zaden1 20.03.05, 19:11 Pozdrawiam Wszystkich w Pierwszym Dniu Wiosny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astrei Re: Wiosna 21.03.05, 14:13 Wszystkich symatyków astrologii zawansowanej jak i początkujacych pozdrawiam i życzę wysokich lotów) Niestety dziś ten 1-wszy dzień wiosny zrobił mi psikusa i z kafejki internetowej klikam. Cóż komputer się zepsuł.((((((((((((((((( Odpowiedz Link
xxero Re: Wiosna 21.03.05, 14:52 Pozostaje zyczyc wszystkim abysmy (od wczoraj) do reszty nie zBARANIELI pod tym wplywem slonca i wiosny Viva swiatlo, chrzanic smutki! Odpowiedz Link
anahella Re: Wiosna 21.03.05, 21:03 xxero napisała: > Pozostaje zyczyc wszystkim abysmy (od wczoraj) do reszty nie zBARANIELI energia Barana tez czasem sie przydaje Na szczescie po Baranie jest Byk i mozna sobie usiasc i odpoczac. Odpowiedz Link
queenmaya Re: Wiosna 21.03.05, 15:50 Pierwszy dzień wiosny jest pierwszym dniem nowego roku astrologicznego i z tej okazji życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku!!!!! Odpowiedz Link
nataszencja Re: Wiosna 21.03.05, 17:31 ja sie dolacze i dodam ,ze mialam fantastyczny dzien .to dobry omen na reszte roku astrologicznego,czego tez wszystkim zycze Odpowiedz Link
xxero Re: Wiosna 23.03.05, 13:29 Anahello, slowo ZBARANIEC mialo jak najbardziej pozytywny wydzwiek w zamysle. Zyczylem abysmy sie wszyscy za bardzo nie zapedzili z rogami na czole w tym wiosennym boju po zimowej hibernacji Odpowiedz Link
anahella Re: Wiosna 24.03.05, 21:40 xxero napisała: > Anahello, slowo ZBARANIEC mialo jak najbardziej pozytywny wydzwiek w zamysle. XXero, moj drogi Przeciez jestem osoba rozumna, czytam Cie na moim forum od dawna i wiem ze nie zamierzales nikogo obrazic, bo nigdy tego ie robiles. Wiem tez ze lubisz bawic sie slowami. Totez nie odebralam tego jako jakis przytyk Odpowiedz Link
all2 Re: Wiosna 24.03.05, 21:09 Na przywitanie wiosny z Neptunem na Desc dla wszystkich forumowiczów kartki.onet.pl/1009,kartki.html?&OKA=8 Odpowiedz Link
cassadaga5 Re: wierszyk p. M.Woźnej- baaaaardzo wiosenny... 25.03.05, 00:49 "Rano weszłam do ogródka I spotkałam Ufo-ludka. Nie wiem, po co przyszedł do mnie; Przeraziłam się ogromnie! Przybysz z obcej galaktyki! Stał i mruczał: Piki-tiki." Odpowiedz Link