Dodaj do ulubionych

Pomożecie?problem z interpretacją a czas ucieka

05.10.09, 20:43
witam
zostalam poproszona o interpretacje horoskopu,ale z tego co widac
tam sie tyle dzieje ze nie moge ogarnąć.horoskop mężczyzny,toche
przed 60 wiec w swoim horoskopie jednoczesnie ma takie tranzyty:
1.saturn trazytuje ascendent (2st wagi,i marsa na ascendencie)
2.rowniez saturn robi opozycje do slonca prawie na desc ale w 6 domu
(słonce w 28 st ryb)
3.w prawie tym samym czasie uran robi koninkcje do slonca i zaraz
potem do descend
4.pluton robi w tym samym czsie koniunkcje do IC (2st koziorozca )
robiac tym samym kwadrat do osi asc-desc
5.pluton robi opozycje do urana przy MC
tyle sie dzieje ze nie moge tego ogarnąć ani sie skupic co am
powiedziec tej osobie:jak w ogole mozna zniesc cos takiego i o czym
o swiadczy :wszystko legnie w gruzach?
prosze o pomoc bo musze cos powiedziec ale nie wiem co gubie sie w
tym,nie moge sie skupic zeby cos sensownego powiedziec.prosze o
sugestie
Obserwuj wątek
    • loken77 Re: Pomożecie?problem z interpretacją ,wyglada na 05.10.09, 20:48
      ah no i jeszcze pluton tranzytyjacy robi kwadrat do tego marsa na
      asc a uran nie dokladnie ale tez opozycje do tego marsa,nie lubie
      straszyc ale to wyglada fatalnie,jak to mozna przetrzymac
      • lwi2 Re: Pomożecie?problem z interpretacją ,wyglada na 05.10.09, 21:26
        Piszesz, że musisz coś powiedzieć, wcale nie musisz...

Lwi
        • loken77 Re: Pomożecie?problem z interpretacją ,wyglada na 05.10.09, 22:07
          nie musze ,ale obiecalam (mam saturna na asc)
          moze cos wiecej ,bo nie wiem naprawde jakto ocenic
          • yoanix Re: Pomożecie?problem z interpretacją ,wyglada na 05.10.09, 22:43
            Nie koniecznie musi być to cos strasznego...napewno wiele się moze wydarzyć w jego życiu ...gdy u mnie satur przechodził przez ascendent , a uran był w na słońcu , załozyłam internet , poznałam wielu ciekawych ludzi i miałam bardzo imprezowy okres w zyciu big_grin wtedy tez pluton był w kwadraturze do słońca w koniunkcji z neptunem i jowiszem w 6 domu i załozyłam swoją firmę...były to bardzo intensywne zmiany...uran to rewolucjonista big_grin pluton przetransformował moje zycie , a saturn chyba pilnował bym temu wszystkiemu podołała big_grin
            Mogą u niego nastąpić gwałtowne zmiany w jego zyciu.
            • princesswhitewolf Re: Pomożecie?problem z interpretacją ,wyglada na 06.10.09, 11:01
              yoanix,
              duzo zalezy od tego jak jest aspektowany Saturn w natalnym w takich tranzytach,
              oraz czy sa aspekty Saturn Asc. Tradycyjnie przyjmuje sie przejscie przez asc
              Saturna i jego pobyt w 1 domu za okres ograniczen jednak.
              • loken77 Re: Pomożecie?problem z interpretacją ,wyglada na 06.10.09, 18:02
                tak to wiem ze bedą ogromne zmiany,ale chodzi mi bardziej
                konkretnie,np.ta kwadratura plutona do marsa na asc i opozycja urana
                do marsa,u mlodego czlowieka to bym wiedziala jak zinterpretowac ale
                u starszego?moze mars oznacza tu bardziej ambicje,saturna tez wiem
                jak ugryzc,ja tu widze rozpad zwiazkow,,rodzinnych i
                zawodowych,osobistych wlasciwie same kwadraty,opozycje konunkcje
                trudnych planet,i te planety tworza trudne aspekty,a zdrowotnie to
                chyba bardzo ciezki okres
                • tina544 Re: Pomożecie?problem z interpretacją ,wyglada na 06.10.09, 18:57
                  To naprawdę mogą być bardzo różne rzeczy - ja na przykład przy
                  tranzytach najpierw Uran, a potem Pluton koniunkcja Asc w
                  opozycji do Marsa na descendencie rodziłam dzieci... A to wszystko
                  w kwadraturze do Saturna blisko MC. Trudno cos mówic, nie widząc
                  całości horoskopu, ale ponieważ wspominasz o 6-tym domu, moze cale
                  zamieszanie bedzie dotyczyc na przykład spraw zawodowych - przejscie
                  na emeryture, rente, czy wypowiedzenie / oby nie/ pracy. Myslę, że
                  musisz dokładniej przjrzec sie położeniu i roli tranzytowanych
                  planet w horoskopie / dom, władca itp/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka