dowika 18.08.06, 13:38 Oto moje dane: słońce w znaku Bliźniat (12), Księżyc w Wadze (26), i jeszcze Wenus w Byku (4), A MARS W Wadze (4). Czy ktoś jakoś mógłby mi to zinterpretować???? Czy podać jeszcze jakieś dane???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulenka7 Re: Interpretacja - pomocy 18.08.06, 13:56 Z tego co wiem nikt tu nikomu nie robi horoskopów. A o działaniu poszczególnych planet w znakach możesz poczytać na forum korzystając z wyszukiwarki albo np. na Astrolabium: www.astrolabium.pl/ Odpowiedz Link
anulenka7 Re: Interpretacja - pomocy 18.08.06, 14:19 Zajrzyj też do astroencyklopedii: www.encyklopedia.drem.strefa.pl/index.htm , znajdziesz w niej wyjasnienia niektorych pojęc, jak choćby co to jest Ascendent i Descendent. Odpowiedz Link
dowika Re: Interpretacja - pomocy 18.08.06, 14:35 Wiem, rozumiem o co chodzi. czytalam już o tym. Nie rozumiem co na przykład znaczy skorpion w 2 domu, strzelec w 3 domu. jak to wszystko ujać w całości? Odpowiedz Link
all2 Re: Interpretacja - pomocy 19.08.06, 02:59 Popatrz na rysunek horoskopu, a wszystko stanie się jasne. Domy są zawsze liczone od ascendentu, który może występować w dowolnym znaku, więc jeśli np. Asc w Skorpionie, to pierwszy dom zaczyna się w Skorpionie, drugi może zaczynać się też w Skorpionie, albo w Strzelcu, albo nawet w Koziorożcu, itd. Patrz, w jakim znaku wypada początek każdego kolejnego domu. Odpowiedz Link
anulenka7 Re: Interpretacja - pomocy 18.08.06, 23:28 Tutaj np. masz wątek o Księżycu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11132&w=27456081&v=2&s=0 Odpowiedz Link
dori7 Re: Interpretacja - pomocy 18.08.06, 23:38 www.astro.com - wejdz w opcje "astro-click portrait", znajdziesz tam krotkie charakterystyki poszczegolnych elementow swojego horoskopu. Odpowiedz Link
cynthia8 Re: Interpretacja - pomocy 19.08.06, 06:55 Jeśli ciężko Ci bedzie zrozumieć niektóre rzeczy to może umów się z kimś na lekcje, żeby pojąć podstawy. Później to juz z górki. Odpowiedz Link