nuvvo
19.07.12, 11:06
witam.
widze ze radixy uzytkownikow nie sa juz dostepne, wiec sie przypomne 17 wrzwesiem 1983 relokacja na parma wlochy
na jesieni saturn przejdzie mi znowu po plutonie i saturnie, do tego zrobi kwadrature do mc.
ze nie ma lekko w zyciu to juz nauczylam sie od 2009 roku, mialam naprawde sporo pod gorke. w 2011 nabralam troche wiatru w zagle, ale wciaz finansowo jest ciezko i jednoczesnie mojej rodzinie finansowo BARDZO sie pogorszylo.
znajomy ma dzialalnosc gosp. i postanowilismy troche dorobic oszukujac fiskus. poniewaz nie mieszkam w polsce moge o tym mowic. wyjdzie mi tego raptem 100 - 400 euro miesiecznie, moja dzialka. w grudniu sie wycofujemy a w kwietniu znowu uderzamy na krotko. zeby potem zamknac biznes i otworzyc pod innym nazwiskiem. jedynym ktory traci bylby fiskus, zyskuja zleceniodawcy (sprawdzeni) no i my.
znajomy jest bardzo zapobiegliwy i nieufny, mozna mu kazdy sekret powierzyc, do tego przejmuje wieksza odpowiedzialnosc niz ja w tym interesie.
zarobione pieniadze przeznacze na pomoc rodzinie, bo narazie nie mam z czego im pomagac.
juz teraz sprawy kreca sie dobrze, ale co to bedzie na jesieni z tym saturnem?
urodzeniowo i reokacyjnie mam koniunkcje luzna saturn (skorpion) pluton(waga) w 6 domu.
ta koniunkcja robi kwadrat do ksiezyca na MC.