisała: > -czy Ty widziales kiedys zebym ja chlopa o zdanie pytala? Chcialbym zobaczyc jakie chlopa Ty widzialas jak dotad > meyby yes meyby not-dobrze napisalam po anglijsku? Na tyle dobrze, ze zrozumialem co chcialas powiedziec :")) > wiecie co.. > odkrylam ze coraz bardziej czlowiek potrzebuje angielskiego.. > kiedys sie uczylam..ale mnie wyparowalo.. > to objaw starzenia sie mozgu)) A ja chce sie koniecznie nauczyc niemieckiego, juz nawet mowilem/dukalem ( znaczy sie na dyskotece jakos sie dogadalem z dziewczynami :"))) Ja ten jezyk zwyczajnie polubilem, no i on jest strasznie uzyteczny cholera.. Odpowiedz Link
ala.l Re: Bol glowy 27.10.07, 21:23 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > -czy Ty widziales kiedys zebym ja chlopa o zdanie pytala? > > Chcialbym zobaczyc jakie chlopa Ty widzialas jak dotad loj..sporo tego bylo.. myslisz ze nie byli do konca mescy,bo mi oemowic nie umieli? > > > meyby yes meyby not-dobrze napisalam po anglijsku? > > Na tyle dobrze, ze zrozumialem co chcialas powiedziec :")) mogles napisac poprawnie > > > wiecie co.. > > odkrylam ze coraz bardziej czlowiek potrzebuje angielskiego.. > > kiedys sie uczylam..ale mnie wyparowalo.. > > to objaw starzenia sie mozgu)) > > > A ja chce sie koniecznie nauczyc niemieckiego, juz nawet mowilem/dukalem ( znac > zy sie na dyskotece jakos sie dogadalem z dziewczynami :"))) Ja ten jezyk zwycz > ajnie polubilem, no i on jest strasznie uzyteczny cholera.. to tak jak kiedys Krish)) Aska przyszla.. pozdrowka i ja znickam)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: ludzie on mnie zarazil 27.10.07, 21:14 Oz! jak ja Ci wspolczuje ojoooojo joj :"))) Odpowiedz Link
ala.l Re: ludzie on mnie zarazil 27.10.07, 21:17 jan_stereo napisał: > Oz! jak ja Ci wspolczuje ojoooojo joj :"))) )))))))))domyslam sie.... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: ludzie on mnie zarazil 27.10.07, 21:22 Ale my to Alka bystrzaki jestesmy :") Tak zupelnie nieskromnie piszac :")) Odpowiedz Link
ala.l Re: ludzie on mnie zarazil 27.10.07, 21:23 jan_stereo napisał: > Ale my to Alka bystrzaki jestesmy :") Tak zupelnie nieskromnie piszac :")) pewnie)) Odpowiedz Link