Dodaj do ulubionych

telefon komórkowy

14.05.04, 09:11
Moja "komórka" zaliczyła zgon... na kupno nowej jakoś brak funduszy - więc
mnie oświećcie gdzie można kupić używany telefon komórkowy - jakieś
sprawdzone źródło?
Obserwuj wątek
    • servus_lca Re: telefon komórkowy 14.05.04, 10:12
      To chyba będzie reklama, ale chyba admini tego nie wytną www.allegro.pl. Sam kupiłem tam swoja komórkę i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli chcesz więcej wiedziec to Ci pomoge pisz na maila.
      • goska35 Re: telefon komórkowy 14.05.04, 13:23
        Zerkalam tam już wcześniej - ale prawdę mówiąc ilość danych technicznych mnie
        przytłacza, bo ja się na tym zupełnie nie znam.... ja chyba muszę po prostu
        zaliczyć jakiś sklep - póki nie dotknę to nie uwierzę :)
        • olus_stad Re: telefon komórkowy 14.05.04, 13:33
          Forum o komorkach
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=75
          Bardzo dobry serwis o gsm (moze przegladanac oferty operatorow, porownac telefony i zadac pytania)
          www.gsmonline.pl
          Tak w ogole to mozesz zajrzec do komisow, ale uwazaj, bo mozesz trafic na kradziony, aby sprawdzic czy aby nie jest porownaj numer IMEI telefonu z IMEI baterii, jesli taki sam to okej (wpisz *#06#).
          • swek1 Re: telefon komórkowy 14.05.04, 22:35
            W centrum obok megasamu jest jakiś sklepik z telefonami. Nie wiem czy jest
            tanio, ale są nowe i śmugane. Od koloru do wyboru. Myślę, że warto popytać się
            znajomych może coś się znajdzie.
            Pozdrawiam.
            • servus_lca Re: telefon komórkowy 14.05.04, 22:52
              swek1 napisał:

> W centrum obok megasamu jest jakiś sklepik z telefonami.

Akurat wybrałeś najdrozszy komis.
              • goska35 Re: telefon komórkowy 17.05.04, 09:26
                No dobra... to gdzie jest jakiś tańszy ? :)
                • olus_stad Re: telefon komórkowy 17.05.04, 16:42
                  Bylem dzis w jakims komisie na NM Panny, kolo gajerkow, majewskich i plusa. To chyba jedyny taki punkt w Legnicy ktory nie jest obslugiwany przez 'szerokich karkow'. Z cenami to jest roznie, lepiej zebys poszla z kims kto sie zna, bo inaczej moga niezla ciemnote wcisnac po cenach jak za zboze.
                • servus_lca Re: telefon komórkowy 17.05.04, 17:10
                  goska35 napisała:

> No dobra... to gdzie jest jakiś tańszy ? :)

Każdy inny. Ale swoją drogą to ten koło pkobp może byc najlepszy ,bo istnieje juz troche czasu i mozna sie spodziewać ,że trochę jeszcze przetrwa więc w razie kłopotów mozna złozyc reklamację.
                  Ps.Goska a nie masz przypadkiem faceta i urodzin przy okazji, bo byłby prezent w sam raz.
                  • swek1 Re: telefon komórkowy 17.05.04, 17:27
                    Oj Servus nie wiem czy mi się zdawało, ale ten sklepik komis jest już chyba
                    zamknięty. No może byli na urlopie, ale kiedyś jadąc tą drogą widziałem kartkę
                    i pomyślałem sobie, że padli. Może się mylę. Jak jest inaczej to dajcie znać.
                    Gosi to jeszcze można podpowiedzieć o giełdzie, ale tam też raczej nie bywam.
                    Brak mi już pomysłów.
                    Pozdrawiam.
                    • servus_lca Re: telefon komórkowy 17.05.04, 17:33
                      swek1 napisał:

> Oj Servus nie wiem czy mi się zdawało, ale ten sklepik komis jest już chyba
                      > zamknięty. No może byli na urlopie, ale kiedyś jadąc tą drogą widziałem kartkę
                      > i pomyślałem sobie, że padli. Może się mylę. Jak jest inaczej to dajcie znać.

Naprawdę ,dawno tam nie byłem, tak wiec trzeba to sprawdzić.

> Gosi to jeszcze można podpowiedzieć o giełdzie, ale tam też raczej nie bywam.

Na giełdzie w niedzielę raczej nie ma komórek, a jeśli są to na pewno z niepewnej ręki

> Brak mi już pomysłów.

Najlepiej sklep z komórkami i nowa kupic, albo na abonament i tyle.
                      • swek1 Re: telefon komórkowy 17.05.04, 17:55
                        Jestem za. Można też na allegro. Ktoś już pisał ale ja chcę powiedzieć, że
                        można kupić raczej z allegro czyli od kogoś z Legnicy lub okolic. Ja tak
                        kupiłem baterię do telefonu i jestem z niej zadowolony.
                        Pozdrawiam.
                        • goska35 Re: telefon komórkowy 18.05.04, 09:49
                          No i bedę posiadaczką komórki..... mój własnościowy małzonek "dojrzał" do tej
                          decyzji po tym, jak to wczorajszego dnia chciał się do mnie koniecznie
                          dodzwonić, ale nic mu z tego nie wyszło...:)))
                          dzięki za odzew :)

Demokracja - mówisz co chcesz, robisz co Ci karzą...
                          Małgośka
                          • swek1 Re: telefon komórkowy 18.05.04, 19:44
                            Mogłaś zacząć od razu od tej strony ;)
                            Pozdrawiam.
                            • goska35 Re: telefon komórkowy 18.05.04, 19:53
                              ha, gdyby to było takie proste....:) Niestety, kolega małzonek podejmuje
                              radykalne środki do piero jak sam się "zagotuje" :P
                              • swek1 Re: telefon komórkowy 19.05.04, 19:19
                                Jak sama widzisz musisz częściej mąża gotować ;)
                                Pozdrawiam.
    • dethy Re: telefon komórkowy 28.05.04, 23:10
      Jak nie chcesz drugiej od razu pochowac to nie kupuj
      panasonica gd67 costam costam.Co za kicha ! Ja taka mam....:(
      • swek1 Re: telefon komórkowy 30.05.04, 08:58
        Ten sklepik, o którym mówił Servus nadal działa.
        Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka