Dodaj do ulubionych

horarna/praca

31.08.13, 16:28
Miałam niedawno rozmowę o pracę. Jako że na początku lata czytałam sobie trochę Frawley'a, pomyślałam, że sprawdzę czy ją dostanę - trudno chyba o łatwiejsze pytanie niż, 'czy dostanę tą pracę?' . Niżej link do kółka. Bazując na mojej podstawowej wiedzy, stwierdziłam, że tak big_grin, ponieważ jest aplikacyjna koniunkcja między księżycem (pracą) a wenus (mną). To, że wenus jest w upadku wytłumaczyłam sobie tak, że praca generalnie nie należy do prac marzeń. W piątek upłynął termin, do którego mieli się odezwać - jak się pewnie domyślacie, nie odezwali się. Trudno się mówi, ale jestem ciekawa co o tym świadczyło i co źle odczytałam.
http://img.photobucket.com/albums/v72/Keira6/pr.gif
Obserwuj wątek
    • acrux_79 Re: horarna/praca 20.09.13, 16:30
      Świetny wątek, porzucony niczym peregrinum na szosie... smile

Dlaczego nie dostałaś? Bo Księżyc wcześniej aplikuje do Marsa, który jest "konkurencją" dla Ciebie. Wenus i Mars są w swoich upadkach, zarazem troistościach - co wskazuje na ambiwalencję (ale w efekcie niekorzystną). Jednak zwróć uwagę, że to Mars bardziej pożąda Księżyca, gdyż jest w jego znaku, a Księżyc odwzajemni się, aspektując tegoż Marsa.

Zastanawia Spica na ASC. Czy rozwój wypadków spowodował... hmm.... coś dobrego?
      • keira-upon-tyne Re: horarna/praca 24.09.13, 19:51
        Dzieki, za odpowiedz. Rzeczywiscie, nie zauwazylam tego Marsa...

Ale ciekawe co piszesz z ta Spica, bo niedlugo potem dostalam parce, która zdaje się fajniejsza od tamtej, a ktorej bym nie miala, jeslibym dostala te wczesniejsza.
        • acrux_79 Re: horarna/praca 25.09.13, 05:17
          I o to chodziło! Oczywiście nie zawsze sama tylko Spica tak działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka