patrucia au pair poszukiwana!!!! :))) 08.02.07, 15:24 witam serdecznie wszytkich zainteresownych :) Jestem u mojej rodzinki juz od poltorej roku i zamierzam zakonczyc moj pobyt w okolicach kwietnia wiec potrzebuje nastepczyni :) Dzieciakow jest dwojka Maisie - lat juz prawie 10 i Lewis lat 7, dzieciaki sa naprawde bardzo fajne, samodzielne tylko troche roztrzepane wiec trzeba sie zawsze upewniac czy wszystko maja ze soba kiedy wychodzi sie z domu. Mama wychowuje ich sama wiec au pair traktuje jak rownorzadnego partnera w druzynie ;) my mamy sztame przeciw dzieciakom ;) zarabia sie £70 na tydzien wiec na swoje jakies tam przyjmnosci spokojnie starcza ;), rano przygotowuje dzieci do szkoly, od 9 do 15 wolne, o 15 odbieram dzieci ze szkoly, gotuje jakis obiad (wiem wiem ze to brzmi strasznie ale to naprawde nie jest trudne! to mowie ja - totalne beztalencie kulinarne <lol>,w zaleznoci od dnia tygodnia dzieci maja rozne zajecia po szkole: basen, pianino, zuchy, football, wiec na zmiane z mama zabieram dzieci gdzie trzeba. Duzo by tu pisac heheh...co jeszcze...pokoj mam wlasny z wlasnym komputerem i nieogrniczonym dostepem do internetu :) i jeszcze jeden duzy plus jesli Ci bardzo zalezy zeby sie nauczyc anglieslkiego to ta rodzinka jest dla Ciebie :) i mama i dzieci bardzo sie staraja zeby pomoc i mozna im zadawac tysiace pytan :) aha mieszkamy w Alton, to na poludniowym zachodzie godzine drogi od londynu chco ja osobiscie jakos nie jestm przez londyn zaczarowana ;) jesli jestes zaintersowana napisz do mnie: patrucia007@yahoo.co.uk Odpowiedz Link
kubek996 au pair poszukuje rodziny :) 09.02.07, 10:00 cześć. jestem zainteresowana pracą w charakterze au pair w okresie wakacyjnym (czerwiec-październik). mam pewne doświadczenie w pracy z dziećmi- od kilku lat jeżdżę jako opiekunka na obozy, mam dwu-i-połroczną siostrę. początkowo nastawiałam sie jedynie na wyjazd do Niemiec, zeby rozwinąć swoj niemiecki (angielski znam na poziomie zaawansowanym). Jednak jeśli macie namiary na sympatyczne (i raczej sprawdzone) rodziny również z innych krajów- PISZCIE!! kubek996@NOSPAM.gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
ilovela Au-Pair Boy Szuka Host Rodziny!!! 20.05.07, 14:16 My name is Tom, I'm 17 and I'm from Poland. I'm going to the Movie High-School in Lodz, Poland. In the future I want to become an actor . I like to play football, volleyball, basketball, tennis, table-tennis and to swim. My real passion is hip-hop dance, I'm dancing professionaly already since 8 years. I would like to work as a male au-pair, because I like the kids and I think it’s a good idea for going abroad and practicing my English. I'm looking for a host family in the summer, because I want to learn something about other cultures and meet new people. I speak english fluently, polish fluently and italian very well. I can work from 01.06.2007 to 31.08.2007. I was a baby-sitter for my 7 years old cousin and for many kids in my neighbourhood. I'm very creative and active person, I love sports. I'm living with my parents and my older sister. My father is a CEO in an architecture company and my mother is an economist. My sister is 23 years old and she is studying economy. I love animals, at home I have one dog and a rabbit. I can clean and cook, I could help you with the children, with the household and with the garden. Najlepiej W Anglii, ale inne kraje anglojęzyczne też moga być. Mój e-mail: hollystar@op.pl tel: +48 502-134-957 Odpowiedz Link
martusia1976 Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 21.03.07, 01:34 Witam serdecznie.Poszukuje PILNIE au pair do pracy na Jersey(wysepka znajdujaca sie miedzy W.Brytania a Francja).Opieka nad chlopcem i dziewczynka.Osoba chetna powinna znac angielski w stopniu komunikatywnym i posiadac prawo jazdy.Praca 5 dni w tygodniu.Jesli ktos z Was jest zainteresowany to prosze pisac na adres mailowy: akarwosia@vp.pl lub g-g nr:1632305.Dzieciaczki sa przemile.Pozdrawiam i czekam... Odpowiedz Link
kasia_go1 Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 23.03.07, 08:57 Witam, jestem obecnie od 10 miesiecy Au-Pairw okolicach Aachen oraz konsultantka polsko-niemieckiego biura z siedziba w Düsseldorf. Pilnie poszukuje kandydatek chetnych do wziecia udzialu w programie Au-Pair Niemcy, Szwajcaria lub Austria. Biuro nie pobiera oplat i wspiera w zalatwieniu wszystkich formalnosci. Zainteresowane ososby prosze pisac na : soikul@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
kasia_go1 Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 24.03.07, 15:21 jestem konsultanka polsko-niemieckiego biura Au-Pair. Jestem tez od 10 misiecy Au-Pair w NRW i wlasnie za posrednictwem tego nbiura znalazlam moja obecna rodzinke. Zapraszam wszystkie chetne osoby chcace wyjechac jako Au-Pair do Niemiec, Szwajcari lub Austrii.Biuro nie pobiera oplat od kandydatek i pomaga zalatwic wszystkie formalnosci. Zapraszam rowniez ososby ktreo sa zainteresowane wspolpraca z tym biurem jako konsulatntka:-) Piszcie prosze na soikul@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
zurich_aupair_needed Au pair w Szwajcarii potrzebna 25.03.07, 00:52 Mam do zaoferowania prace dla au pair w Szwajcarii do opieki nad dwulatkiem na min. 6 miesiecy od kwietnia 2007. Lokalizacja - Dubendorf kolo Zurichu. email: janlisowiec@netscape.net Odpowiedz Link
jmbg Re: Au pair w Szwajcarii potrzebna 29.03.07, 18:04 Szkoda,bo ja moge podjac prace dopiero od sierpnia 2007, a z wyksztalcenia jestem nauczycielka. Odpowiedz Link
annam21 Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 30.03.07, 10:51 szukam au pair do nieiec do monachium:) sympatcznej niepalacej:) od maja br:) wszystkie info i zdjecia dziwci moge wyslac na maila:) Pozdrawiam ani! Odpowiedz Link
patrucia AU PAIR POTRZEBNA OD ZARAZ! 16.04.07, 11:17 czesc dziewczyny! ta oferta jest pewnie skierowna dla tych ktore sa juz w anglii albo potrafia podejmowac bardzo wazne decyzje w bardzo szybkim czasie ;) chodzi o to ze ja wyprowadzam sie od mojej rodzinki za 2 tygodnie, do tej pory myslalam ze mam dziewczyne ustawiona ale ona w ostatniej chwili sie wycofala!w tym momencie wiem ze byloby im bardzo ciezko gdyby zostali sami (samotna mama z dwojka dzieciakow).Potrzeba kogos od 22 kwietnia!!!!!(najponzijeszy termin pzyjazdu to 28) wiem ze to bardzo bardzo soon! mieszkamy w Alton, Hampshire, godzine od Londynu,dzieciaki sa napawde super, ja mieszkam z nimi od 18 miesiecy i naprawde nie moge narzekac! jesli ktos bylby zainteresowany to piszcie na patrucia007@yahoo.co.uk Odpowiedz Link
kalinka18lat Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 16.04.07, 11:49 szukam au pair do Niemiec na moje miejsce od czerwca moze byc wczesniej,ja sama jestem tutaj juz 9 miesiecy i jest super:)dzieciaczkow dwojka ,rodzinka sympatyczna dwujezyczna,polski i niemiecki.jesli jest ktos chetny to pisac na maila kalinka18lat@tlen.pl Odpowiedz Link
arnonoah szukam operki 21.05.07, 19:56 dziewczyny szukam juz od dluzszego czasu aupair do moich dzieci niewiem czy ktoras z was jest zainteresowana przyjechac na dluzszy czas do niemiec jesli tak to prosze o kontakt na GG 7911080 albo na riehle.m@web.de nie jestem zadna agentura oplace rowniez przyjazd itd. pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link
data4dw Re: POSZUKIWANA AU PAIR w Niemczech 04.06.07, 22:24 Witam wszystkich poszukujacych i poszukiwanych! Poszukujemy milej, sympatycznej, wesolej niani /Au Pair do dwoch chlopcow (7 i 3) lat, jak i pomocy przy lekkich pracach domowych w Niemczech w okregu Frankfurtu nad Menem. Dobrze byloby widziane prawo jazdy. Zasady takie jak przy zatrudnieniu Au Pair tzn. z zakwaterowaniem i wyzywieniem. A teraz cos o nas: nasza rodzina jest mieszana tzn. tato jest Niemcem, mama Krakowianka. Czesto wyjezdzamy do Krakowa do babci dlatego istnieje tez mozliwosc co jakis czas odwiedzania domu rodzinnego. Jesli zainteresowala Cie nasza propozycja - prosimy o kontakt Pozdrowienia Moritz Odpowiedz Link
prowork1 Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 06.06.07, 13:31 Jeśli chcesz wyjechac jako Au pair do USA całkowicie za darmo (kandydat tylko placi za wize) zgłoś sie w czerwcu br (wyjazd dowolny termin w 2007). Gwarantujemy zorganizowanie wyjazdu do Stanów bez zadnych opłat - teraz wszystkie koszty pokrywaja rodziny amerykańskie. Nasza firma we współpracy z amerykańską firmą Au pair Care gwarantuje zorganizowanie bezpiecznego wyjazdu. Mamy ponad 8 lat doświadczenia i gwarantujemy duży wybór rodzin i zawsze staramy sie zaoferować najlepsze oferty na rynku.Zapraszamy. więcej informacji na www.prowork.com.pl. Odpowiedz Link
emiliaw21 Re: POSZUKIWANA RODZINA W ANGLII 07.06.07, 21:31 Witam!!! Wraz z narzeczonym szukamu host rodziny w anglii. Posiadamy referencje. Ja mam doświadczenie w opiece nad dziecmi gdyz obywałam staż w przedszkolu oraz praktyke w szkole podstawowej oraz gimnazjum. studiowalam pedagogike specjalną. Nie musi to być opieka nad dziećmi, mogą być zwierzęta lub osoby starsze. Jeśli ktoś zna takie osoby lub przydatne linki proszę o kontakt: Emiliaw21@o2.pl Bardzo dziekuje za pomoc! Odpowiedz Link
estera_ja Stambul,szukam znajomych 08.06.07, 11:47 Czy ktos operuje w Turcji...? Pewnie nie...Ale moze jednak? Szukam znajomych,przede wszystkim w Stambule,ale reszta Turcji tez ok:-) Odpowiedz Link
glaj Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 29.06.07, 15:16 poszukuje operki do malego dziecka od wrzesnia / polnocne Wlochy, jezyk polski najwazniejszy inne nie potrzebne, :-) Odpowiedz Link
erdbeere5 szukam bylych operek w Niemczech 08.07.07, 22:41 Czesc Pisze prace magisterska nt. programu Au-pair i Polek bioracych w nim udzial. Poszukuje dziewczyn ktore byly operkami w niemczech i zostaly w niemczech po zakonczeniu programu (najlepiej we Frankfurcie nad Menem i okolicach-Hesja). Prosze o pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link
annabln1 Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 10.07.07, 10:47 mijaczek napisała: szukam aupair do miasta Berlin ( od 01.08.07 do........) Kontakt aawbimbo@yahoo.de Odpowiedz Link
glaj szukam operki do Wloch / od wrzesnia 10.07.07, 14:23 warunki do uzgodnienia po bezposrednim kontakcie, warunek osoba niepalaca i czas na jaki moglaby przyjechac to minimum 1 rok, glaj@gazeta.pl Odpowiedz Link
mariawiktoria Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 11.08.07, 10:55 Witam serdecznie,poszukuję dziewczyny poniżej 25 roku życia znającej język angielski i/lub niemiecki do opieki nad 6-latkiem i 10-latką. 600 euro miesięcznie przy czym stawka szybko wzrasta do 700, do tego możliwość dorobienia w hotelu (matka dzieci jest jego właścicielką) wówczas stawka 1000 euro miesięcznie. Średnio 1/4 czasu spędzałam w hotelu z najmłodszym a wówczas dziewczynka była z ciocią. Najlepiej ASAP bo jestem tu maksymalnie do końca sierpnia. Odpowiedzi i pytania proszę pod numer +436641321122 to do szefowej, do mnie +436648657974 ewentualnie na mariawiktoria@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewaaj1989 Re:poszukiwana au pair dla rodziny w Belgii 10.09.07, 21:40 chce pomoc mojej rodzince w znalezianu au pair. Rodzina jest sympatyczna i sklada sie z rodzicow i trojki dzieci- dziewczynki 4 i 2 lata i chlopczyk- 9 misiecy. Oferta aktualna jest od 18. wrzesnia na okres do uzgodnienia( preferowany okres 9 miesiecy). Znajpmpsc francuskiego nie jest wymagana, wystarcza checi do nauki:) zaintereowanych prosze o kontakt na skype ewa0228 lub maila ewaaj@o2.pl Odpowiedz Link
a_n_i_k_a Chcesz byc au pair w Niemczech - napisz :) 31.08.07, 21:37 Hej, jestem au pair W Niemczech, blisko Morza Polnocnego, u wspanialej rodziny, ale musze wracac do szkoly, chce pomoc Im znalezc kogos nowego od polowy czy tez konca wrzesnia. Warunki i atmosfera super- dwoje dzieci (6lat i 4), grzeczne, kontaktowe, serio zaden problem. Mysle ze okazja dobra, bez biur, oplat, pewne - wszystkie dokladniejsze informacje chetnie podam mailem. Piszcie: aniaas@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
goosia_7 Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 19.09.07, 22:03 jestem zainteresowana praco jako aupair szukam rodziny do ktorej moglbym pojechac Odpowiedz Link
glaj Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 23.09.07, 14:35 to prosze o kontakt na nikodem.giorgio@gmail.com poszukujemy au-pair do wloch od zaraz goosia_7 napisała: > jestem zainteresowana praco jako aupair > szukam rodziny do ktorej moglbym pojechac Odpowiedz Link
kaya251 Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 27.09.07, 16:59 witam wszystkim mam ogromna prosbe poszukuje pracy -pilnowanie dziecka opieka nad dziecmi w dublinie centrum w dub-7 w dub 8 uprzejmie prosze o kontakt na meila irlandia30@interia .pl dziekuje Odpowiedz Link
blizniak-poznan Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA - chłopak szuka rodzi 23.05.08, 16:13 Czesc dziewczyny i w mniejszej ilości panowie! Chciałbym wyjechac jako summer au pair. Mam 24 lata. Zalogowałem sie juz na stronkach i szukam na własną rękę, ale wiadomo, ze dziewczyny w europie czesciej są wybierane niż chłopacy. Dlatego prosze was ładnie, jezeli macie jakąś rodzinkę na oddanie lub po sąsiedzku ktoś potrzebuje - chętnie skorzystam. Najlepiej rodzinka, która posługuje się językiem angielskim... pozdrawiam i czekam na informacje od was tu na forum lub na maila! w.szydelko@gmail.com Odpowiedz Link
blizniak-poznan Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 23.05.08, 16:14 Czesc dziewczyny i w mniejszej ilości panowie! Chciałbym wyjechac jako summer au pair. Mam 24 lata. Zalogowałem sie juz na stronkach i szukam na własną rękę, ale wiadomo, ze dziewczyny w europie czesciej są wybierane niż chłopacy. Dlatego prosze was ładnie, jezeli macie jakąś rodzinkę na oddanie lub po sąsiedzku ktoś potrzebuje - chętnie skorzystam. Najlepiej rodzinka, która posługuje się językiem angielskim... pozdrawiam i czekam na informacje od was tu na forum lub na maila! w.szydelko@gmail.com Odpowiedz Link
zimowy_lisc LONDYN - operka poszukiwana 08.06.08, 11:49 Hej Mam bardzo fajną rodzinę w Londynie -choć już się umówiliśmy parę miesięcy temu, niestety moje "plany życiowe" uległy znacznym zmianom i nie mogę do nich pojechać. miałam przyjechać pod koniec sierpnia. Na 10 miesięcy, jednak woleliby, żebym została na dłużej. Zoe spodziewa się w lipcu bliźniaków, więc to praca dla kogoś, kto kocha takie maluszki (tak jak ja). Jest jeszcze 5-letnia dziewczynka. Zoe oczywiście będzie obecna w domu. Niestety trudno mi powiedzieć, jak będzie wyglądało kieszonkowe, bo ja się umawiałam na live-out na 7 funtów za godzinę, ale wiem, że nie mieliby nic przeciwko, gdyby aupairka mieszkała z nimi. Jeśli ktoś byłby zainteresowany bardzo proszę o kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link
nina.25 Szukam sprawdzonej rodzinki 24.06.08, 13:35 Witam wszystkich. Chcę wyjechać jako au pair do Anglii, Irlandii lub innego europejskiego kraju aby podszlifować angielski(mam doświadczenie i referencje 2 polskich rodzin, komunikatywny angielski).Nie chcę jechać w ciemno ani przez biuro, mam więc prośbę do wszystkich au pair jeśli macie jakąś sprawdzoną rodzinkę,która szuka au pair to proszę o kontakt,mój nr GG 12677972. Mogę wyjechać od sierpnia na 1 rok. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
alrap Re: POSZUKIWANY, POSZUKIWANA 29.07.08, 00:38 Au pair do pomocy w domu i w ogrodzie dla rodziny (bez dzieci) mieszkajacej pod Londynem - wyjazd na 2-3 miesiace na Minorke, - 40h/ tydzien, weekendy wolne - poczatkowe kieszonkowe 80?/ tydzien - pokoj z TV i lazienka - odpowiednie dla osob chcacych podszkolic swoj angielski - minimum na 1 rok - mozliwosc porozmawiania z obecna polska au pair Odpowiedz Link