maa21 Re: Chce byc au pair w Niemczech 10.01.06, 13:25 Chciałabym wyjechać do Niemiec jako Au pair na 3 miesiace w czasie wakacji. Nie wiem jak się do tego zabrać , boję się że natknę się na nieuczciwych pośredników. Odpowiedz Link
boguslawa.b Re: Chce byc au pair w Niemczech 29.01.06, 16:11 Witam serdecznie wszsystkie operki! Chciałabym wyjechac do Niemiec w roli opiekunki. Posiadam juz, mysle doswiadczenie w "pracy"z maluchami, bo od ponad dwoch lat w Warszawie opiekuje sie dziecmi. Chcialabym wyjechac na 3-4miesiace, ale gdyby bylo wszystko ok, moglabym przedluzyc wyjazd. BŁAGAM o wszelkie info, dotyczace tego, jak mam wogole ruszyc z moim pomysłem, i czy wogole pomysł akurat wyjazdu do Niemiec jest dobry pozdrawiam Odpowiedz Link
aupair25 Re: Chce byc au pair w Niemczech 06.02.06, 21:28 Poszukuje odpowiedzialnej osoby do dwojki dzieci w okolicach Offenburga.Dobre warunki-260e,3 dni wolne,mozliwosc codziennej nauki w szkole. Kontakt na maila:aupair25@gazeta.pl PILNE! Odpowiedz Link
kwiatuszkowo Re: Chce byc au pair w Niemczech 30.01.06, 08:41 witam Kobitki i nie tylko:)sprawa ma się tak...chcialabym wyjechać od lipca tak od ok. 7 lipca na 3 miesiące (do końca wrzesnia)do Niemiec jako opiekunka do dziecka ew. osoby straszej.Nic nie wiem.Tzn. nigdy nie zajmowałam się tym jak znaleźć pracę, a jak pytam koleżanek, które już gdzieś były pada odpowiedx:wystarczy wejść an neta:)ale ja tu nic nie znajduję, poza tym boję sie, żeby nie okzało się, że jadę do rodziny a tu ...agencja towarzyska(bleee) za wszelkie namiry, informacje, wskazówki i pomoc będę wdzięczna...magda Odpowiedz Link
korwinek agencja VIJ 30.01.06, 16:27 zna ktos to biuro z siedziba w wielu niemieckich krajach nzywa się VIJ>????? Odpowiedz Link
agnessia Re: agencja VIJ 19.06.06, 16:33 ja znam,korzystałam z ich usług w Hamburgu.Pracowała tam nawet Polka więc dla kogoś kto nie zna niemieckiego to duży plus(ja znam niemiecki bdb)))) Odpowiedz Link
agnessia Re: agencja VIJ 19.06.06, 16:34 aha zapomniałam dopisać,że te agencje najczęściej działają przy kościołach. Odpowiedz Link
aupair25 Re: Chce byc au pair w Niemczech 06.02.06, 21:11 Witam! Poszukuje operki do dwojki dzieci w wieku szkolnym,okolice Offenburga w Niemczech.Termin przyjazdu-jak najszybciej.Rodzina oferuje 260e,ubezpieczenie,3 dni wolnego w tygodniu oraz mozliwosc uczeszczania codziennie do szkoly na kurs intensywny. Kontakt na maila:aupair25@gazeta.pl PILNE! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Chce byc au pair w Niemczech 09.03.06, 16:50 zdziercy ;-), au-pair musi dostawać w DE 290 euro od 1.1.2006 Uważajcie dziewczyny Odpowiedz Link
sabi35 a nie, pomyliłam się 10.03.06, 11:12 i przepraszam za zaśmiecanie forum i obrażanie ludzi ;-) 260 euro, sorry Odpowiedz Link
naganoga Szukam au-pair od zaraz 14.12.09, 21:21 szukamy au-pair od stycznia do niemiec, okolice frankfurtu nad menem. opieka nad 2,5 letnia dziewczynka, ktora uczeszcza do przedszkola. poniewaz zaczynam nowa prace i jestem w trakcie zawodowego szkolenia potrzebuje wsparcia (glownie prasowanie i pranie, opieka nad dzieckiem, lekkie prace domowe + pomoc w przyrzadzaniu posilkow). szukamy osoby niepalacej, szczerej, majacej doswiadczenie w opiece nad dziecmi i lubiacej dzieci, otwartej i chetnej do pomocy. zapwniamy wikt (min. duzy pokoj + lazienka), kieszonkowe i wsparcie w nauce jezyka. chetnie zagoscilibysmy osobe, ktora wiaze swoje plany edukacyjne z niemcami i szuka jakiegos punktu zaczepnego. oboje jestesmy finansistami z wyzszym wyksztalceniem. ja jestem polka, moj maz jest niemcem. nasza corka jest wychowywana dwujezycznie. szukamy osoby na okres przynajmniej 6 miesiecy i dluzej. oczekuje jedynie powaznych propozycji. wiem, ze nie kazdy chce byc au-pair w rodzinie, gdzie ktos z rodzicow mowi po polsku, ale jestem szczera i nie chce tego ukrywac. jesli komus taki uklad odpowiada, to prosze o szybki kontakt. najlepiej na adres gazetowy wraz z telefonem, zeby moc omowic szczegoly telefonicznie. tak jest chyba najlepiej. merci. Odpowiedz Link
ranita87 do niemiec na wakacje 13.02.06, 13:27 witam jestem tu nowa i prosze odrazu na mnie nie krzyczec:P chciała bym wyjechać do niemiec na wakacje od czerwca do września włacznie najchetneij zachodznie niemcy. ogolnie jest mało ofert z biór na takie wyjazdy a jak sa to maja duże wymagania. widziałam dużo postów ze au pair szukaja dziweczyn które zastapia Je jak One już wyjada i dlatego sie ptam czy któraś nie szuka au pair dla sowjej rodziny po zakonczeniu swojego wyjazdu w czasie wakacji?? Odpowiedz Link
antenka.vip Re: do niemiec na wakacje 13.02.06, 16:16 Witajcie!Ja dokładnie z takim samym zamiarem sie tutaj znalazłam.Tak jak ranita87 chce wyjechac na wakacje do niemiec jako au pair,też od czerwca do września.Jestem uczennicą liceum,w tym roku zdaje mature,m.in.z niemieckiego.Mam 19 lat.Jeszcze nigdy nie pracowałam w ten sposób,ale myśle,ze poradziłabym sobie.Jeśli ktoś ma jakąś zamiane na wakacje,zastępstwo do jakiejś miłej rodziny to proszę o kontakt na maila,dzieki z góry:)) Odpowiedz Link
xmalami Re: do niemiec na wakacje 15.04.06, 21:00 ja jestem operka w hamburgu, od miesiaca; z tego, co mi hostka mowila, niebardzo chca oper mydsien tylko na 3miesiace.. chociaz to chyba zalezy od rodziny.. ja mam zamiar pobyc operka w mojej rodzince okragly rok i z niecierpliwoscia czekam na poznanie innych operek z mojego miasta:] Odpowiedz Link
agusia19861 au pair wiesbaden jest jeszcze tu ktos?? 08.05.06, 14:11 Hej jest ktos kolo wiesbadn? Odpowiedz Link
antenka.vip Do mary_an:))) 15.05.06, 12:32 mam prośbe do mary_an,jeśli tu jeszcze czasem zagladasz:)czy masz może kontakt z jakimiś operkami,które będa szukały zastepstwa na swoje miejsce?Chce wyjechać w tym roku,ale najlepiej do jakiejś sprawdzonej rodzinki.Widzę,że jesteś doświadczona w tym temacie,więc jak możesz prosze o pomoc,z góry dzięki,pozdrawiam:))) Odpowiedz Link
agawi82 Re: Do mary_an:))) 22.05.06, 15:52 Witam! Jestem tu pierwszy raz. Przeczytałam kilka tematów i ktoś juz kiedyś pytał, ale ja znów zapytam. Szukam możliwości wyjazdu do pracy, chetnie jako au pair lae ze swoim chłopakiem. mam 24 lata, on 25 lat. Od czerwca do wrzesnia chętnie pojedziemy za kogoś, kto np. chciałby miec wolne wakacje, a po wakacjach chce wrócić do swojej rodzinki. Ja mówie po niemiecku nie za dobrze,ale powinnam sie jakos dogadac, chłopak tez. On mógłby sie zająć ogrodem, domem, jest złotą rączką i potrafi wszystko.Z dziecmi tez ma super kontakt wiec i on mogłby sie zajmowac dziecmy gdyby bylo ich np. 4 . Mozemy sprzątać i gotować (on tez dobrze gotuje). Bardzo dziekujemy za wszelkie oferty jesli ktoś bedze miał. Pozdrawiam. KONTAKT z nami: agawi82@wp.pl lub GG:8630877 Odpowiedz Link
mary_an Re: Do mary_an:))) 11.06.06, 11:07 sorry, ale ja nie zagladam raczej na te dluuugie watki z milionem postow bo sie w nich gubie :) Nie znam zadnych fajnych rodzin na miejscu, znam tylko takie, od ktorych operki uciekaja bo musza zasuwac calymi dniami i nocami praktycznie za grosze. Odpowiedz Link
kinia161 a ja bede w monachium 08.06.06, 21:30 za tydzien jade do monachium!! sa tam jakies aupair?? ps.potem bede w hannoverze:D kinia161@gazeta.pl Odpowiedz Link
kalinka18lat dylemat 10.06.06, 15:25 A ja mam prawdzwy dylemat:/ z jednej strony żal mi zostawić wszystko i zastanawiam sie nad złożeniem podania na studia,a z drugiej chciałabym wyjechać ,poznać nowych ludzi,podszkolic język i wyrwać się stąd:/ mam już zebrane większość dokumentów,pozostaje mi tylko wysłać... boję sie tego,że dziecku pod moją opieką może się cos stać,że nie będę wystarczająco dobrze wykonywać swych obowiązków,że nie poradzę sobie z językiem.Prosze poradżcie mi co mam teraz zrobić,może jakieś dziewczyny ,które były jako au pair w niemczech pogadają... Odpowiedz Link
olcia8787 Re: dylemat 19.06.06, 15:10 Hej kalinka18lat.Dobrze Cie rozumiem.Ja wlansnie tez mam te sam problem;/ Z jednej strony bardzo bym chciala wyjechac,kusi mnie to bardzo,lecz z drugie strony tez mi zal wszystkiego.Jestem troche w kropce,jednak wydaje mi sie warto;) Teraz musze wszystko sobie przemyslec i podjac decyzje,jednak chyba bardziej jestem za wyjazdem,ehhh....sama nie wiem.Daj znac jaka Ty podjelas decyzje;) pa:* Odpowiedz Link
aszek81 Re:Bezpłatny wyjazd do Niemiec jako au pair 21.06.06, 09:20 Hej! Zachecam Cie do wyjazdu!!! Sama bylam 4 razy (dwa razy w De i dwa razy w UK) i zalety wyjazdu sa nieporownywalne z tym, co tracimy ( bo w zasadzie jedyna przykra rzecza jest opuszczenie rodziny, rodzenstwa na rok; ja nawet wzielam dziekanke i wcale tego nei zaluje mimo,ze stracilam rok). Ale w gruncie rzeczy czlowiek sie szybko aklimatyzuje, poznaje ludzi na kursie i w okolicy i preede wszytskim chodzi na kurs i szkoli jezyk na kursie i w rodzinie. Ja jestem bardzo zadowolona z wyjazdow i polecam wyjazd wszystkim. Jedyna przykra koniecznoscia jest zaplacenie do 8000 zl pol agencji za posrednictwo, ktora jeszcze opieszale dziala i trzeba w sumei wziac "co" oferuje. PO moim drugim wyjezdzie obeszlam pol agencje i zalatwialam sobie wyjazd na wlasna reke. Dlatego tez i Wam moge pomoc- chetnym do wyjazdu do Niemiec poniewaz znam namiar na agencje w Niemczech, bardzo duza i skuteczna, ktora poszukuje pol dziewczyn bo polskie au pair sind am besten :-))) chetnym udostepnie adres agencji. Piszcie do mnie na dres : aszek81@wp.pl Pozdrawiam serdecznie i czekam na ewentualne zgloszenia~!!! Odpowiedz Link
kinia161 Re: Chce byc au pair w Niemczech 29.06.06, 22:37 hej! jest ktos w okolicach "bodenwerder" albo "hammeln"? piszcie!! bo ja tem jade:) Odpowiedz Link
madzia-madzialena POLECAM FIRME Z KTOREJ WYJECHALAM 12.07.06, 22:46 polecam wszytskim operkom firme multikultur. www.multikultur.info stronka niemiecka. Firma zalatwia wszytsko bardzo szybko. Jest to sprawdzona firma. Za jej posrednictwem wyjechala moja kuzynka i teraz ja wyjezdzam :) polecam Odpowiedz Link
morgul8 Praca dla au-pair z Polski w okolicy Stuttgartu 02.09.06, 21:01 Witam! Jestem au-pair w rodzinie, ktora za moim posrednictwem poszukje kolejnej au- pair. Zakres obowiazkow au-pair to opieka nad trojka chlopcow w wieku 8, 4 i 2 lata oraz pomoc w prowadzeniu domu. To bardzo sympatyczna rodzina, mieszkajaca w okolicy Stuttgartu. Wymagana jest dobra znajomosc jezyka, nowa au-pair jest "potrzebna" juz od polowy wrzesnia. Jesli ktos jest zainteresowany, niech napisze swoje zgloszenie na adres mailowy: A.Franzke@t-online.de Odpowiedz Link
rifu1 Re: POLECAM FIRME Z KTOREJ WYJECHALAM 27.07.09, 17:01 Ja polecam Firme Happy AuPair. Miła obsługa, szybkie i sprawne znalezienie rodzinki. Wyjechałam przez nich i jestem b. zadowolona :) Odpowiedz Link
kalinka18lat Re: Chce byc au pair w Niemczech 25.07.06, 17:14 mam pytanie.w sobote wyjeżdżam do niemiec,będę się opiekować dziećmi znajomych,chciałam się dowiedzieć czy moge uzyskać prawa normalnej au pair,typu legitymacja itp?. jeśli tak to gdzie mam sie o to starać.prosze o szybką odpowiedż,tutaj albo na maila gazetowego.Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link
agnessia Re: Chce byc au pair w Niemczech 25.07.06, 18:38 to ta znajoma ci nic nie mowila ? zeby uzyskac status aupair musisz pojsc do arbeitsamtu uzyskac Arbeitsgenehmigung,zameldowac sie,dostaniesz tez Lohnsteuerkarte.Nie pamietam co jeszcze.A dokad sie wybierasz ? Odpowiedz Link
kalinka18lat Re: Chce byc au pair w Niemczech 25.07.06, 22:19 jade na Bawarie do małej miejscowości,a to mam załatwić tutaj czy już jak będę na miejscu i w ogóle czy nie ejst już za póżno:/ ?? Odpowiedz Link
agnessia Re: Chce byc au pair w Niemczech 26.07.06, 12:52 Znam agencje w Monachium,ktora prowadzi Polka,napisz na mojego maila gazetowego to pdam ci kontakt.pozdr. Odpowiedz Link
wiolcik_87 Re: Chce byc au pair w Niemczech 28.07.06, 21:25 Witam, chce zostać au-pair przez mniej więcej rok. Teraz szukam jakiejś ciekawej rodzinki, u której mogłabym "operować" jeśli macie jakieś namiary, prosze wyślijcie mi na meila wiolcik_87@op.pl Z góry wielkie dzieki :) Odpowiedz Link
szalony_precelek Re: Chce byc au pair w Niemczech 29.07.06, 20:50 Witam Wszystkich! Jeśli ktokolwiek ma informacje na temat roli Au pair ale w mieście Koln, to będę bardzo wdzięczna za kontakt. Uchyle czoła również za wiadomości o jakiś dobrych agencjach, które pomogą mi znaleźć coś ciekawego. Bardzo mi zależy, bo chce tam studiować, a muszę polepszyć swój język. Odpowiedz Link
gostasmarion Re: Chce byc au pair w Niemczech 05.08.06, 19:41 Witam. Chce być au pair w Niemczech .Dajcie jakiś namiarbo mam nóz na gardle Odpowiedz Link
pvr71 Szukam au-pair. 17.08.06, 10:39 Dziewczyny! Wlasnie szukam chetnej do o-perkowania. Jestesmy polska rodzina (niemiecki nie jest wymagany!) mieszkajca w Niemczech, mamy 4 letniego synka, a w styczniu urodzi sie drugie dziecko. Potrzebujemy dziewczyne do opieki nad dziecmi oraz do prostych prac domowych (sprzatanie, prasowanie, czasem gotowanie, itp.). Chlopczyk do poludnia jest w przedszkolu. Au-pair powinna byc niepalaca, dobrze jakby miala prawo jazdy (ale niekoniecznie), no i oczywiscie powinna lubic dzieci. Zapewniamy utrzymanie, oplacamy przejazd, oplacamy kurs niemieckiego (2 x tygodniowo). Jesli ktoras jest chetna, wyslij prosze krotkie CV (max. 1 strona) z jakims numerem kontaktowym w celu sprawdzenia referencji (poprzednia rodzina, nauczyciel, ksiadz, etc.). Prosze takze podac wymagania finansowe. Piszcie na priva (pvr71(kropka)gazeta(kropka)pl). Odpowiedz Link
erli Re: Chce byc au pair w Niemczech 17.08.06, 17:32 gostasmarion napisała: > Witam. Chce być au pair w Niemczech .Dajcie jakiś namiarbo mam nóz na gardle Poszukuje kogos na swoje miejsce jako Au Pair w Niemczech, zalezy mi na czasie. Odpowiedz Link
gopsta83 Re: Chce byc au pair w Niemczech 19.12.06, 20:18 czesc, szukam Au-Pair dla mojej zaprzyjaznionej rodziny w niemczech. Najlepiej od zaraz:). Bylam u nich operka dwa lata i sa naprawde super. Tylko maja jeden podstawowy warunek- dziewczyna musi miec min22 lata bo oni sie boja ze beda musieli sie nie sami opiekowac. Jezeli kochasz dzieci, nie robisz glupstw ( kazdemu sie to zdarza ale oczywiscie bez przesady) nie palisz a lubisz spedzac czas z rodzina i pomoc w obowiazkach domowych:) to on i przyjma cie z otwartymi ramionami i beda traktowac jak wlasna córke.Pozdrawiam Odpowiedz Link
starsailor44 chce byc au pair w niemczech 21.08.06, 13:10 szukam rodziny w poludniowych niemczech (lub w austrii) od pazdziernika. mam 22 lata, lic. filologii angielskiej. obecnie jestem au pair w wielkiej brytanii, zajmuje sie 3 dzieci. znam plynnie angielski, podstawy niemieckiego, bdb rosyjski no i oczywiscie polski :) jestem optymistycznie nastawiona do zycia, staram sie kreatywnie spedzac czas z dziecmi, pomoc w zwyklych pracach domowych (sprzatanie, prasowanie itd.) nie jest dla mnie problemem. moj e-mail: creedka84@o2.pl Odpowiedz Link
ewa452 Re: Chce byc au pair w Niemczech 26.08.06, 21:42 Witam,mam 24 lata i spore doswiadczenie jako Au Pair (obecnie przebywam w Amsterdamie i konczy mi sie kontrakt w rodzince,ktora mnie zatrudnila. Znam b.dobrze j.angielski,bardzo lubie dzieciaki i chetnie podejme obowiazki od 1 wrzesnia. kontakt: e mail mandarynka23@hotmail.com , tel.kom.+31 644 695 023 Serdecznosci z Amsterdamu. Marta Odpowiedz Link
kalinka18lat Re: Chce byc au pair w Niemczech 31.08.06, 11:12 szukam dziewczyny ktora mnie zastapi od pazdziernika,rodzinka jest z polski,ale wszyscy mowia perfekcyjnie po niemiecku,wiec jesli komus chodzi glownie o jezyk to nie ma problemu:).Dzieci maja 4 i 5 lat ,jest to chlopczyk i dziewczynka.ja rezygnuje bo jednak postanowilam isc na studia.rodzina czesto wyjezdza do polski,mysle ze jest to duzy plus.zainteresowane dziewczyny prosze o kontakt na maila gazetowego.POZDRAWIAM Odpowiedz Link
xmalami1 Re: Chce byc au pair w Niemczech 07.09.06, 17:56 Szukam aupair na swoje miejsce:] z powodow osobistych musze zrezygnowac przed koncem umowy, a nie chce zostawic rodziny na lodzie, bo mala jest mi zbyt bliska. Warunki sa dobre, jesli ktos nie potrzebuje bliskiego kontaktu z hostami - bo ten nie istnieje, jest czysto zawodowy. To ma duze zalety dla osoby, ktora chce miec duzo prywatnosci. Miejsce: Hamburg, Niemcy Co ma aupair: praca legalna, jestes zapisana w darmowej niemieckiej agencji; 400e co miesiac (w tym juz masz ze musisz sobie sama kupic bilet itd, przy czym przecietnie operki w DE dostaja 260e), oplacone ubezpieczenie, duzy ladny i jasny pokoj, oddzielna lazienka, oddzielne wejscie (co jest, nie ukrywam, duzym plusem), wyzywienie oczywiscie, mozesz dzwonic do PL z tego co pamietam 2x w mies. (ja z tego nie korzystam, bo siedze z nimi codziennie na gg;>), net tez jest Koszty: ceny biletu wahaja sie od 28 do 80 e, ja mam taki za 40, ale na poczatek potrzebujesz tylko ten najtanszy. Karta tel. za 15e tez wystarczy, poza tym oczywiscie jesli chcesz, szkola. Mozna znalesc juz takie za ok 200e za semestr (ja osobiscie place 500e, ale jestem na kursie intensywnym) Obowiazki: Tu krotko opisze moj plan dnia 7:15 trzeba nakryc do stolu i zrobic drugie sniadanie dla malej, sama oczywiscie tez jem, potem do 8:15 pranie/prasowanie, od 8:30 czas wolny. I teraz w pon, sr i pt praca zaczyna sie o 14, bo trzeba odkurzyc 3 pokoje dzieci, w pozostale dni zaczynam o 15, kiedy dziecko odbieram z przedszkola (5min drogi stad). We wtorki i czwartki nie bawimy sie wcale, bo mamy konie/balet. Praca konczy sie o 18 nakryciem do stolu (ustawic talerze, sztucce itd). Sprzatania poza odkurzaniem u dzieci nie ma wcale, mamy 3 sprzataczki, co wiecej raz w miesiacu robia generalne porzadki w pokoju i lazience aupair, a w poniedzialki i piatki - pranie i prasowanie. Zakupy sa dostarczane ze sklepu. Max 2 razy w tyg. babysitting. Rodzina: 3 dzieci, ale zajmujesz sie tylko jednym, najmlodsza dziewczynka lat 6 (fantastyczna jest, to jedyna osoba, za ktora bede tesknila). Czasem w pt. chlopcy chca, zeby im zrobic pizze (czyt: wstawic do piekarnika), jedynie w babysitting trzeba wszystkich zagonic do lozek (ale ja daje chlopcom luz, to juz zalezy od tego, co bedzie chciala przyszla aupair). Ojca prawie nigdy nie ma w domu, bo pracuje w Berlinie, a mamuska jest mila, ale b. zimna i rozmawiasz z nia glownie o sprawach "zawodowych" czyli o dzieciach, chyba, ze sama zagadasz, ale to zalezy od humoru ;> Potrzebuje zastepstwa ASAP (czyli jak tylko najszybciej sie da), ale jestem gotowa pojsc na ustepstwa i jakos sie dogadac. Oczywiscie "bonusem" sa 2 tygodnie szkolenia ze mna hehe:} Jak jakies pytania, moj mail to: pandoraa@o2.pl Niemiecki: Jezyk nie musi byc super, wystarczy komunikatywny, ja tu przyjechalam na zero i na poczatku bawilam sie z dzieckiem na migi a z hostka gadalam po angielsku. Tak ze nie ma sie co bac. Nie wszyscy musza ladowac w Anglii;P Odpowiedz Link
agatakom Re: Chce byc au pair w Niemczech 16.09.06, 22:41 czesc,szukam dziewczyny chetnej do wyjazdu do niemiec jako au-pair.mi wlasnie mija rok i rodzinka potrzebuje pilnie kogos nowego.wymagane prawo jazdy..piszcie na moj adres e-mail agatakom@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
kinia161 Re: Chce byc au pair w Niemczech 17.09.06, 20:15 hej szukam jakiejs rodzinki w niemczesz od listopada...moj meil: kinia161@gazeta.pl Odpowiedz Link
sabi35 Re: Chce byc au pair w Niemczech 21.09.06, 12:59 a ja szukam aupairki od .. zaraz :-) Odpowiedz Link
calineczka47 OFERTA AU-PAIR W NIEMCZECH 24.09.06, 15:25 HEJ! ZNAM BARDZO DOBRA AGENCJE POSREDNICTWA ,PRZEDE WSZYTSKIM BEZPIECZNA,AGENCJA OFERUJE WAM PODPISANIE UMOWY ,STAŁE UBEZPIECZENIE,NAWET ZAMELDOWANIE,MOZLIWOSC UCZESSZCZANIA NA KURSY JEZYKOWE.CO WAZNE ZA POSREDNICTWO NIC SIE NIE PLACI,KOSZTY PONIOSI RODZINA.SAMA BYLAM W WAKACJE,A TYDZIEN TEMU POMOGLAM MOJEJ KOLEZANCE BO ZNAM JUZ DUREKTORA TEJ AGENCJI.CHETNIE POMOGE TYM KTORZY BY CHCIELI BEZPIECZNIE WYJECHAC:) MOJ NUM GG :5682874 Odpowiedz Link
studentka.op Re: OFERTA AU-PAIR W NIEMCZECH 07.02.09, 19:27 Hej chciałąbym się dowiedzieć czy ta oferta jest nadal aktualna? szukam pracy na okres wakacji. Od lipca do końca września. Mam bardzo dobry kontakt z dziećmi. Studiuję angielski dziennie. Dagmara. Odpowiedz Link
fionaa27 Re: Chce byc au pair w Niemczech 10.10.06, 17:43 Potrzebna dziewczyna do opieki nad dziecmi (do 30 lat) od zaraz. Bez nalogów??? haha a kto ich niema ( my palimy ale nie w domu i lubimy dobra zabawe naturalnie w granicach ludzkiego rosadku), Dzieci chlopczyk 6 i dziewczynka 3 lat - oboje cudowni. Rodzice rowniez( 28/32 lat), Szukamy dziewczyny gotowe na wyjazd na conajmniej kilka miesiecy (a najlepiej jeszcze dluzej), lub juz obecna w Hamburgu prosze o kontakt na mein gazety lud fionaa27@aol.com to podam szczegoly. Polska TV, wyzywienie, i koszt dojazdu. Znajomosc niemieckiego nie wymagana. Aha jest maly haczyk- Pokój z dziecmi i wynagrodzenie okolo 1000 zl Odpowiedz Link
ewa452 Re: Chce byc au pair w Niemczech 17.10.06, 22:38 szukam pracy w charakterze Au Pair dla pracowitej dziewczyny z Polski (sumienna,punktualna,uczciwa-chetnie podejmie te obowiazki od zaraz). Prosze o ewentualne propozycje na adres gazety. Pozdrawiam.Ewa Odpowiedz Link
jolli30 Re: Chce byc au pair w Niemczech 31.10.06, 10:32 hej, szukam Au-pair dla rodziny z Berlina.Mieszkam w Niemczech i wspolpracuje z agencja Au-pair.Rodzina wymaga prawo jazdy i potrzebuja Au-pair od 15 listopada.Sprawa jest wiec pilna.jesli chcesz zostac Au-air zglos sie do mnie.Chetnie Ci pomoge.Nie poniesiesz zadnych kosztow za posrednictwo.jesli nie odpowiada Ci ta rodzina z Berlina,moge Ci poszukac innej rodziny. Czekam na odpowiedz ! pozdrawiam Jola Pisz na adres jolliR@interia.pl Odpowiedz Link
krropyeczka vij.de agentura au-pair w Niemczech 17.10.08, 00:39 Czesc! rok temu wyjechalam do Niemiec jako au-pair i caly rok tez au-pair bylam,teraz mieszkam tu i studiuje od tego miesiaca. Z au-pairkowania jestem bardzo zadowolona. Moj wyjazd zorganizowalam sobie bardzo szybko poprzez zgloszenie sie do tej wlasnie agentury w Niemczech www.vij.de. Nie pobiera oplat za posrednictwo i cieszy sie na kazde zgloszenie, poniewaz sa okresy gdzie rodzin jest wiele, ale au-pair brak. Na stronie pisze tez troche po polsku, ale niektore wazne rzeczy sa tez po niemiecku, dlatego jesli chcesz wiecej informacji i potrzebujesz pomocy bo masz 'bardzo podstawowe' znajomosci jezyka niemieckiego to zglos sie do mnie na adres e-mail schneewittchen@vp.pl Odpowiedz Link
iron_wanienka szukam opeki dla mojej rodzinki:) 26.10.06, 13:41 warunki pobytu naprawde swietne:)pobyt legalny, wiecej szczcegolow na priv, pozdr Odpowiedz Link
izeczka22 chce byc au pair 03.05.07, 08:31 witam Cie. mam pytanie czy twoja oferta jest nadal aktualna? ja bylam juz au pair i chce teraz rozpoczac studia w niemczech wiec decyduje sie jeszzce raz nia zostac. moje gg 5789812 Odpowiedz Link
kinia161 szukam koleżanek aupairw HAMBURGU>>piszcie:) 29.10.06, 15:53 cześć mam 19 lat i jestem tu od niedawna chętnie poznam koleżanki po fachu ;) piszcie na kinia161@gazeta.pl Odpowiedz Link
kinia161 szukam kolezanek aupair w HAMBURGU>>piszcie:) 29.10.06, 15:55 cześć mam 19 lat i jestem tu od niedawna chętnie poznam koleżanki po fachu ;) piszcie na kinia161@gazeta.pl Odpowiedz Link
kasia_go1 Kandydatka na Au-pair poszukiwana. Na juz! 26.11.06, 13:04 witam serdecznie,poszukuje sympatycznej kandydatki na Au-apir do mlodej polsko niemieckiej rodziny kolo Stuttgart.Maja 2 dzieci,5lat/10 miesiecy,od zaraz. Kontakt:kasia_go@yahoo.com albo 61 648 9905 Odpowiedz Link
kaskal83 Re: Kandydatka na Au-pair poszukiwana. Na juz! 29.11.06, 17:48 jestem bardzo zainteresowana a mozesz napisac wiecej szczegolow(wynagrodzenie,mieszkanie i na jak dlugo,mnie interesuje ok 1rok itp) moj e-mail kaskal1@vp.pl tel.607301542 Odpowiedz Link
arnonoah Re: Kandydatka na Au-pair poszukiwana. Na juz! 23.12.06, 22:24 czesc dziewczyny pisze jeszcze raz ze szukam dziewczyna do moich dzieci w niemczech blisko francji i nienajdalej do szwajcarii jezeli jestescie zainteresowane to dajcie znak na adres m.riehle@mavale.de pozdrawiam marzena Odpowiedz Link