Dodaj do ulubionych

Gdzie praca dla kobiet

22.10.10, 16:20
czy w Lubinie znajdzie kobieta pracę oprócz handlu?! szukam takowej i bez efektów,posiadam uprawnienia na wózki widłowe,mam książeczkę san-epidem i jestem w pełni dyspozycyjna.....pracuję w hadlu ale to co płacą nie wystarcza nawet na opłaty, chciałabym cos znaleźć może ktoś wie gdzie potrzebują kobiet.
Obserwuj wątek
    • 987mad Re: Gdzie praca dla kobiet 25.10.10, 09:43
      Dołączam do pytania!
      Mam duże doświadczenie, w administracji, zarządzaniu, pokończone studia, kursy i... chciałabym znaleźć pracę w Lubinie, bo tu mieszkam.
      Ale niestety, w Lubinie oprócz handlu i znajomośc, pracy dla kobieta BRAK!!!
      Takie miasto, z możliwościami a... pod względem zatrudnienia dla kobiet, kompletne porażka. Myślę, że to dobry pomysł na hasło do wyborów, dla naszych miernych lubińskich "polityków"
      • rachela25 Re: Gdzie praca dla kobiet 29.10.10, 18:45
        pracy nie ma to fakt. Ja szukam np stażu , jestem studentką .Ostatnio znalazłam takowe ogłoszenie że przyjmują na staż. Pani dyrektorka po obejrzeniu mojego CV stwierdziła że szuka kogoś doświadczonego . Zrobiła mi nawet mały test z obsługi komputera. Śmiechu warte . Skoro szuka kogoś do pracy to niech da ogłoszenie na umowe a nie na staż. I tym sposobem zabiera pieniądze z Urzędu naprawde potrzebującym bezrobotnym
        • brokolama Re: Gdzie praca dla kobiet 15.12.10, 18:16
          ja tam się nie dziwię... władzunia doprowadziła do tego, że pracę można dostać tylko na kasach w marketach, hipermarketach, dyskontach i całej reszcie tego dziadostwa. A jak były jakieś zakłady czy normalne nie-marketowo-ogłupiające firmy to poplajtowały.
          Pracy niet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka