Dodaj do ulubionych

a w czwartek niech nam zaświeci słońce:)

05.10.06, 08:10
Nowy watek czwartkowy zakładam, tytuł trochę na wyrost bo słońca nie widać,
taki już urok jesieni. Jest jednak nadzieją, ze pojawi sie później. Poranek
cieply, mglisty i mokry, typowe o tej porze roku. Pogoda grzybowa i łożkowa,
do wybory, do koloruwink czyli, co kto lubi. Zycze wszystkim spokojnego dnia i
zapraszam na kawęsmile
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=45915815
Obserwuj wątek
    • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 09:08
      a ja na placuszki jabłuszkowesmile
      dzien dobry wszytskimsmile
      • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 09:18
        no,dzis swieci tu slonce i dzien latany bedzie(jakby to sloo powiedziala/reszte
        w nastepnych tematach)

na placuszki sie pisze,choc to wczesna pora,dzielne sloo,ze tak wczesnie rano
        nasmazylasmile)
        zapije nickowa kawcia i w droge.

milego czwartku zycze.
    • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 17:54
      Witam Vistulaczki smile)
      ostatnio zalatana jestem okropecznie
      ale obiecuję, że niedługo będę codziennie zaglądać

pozdrawiam cieplutko
      nickowe zyczenie się spełniło - wieczorkiem słonko wyszło u mnie big_grin
      • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 19:55
        kasikku,
        no przecie wiemy,ze Skrzacik teraz duzo czasu Ci zabiera,
        ale milo bedziemy czytac Twe wpisy...czekamy ciepliwie.

milego wieczornego odpoczynku.
        • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 20:04
          małe skrzaty zajmuja duzo czasu,a duze skrzaty jeszcze wiecejwink male skrzaty trzeba w czynnosciach zastapic,bo to rola rodzica,ale dlaczego duze tzreba zastepowac???????
          • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 20:06
            ja np. dzisiaj caly czas w biegu. nawet jem na stojacobig_grin a odpoczywam w przerwachbig_grin
            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 20:15
              no qrcze soo,jak Ty tak potrafiszwink)?
              ja jutro taka gonitwe tez miec pewnie bede,ale odpoczywac w sobote bedewink
              a dzieciska zawsze dla nas nimi zostana ,nawet jak beda juz dorosle,jak me
              dziecie.

przysiadz sobie sloo i odpocznij.
              • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 20:19
                chwilowo przysiadlamsmile
                tak czasem mam,ze musze biegac,a potem nastepuje DSLwink
                • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 20:31
                  slo-onko napisała:

> tak czasem mam,ze musze biegac,a potem nastepuje DSLwink

a co to za skrot -DSL;-??????????????????
                  • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 05.10.06, 20:31
                    Dzień Słodkiego Lenistwa smile)))))
                    pasmile
                    • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 10:05
                      jeszcze sloneczko nie zaswiecilo,ale nie tracmy nadzieiismile)

bedzie zalatany dzionek,musze z samochodzikiem do podpucownia podjechac,zrobic
                      male zakupy,
                      moze bedzie dzien udany,czego Zalodze zycze.
                      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 11:20
                        Po pieknym słonecznym poranku pogoda trochę się zaczyna kiepścić, mam jednak
                        nadzieję, ze po południu ustabilizuje sie na tyle, ze spacer lub rowerowa
                        rundka będzie wielka przyjemnoscią. Witam kendulkęsmile i wszystkich zapracowanych
                        vistulansmile
                        • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 11:23
                          uf nareszcie moge cos pisnac. zostalam bezczelnie odciecia od swiata!!!
                          ale juz jest ok,wszystko dziala,mowie dzien dobry bardzo w czwartek i zycze
                          dobrego,spokojnego dzionkasmile
                          • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 12:45
                            witam czwartkowo smile)

u mnie słońce świeci jak ta lala smile)
                            cudna pogoda na spacer i tylko szkoda, że dni już coraz krótsze sę robią...
                            Skrzacik poszalałby jeszcze na huśtawkach i zjeżdżajniach wink)
                            Pozdrawiam wszystkich zapracowanych bardzo vistulaczków
                            aaaa... no i leniuszków też, a jakże!!
    • nick000 Re literacki Nobel. 12.10.06, 13:28
      ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,32645,wiadomosc.html?rfbawp=1160652344.749
    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 15:33
      ja wpadłam się tylko przywitać i pokazać, że jeszcze żyję.
      nie wiem, jak długo przy takim tempie.
      uściski dla wszystkich
      • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 19:23
        witam wieczornie niemal cala Zaloge w komplecie(podpisujac liste obecnosci)wink)

musze przyznac,ze sloneczko zaswiecilo,bylo milo spacerowac po miescie i w
        kawiarence zjesc wielgasne ciacho zapijac zielona herbatka.

milego wieczoru.
        • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 19:48
          czesc Kendo smile
          co prawda to nie ciacho,ale tez slodkie, czekolada nadziewana toffi. wczesniej wypilam dwie herbaty,ale jak rozne, jedna owocowa, druga bawarkasmile zaraz tez id jesc kolacje. wpisze sie jednakw regla z ksiazkami co mam zachowane w kolejnym zamowieniu w ksiegarni z niskimi cenami ksiazek.
          • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 20:14
            no dobra to lece do lozka, ciagnie mnie tam swoim widokiem co nie znaczy,ze zaraz usnewink
            Tobie zycze milego wieczoru i przyjemnych snowsmile
            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 12.10.06, 20:17
              no i juz poczlapala do ksiazeczkismile)
              milego czytania sloo,nieczytaj za dlugo,cobys rano byla wypoczetasmile
              • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 08:58
                napewno zaswieci,gdy mgielka znikniewink)

witam Zaloge zyczac udanego dnia.

PS;..niech dzis nam kaza psiunka odebrac ze szpitala.
                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 12:57
                  cześć kendulismile i wszystkim nieobecnym teżsmile Słonce świeci od samego rana, a
                  jego wschód był spektaklem tak pieknym, ze nie próbuję go nawet opisać.
                  Jesienny, wspaniały dzień, oby trwał nam jak najdłuzej. Podczas takiej jasnej
                  słonecznej pogody, moj optymizm wzrasta w sposób niebywały, juz prawie szczytów
                  siegasmile Zycze wszystkim tego samegosmile
                  • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 13:40
                    hejo!
                    w koncu wytarmosilam sie spod stosu papierow,uffff.
                    Nicka dopadlo slonce,a mnie zmeczenie,padam prawie na pysk.
                    Nick,TY sie tak nie ciesz,bo jak ktos zacznie Ciebie gryzc to juz nie bedzie CI
                    tak wesolowink)))
                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 14:04
                      obiecanki cacanki;D, juz sie bojębig_grinDDD Wszelkie formy gryzienia, nie mylić ze
                      zgryźliwością, są wskazane i nadzwyczaj przyjemnewink Przed chwilą zgryzłem
                      wielkie, rumiane i jedrne jablko, o czym wówczas myslalem, wiem tylko ja;DD
                      • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 14:15
                        nie badz samolubny i podziel sie ta nowinawink
                        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 14:32
                          mogęwink, ale juz jablko zjadłembig_grin Oczywiscie mam ochote na następne;DD
                          • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 16:26
                            jesli dorzuce skrzynke jablek,to wtedy powiesz?wink czekam do wieczorawink
                            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 17:57
                              slo-onko napisała:

> jesli dorzuce skrzynke jablek,to wtedy powiesz?wink czekam do wieczorawink

odpowiem, ze wolę truskawkiwink
                              • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 18:03
                                TY sie tu nie wymiguj jakimis truskawkamismile i tak wydusze toz Ciebie chocby nie wiem cowink
                                ps.pocztasmile
                                • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 18:08
                                  tylko nie mow,ze odchudzasz sie tak samo jak ja i dlatego jesz owocewink
                                  • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 18:10
                                    owoce lubie a nawet wiecejwink, przeciez mówiłembig_grin
                                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 18:10
                                  jasnewink, nie mogę sie doczekac big_grinD
                                  ps. pocztawink
                                  • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 18:12
                                    to wiem smile i wiem tez ,ze uprawiasz dyscypline sportu smile na "S" chyba big_grinDD
                                    sport czy jakos taksmile no jazdabig_grin na rowerzesmile)))
                                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 18:13
                                      teżwink i bardzo mi ona służy;DD
                                      • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 18:14
                                        dobra Nick,napracowales sie dzisiaj,nalezy Ci sie mily relakssmile zmykajwink
                                        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 19.10.06, 19:55
                                          zmykam, acz niechętnie, taki los. Dobranoc wszystkim, spokojnego snu życzęsmile
    • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 08:28
      i niech tak bedzie. niechw kazdym zakatku kraju wyjdzie sloneczko,a dla tych
      co nie lubia slonek to deszczyk, a dla tych co nie lubia deszczyku to lekki
      zefire,a wogole to dla kazdego cos dobrego,prosze sobie wybracsmile
      dobrej srodysmile
      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 08:46
        a Slo:0 nasze zakochane czy jakwink? Czwartek dzisiaj mamy, zgodnie z
        kalendarzem i tytułem wątkubig_grinD Przydałoby sie słońce, na razie chmurno, durno,
        nieprzyjemnie, wietrznie i zimno, dobrze, ze ciepełka rano łyknać mi się
        udałowink Spokojnego czwartkusmile
        • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 08:51
          no co to,nie wiesz??wink
          aha,czwartek,no takbig_grinDD
          • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:01
            no wiemwink,ze czwartek i nie tylko to;D
    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 08:30
      a u mnie świeci i to jakwink
      dzień dobry wszystkimsmile radio gra a ja śpiewamsmile ależ mam dzisiaj humorsmile)))
      mogę góry przenosićwink a niedługo będzie jakiś dziwny egzamin z BHP.
      lalalalalaaaa
      życzę duuużo uśmiechu dzisiejszego dniasmile
      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 08:48
        głośniej, głośniej i mocniej płuca natężajwink, tez bym posłuchał Twoich
        słowiczych trelibig_grinD Też jestem dzisiaj humorzastywink, co mnie wcale nie martwismile
        Cześć panno mychosmile
        • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:20
          niiiick, gwarantuję ci, że NIE CHCESZ posłuchać, jak śpiewambig_grinDDD
          to może być traumatyczne przeżyciewink
          może dlatego od rana nikt jeszcze nie wszedł do mojego pokojuwink
          • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:35
            hehehehewink, gdybys usłyszala mój słowiczy spiew, tojest dopiero traumatyczne
            przeżycie;DDD Jesli, podczas porannego golenia, zaczynam "nucić", zyletka ma
            tylko jedo na mysli, chce mnie zaciąć bolesnie;D
            • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:40
              zabrzmiało, jak horrorbig_grinDD
              ale są takie słowa, chyba z jakiejś piosenki "...śpiewać każdy może, trochę
              lepiej trochę gorzej..." - chyba nie pokręciłam? i stosuję się do tegosmile ale
              oczywiście staram się otoczenia nie narażać zbytnio na tak dramatyczne
              przeżycia. No chyba, że akurat się kąpię,albo sprzątam. w tym drugim przypadku,
              to prawie tradycjasmile)) odkurzacz wyje, muzyka musi być głośniej, żebym
              słyszaławink a moja skromna osoba stara się to wszystko przewrzeszczećbig_grin
    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 08:32
      sloooo, co to za propozycja kolacji ze śniadaniem????big_grin
      jak będę siorbała pijąc kawę, jak mi proponowała kendo, to raczej nie będzie
      kolacjiwink
      • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 08:54
        jak gosciu przystojny i ma wsobie to "cos" to czemu,by nie?wink
        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:02
          nie "coś" tylko "cuś"wink
          • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:22
            zobaczymywink
          • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:26
            no,wybieram sloneczko,choc wichora juz,
            ale obiecuja,ze zanim odbije od brzegu bedzie spokojnie na morzu.

witajcie Zalogosmile

no tak,widac kto zakochany,ze z czwartku srode sie robismile)
            ale nic to,teraz mycha ma duzo do osiagniecia,bo kawcia sie szykuje a moze cus
            wiecej??niegdy nic niewiadomosmile)
            mycha masz sie zachowywac bardzo skromnie na kawce,jest wtedy szansa na obiadek
            lub kolacjesmile)

udanego czwartkusmile
            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:34
              ech,posiedziala bym jeszcze odrobinke,ale czas mnie dzis goni,
              musze z nocnego odzienia wyskoczyc i za sprawy sie lapacsmile)

miejcie sobie dobrze,moze wiatr mnie nie porwiesmile)
              • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:37
                miłego kenduś i spokojnegosmile
                a żeby wiatr nie porwał wrzuć cosik ciężkiego do kieszeniwink
                • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:42
                  dzieki mycha,mam torbusie ciezka(bo przecie caly dobytek w niej dziwigam)to
                  chyba bede stac stabilnie na ziemismile)
              • kendo Re: mycha na kawie;))))))))))))))) 26.10.06, 09:38
                tylko nie probuj spiewac na proszonej kawiesmile))))))))))))))))))
                masz wahlowac rzeskami i slodziasto sie usmiecha,szeptac odpowiedzi i
                opowiadaniasmile)

PS;..mycha,to nie ze zlosci tak ciagniemy temat,ale ze szcczerosci,bo cusi sie
                innego zaczyna dziac na vistulismile) kiss
                • mycha Re: mycha na kawie;))))))))))))))) 26.10.06, 09:42
                  słuchajcie, czuję się jak gwazda "super expressu"big_grin na pierwszej stronie
                  wielkimi literami "mycha na kawie"big_grinDDDDD
                  ależ kenduś, ja się nie gniewamsmile sama przecież też z tego żartujęwink
                  • nick000 Re: mycha na kawie;))))))))))))))) 26.10.06, 09:46
                    oczywiście po randcewink sprawozdanie zostanie zamieszczone na pierwszej stronie
                    najpoczytniejszych i najpowazniejszych dziennikówwink, serwis fotograficzny
                    obfity i obfitującywink w, mniej lub wiecejwink,pikantne szczególy tego
                    wiekopomnego wydarzeniawink Sprawa Reni B. przy tym, to najzwyczajniejszy
                    medialny gniot;DD
                    • mycha Re: mycha na kawie;))))))))))))))) 26.10.06, 09:49
                      muszę odkurzyć czarne okularywink
                  • kendo Re: mycha na kawie;))))))))))))))) 26.10.06, 09:47
                    to dobrze mysia,
                    nieraz taki temacik przefiltruje nasze codzienne mysli i poczujemy sie wszyscy
                    lepiej....
                    obowiazkowo bedziemy czekac na relacje pokawciowe,i wtedy bedziesz w jakims
                    innym miescieczniku na pierwszej stroniesmile)
              • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:39
                kendo napisała:

> ech,posiedziala bym jeszcze odrobinke,ale czas mnie dzis goni,
                > musze z nocnego odzienia wyskoczyc i za sprawy sie lapacsmile)
                >
                > miejcie sobie dobrze,moze wiatr mnie nie porwiesmile)

o kurczewink, przy odinie z odzienia wyskoczyszwink??? Niektorym to dobrze;DD
                • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:43
                  smile))))))))))))))))))))
                  no nicku,nieraz tak trzbawink)))))))))))),niech sie chlopina cieszy i juzwink)))))))
                  • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:48
                    co sie cieszy, no cowink,on ma być szczęśliwy, zaszczycony, oczarowany i
                    powalony na kolanawink Jeszcze kilka takich rad a nasza koleżanka moze, przeciwko
                    nam, siłyfizycznej użyc;DDD
            • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:35
              hiehiehiesmile nie przesadzajmy kenduśwink
              ale obiecuję być grzeczna i nawet dygnę na "dzień dobry"smile)) zrobię bały
              huragan rzęsami i poślę kilka filmowych uśmiechów. Może być???smile))
            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:37
              cześć kendulkosmile, jak ludzie doświadczeni powinniśmy kolezane myszy:0 udzielić
              kilku dobrych radwink Najważniejszą kwestią jest strój, jak myślisz, czy
              spódniczka skromna, za kolana sięgająca, biała bluzka zapinana pod szyją i
              kokardki we włosachwink, nie beda zbyt wyzywajace;DD na pierwsza randkęwink?
              • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:40
                mycha,akurat to przedchwila napisalam o filmowym usmiechu...

nicku,dobrze radzisz,jedyna poprawke wniose,ze kokardki we wlosach
                nieupinamy,niech w nich gosci wiatr,to doda naszej kolezance jeszcze wiecej
                powabusmile)
                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:42
                  ok, zgadzam sie na brak kokardek, w zamian proponuję czarny berecikwink, tez
                  jest twarzowybig_grin
                  • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:44
                    mysle nicku,ze chyba berecik nie,bo moze sobie pomyslec o mocherachsmile)
                    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:46
                      słuchajcie, chcecie, żeby facet mi na zawał zszedł na środku ulicy???big_grin
                      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:53
                        pomysl, byłaby to nadzwyczaj ekscytujaca randkabig_grinDD Facet schodziwink, Ty go
                        reanimujesz, licznie zgromadzona publiczność klaszcze, ogólny aplauz i
                        wesołość, kamery, wywiady, politycy, zaszczytny order od prezydenta, jednym
                        słowem KARIERAbig_grin
                        • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:57
                          kurcze, że też na to nie wpadłambig_grin
                          nick, jesteś wielkismile może skorzystam z tej podpowiedziwink
                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:48
                      z berecika nie rezygnujmy, on jest taki sexi;DDD
                      • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:50
                        ale koniecznie z antenkąwink
              • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:44
                nick i 2 kucyki. spódniczka plisowana i skarpetki białe pod kolanabig_grin
                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:50
                  obraz niewinnościwink a w srodku diablicabig_grinDDD
                  • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:51
                    a gdzieżby tam! anioł, niewinna...
                    ;D
                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:56
                      niewinny aniołwink, są tacy, co i aniołowi udowodnią, ze jest winny;D
                      • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:59
                        popatrz mi w oczysmilenie widzisz tej niewinności???
                        big_grinDDD
                        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 11:56
                          popatrzyłemwink, nie widze;DDDD
                          • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 12:08
                            nie możliwe! jeszcze przed chwilą tam była!big_grin
                            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 12:30
                              dziwnym zrządzeniem losy znikławink i niech nie wracabig_grin
                              • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 12:41
                                no własnie! a może ktoś ją porwał???wink
                                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 13:07
                                  gdybym był, jak nie jestem, porywaczemwink, niewinność zostawiłbym harcerzomsmile O
                                  wiele przyjemniejsze jest jej przeciwieństwowink
                                  • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 13:58
                                    smile)))))
                                    i tu się z tobą zgodzęwink
                                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 14:08
                                      szzanowni Państwosmile, stała sie rzecz niebywaławink, mycha zgadza sie
                                      bezdyskusyjnie;DD Proponuje ten wielki dzień uczcić proklamujac święto
                                      vistulowewink Corocznie, w jego okrągłą rocznicę zorganizujemy wiecwink, szefowa
                                      palnie mówke ku czcibig_grin, zastępy nieletnich pacholat odśpiewaja uroczystą Odę do
                                      mychywink, a póxniej, no coż, nastąpi to, co najwazniejsze czyli bankiecik w
                                      miłym doborowym groniewink Jego przebieg i czekjace nas atrakcje, nie znajdą sie,
                                      co oczywiste, w oficjanym, na tę okolicznosć przygotowanym, programiewink
                                      • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 14:21
                                        czasami zdarzy mi się zgodzićwink taki mój myszo - ośli urok, że jestem
                                        uparciuchbig_grin
                                        a tak swoją drogą to jakie atrakcje są przewidziane nicku???smile bardzo mnie to
                                        zaciekawiłosmile
                                        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 14:31
                                          urok? Chcialaś chyba powiedzieć, wielki uroksmile, przez wrodzoną sobie skromność
                                          nie wypowiedziłas tych słowbig_grin
                                          Atrakcje, tu proponowałbym wielką, ogólnovistulową dyskusjęwink Sprawa jest
                                          poważna a uroczystosć doniosławink Na poczatek, to tylko propozycjawink,
                                          kierowniczka, tu ukłon w stronę kendulismile, zagai słowo wstępne oraz wzniesie
                                          toast za pomyslnosć, czyją, wiemy wszyscywink Normalnie atrakcje musza byc,
                                          inaczej nie uchodzi, no nie uchodzibig_grin
                                          • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 14:39
                                            smile)))
                                            ale atrakcje to za zamkniętymi drzwiami. potem się coś do prasy przedostanie,
                                            czy co i dopiero będzie.
                                            kenduś wygłosi kilka słów, dziennikarze obfotografują ją ze wszystkich stron, a
                                            potem impreza zamkniętawink
                                            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 14:41
                                              mam niecny planwink, dziennikarze też ludzie, bez plynów dlugo nie pociagną, a
                                              jesli juz sobie siorbnąwink, są nasibig_grin Na wszelki wypadek, na fotke, fotką
                                              odpowiemywink
                                              • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 14:50
                                                a jak się trafi taki mało ekonomiczny, co to może wlać w siebie po uszy i nawet
                                                na stopień się nie wychyli???smile
                                                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 16:21
                                                  wieści o takich nieekonomicznych biesiadnikach sa zdecydowanie przesadzonewink, z własnego doswiadczenia wiem, ze kazdy kiedys poddać sie musibig_grin
                                        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 14:39
                                          oczywiście atrakcyjność fety ku czciwink zależala będzie od poziomu pewnych
                                          plynów wprowadzonych do organizmowwink i na pewno nie mysle o wodzie;D Po
                                          spożyciu rozwiazują się języki, luzują krawaty i inne tego typu tekstyliawink
                                          Jesli kto będzie juz mocno zdesperowany, niec nie stoi na przeszkodzie by zzuł
                                          butybig_grin Fetowana przez as bohaterka wieczoru nie wymowi sie od malego
                                          śpiewaczego koncertuwink, na co liczy całe rozbawione towarzystwobig_grinD
                                          • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 14:53
                                            od butów się zaczynawink))
                                            zaśpiewam na finisz imprezy, co by towarzystwo szybciej salę opuściłowink
                                            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 16:23
                                              zadna atrakcjawink, śpiewu pod koniec imprezki nikt nie usłyszy, nie odstąpie od pomysłuwink, koncert na żywo tuż po mowie szefowejbig_grin
                  • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:52
                    tak nick,to nasz taki portret "ukryty"

no juz naprawde znikam,a tak swietnie sie zapowiada dzionek,przynajmniej na
                    vistulismile)

miejcie sobie dobrze.
                • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:51
                  no nie,taki stroj do piaskownicy pasuje,
                  sluchaj mojej rady mycha....no moze berecik moze byc,bo jak wiatr go porwie to
                  ktos inny go zlapie dla Ciebie osmile)i bedzie zas nowa okazjasmile)
                  • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:54
                    do piaskownicy to ja nie idę, za zimno już;p
                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:58
                      co racja, to racja, piasek jest dobry latem. Na razie oddalam sie na z góry
                      upatrzone pozycje, co nie oznacza, ze nie bede tu wpadalwink Miejcie sie na
                      baczności i bawcie bardzo grzeczniewink Do wstrieczybig_grin
            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:39
              acha, zapomnialem dodać, ze wskazane sa biale podkolanówki i pantofelki czarne
              w stylu pierwsza klasa podstawowkiwink
              • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:45
                oz qurcze nicku,
                a jaki jest blad w ponczoszkach dla mychy i szpileczkach,???????
                • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:47
                  kendoooo, tylko nie szpilki!! żeby mi znowu obcas wpadł i się zaklinował i
                  kolejną kawę musiała zaliczyćsmile))
                  • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:49
                    tak,tak,koniecznie szpilki,bo jak kawcia pierwsza sie nie sprawdzi,jest szansa
                    na drugasmile),a co!! trzeba wszystkiego probowacwink)
                    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:52
                      to po pół roku zaliczę kawę z połową męskiej populacji warszawybig_grinDDDD
                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:51
                  kendo napisała:

> oz qurcze nicku,
                  > a jaki jest blad w ponczoszkach dla mychy i szpileczkach,???????

co za pytanie, jakie szpileczkiwink Znowu gdzies utknie i będzie nowy problemwink
                  • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 09:53
                    dokładnie nick, dokładniebig_grin
                    • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 11:37
                      witam smile)
                      słońce świeci, zgodnie z życzeniem slo

ale, ale! co ja tu czytam?
                      nick namawia myszę, żeby kusymi spódniczkami i juniorkami wystawiała na
                      pokuszenie jakąś dobrą duszę, co to kobiety z opresji ratuje!
                      no ładnie! to prawie pod podżeganie podchodzi, w dodatku do niemoralnych czynów
                      no ja nie wiem...
                      nick, tyś się jakichś komiksów manga naczytał, czy co?
                      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 12:00
                        czolem kasikksmile, a cóż to opowiadasz, ja namawiamwink?? Przecież radzilem
                        koleżance naszej strój skromny, szkolny, ze o bereciku nie wspomnewink Taka
                        pensjonarka to jest dopiero "ziółko"wink
                        Czy owe komiksy manga nie są przypadkiem czymś niestosownymwink? Wytlumacz mi bom
                        niekumaty w ich kwestii;D
                        • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 12:44
                          owe komiksy "ziółka"-pensjonarki opisują
                          i dla dorosłych są stanowczo
                          ale to tylko jeden z rodzajów takich komiksów
                          chociaż ja nie zgłębiam tematu, bo wolę zwykłe książki
                          no... może tytusa, romka i a'tomka czytywałam ;p
                          • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 13:04
                            ja też, ja tez czytywałm Tytusa, Romka i A'tomkasmile), ze o Koziołku Matołku
                            nie wspomnęsmile Obawiam się, ze w naszych ciekawych czasach, ksiegi te szlachetne
                            mogą znaleźć sie w nowym indeksie ksiag zakazanychsad Uczłowieczony Tutus,
                            Koziołek obdarzony ludzkimi cechami, no nie, to sprzeczne z najnowszymi
                            trendami, tak przynajmniej twierdzi jeden dendrologwink
                            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 17:33
                              no knizki czytalismy rozne i chyba zostalismy przy tych najbardziej klasycznych,

czesc kasikku,
                              no poranna dyskusja moze poszla zdziebko za daleko,ale to tylko dla zartu,co z
                              gory myche przeprosilam,
                              niemniej zaproszenie na kawe nam sie spodobalo i bedziemy czekac na
                              relacje ,jak smakowala kawciasmile)

zycze milego wieczoru.
    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 19:59
      ktoś jest? Jesli tak, niech sie ów ktoś odezwac raczywink Przeciez nie bedę sam ze sobą gadał, jeszcze mnie za wariata poczytają;D
      • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:04
        halo Nicksmile
        jesli ktos buja w oblokach, na widok drugiej osoby ma kolowrotek w oczach, nogi robia mu sie mieciutkie na glos,przesala potrawy i myli dni tygodnia to chyba gorzej zwariowacnie chyba moznawink
        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:05
          o Slosmile sie pojawiłosmile A skad Slo wyskoczylas?
          • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:06
            hmsmile z pianysmile
            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:07
              hmsmile co to ja miałem powiedziecwink? Acha, juz zapomniałem a to wszystko przez Ciebiewink
              • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:08
                nick000 napisał:

> hmsmile co to ja miałem powiedziecwink? Acha, juz zapomniałem a to wszystko przez Ciebiewink

no jasne,jak nie ma na kogo winy zrzucic to trzeba na babewink
                • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:09
                  masz szczescie,ze znam Twoje mysliwink
                  • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:10
                    a ja Twojewink, sa podobne, czyz nie takwink?
                    • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:11
                      nick000 napisał:

> a ja Twojewink, sa podobne, czyz nie takwink?

takie samiutenkiewink
                      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:12
                        slo-onko napisała:

>
                        > takie samiutenkiewink

w kazdym szczególesmile i o każdej porzewink
                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:09
                  na babę? no nie, na Slosmile a to zmienia postać rzeczywink
    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:02
      śpią wszyscywink wiedzialem, ze tak bedzie, trudno, tez ide spaćwink Czy ktoś idzie ze mnąwink?
      • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:04
        taksmile Twoj sensmile
        dobranoc Nicksmile
        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:06
          acha, senwink no fajne miewam snywink Ide więc snićsmile Zanim sie to jednak stanie, grzecznie powiem dobranocsmile
    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:04
      no to idę, oddalam sie krokiem powolnym, z głową spuszczoną i bardzo, ale to bardzo zasmuconywink
      • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:05
        jutro nowy dzien, wstanie swit,a z nim dobry humor smile
        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:06
          noooowink, rankiem humor musi być dobrybig_grin
          • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:07
            i wcale mnie to nie dziwismile czlowiek wyspany jest zadowolony,szczesliwy i usmiechnietysmile
            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:09
              to tak jak jawink
              • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:12
                Nick,idziemy sie kapac? tzn czas na kapielbig_grin tzn ja ide sie kapacwink
                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:14
                  poczekaj, już idę zabiorę tylko tę flaszke szampana z lodowkiwink, już sieschłodzilasmile Muzę puścimy, jakies zapachowe świeczki sie tez przydadza, nastrój będzie taki jak lubimywink
                  • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:17
                    kusisz Nick,kusiszwink
                    do diabla z kapielawink)))
                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:20
                      do dibla z niawink, spadamy? Pozegnajmy wszystkich, ta noc jest zbyt piękna by ją na sen marnowaćwink
                      • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 26.10.06, 20:56
                        oj,jak to niektorzy maja sobie wspaniale,
                        a tu czlek z upiorem sie tarmosi i innymi rzeczami,
                        tez chyba zaraz sie gdzies wslizne coby pospac,moze jutrzejszy dzien bedzie
                        lepszy,

snow kolorowych zycze.
    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 08:29
      witajcie robaczkismile
      u mnie świeci pełną gębusiąbig_grin
      robię kawunię, kto chętny niech daje kubasasmile
      miłego wszystkim
      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 08:41
        no to razem ją wypijemysmile Pogoda cudowna, ciepło, słonecznie a niebo błekitne
        jak pewne znane mi oczysmile Witaj myszkosmile, cześć wszystkimsmile, zyczę dobrego
        dniasmile
        • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 08:47
          cześć nicksmile jest tak ładnie, ze aż się nie chce w pracy siedzieć.
          • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 09:26
            to prawda,niemal letnio sie zrobilo,
            podstawiam kubasa do kawci i przysiadam sie.

witajcie mycha i nick i reszte Zalogi.

miejcie udany dzionek.
            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 09:39
              witaj kendulasmile, miłego dniasmile
          • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 09:38
            wagary?wink
            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 09:44
              hej nickusmile

oj tak ,wybierzmy sie "hurtem "do lasu popodziwiac jesienne kolorysmile,
              poupajac sie zapachem lasusmile
              • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 09:51
                jestem zasmile tylko mam małą prośbę. ja dzisiaj to nie nadaję się na wędrówki,
                więc dla mnie może jakąś małą taczkę...?wink
                i tak, jak napisała kenduś, wszyscy razem do lasusmile
                • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 09:54
                  hej mycha,
                  OK,ladujemy Cie w taczke i kurs na las obieramy,
                  dokladamy wor jedzonka w taczke,tylko obys nic po drodze nie podjadala gdy Cie
                  bedziemy "popychac"wink))))))))))))))))))))))))
                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 09:58
                  znam pewną leśna szopę, jest w niej sucho i ciepło a siano pachnie upojniewink
                  Dobre miejsce na wagary, chodzić nie trzeba, dojedziemy, rozlokujemy się,
                  zadomowimy i co tam jeszcze nam do głowy przyjdzie;D
                  • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 10:02
                    o!! to swietne lokum nicku,
                    mozemy pewnie i przenocowac zakopujac sie w sianko,
                    rankiem bedziedziemy podziwac cuda naturysmile))))))))))))))
                    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 10:14
                      zgoda! jestem zasmile
                      i obiecuję niczego nie podjadaćwink
                      • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 10:21
                        to swietnie,
                        jestes juz zapakowana w taczke i w droge.....

musze z czworonogiem sie szykowac,juz glosno sie dzis upomina,chyba to
                        sloneczko tak go "nakrecilo"smile)
                      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 10:26
                        no nie, podjadać nalezy, w pewnych sytuacjach człek jest tak głodny, ze
                        zjadłby wszystko co pod rękę wpadnie;D Szczególnie na łonie;DD, oczywiscie
                        natury, apetyt dopisuje. Prowiant jest niezbędny dla podtrzymania sił
                        witalnych;DD
                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 10:24
                      cuda natury mozna podziwiac całą noc;D
                      • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 11:02
                        witam wszystkich smile)
                        słonko rzeczywiście cudne
                        i leśny spacer by się przydał

nick, a co to za cuda? te nocne?
                        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 11:21
                          cześć kasikksmile, o cuda pytasz tak jakbys odpowiedzi nie znaławink Noc ma swoje
                          prawa, śpi się, śniwink a we snie cudowności nas nawiedzić mogą najróżniejsze;DD
                          Na jawie zreszta też, te sa o wiele lepsze niż senne marzeniawink
                          • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 11:42
                            aaa... na przykład kociczka Mania ugniatająca łapkami lewą łydkę
                            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 12:14
                              i kociczkasmile, i ksiezyc zagladający przez okno, i czyjść szept sennywink
                              • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 13:15
                                "nie chrap"
                                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 13:30
                                  a Ty nie gadaj przez sen;D a jesli już musisz, to mów wyraźnie zebym nie
                                  musial wsłuchiwac sie w to, co masz interesujacego do powiedzenia;DD A'propos,
                                  kim jest ten pan o jakim ostatnio, przez sen, opowiadałas;DD
                                  • mala20033 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 15:38
                                    SZCZELBE poszukuje!
                                    W nocy sowa szalala za oknem. Tak pohukiwala ze spac mi nie dala.
                                    Kaaaawyyyy!
                                    Wam Dnia wspanialego...
                                    • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 17:37
                                      a może mała stracha na sowy wystaw

nick, a my spaliśmy razem? bo ja jakoś sobie nie przypominam ;P
                                      • mala20033 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 18:04
                                        Kasiku: chyba wystawie...stracha , ma sie rozumiec.
                                        A co do snow(itp,itd...)Menskiemu rodzynkowi forumowemu pewnikiem marzy sie
                                        harem...
                                        • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 19:59
                                          mnie też, nic w tym dziwnego
                                          wtedy nic bym nie musiała robić, bo oni robiliby wszystko za mnie i dla mnie ;P
                                          • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 20:05
                                            zaraz poczytam co kto za kogo mialby co robic,

witaj :kasikku/mala/mycha/sloo/nickusmile

milego wiczoru zycze.
                                            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 16.11.06, 20:10
                                              acha...o cudach nocnych rozmawialiscie,
                                              nickowi sie chyba to wszystko przysnilowink))))))))))))))))))

*mala ,
                                              Ty to masz fajnie z tymi ptaszydlami,zawsze jakies odwiedziny Ci zrobia,wink
    • mala20033 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 23.11.06, 03:48
      Znowu sie zrobilo cieplo i chodze jakby ktos mie zaczadzil...
      Dzionka milego...
      • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 23.11.06, 08:30
        Cześć małasmile cześć wszystkimsmile
        wpadłam na momencik przy porannej kawie, bo roboty mam tyyyyle, że mnie nie
        widać spod sterty papierówsad
        u mnie szaro, buro i pada deszcz, a ja ledwo żyję, po wczorajszym aerobicu.
        dzisiaj otworzyłam oczy i powiedziałam do kota, że jak mnie nie ściągnie z
        łóżka, to sama nie wstanęwink
        miłego wam życzę i spadam do archiwizacji... czasami żałuję, że nie ręcznejwink
        • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 23.11.06, 11:51
          czesc mala/mycha....
          powiem tak:
          ze o trzeciej w nocy byla bardzo cieplo,psiun chcial na trawkewink
          chodze ,jak zombi dzis...niemniej prasowanko odstawilam,
          dorzucajcie co macie do prasowania,zelazko jeszcze cieplesmile)

zycze milego dnia.
          • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 23.11.06, 13:15
            witam smile)
            kendula, u mnie cała suszarka czeka skrzacikowych ubranek smile)
            gryzoń, to biedniutki chudy kotek miał takie myszysko ściągać z łóżka?
            maltretujesz zwierzęta ;P
            • mala20033 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 23.11.06, 17:46
              U nas dzis swieto indora.
              Wpadlam na momencik do pracy by tasmy zmienic...
              Dnia (mniej)pracowitego..
              • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 23.11.06, 18:21
                dzień pracowity prawie za mną
                jeszcze tylko ciut prasowania i będzie ok. smile)
                • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 23.11.06, 20:20
                  i prawie sie obrobilas kasikku,

witaj wieczornie ,jak pozostala zalgesmile9

no nadeszczylo strasznie i zimno,zamierzam do lozeczka z ksiazka wskoczyc.

mala Ty niekus ptsiam mleczkiem,bo tu go braksmile

cieplego wieczoru zycze.
                  • kendo Re: polaczmy sie w smutku i bolu 23.11.06, 20:24
                    z ludzmi co maja teraz najciezej,gdy stracili najblizszycz w kopalni w Rudzie
                    Slaskiej [*]

straszna tragediasad(
                    gdy wlaczy sie TV,wszedzie tylko o tym sie mowi....
                    • mala20033 Re: polaczmy sie w smutku i bolu 23.11.06, 20:37
                      Kendus...tak to straszna tragedia...mam nadzieje ze zgineli od razu i sie nie
                      meczyli...

Ptasie mleczko kupuja albo w rosyjskich albo w slowackich delikatesach...

Milego wieczora...
                      • kendo Re: polaczmy sie w smutku i bolu 23.11.06, 20:59
                        mala,czytalam wypowiedz forumowiczki na innym forum,
                        twierdzila,ze nie powinni cierpiec,,,ale to i tak strasznesad((((

tu takich sklepow brak,byl polski,ale przeniosl sie dalej i nieoplacalo sie tam
                        jechac,bo ceny podniosla i w koncu musiala "zwinac interes"za maly popyt byl
                        tam.
                        • slo-onko Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 08:05
                          No wlasnie,bo moze juz czas na slonce,a nie tylko mgla i mgla,ktora damskim
                          fryzurom nadaje ksztalt topielicy! no co to jest?!
                          Witam wszystkim i zycze wspanialego slonecznego czwartku.
                          • mycha Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 08:09
                            cześć slosmile witajciesmile
                            u mnie mgła ustąpiła - z czego się nie cieszę - ale za to coś bliżej
                            niezidentyfikowanego leci z nieba. i zimno i śpiąco i ja chcę do łóżeczkasmile))
                            trzymajcie się ciepłosmile
                            • nick000 Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 08:42
                              witajsmile U mnie jest podobnie i tez chce do łożeczkawink) Miłego dniasmile
                              • mycha Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 09:05
                                a u nas w podziemiach podobno jest kilka łóżek polowychsmile))
                                trzeba by to sprawdzićwink
                            • slo-onko Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 08:53
                              czesc MYchasmile
                              a moze to manna z nieba?wink
                              • mycha Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 09:04
                                hiehiehie, myślę, że gdyby tak było ludzie chodziliby uśmiechnięciwink
                          • nick000 Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 08:41
                            cześć Slosmile, topielica wcale nie musi być nieatrakcyjna, wręcz przeciwniewink
                            Spokojnego dnia i cos jeszczewink
                            • slo-onko Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 08:52
                              nie wiesz co mowisz Nicksmile czy wiesz co znaczy wyglad topielicy dla
                              kobiety???????
                              polska kobieta to nie Alexis Carrington ,ze wstaje po nocy z makijazem na
                              twarzy i lokami na glowiesmile
                              • kendo Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 12:32
                                no moze az tak smutnie nie bedzie,lozeczko tez mi sie marzy, ledwo zyje,wstyd
                                napisac o ktorej wyczolagalam sie z lozka,niemniej jednak juz w ubrani dziennym
                                siedze i dochodze do siebie po wczorajszej Kopenhadze.
                                bez mgly,pochmurnie.

witam Zaloge zyczac udanego dnia.
                                • mala20033 Re: polaczmy sie w smutku i bolu 30.11.06, 16:26
                                  +20C u mnie , a w Albercie w Kanadzie -35C...
                                  Milego Dzionka Wam...
    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 08:56
      hejkasmile
      oj, u mnie to chyba mało prawdopodobne z tym słońcem...
      fryc załatwionysmile zadowolenie wielkie. tak, jak przewidywalam, jak juz wczoraj
      dotarłam do domu, to padłam, jak muchasmile
      dzisiaj ciag dalszy maratonu, ale dzieki temu jutro mam wolniejsze popołudniesmile
      i zamierzam leniuchować, a cosmile jutro same przyjemności! houk!
      a teraz robię kawę, chętni?smile
      trzymajcie się cieplutkosmile
      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 09:13
        cześćsmile Na kawę chętny jestem zawsze, woda buzuje w czajniku, za chwile zapach
        rozejdzie sie po biurzesmile Na swiecie dosyć ponuro, nie przeszkadza to jednak
        wróblom wrzeszczącym za oknem. Co je tak cieszy, nie wiem, mogę się jedynie
        domyslać;D

Wróbelek jest mała ptaszyna,
        wróbelek istotka niewielka,
        on brzydką stonogę pochłania,
        lecz nikt nie popiera wróbelka.

Więc wołam: Czyż nikt nie pamięta,
        że wróbelek jest druh nasz szczery?!

Kochajcie wróbelka, dziewczęta,
        kochajcie, do jasnej cholery

W taki sposób pan Gałczyński przedstawił swoj stosunek do tych ptasich
        chuliganów, coś w tym jest, bo to miłe ptaszkiwink
        Miłego dniasmile
        • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 09:30
          cześć nicksmile lenimy się dzisiaj? bo ja jak najbardziejbig_grin a co!smile
          wierszydło o wróbelku świetnesmile
          u mnie za oknem tylko smutna, przeschnięta brzoza straszysad niestety
          • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 09:58
            poleniłbym sie ostrowink, nic jednak z tego, rzeczywistosć skrzeczy jak
            zachrypnięty gawron i nie pozwala mi poleniuchowaćsad
            Popatrz na brzozę okiem optymistki, wyobraź sobie jej wyglad wiosenny, biel
            kory, świeżosć zielonych listków, od razu zrobi sie weselej. Z kazdej sytuacji,
            widoku czy miejsca mozna coś optymistycznego wyciagnać.
            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 10:03
              witajcie mycha/nicku,

siedze jakby nie swoja po wczorajszym nastawianiu kostusiow moich,
              moze przezyje do nastepnej wizyty w styczniu...

a tak pozatym to chlodniej sie zrobilo,sloneczko niby chce swiecic,ale jakos
              niesmialo.

miejcie sobie udany dzionek
              • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 10:25
                cześć kenduś, biedaku, aż tak źle po tym nastawianiu?
                przesyłam pozytywne fluidki i dużo ciepła i uśmiechu, żebyś się lepiej poczuła.
              • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:36
                biedna kndulkasmile, proponuje masażykwink, powinien pomóc;D
            • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 10:24
              ojsad to łączę się z tobą w bólu i obiecuję za ciebie poleniuchowaćwink
              co do brzozy, to nie wiem, czy ona na wiosnę będzie miała choć jeden zielony
              listek. wygląda okropnie. a jej sąsiadka padła w zeszłym roku.
              ale to prawda, że we wszystkim można znaleźć coś optymistycznego. trzeba tylko
              umieć odpowiednio patrzećsmile
              • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 10:30
                dzieki mycha za fluidki....
                kazda kostusie czuje odzielnie,
                moze przejdzie do swiatwink)
                dziwne tez mi sie wydaje,bo swierdzil,ze powinnam unikac cytrusowych owocow na
                inna ma przypadloscsmile

zaraz z psiunem na spacer to sie moze "rozejde"wink)
                • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 10:37
                  keduś, a może to dobrze, że czujesz te kostunie, bo to oznacza, że zabieg był
                  dobry, prawidłowy?
                  • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 11:26
                    to samo powiedzial "czrodziej",bo od razu dostalam zawroty glowy,musialam
                    odsiedziec ociupinkewink) stwierdzil,ze to poprawna reakcja,
                    zobaczymy ,jak bedzie po drugim razie,
                    troche daleko tam,ale moze sie oplaci.

a tak pozatem to zmarzlam na spacerze,szlam ciagnac zwloki za soboawink)
                    • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 11:35
                      jeśli to ci pomoże, to odległość schodzi na drugi plan.
                      a na zmarźnięcie polecam herbatkę gorącąwink
              • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:39
                ulżyło mi;D Jak dobrze, ze mnie rozumiesz;DDD
                • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 14:42
                  od czego ma się przyjaciółsmile))
                  trzeba sobie w trudnych chwilach pomagaćwink
    • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 12:28
      dzien dobry bardzo w sloneczny, piekny ,cieplutki czwartek.
      jak wszyscy wiedza,ze w grudniu powinna byc zima,mroz i snieg.tymczasem w
      naszych lasach wyrosly czarne jagody, drzewa magnolii maja paki tak wiec w
      grudniu mamy wiosne. w styczniu wyrosna grzyby ,a w lipcu bedziemy ulepimy
      bialego bałwana.
      tak wiec dla odmiany sypne sniegiem, kliknac na znaczek i dalej wg wskazowek:
      www.jacquielawson.com/viewcard.asp?cont=1&hdr=0&pv=XS00EN
      poza tym dobrego dnia.
      • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:16
        witam wszystkich smile)
        Skrzacik ziewnął przeciągle, więc na króciutko tu usiadłam...
        Slo, piękna karteczka, znam ją dobrze i bardzo ja lubię smile)
        Kendula, rozchodzi się wszystko i będziesz jak nowa big_grin
        Myyysz... a co ty masz na głowie?
        poza "zewnętrzną oznaką wrednego charakteru", oczywiście
        mam lenia i wkurza mnie on, nick może chcesz go na trochę
        wyporzyczę wink

miłego dnia, bez bólu głowy...
        • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:34
          witaj kasikksmile Propozycja godna rozpatrzenia, długo zastanawiał sie nie bedę,
          dawajjjj!!!! Daj mi lenia na zawsze a zyskasz we mnie dozgonnego admiratora i
          piewcę Twojego nadzwyczajnego charakterubig_grinD
          • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:37
            daję
            mam podwójnego, więc jednego ze spokojem ducha mogę scedować na ciebie big_grin
            • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:44
              rączki całujęsmile, przyjmę z rozkoszą lenia owego, niech mi słuzy wiernie i
              długowink, będe o niego dbał, odpowiednio konserwowałwink, zaprzyjaźnie sie z nim
              bo jestesmy do siebie podobniwink
              • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:47
                toś ty rudoblond?
                • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:49
                  jesli idzie o scisłość, to jestem do lnia podobny, a on jest rudoblond?wink
                  • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:52
                    no jest, bo ja tylko w takich gustuję... leniach
                    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:55
                      lenie sa zabawnewink, jesli już coś robią, jest to przygotowane i wykonane
                      perfekcyjniewink, kazdą chwile wykorzystują maksymalnie i konkretniebig_grinD, bo
                      przyświeca im jeden tylko celwink. Zero poprawekbig_grin
        • mycha Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 14:48
          coś bliżej niezidentyfikowanego;p
          a z tą wrednością nie przesadzajwink ze mnie taaaki ugodowy człowiek przecieżbig_grin
          • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 15:48
            noooo wiem przecież - znam cię dobrze ;P
      • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 07.12.06, 13:40
        cześć Slosmile, wizja dosyć atrakcyjnie pokręcona;DD, typowo vistulowawink, wszak na
        naszym forum nie takie cuda sie działywink, a co sie jeszcze wydarzy, strach
        pomyslec;DDD
    • nick000 leń:) 07.12.06, 13:48
      Niezmiernie i niezmiennie uroczy wierszyk Brzechwysmile

Leń

Na tapczanie siedzi leń,
      Nic nie robi cały dzień.

- O wypraszam to sobie!
      - Jak to? Ja nic nie robię?
      - A kto siedzina tapczanie?
      - A kto zjadł pierwsze sniadanie?
      - A kto dzisiaj pluł i łapał?
      - A kto się w głowę podrapał?
      - A kto dziś zgubił kalosze?
      - O - o! Proszę!

Na tapczanie siedzi leń,
      Nic nie robi cały dzień.

- Przepraszam! A tranu nie piłem?
      - A uszu dzisiaj nie myłem?
      - A nie urwałem guzika?
      - A nie pokazałem języka?
      - A nie chodziłem się strzyc?
      - To wszystko nazywa się nic?

Na tapczanie siedzi leń,
      Nic nie robi cały dzień.

Nie poszedł do szkoły, bo mu się nie chciało,
      Nie odrobił lekcji, bo czasu miał za mało.
      Nie zasznurował trzewików, bo nie miał ochoty,
      Nie powiedział "dzień dobry", bo z tym za dużo roboty,
      Nie napoił Azorka, bo za daleko jest woda,
      Nie nakarmił kanarka, bo czasu mu było szkoda;
      Miał zjeść kolację - tylko ustami mlasnął,
      Miał położyć się spać - nie zdążył - zasnął.
      Śniło mu się, że nad czymś ogromnie się trudził;
      Tak zmęczył się tym snem, że się obudził.

• kendo Re: leń:) 07.12.06, 15:21
        witaj kasikku,

no wy tak o leniach prawicie...az do mnie sie lon przykleilwink)
        kostusie zdziebko sie rozeszy po miastowej rundzie,musialm przecie zmienic
        nawet body lotion na niecytrusowy,niech pomaga ten zabieg bylo szybkowink)
        ale pytalam sie innych osob co byly juz na tym czyms i tez sie tak czuly pare
        dnisad(
        teraz ide legnac pod ciepelko z ksiazeczka,,,miejcie sobie dobrze do wieczorkasmile

sloo,o takiej zimie sie marzy.
        • kendo Re:deszczowy czwartek 14.12.06, 09:56
          chyba nie skonczy z tym deszczem,niedlugo mozemy odplynacsmile)

witajcie Zalogo ,miejcie sobie udany dzionek ze sloneczkiem w sreduchachsmile
          • slo-onko Re:deszczowy czwartek 14.12.06, 10:13
            czesc Kendo smile
            widzialam wczoraj w wiadomosciach jak bardzo sa zalane ulice. czy w Twoim
            miasteczku tez tak wyglada?
            zwykle pogoda u Ciebie i u mnie ejst taka sama,a tymczasem Ciebie zalewa,a mnie
            doprowadza to roztopowbig_grin jest bardzo cieplo od samego rana.
    • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 14.12.06, 10:02
      Od rana niebo płacze, jest ponuro i ciemno a o słońcu można tylko pomarzyć.
      Nie lubię takiej pogody, pachnie smutkiem i zniecheca do jakiejkolwiek
      aktywnosci. Jeśli jednak uruchomi sie, wczesniej zmagazynowane, zapasy
      optymizmu, nie jest aż tak źlewink Witajcie vistulowy narodziesmile Zyczę spokojnego
      dnia i dużo słońca w sercachsmile
      • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 14.12.06, 10:15
        czesc Nicksmile
        nie moge zgodzic sie z tym deszczem i ponura pogoda. co prawda sloneczka u mnie
        nie ma,ale ejst tak cieplutko,ze mozna chodzic w krotkim rekawie. z aktywnoscia
        do pracy jest gorzesad zbliza sie wolne,stad to niemanie ochoty do pracysad
        wszyscy to maj czy tylko ja nie mam niemania?
        • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 14.12.06, 10:38
          sloo/nicku
          na razie u nas woda trzyma sie w ryzach,ale tam u siostrzenicy to
          katasrofa,pociagi wstrzymane,drogi nad moztami sie zawalily,niewiem,jak sie
          dostanie do domu gdy przyleci z pracy .

nicku o pracce nieche sie mi nawet myslec,a mam tyle pragnien by cos jeszcze
          zrobic pod katem swiatecznym.

miejcie sobie dobrze.
          • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 14.12.06, 12:22
            Kendus Ty zabezpiecz sie lepiej w jakas łodź ratunkowa,albo chociazby kolo,
            albo kogos z kołemwink
            wedle przyslowia:przezorny zawsze zabezpieczonybig_grin

widze,ze przerwa nastapila w forumowaniu,znaczy sie byla praca,krotka,ale
            praca. teraz minela jeszcze krotsza przerwa na relaks czy tez inne sniadanie i
            znow nurka trza zapuscic w papiery na biurkusad ehhhsad
    • mala20033 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 14.12.06, 16:13
      U mnie znowu cieplo..+22C..
      • kasikk_29 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 14.12.06, 17:24
        witam wszystkich smile

mała, ty na innej planecie chyba żyjesz wink
        jaka venus czy co... ?

jejkuuuu... wreszcie miałam luzu trochę
        byłam u frycki i poprawiłam "zewnętrzną oznakę wredności", bo mi sie ciut sprała
        była. No i rudzielec znowu jestem big_grin
        ciekawe co M. na to powie...
        • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 14.12.06, 17:41
          ech,znowu mnie poniosla do miasta....
          portwel musialam otworzycwink)

*sloo,no niby ratownika w domu mam,ale jak to bedzie ,gdy trzeba bedzie ratowac
          to niewiem?wink)

**malenka,tos szczesliwa,ze nie musisz futerka i czapy futrzanej wyciagacsmile)

*kasikku,to super musisz wygladac,a co powie M,to nawet gdyby stwierdzil,ze cos
          nie tak,to najwazniejsze,ze Ty czujesz sie z tym dobrzesmile

zycze udanego wieczoru Zalodze.
    • mala20033 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 14.12.06, 22:35
      Psine cos ugryzlo..Black Widow czy snake jakis?? Calam w nerwach..
    • mala20033 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 00:14
      ..i swieci caly roczek...
      Wam Dnia wspanialego!
      • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 09:57
        ech....pochmurnie,

witaj mala i reszte Zalogi,
        zawiadamiam,ze noc przezylam,rankiem zaskoczenie,gdy chcialam cos
        powiedziec,ledwo glos wydobylam z siebie,slubne sie nareszcie cieszy,ze w domu
        bedzie cichosmile)

udanego dnia zycze.
        • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 09:59
          hej szefowasmile
          nie patrz niczego i nikogo,dbaj o siebie. w grudniu chorowac nie wolnowink
          • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 10:06
            hej sloo,
            sama sie zdziwilam swym glosikiem,gdy go uslyszalam,niepamietam kiedy tak
            mialam,najgorsza byla noc,bo mimo syropu/"akronu"/cieplej herbaty z
            miodem,meczylo mnie stasznie,

ale grunt to,jeszcze sily mam by zwloki pociagnac za sobawink)
            postaram sie dzis cos zrobic i pozniej wslizne sie do poscielismile)

miej sobie dobry dzionek slookiss
            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 10:17
              rano dostalam dziwny mily SMS po polsku z szwecka pisownia,nawet niezanam tego
              numeruwink)
              hmmmmmm....????
            • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 11:23
              Oooooooooooooo w posciel to i ja bym wskoczyla big_grinszczegolnie dzis przy tej
              pogodzie i przy tym humorze,a jaki mam humor lepiej nie pytac.
              • nick000 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 11:33
                przy tym co dzieje sie w pracy, przygotowania swiateczne są drobiazgiem.
                Wpadam na moment by powiedzieć: -cześć dziewczynysmile, zyczę spokojnego i
                usmiechniętego dniasmile Spadam, ot zycie.
                • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 11:47
                  witaj nicku,
                  jak zwykle zapracowany,
                  miej sobie spokojny dzionek mimo wszystkosmile

sloo,zanim sie wslizne to pare zeczy musze wykonac,
                  ale nic to,bedzie odpoczywnie mile ,
                  a co Ty taka ostanio w "skowronkach" co??,po czesci sie domyslam i trzymam
                  kciuki za ciag dalszysmile)
                  • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 11:54
                    oswiadczanm,ze w dniu dzisiejszym sama podziobalabym skowronki ze zlosciwink
                    wiele czynnikow sklada sie na moj nietegi humor,coz jakos to przezyje.
                    • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 12:10
                      no,nie sloo,niedziobaj skowronkowwink)
                      atmosfera przedswiateczna wszystkim daje sie we znaki pod roznym katem,
                      zatem zycze wytrwalosci/cierpliwosci
                      a sam udaje sie do sklepu tu blisko nas by zakupic cebule na soczek
                      przeciwkaszlowysmile)

miejcie sobie dobrze.
        • mala20033 Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 21.12.06, 16:25
          ..oj niedobre dzis bylo Twe Slubne...
          Milego Dzionka Wsiem
          • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce:) 22.12.06, 10:11
            ech,malenka....jakos przezylam do dzis i bedzie lepiejwink)
    • slo-onko a w czwartek niech nam zaświeci słońce.... 04.01.07, 10:03
      ... wlasnie,bo sie na niebie zachmurzylo i spada z nieba jakas kasza deszczowa.
      dobrego dnia i fajnego humoru na caly dzien smile
      • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce.... 04.01.07, 10:09
        u mnie podobnie pogodowo sloo,
        ech,ale mamy zimesad(

milego dnia slookiss
        • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce.... 12.04.07, 09:17
          ni i swieci,swieci sloneczko.

mysle,ze ten czwartek bedzie bardziej pasujacy do kwietnia,
          wybor pozostawiam dla Was moi Drodzysmile

milego dnia zycze.
          • slo-onko Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce.... 12.04.07, 09:21
            dwa czwartki mamyw tygodniu? niesamowitewink
            fakt dzis swieci pieknie od rana,zapowiada sie piekna pogoda na koniec
            tygodnia. moglabym spozytkowac sobotnie slonko na łonie natury,ale mam
            organizowany obiad z wieczorna imprezka wiec sie tym razem wypoczac nie uda,
            szkodasad ale cos za cos,nie mozna miec wszytskiego na razsmile
            • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce.... 12.04.07, 09:24
              sloo,
              tak poskakalam sobie po temacikach i niezapelnionych dni tygodnia mamy wiecejwink)
              postaram sie jakos powyciagac co nieco w odpowiedni czas.

a co do weekendu,to tez sobie w cichosci planuje morze,zobaczymy,jak pogoda nas
              zaskoczy.
              udanego biesiadowania sloosmile i przyjemnego dnia.
              • kendo Re: a w czwartek niech nam zaświeci słońce.... 12.04.07, 09:29
                hej sloo,
                w sklepach chcialam znalesc cos dla Was,niemam zadnej inspiracji,wiec potrzebna
                jest taka wedrowka,coby zainspirowala do kupna.
                a i na nowosci chce popatrzec,duzo sie pozmienialo w wystroju ogrodowym od
                tamtego roku,czlek po prostu nienadazy za wszystkim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka