owieczka_1983 26.02.15, 13:55 Witam czy ktoś może mi pomóc zinterpretować księżyc w solariuszu , który pada dokładnie na natalne IC (w natalnym i solariuszu jest w 7 domu)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aarvedui Re: Pytanie o księżyc w solariuszu 26.02.15, 14:25 Księżyc to jeden ze wskaźników pragnień. Interpretacja symboli zależy od Twojej konkretnej sytuacji życiowej. Albo musisz się odsłonić i opowiedzieć o Twojej sytuacji "Księżycowej" i domu 7 i 4, albo zinterpretować to sobie intymnie. Pragnienia są 7 domowe, pokrywają się z natalną ekspresją Księżyca, ale i aktywizuje natalny dom 4. Przeplatanie się motywu 7 domu, 4 domu i łącznik Księżycowy to jedyne co można na pewno stwierdzić. Odpowiedz Link
owieczka_1983 Re: Pytanie o księżyc w solariuszu 26.02.15, 14:38 Chyba zadałam to pytanie pochopnie, można by tu długo gdybać, z jednej strony to jeden z elementów solariusza, z drugiej trudno się do tego mi odnieść a co dopiero komuś kto nie widzi solariusza ani natalnego Dzięki za przemyślenia,ale mówię pas W życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca Odpowiedz Link
aarvedui Re: Pytanie o księżyc w solariuszu 27.02.15, 14:00 no wariantów jest sporo, m.in. partnersko-domowy, umowa-nieruchomości, praca/związek-nowy fundament, etc. trzeba by zobaczyć progresje, planetariusz i tranzyty - wtedy pojawia się jakiś spójny wątek. Odpowiedz Link