Dodaj do ulubionych

Romantycznie

29.11.05, 19:03
17 grudnia mam być w bardzo pięknym miejscu, przesączonym historią i
sztuką... bardziej w gronie męskim niż żeńskim. Kilka osób już znam. Marzy mi
się cudowny i romantyczny wieczór, żeby aż wirowalo mi w glowie.
Wydaje mi się, że aspekty mogą mi to ulatwić, bo jowisz prawie wejdzie na
mojego neptuna tworząc piękny trygon do mojej wenus, a tranzytowa wenus
będzie co do 0 stopnia na desendencie, a księżyc wejdzie na moje slońce.
Czy rzeczywiście może być pięknie? Tego wieczoru nie pogardzilabym mężczyzną
wpatrzonego tylko we mnie. A może to zludne nadzieje?
Obserwuj wątek
    • ogrom Re: Romantycznie 29.11.05, 20:14
      Hej Sarna!
      Zawsze jak Cię czytam myślę sobie ......ta kobieta jest jak królewna za krainy
      bajek.
      Co u Ciebie dominuje w radixie ? Neptun? Wenus? smile))))))
      pozdrawiam
      oczywiscie to tylko moje odczucie
      Olla
      • aarvedui Re: Romantycznie 29.11.05, 20:33
        lew tongue_out
        • sarna34 Re: Romantycznie 29.11.05, 20:37
          W artystycznym świecie trzeba grać, jest się wciąż na scenie. Lew jest w swoim
          żywiole... tu się nie da inaczej, bo konkurencja jest ogromna. Nie można
          cichutko siedzieć w kąciku, bo się przegrywa.
        • paulia Re: Romantycznie 30.11.05, 11:52
          Ja to czasami takim Lwiastym osoba to zazdroszcze tego ich waloryzowania sie. Sarna tu czasami pisze o
          jej adoratorach, przygodach z facetami itp i pisze otwarcie, bez ogrodek. Choc uwazam siebie za
          atrakcyjna osobe i faceci sie za mna ogladaja i zaczepiaja na ulicy, to jakos mi nie przechodzi przez
          gardlo mowienie i pisanie o tym. Moze dlatego, ze nie chce urazic uczuc innych osob, ktore nie maja tej
          (nie) przyjemnosci smile Choc paplanie o innych rzeczach nie sprawia mi najmniejszch problemow smile
          Pozdrawiam
          Paulia
          • sarna34 Re: Romantycznie 30.11.05, 14:19
            Lwie cechy ulatwiają życie. Lew daje pewnego rodzaju ekschibicjonizm. Nie boję
            się pisać o wielbicielach wink, przecież nie wymieniam ich nazwisk.
            To dziwne, lubię adoratorów, ale zwsze do pewnych granic... dążę, zeby to byly
            raczej uklady platoniczne. Nie ląduję z nimi w lóżku... gdy sytuacja jest
            podbramkowa, uciekam. W sprawach erotycznych jestem bardzo staroświecka. Musi
            być wielka milość. Zauroczona jestem często, zakochana bardzo rzadko. Księżyc w
            bliźniętach daje mi trochę "motylkowości"... fruwam, to tu, to tam... nigdzie
            nie zagrzewając miejsca.
      • sarna34 Re: Romantycznie 29.11.05, 20:34
        ogrom napisała:

> Hej Sarna!
        > Zawsze jak Cię czytam myślę sobie ......ta kobieta jest jak królewna za
        krainy
        > bajek.
        > Co u Ciebie dominuje w radixie ? Neptun? Wenus? smile))))))
        > pozdrawiam
        > oczywiscie to tylko moje odczucie
        > Olla

Mam natalnie ścisly co do zera trygon wenuz z 12 domu do neptuna, merkurego na
        ascendencie we lwie, slońce w raku (12 dom), księżyc 11 dom w biźniętach i
        jowisza w baranie w 10 domu... choć marsa w 3 domu (panna).

Bywa u mnie bajkowo... bywam w dziwnych i niezwyklych miejscach, o których
        czasem czyta się w książkach.
        Zajmuję się twórczością artystyczną i to z dobrym skutkiem... wszystko to jest
        podparte bardzo ciężką pracą.
        Czasem dowiaduję się od spotykających mnie ludzi, że dla wielu
        jestem "legendą"... myślę, że tworzę bajkę, ale bardziej dla innych niż dla
        siebie. Często spotykam ciekawych mężczyzn, postacie, które przejdą do historii.
        Potrzebuję aury romantyzmu, iluzji, żeby tworzyć... dzięki temu nie muszę
        sięgać po używki jak inni artyści. Z taką bajką czuję się dobrze, neptun jest
        moim motorem.
        • arcoiris1 Re: Romantycznie 30.11.05, 16:24
          to zalezy.. Lew Lwowi nierówny... tez jestem Lwem, Słonce i Merkury tamże, i
          mam kwadrat Wenus-Neptun na linii domów 8/11 i żadna ze mnie arystka na scenie.
          u mnie Lew sie przejawia w checi dominacji i szefowania. I mam dosyc duza
          odwage cywilna i brzydza mnie potakujacy ludzie, których u mnie w pracy multum.
          Natomiast romnatycznie...zalezy-znowu. Zeby z kims pójśc do łozka potrzebuje
          nie tyle romantyzmu w stylu retro(smieszy mnie on) co mega zaangazowania, tak
          do trzewi, musze czuc te osobe kazdym zmysłem i nerwem, tak totalnie, dusza
          ciało i umysł; wtedy czas i miejsce "akcji" nie ma kompletnie znaczenia, moze
          byc szopa z posklejanych desek albo kanał nawet. Bajek nie lubie, chyba ze
          potraktoac je jako filozoficzne przypowiastki, chciaz napisałam z pewnym
          gościem historie naszej miłości w formie ksiązki-legendy i bardzo mi sie
          podobało. Komplenie nie mam zdolności atrystycznych poza typowo merkurialnymi,
          rekodzieło, malarstwo, sztuke i design uwielbiam ale jako odbiorca. Lubie
          poezje. Moze to moja Wenus i Mars w znakach ziemskich i w domach wodnych
          sparwia ze to owszem czuje, ale nie umiem.
          • janou Re: Romantycznie 30.11.05, 16:47
            a co mozecie powiedziec na taki uklad;asc Waga,Wenus w koniunkcji z Neptunem
            w V domu w Wodniku,Slonce Ksiezyc Merkury w Capricorne(zapomnialam po polsku,
            10 znak)
            • arcoiris1 Re: Romantycznie 30.11.05, 16:53
              jak dla mnie całe szczęscie ze jest tam ten capricorn wink) Inaczej ta kon wenus-
              neptun w 5 w wodniku chyba by zostawiła z tego kogos emocjonalne, rozczarowane
              strzepy.. tu juz chyba jest idealizowanie miłości na maxa... wenus-neptun w kon
              w 5 domu w znaku opozycyjnym do Lwa naturalnego 5todomowca... chyba ciezko...
              Koziorożec mam nadzieje to balansuje i ściaga na ziemie... Uważam ze
              jakikolwiek aspekt Wenus/Neptun szkodzi w ZWIAZKACH i MIŁOSCI- zanim ktos to
              zaprostestuje, to podkreślam dziedzine wink))) Mam kwadrat, wiem, co mówie.... ;-
              ))))))
              • janou Re: Romantycznie 30.11.05, 19:59
                Dziekuje serdecznie,a tak dla ciekawosci,
                praprababcia koziorowca(moja wnuczka)Ksiezyc Neptun w Blizniakach(godz nie znana
                prababcia,opozycja venus wodnik, neptun lew,slonce wodnik (asc ryby)
                pradziadek venus neptun koniunkcja w lwie
                mama koziorowca ksiezyc neptun w kon w strzelcu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka