goska35 14.05.04, 09:11 Moja "komórka" zaliczyła zgon... na kupno nowej jakoś brak funduszy - więc mnie oświećcie gdzie można kupić używany telefon komórkowy - jakieś sprawdzone źródło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: telefon komórkowy 14.05.04, 10:12 To chyba będzie reklama, ale chyba admini tego nie wytną www.allegro.pl. Sam kupiłem tam swoja komórkę i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli chcesz więcej wiedziec to Ci pomoge pisz na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: telefon komórkowy 14.05.04, 13:23 Zerkalam tam już wcześniej - ale prawdę mówiąc ilość danych technicznych mnie przytłacza, bo ja się na tym zupełnie nie znam.... ja chyba muszę po prostu zaliczyć jakiś sklep - póki nie dotknę to nie uwierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: telefon komórkowy 14.05.04, 13:33 Forum o komorkach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=75 Bardzo dobry serwis o gsm (moze przegladanac oferty operatorow, porownac telefony i zadac pytania) www.gsmonline.pl Tak w ogole to mozesz zajrzec do komisow, ale uwazaj, bo mozesz trafic na kradziony, aby sprawdzic czy aby nie jest porownaj numer IMEI telefonu z IMEI baterii, jesli taki sam to okej (wpisz *#06#). Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: telefon komórkowy 14.05.04, 22:35 W centrum obok megasamu jest jakiś sklepik z telefonami. Nie wiem czy jest tanio, ale są nowe i śmugane. Od koloru do wyboru. Myślę, że warto popytać się znajomych może coś się znajdzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: telefon komórkowy 14.05.04, 22:52 swek1 napisał: > W centrum obok megasamu jest jakiś sklepik z telefonami. Akurat wybrałeś najdrozszy komis. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: telefon komórkowy 17.05.04, 09:26 No dobra... to gdzie jest jakiś tańszy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: telefon komórkowy 17.05.04, 16:42 Bylem dzis w jakims komisie na NM Panny, kolo gajerkow, majewskich i plusa. To chyba jedyny taki punkt w Legnicy ktory nie jest obslugiwany przez 'szerokich karkow'. Z cenami to jest roznie, lepiej zebys poszla z kims kto sie zna, bo inaczej moga niezla ciemnote wcisnac po cenach jak za zboze. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: telefon komórkowy 17.05.04, 17:10 goska35 napisała: > No dobra... to gdzie jest jakiś tańszy ? :) Każdy inny. Ale swoją drogą to ten koło pkobp może byc najlepszy ,bo istnieje juz troche czasu i mozna sie spodziewać ,że trochę jeszcze przetrwa więc w razie kłopotów mozna złozyc reklamację. Ps.Goska a nie masz przypadkiem faceta i urodzin przy okazji, bo byłby prezent w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: telefon komórkowy 17.05.04, 17:27 Oj Servus nie wiem czy mi się zdawało, ale ten sklepik komis jest już chyba zamknięty. No może byli na urlopie, ale kiedyś jadąc tą drogą widziałem kartkę i pomyślałem sobie, że padli. Może się mylę. Jak jest inaczej to dajcie znać. Gosi to jeszcze można podpowiedzieć o giełdzie, ale tam też raczej nie bywam. Brak mi już pomysłów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: telefon komórkowy 17.05.04, 17:33 swek1 napisał: > Oj Servus nie wiem czy mi się zdawało, ale ten sklepik komis jest już chyba > zamknięty. No może byli na urlopie, ale kiedyś jadąc tą drogą widziałem kartkę > i pomyślałem sobie, że padli. Może się mylę. Jak jest inaczej to dajcie znać. Naprawdę ,dawno tam nie byłem, tak wiec trzeba to sprawdzić. > Gosi to jeszcze można podpowiedzieć o giełdzie, ale tam też raczej nie bywam. Na giełdzie w niedzielę raczej nie ma komórek, a jeśli są to na pewno z niepewnej ręki > Brak mi już pomysłów. Najlepiej sklep z komórkami i nowa kupic, albo na abonament i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: telefon komórkowy 17.05.04, 17:55 Jestem za. Można też na allegro. Ktoś już pisał ale ja chcę powiedzieć, że można kupić raczej z allegro czyli od kogoś z Legnicy lub okolic. Ja tak kupiłem baterię do telefonu i jestem z niej zadowolony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: telefon komórkowy 18.05.04, 09:49 No i bedę posiadaczką komórki..... mój własnościowy małzonek "dojrzał" do tej decyzji po tym, jak to wczorajszego dnia chciał się do mnie koniecznie dodzwonić, ale nic mu z tego nie wyszło...:))) dzięki za odzew :) *** Demokracja - mówisz co chcesz, robisz co Ci karzą... Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: telefon komórkowy 18.05.04, 19:44 Mogłaś zacząć od razu od tej strony ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: telefon komórkowy 18.05.04, 19:53 ha, gdyby to było takie proste....:) Niestety, kolega małzonek podejmuje radykalne środki do piero jak sam się "zagotuje" :P Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: telefon komórkowy 19.05.04, 19:19 Jak sama widzisz musisz częściej mąża gotować ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dethy Re: telefon komórkowy 28.05.04, 23:10 Jak nie chcesz drugiej od razu pochowac to nie kupuj panasonica gd67 costam costam.Co za kicha ! Ja taka mam....:( Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: telefon komórkowy 30.05.04, 08:58 Ten sklepik, o którym mówił Servus nadal działa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś