Dodaj do ulubionych

Lata Pustki- obliczanie

20.10.13, 11:15
Pewne wydarzenie sprawiło iż zainteresowało mnie obliczenie lat pustki. Niestety, nie mam zdolności matematycznych, doświadczenia w temacie, a wyjaśnienia znalezione w internecie do mnie nie "docierają' . Mam wrażenie jakby coś mi przeszkadzało zrozumieć istotę rzeczy.
Pomoże ktoś, co się dzieje?
Data urodzenia to 19.07.1964.
Dziękuję z góry.
Obserwuj wątek
    • salamandra.69 Re: Lata Pustki- obliczanie 20.10.13, 11:46
      aby obliczyc sobie samej lata pustki, dobrze by było najpierw poznać chociaż podstawy numerologii. podaje linki do obliczania lat "pustki'

saloniktarota.blog.onet.pl/2012/01/18/numerologia-chinska-okresy-pustki-2/

Tabele
      forumezo.pl/lata-pustki-t533-10.html
      • anezka4 Re: Lata Pustki- obliczanie 17.10.17, 11:43
        czekam na zarejestrowanie na forum ezo... bardzo mnie zainteresowały te okresy pustki, bo mam wrażenie że każde moje działanie od jakiegoś czasu jest skazane na porażkę... -.-
        możesz mi również pomóc? moja data ur. 25.03.1988
    • salamandra.69 Re: Lata Pustki- obliczanie 20.10.13, 20:13
      anna, własnie weszłaś w 5 rok numerologiczny, jest to rok zmian. Proponuje nie koncentrować się na tym, gdzie sa okresy "puste", tylko - poddac się zmianom, które ten rok przyniesie. Radzę też zadbac o zdrowie, gdyż stres (nawet radosne wydarzenie jest dla organizmu stresemsmile) bedzie wielki smile)))
      pozdrawiam
      salamandra.
      • annash1 Re: Lata Pustki- obliczanie 20.10.13, 22:01
        Dzięki "salamandra"! smile Powiało optymizmem... wink
        Przyznam się, że nie bardzo rozumiem te tabelki, ale się staram; cóż- za mało mam jeszcze wiedzy.
        • porucznikowa Re: Lata Pustki- obliczanie 21.10.13, 20:34
          salamandra.69 napisał(a):

> anna, własnie weszłaś w 5 rok numerologiczny, jest to rok zmian.
          annash1 właśnie wyszła z roku osobistego 5 i weszła od października w rok osobisty 6.
          Proponuje nie
          > koncentrować się na tym, gdzie sa okresy "puste", tylko - poddac się zmianom,
          > które ten rok przyniesie.
          A ja jednak uważam,że warto wiedzieć w jakim okresie one przypadają.

Radzę też zadbac o zdrowie, gdyż stres (nawet radosne
          > wydarzenie jest dla organizmu stresemsmile)
          Bardzo ciekawa rada smile

bedzie wielki smile)))
          > pozdrawiam
          > salamandra.
          Poczekaj spokojnie w kolejce Pan Janusz na pewno Ci odpowie świetnie zna się na numerologii.

pozdrawiam
          • annash1 Re: Lata Pustki- obliczanie- poczekam ;) 21.10.13, 21:04
            Cóż, chętnie poczekam na pana Janusza, może zechce mi rozjaśnić co właściwie się u mnie dzieje...? wink
            Mam wrażenie, że te lata pustki trwają już trzeci rok i końca nie widać. Studiuję tabelki, ale zinterpretować nie umiem. sad
            Znalazłam jeszcze kwadrat numerologiczny i teraz dopiero mam mętlik...
            Panie Januszu, jeśli znajdzie Pan chwilę dla mnie, będę wdzięczna! smile
            • janus50 Re: Lata Pustki- obliczanie- poczekam ;) 26.10.13, 11:53
              Witaj
              annash1 napisała:

> Cóż, chętnie poczekam na pana Janusza, może zechce mi rozjaśnić co właściwie si
              > ę u mnie dzieje...? wink
              > Mam wrażenie, że te lata pustki trwają już trzeci rok i końca nie widać. Studiu
              > ję tabelki, ale zinterpretować nie umiem. sad

Jesteś aktualnie w układzie drogi życia, który niesie spore napięcie. Znajdujesz się od 45 roku życia w białym szczycie 2/11, który przynosi konieczność podporządkowania się, zależności od sytuacji lub też osób, niewiele możliwości do indywidualnej realizacji, wprowadzanie w życie swoich planów. Skuteczną drogą do osiągnięcia sukcesu jest partnerstwo i współpraca, działanie na zasadzie harmonijnego dawania i brania. Musisz odbierać sygnały dobiegające do ciebie z otoczenia, pozyskiwać z nich wskazówki i działać w sposób, który będzie z nimi zgodny.
              Jesteś jednak jednocześnie w cyklu 1, który przynosi pragnienie realizowania się w sposób indywidualny, dążenia do narzucania środowisku własnych poglądów i sposobów działania. Kłóci się to dość wyraźnie z aspektami szczytu 2. Ponadto, aktywny jest także trzeci czarny szczyt o wibracji pięć, który jest już w zdecydowanym konflikcie z białym szczytem 2. Piątka w tym miejscu wzmaga pragnienie niezależności, wolności osobistej, swobodnego wyboru, niechęć do podporządkowywania się osobom lub okolicznościom.
              Wszystko to stwarza napięcie i powoduje brak możliwości swobodnego realizowania się.
              Powyższe oczywiście wyłącznie w oparciu o datę urodzenia. Należałoby jeszcze sprawdzić twoje wibracje imienne. Możliwe, że tam właśnie kryje się problem, który nie pozwala tobie na skuteczne przezwyciężanie życiowych zakrętów, wynikających z drogi życia.
              Pozdrawiam

> Znalazłam jeszcze kwadrat numerologiczny i teraz dopiero mam mętlik...
              > Panie Januszu, jeśli znajdzie Pan chwilę dla mnie, będę wdzięczna! smile
              • annash1 Re: Lata Pustki- obliczanie- poczekam ;) 28.10.13, 13:26
                Baardzo dziękuję za odpowiedź! smile
                Czy w najbliższym czasie to się zmieni, albo co ja mogę zrobić by przerwać ten "krąg"?
              • hufu26 Re: Lata Pustki- obliczanie- poczekam ;) 24.08.14, 14:25
                Szanowny Panie Januszu czy mogłabym prosić o pomoc w obliczeniu moich i mojego męża lat pustki moja data to 20.03.1972 a męża 26.02.1970 zaczęłam sama liczyć ale mi chyba jakieś głupoty wyszły bo wyszło mi że miałam takie lata pustki w 2010 2011 bardzo bym prosiła o pomoc z góry bardzo dziękuję .
                • janus50 Re: hufu26 24.08.14, 16:05
                  Witaj
                  hufu26 napisał(a):

> Szanowny Panie Januszu czy mogłabym prosić o pomoc w obliczeniu moich i mojego
                  > męża lat pustki moja data to 20.03.1972 a męża 26.02.1970 zaczęłam sama liczyć
                  > ale mi chyba jakieś głupoty wyszły bo wyszło mi że miałam takie lata pustki w 2
                  > 010 2011 bardzo bym prosiła o pomoc z góry bardzo dziękuję .

Lata pustki dla 20-3-1972 to 2010-2012, kolejne to 2022-2024.
                  Dla 26-2-1970 to 2004-2006 i kolejne to 2016-2018.
                  Zawsze od lutego roku rozpoczynającego do lutego roku kończącego.
                  Pozdrawiam
            • janus50 Re: Lata Pustki- obliczanie- poczekam ;) 26.10.13, 11:55
              A i jeszcze dwa słowa o tym:
              annash1 napisała:

> Znalazłam jeszcze kwadrat numerologiczny i teraz dopiero mam mętlik...
              > Panie Januszu, jeśli znajdzie Pan chwilę dla mnie, będę wdzięczna! smile

Kwadrat numerologiczny nie daje rzetelnej informacji w odniesieniu do daty urodzenia. Można go stosować do interpretacji zawartości liter.
              Pozdrawiam
    • prognosis Re: Lata Pustki- obliczanie 24.10.13, 01:50
      Witaj
      Twoje lata pustki przypadały na luty 2006- luty 2008, kolejne to luty 2 18-2020

annash1 napisała:

> Pewne wydarzenie sprawiło iż zainteresowało mnie obliczenie lat pustki. Niestet
      > y, nie mam zdolności matematycznych, doświadczenia w temacie, a wyjaśnienia zna
      > lezione w internecie do mnie nie "docierają' . Mam wrażenie jakby coś mi przesz
      > kadzało zrozumieć istotę rzeczy.
      > Pomoże ktoś, co się dzieje?
      > Data urodzenia to 19.07.1964.
      > Dziękuję z góry.
    • rowerek2010 lata pustki to chyba nie dziala za bardzo 25.11.13, 20:34
      w ostatnich latach pustki zaczęłam nowa prace w ktorej byłam 11 lat, wyprowadziłam sie z domu rodzinnego do mieszkania w którym jestem do dziś. na innych forach czytałm tez wpisy ludzi którym te lata w ogole sie nie sprawdzaja. wiec nie ma sie czym nakrecac smile
      • porucznikowa Re: lata pustki to chyba nie dziala za bardzo 25.11.13, 22:32
        rowerek ja tę forum bardzo poważnie traktuję raz piszesz
        Autor: rowerek2010 27.08.13, 22:28
        Dodaj do ulubionych
        Odpowiedz
        własnie zobaczyłam numery karmiczne zamieszczone w tym poście. jestem urodzona 7.04.65 (wibracja urodzenia 5). Z tego wynika ze malo tego ze nie mam szczescia w milosci i faktycznie nie mam to musze ciezko tyrac cale zycie za marne pieniadze a i tak wszystko strace ? czy tak to mozna odczytywac ? no mozna sie podłamac nieżle.

a za trzy miesiące tak
        Autor: rowerek2010 27.08.13, 22:28
        Dodaj do ulubionych
        Odpowiedz
        własnie zobaczyłam numery karmiczne zamieszczone w tym poście. jestem urodzona 7.04.65 (wibracja urodzenia 5). Z tego wynika ze malo tego ze nie mam szczescia w milosci i faktycznie nie mam to musze ciezko tyrac cale zycie za marne pieniadze a i tak wszystko strace ? czy tak to mozna odczytywac ? no mozna sie podłamac nieżle.
        • porucznikowa do rowerka 2010 25.11.13, 22:41
          Już myślałam,że może w latach pustki się urodziłaś i one Cię omijają smile ale jak poczytałam twoje posty
          nieszczęśliwa jesteś w tym twoim gniazdku zakupionym w latach pustki no i praca do d..y.
          Przepraszam ale ja bardzo poważnie traktuję tę forum.

Pozdrawiam
          • porucznikowa Re: do rowerka 2010 pomyłka 25.11.13, 22:46
            przepraszam miało być za trzy miesiące rowerek2010 zmienia zdanie i pisze tak:
            Autor: rowerek2010 25.11.13, 20:34
            Dodaj do ulubionych
            Odpowiedz cytując Odpowiedz
            w ostatnich latach pustki zaczęłam nowa prace w ktorej byłam 11 lat, wyprowadziłam sie z domu rodzinnego do mieszkania w którym jestem do dziś. na innych forach czytałm tez wpisy ludzi którym te lata w ogole sie nie sprawdzaja. wiec nie ma sie czym nakrecac smile
          • rowerek2010 Re: do rowerka 2010 08.12.13, 21:32
            ale ja uwazam ze lata pustki raczej nie działaja, owszem wierze w numerologie a lata pustki nie sa z numerologi tylko z feng shui, ktore raczej marnie działa.
            • porucznikowa Re: do rowerka 2010 09.12.13, 10:42
              rowerek2010 napisała:

> ale ja uwazam ze lata pustki raczej nie działaja, owszem wierze w numerologie a
              > lata pustki nie sa z numerologi tylko z feng shui, ktore raczej marnie działa.

No i masz takie prawo smile

Pozdrawiam
          • ivo_e Re: do rowerka 2010 28.10.17, 07:42
            Absolutnie zgadzam się, że lata pustki są bardzo istotne, wywodzą się z numerologii chińskiej, o ogromnej tradycji i sprawdzalności.
    • olga1111111 Re: Lata Pustki- obliczanie 12.05.17, 07:26
      Czy moje lata pustki obecnie się dzieją czy mnie czekają , proszę o obliczenie
      moja data 10.10.1963
      Dziękuję Ewa
      • teresa.numerolog Re: Lata Pustki- obliczanie 22.10.17, 08:05
        Pani Ewo,
        wśród stron, które pokazują się w odpowiedzi na hasło "Numerologia Chińska Okresy Pustki", można odszukać odpowiednią ofertę SMS-ową za niecałe 4 zł.
        Czy oferta ta jest warta polecenia - tego nie wiem, bo nie stosuję metody "lata pustki" i - po drugie - nie znam Osoby odpowiadającej na SMS-y.

Stosuję inne metody, m.in. bardziej szczegółowe – określające okresy mniej lub bardziej pomyślne, z malejącą lub wzrastającą pomyślnością życiową, z mniejszą lub większą siłą przebicia, z malejącą lub rosnącą siłą przebicia, itp., itd.

Pozdrawiam smile
    • misia-motylek Re: Lata Pustki- obliczanie 20.02.19, 11:33
      witam jakie sa lata pustki dla osob z data urodzenia 27.02.1977 i PAN 10.06.1988

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka