Dodaj do ulubionych

Gazeta jelonka.com - co myslicie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:56
Widzilam pierwszy 0 zerowy nr i ten pierwszy, za 1,5zl sZCZERZE - sadzilam,
ze w numerze platnym bedzie cos ciekawego, a tu rozczarowanie... poza tym,
nieaktualne oferty ogloszeniowe - po weryfikacji, to to wszystko juz bylo na
stronie www.

W ogole malo osob jest zainteresowanych kupnem tej gazety, tak bynajmiej
widze po ilosci egzemplarzy w punktach sprzedazy. To chyba dolujace dla
wlasciciela... tyle kasy wlozyc...
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.06, 22:11
      Nic lepszego i gorszego.Do Nowin potrzeba kilka lat.Poza tym internetowe
      wydanie jelonki na forum nie dopuszcza negatywnych opinii o policji
      jeleniogórskiej i w dziale ogłoszeń dam pracę nie umieszcza informacji o
      fałszywych firmach.Tak to wszystko spoko.Kolejny regionalny
      brukowiec.Pozdrowionka
      • Gość: Radek Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.11.06, 19:40
        Do komercyjnego artykułu oczerniajacego jednego z kandydatów na prezydenta
        [ukazał się dziś] dodałem 3 komentarze-jednym z nich jest link na to forum-na
        razie niama zadnego. Ogólnie zacząłem czytać jelonkę na wakacjach-artykuły były
        nieco dłuższe i bardziej treściwe,więc codziennie czytałem i lubiłem nawet ;-]
        Od roozpoczęcia kampanii forum stało sie stronnicze,nie przepuścili żadnego z
        mych komentarzy,pomimo,że nie używam w nich nazwisk,ani nie oceniam/wyrokuję.
        Portal przechylił sie na lewo,i jak nie bedzie sie miał o co podeprzeć ,[a
        prawa strona większa być się zdaje w świetle wyborów]to sie wykopyrtnie. Prasa
        powinna byc obiektywna,a tam,każdy lewostronnie obciążony moze zapłacic i pisać
        do woli słowa niepoparte faktami. W świetle dziesiejszego artykułu
        pt."Marionetki,zausznicy i "szara eminencja " z wyrokiem sądowym" jelonka dla
        mnie jest poprostu zjawiskiem niemajacym u mnie żadnego szacunku-przy
        nich "f*kt" i su*** e****ss" to mistrzowie świata i superwiarygodne źródło
        informacji. Mianowicie rzuca takie porównania,które w świecie kulturalnych
        ludzi mających rację i jej pewność są niedopuszczalne. Oto przykład "Miłosz
        Sajnog może być postacią tragiczną , pewnie nie na miarę tragedii Szekspira,
        ale lokalnych. Wielu ludzi już mu współczuje, bo staje się on tylko rekwizytem
        w walce o władzę dla człowieka, który w życiu nie zrobił nic, o czym dałoby się
        dobrze napisać.
        Robert Prystrom był przecież w poprzedniej kadencji szefem Komisji Rewizyjnej
        Rady Miejskiej, ale Rada Miejsca wyrzuciła go na twarz, mając dość
        jego „pracy”. W kolejnej kadencji był wiceprzewodniczącym Rady, ale nowy skład
        Rady poznał się na nim po kilku miesiącach i wylał go z tej funkcji. To jest
        suma jego dokonań samorządowych. I teraz – kiedy Sąd złapał go za rękę – Robert
        P. drugą kończyną wyciągnął z kapelusza kandydata na Prezydenta Miasta.
        Takiego, który daje gwarancje, że będzie mu posłuszny jak piesek na krótkiej
        smyczy" dla mnie to pachnie łamaniem prawa. Czy ja też mogę w ten sposób
        upublicznić swoje żale np.do sąsiada??? Dla mnie skandal!!!
        • Gość: Bodek Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:19
          Nie tylko Ty dałeś tam komentarz, który się nie ukazał. Portal Jelonka.com jest
          miejscem najbardziej ocenzurowanym w Polsce nie waham się tego powiedzieć. Jest
          to coś niespotykanego w świecie wolnych mediów - zarówno komentarze jak i teksty
          (żałosne i służalcze jedynej słusznej władzy). Jego właściciel jest podobno
          niezrównoważoną osobą, nielubianą w każdym środowisku Jeleniej Góry. To tak przy
          okazji, ja w każdym razie rezygnuję z odwiedzania tego portalu ponieważ nie
          lubię jak traktuje się mnie niepoważnie, a tak odbieram nie dodawanie wyważonych
          i pisanych kulturalnym językiem komentarzy.
        • Gość: Łukasz Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.dialog.net.pl 04.11.06, 21:29
          Daj spokój. Wiesz jak nazywają już jelonkę?
          - czerwonka
          - ratuszówka (i teraz gazeta ratuszowa)
          - kusiakówa
          Poza tym czesto pojawia sie tez okreslenie "Trybuna ludu" - popularne pismo
          wydawane w Jeleniej Górze przez lewicową ekipę. A co do cenzury... Prawda w
          oczy kole. O Jelonce i jej właścicielu na mieście słychać tylko złe rzeczy.
          Ekipa redakcyjna tasuje się praktycznie non stop. Co lepsze, podobno pisały tam
          dzieci które miały po 16 lat!!

Do moderatora TEGO forum: ostatnio można było łatwo zaobserwować, że i tutaj -
          z racji chociażby interwencji popleczników Jelonki - usuwaliście Państwo
          niektóre posty. Naprawdę prosiłbym o zachowanie stronniczości i sprawiedliwe
          ocenianie wniosków niektórych forumowiczów. Ja poznałem to forum tylko i
          wyłącznie dzięki stronie Wspólnego Miasta, która reklamowała je jako bezstronne
          i profesjonalne. Pozdrawiam.
      • Gość: Radek Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.11.06, 19:48
        Agata obraziłas chyba pana Iva. Jego teksty sa takie,że buty spadaja,nie ma w
        nich niedociągniec,ani błędów-bardzo solidna i ciężka praca. Lepiej sie po
        prostu nieda. Szkoda,że p. Ivo niema skłonności przywódczych,bo byłby
        najlepszym prezydentem dla Jeleniej Góry. Pozdrawiam
    • Gość: lolo1144 Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: 80.53.53.* 17.10.06, 03:06
      kolejna tuba kusiaka
    • Gość: kibitz Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.10.06, 07:10
      A czego oczekujesz po gazecie codziennej.
      Co jeszcze mozna wymyślić aby pozyskać czytelnika.
      Gazeta maja się gorzej i tak juz zostanie.
      Teraz liczy sie tylko przekaz audio i internet.
      A gazety? nawet darmowe nie są rozchwytywane.
    • Gość: fredro Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.10.06, 23:21
      ja mysle ze to w koncu niezalezna gazeta, taka prawdziwa. ani nie jeb...ą
      kusiaka ani prystroma ani nikogo - widzialem kusiaka w 1 numerze duzo ale tez
      ewidentnie byly to teksty sponsorowane, placi im to ma teksty, prstrom pewnie
      zalowal kasy i nie bylo jego tekstow - widzialem tekst tez obrebalskiego. a co
      do samej gazety to wkoncu ktos pisze o miescie - podoba mi sie to - mam dosc
      juz plugawienia innych, wkoncu ktos pisze o dobrych stronach miasta - mi sie
      podoba, pozdrawiam
      • Gość: Moho Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 00:20
        chyba oszalales, wlasnie ta gazeta plugawi miasta, jakies kretynskie tytuly o
        gangach i zdjecia dzieciakow w kapturach z petami. powiem szczerze ta gazaeta
        jest beznadziejna, darmowa ok moglaby byc, a za 1.50 nikt tego nie kupi. teksty
        te same co w necie: trywialne, o niczym itp itd, 70% gazety stanowia mierne
        fotki i jak juz ktos wspomnial nieaktualne ogloszenia. nie widze w niej reklam
        wiec chyba nikt nie chce sie dac nabic w butelke, no i to prawda ze zalega w
        kioskach niemilosiernie. nie wroze zbyt dlugiego zywotu temu brukowcowi...
        • Gość: Majka Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 01:44
          Zero obiektywizmu, jak zwykle jakiś niespełniony krzykacz.
          Załóż własny brukowiec - bedziesz miał super tytuły - powodzenia.
          • Gość: Seti Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: 193.158.111.* 18.10.06, 14:07
            Zgadzam sie z Twoim przedmowca. Jelonka.com jest poprostu nudna (w obu
            wydaniach, tj. internetowym i papierowym).
            Artykuly sa o niczym, autorzy wysilaja sie, by z miernego materialu sklecic
            dlugi tekst. I te zalosne sensacyjki (ktore przerabialy juz NJ, ale
            przynajmniej robily to dobrze), ze niby park, ze niby tunel, ze takie poprostu
            bla, bla, bla.
            Zadnych rozwinietych tekstow, chaos w ukladzie gazety, zadnej polemiki.
            Redagowanie plaskie i cienkie jak zyletka :(

Ale by nie byc posadzonym o malkontentyzm to sa i fajne strony. Jestem
            zachwycony opisywana historia JG. To sie czyta doskonale.

Moze sie jeszcze wyrobia, ale wydanie papierowe to FALSTART!!!
            • Gość: tess Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.10.06, 22:49
              tak koncza tuvy propagandowe Kusiaka... marnie:)
              • Gość: Seti Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: 193.158.111.* 19.10.06, 14:35
                Nie odnioslem wrazenia, ze sa glosem Kusiaka, czy lewicy. A wrecz odwrotnie.
                Chocby ciekawy artykul o Piechowicach (choc marnie napisany) zakonczony debilna
                polemika, ze w piechowicach sa nadal komunistyczne obyczaje, ze zamiast JP2
                jest Swierczewski i takie tam dyrdymaly.
                I to jest przyklad jak z ciekawego artykulu mozna zrobic ideologiczna papke...
                Zakonczenie artykulu nijak sie ma z calym tekstem.
                Autor o umiejetosciach gimnazjalnych.
                AMATORSZCZYZNA! A tak swoja droga to to jest tak bezplciowe pismo, ze nawet
                wprowadza zament jakie przedstawia wartosci, lewicowe, czy prawicowe.
                I niech mi nikt nie mowi o niezaleznosci. Dziennik ma takie zdanie jak jego
                dziennikarze. I to dobrze. Ale od czegos jest redaktor naczelny, by pilnowal
                stylu gazety. A tu mamy rozgardiasz jak nigdzie indziej.
                Chaos i dezorientacja.
                • Gość: XYZ Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.10.06, 23:33
                  Zanim kogoś skrytykujesz, sam naucz się dobrze pisać. Proponuję słownik
                  ortograficzny do poduszki.
                  • Gość: Seti Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: 193.158.111.* 20.10.06, 11:06
                    Szanowny poligloto.

Serdecznie Cie przepraszam, ze zmusilem Cie do przezywania tych katuszy i
                    czytania bledu jaki tam faktycznie wpadl. O nieomylna istoto, boski tworze.

Ale zeby juz zrzucic Cie z tych piedestalow... tylko tyle masz do powiedzenia?
                    Dobrze jest kiedy ortografia idzie z inteligencja i kultura...
                    U ciebie jest 1/3... jak wnioskuje z Twojej wypowiedzi.
                • Gość: S.H. Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:53
                  zgadzam sie amatorszczyzna to odpowiednie okreslenie dla tej gazety, bylem
                  dzisiaj w dwoch salonach prasowych nadrabiac prasowe braki, w obu widzialem
                  olbrzymie sterty tego periodyku, zero zainteresowania ze strony kupujacych, w
                  nowinach moga spac kamiennym snem
                  • Gość: pracownik NJ Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 03:04
                    Są kioski w których się słabo sprzedaje i są kioski, w których się sprzedaje do
                    zera. W centrum Jeleniej najsłabiej, ale są punkty w centrum, w których też się
                    dobrze sprzedaje. Kamienny sen? Raczej niemożliwe, musimy czuwać, bo to będzie
                    kiedyś potęga. Jak chcesz sam śpij kamiennym snem, twoje bufoniastwo napewno ci
                    w tym pomoże. Co do amatorszczyzny - pochwal się profesjonalnymi osiągnięciami -
                    chętnie popatrzę i poczytam. Składem gazety i jakością druku biją nas o 500%. U
                    nas opinia jest co najmniej dobra (jak na początek).
                    • Gość: Seti Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: 193.158.111.* 20.10.06, 11:02
                      Ale...

NJ to tez szmatlawiec... tylko nieco lepszy
                    • Gość: marian to ma byc potega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 11:45
                      prosze Cie, wybacz i nie obrazaj swoich kolegow po fachu... ten szmatlwiec
                      potega? dobry zarta,nie ma co...
    • Gość: Seti Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: 193.158.111.* 20.10.06, 13:50
      A czy ktos zauwazyl jak dziala system komentarzy w jelonka.com ?
      Ta jest taka cenzura, ze zadna, powtarzam zadna krytyka na temat gazety,
      portalu, autorot tekstow nie przejdzie.
      Publikowane sa tylko teksty pochwalne i byle jakie (czyli o niczym)
      • Gość: znawca Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 14:38
        Oczywiście masz racje. Cenzura jest na jelonce na porządku dziennym, nie
        puszczane są komentarze wnoszące konstruktywną krytykę pod adresem np. samego
        portalu za to 'wielki brat' puszcze debilne i prowokujące komentarze Patoli,
        Igorekow i tym podobnych. Tym samym strona prezentuje sobą raczej dość mierny
        poziom a większość newsów to przedruki albo przepisy z gazet. Swojego czasu
        pamiętam jak jelonka.com zrzynała newsy z innych dolnośląskich gazet metodą
        'ctrl+c ctrl+v' = żałość.

Co do samych postaci typu "Patolo-podobnych'' to moim zdaniem najprawdopodobniej
        jest to jakiś znajomy bądź też 'pracownik' jelonki którego zadaniem jest
        prowokowanie do dyskusji (nabijania komentarzy/wejść na strone) debilnymi
        komentarzami - zagrywka prosta, stosowana od dawna przez największe portale.
      • Gość: znawca Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 14:43
        Dodam jeszcze że pomysł z zatwierdzaniem komentarzy to najgorsze co może się
        przytrafić stronie i nam czytelnikom! Zawsze rodzi to pokusę cenzorowania czego
        przykład mamy na jelonce. Najlepsza była by nie cenzura prewencyjna ale
        ewentualne kasowanie
        komentarzy łąmiących regulamin bądź też jak to jest na niekótrych forach ich
        tzw. 'nukowanie'.

• Gość: Łukasz Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.dialog.net.pl 24.10.06, 19:20
          Gazeta jest do niczego. Tuba wyborcza - jak to ktoś wyżej zauważył. A z portali
          wybieram jg24.pl. Maja troche mniej informacji z Jeleniej Góry, ale dział
          sportowy zabija każdego (i niczego nie cenzurują).
          • Gość: Grzesiek Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:18
            jg24 słaba strona, ja wybieram jelenia.pl - zajebiste fotki z imprez, a nie
            jakiś durny sport
            • Gość: haha Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 01:52
              hahaha ale blysnales porownoywac jg24.pl do jelenia.pl, niezle sie usmialem. w
              jeleniej sa tylko dwie strony godne uwagi to jg24 i jelonka, pozostale na czele
              z jelenia.pl sa do banis. sux :)
              • Gość: Ryszard Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 06:21
                Nie będę dyskutował czy jelonka.com jest dobra czy nie.Chciałbym tylko zauważyć
                i wskazać na jeden fakt. Cena tej gazety to 1,50 zł a Słowo Polskie 1,20
                zł.Nikt chyba nie bedzie porównywał tych dwóch periodyków bo i nie ma czego.
                Biorąc pod uwag różnicę co najmniej kilku klas nie wiem dlaczego tak jest? W
                jelonce.com jakoś te teksty wyglądają jakby je pisał jakiś gimnazjalista - cóż
                takie jest moje zdanie.Osobiście nie czytam ani nie wchodzę na portal.Jest to
                marnowanie czasu a teraz i pieniędzy.

Pozdrawiam
                Ryszard
                • Gość: Bartek Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:55
                  Porownywanie dziennika i tygodnika to tak jak porownanie kolejki gorskiej z
                  pociagiem ekspresowym - jak pomozymy 6 dni * 1,2 to wyjdzie troche wiecej niz 1,5.
                  SPGW ma cala gazete w internecie, wiec jesli ja kupujesz majac dostep do neta, a
                  widze ze jestes ciulaczem, to znaczy ze probojesz robic dobre wrazenie jaki to
                  madry jestes.

Co do marnowania czasu i pieniedzy, to zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo
                  miec swoje zdanie, ja np uwazam, ze chodzenie do burdelu to dopiero marnowanie
                  kasy a do tego syfa sie mozna dorobic. Wole zdecydowanie podboje za darmoche w
                  atrapie albo grennzone.

Dodam ze gazet prawie wogole nie czytam (co nie znaczy ze sie nimi wogle nie
                  interesuje) i nie bede sie spieral, ktora jest lepsza a ktora gorsza.
      • Gość: tomek_jg Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.11.06, 12:51
        to fakt, cenzura na jelonce jest ewidentna. zanim komentarz pojawi się na
        stronie, czyta go własciciel portalu i gazety. moze ktos go zna? jesli mu sie
        nie podoba-kasuje. zwróćcie uwage na czas, po jak długim czasie komentarze sa
        puszczane, po prostu trzeba je najpierw ocenic...czasem ukaze sie krytyczny
        komentarz, a za chwile juz go nie ma. nigdzie tak cenzura nie dziala. zauwazcie
        też,ile jest kusiaka, zdjęć, artykułów, i na portalu i w gazecie. ponoc wykupi
        75% nakladu pierwszego płatnego numeru. jestem pewien, ze po wyborach gazety juz
        nie bedzie. czego wszystkim życzę :)
    • Gość: Agata Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.10.06, 21:35
      Ta gazeta przetwarza informacje innych mediów. Swoje ma właściwie tylko zdjęcia.
      Teksty historyczne, które są w jelonce, chyba też już gdzieś czytałam. Może Ivo
      Łaborewicz je napisał? Nie chce mi się wierzyć, że to ktoś z jelonki grzebał w
      archiwach.
      Tyle, co do spraw redakcyjnych.
      Co do kwestii wydawniczych. Nikt z ludzi zaangażowanych w wydawanie jelonki nie
      miał żadnych poważnych doświadczeń w branży. Mówię o doświadczeniu wydawniczym,
      nie o redakcyjnym, bo takie ma ich naczelny. Przypuszczam, że pomyśleli sobie
      tak: skoro mamy sporo wejść na stronę w internecie, to damy radę na rynku gazet
      papierowych. To jednak zupełnie co innego.
      Ten błąd będzie ich sporo kosztować. Właściwie już ich dużo kosztuje. Wydawanie
      gazety, by mieć szansę na utrzymanie się na rynku (nie mówiąc już o sukcesie,
      czyli zyskach), musi sporo kosztować. To są miliony złotych. Wielcy gracze,
      których stać byłoby na taki krok, nie wchodzą w takie biznesy w Jeleniej Górze,
      bo tutaj jest zbyt mało kasy do wyciągnięcia z rynku, by tracić czas na takie
      zawody. Jeśli kiedyś wpadną na pomysł, by zdobyć Jelenią Górę, to po prostu
      kupią Nowiny i tyle. Jeśli oczywiście Nowiny, które są spółdzielnią, zechcą się
      sprzedać.
      Pozdrawiam forumowiczów
      Agata C.-S.
      • Gość: senator Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:09
        to bedzie po prostu plajta jak mowisz, co do zdjec masz racje to chyba jedyne co
        jest ich, poplyneli z tym do tego stopnia ze cala gazeta jest nimi upstrzona,
        polmozgom ktorzy szukaja komiksu zamiast gazety moze sie to spodoba ale mnie
        osobiscie bierze na torsje jak to widze, do tego wku... mnie to ze juz nic nie
        ma na tym portalu do czytania poza sloganem o gazecie ze w niej jest wiecej co
        jest klamstwem bo jest tam tyle samo tylko nasrane zdjec w kazdym miejscu,
        zreszta nie zamierzam jej wiecej kupowac bo szkoda pieniedzy i czasu choc tego
        drugiego nie trzeba zbyt wiele aby ja przeczytac od deski do deski, mysle ze
        20-30 minut to maximum nawet dla osob majacych problem z szybkim czytaniem.
        • Gość: fan jelonki Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:28
          a ja mysle drodzy panstwo ze szlag was tafia, bo na rynku pojawil sie nowy
          tytul, czytelnikow ma, a jesli jest kiepski to po co tyle krzyku?
          rynek marny tytul szybko zweryfikuje

co do nie swoich tekstów proponuje nie bluzgac tylko przytoczyc konkretne
          argumenty, bo oskarzyc jest nalatwiej
          ja moge wiele przykladow podac, kiedy inne media zabieraly pomysly jelonki
      • Gość: Autor Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.10.06, 22:39
        Pani Agato,
        Jeśli "chyba już gdzieś Pani czytała" teksty historyczne, które są w Jelonce,
        to proszę wskazać, gdzie. Owszem, cytuję Ivo Łaborewicza, bo trudno znaleźć
        człowieka, który by więcej wiedział o przeszłości Jeleniej Góry. Jak cytuję, to
        podaję to. Widać, że czyta Pani bardzo nieuważnie, podobnie jak pozostałą treść
        tygodnika.
        Z szacunkiem
        Autor
        • Gość: tygrys Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.230.udn.pl 30.10.06, 09:31
          Wszystkie pozytywne komentarze na temat "tej gazety" to chyba sam autro sobie
          pisze.Wszelka krytyka nie dociea i trudną ją im przyjąć.Tutaj nie mogą, na
          swojej stronie by mieli tylko pozytywne komentarze bo tylko takie tam dają.
          • Gość: IVO Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:52
            Mam to samo odczucie, te 2-3 pozytywy to na sto procent wpisal ktos z tej gazety
            albo jakies dziecko. Innej opcji nie ma bo ta gazeta jest po prostu beznadziejna
            i nie da sie o niej napisac nic pozytywnego.
        • Gość: Agata Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.10.06, 09:37
          Proszę podawać źródła, z których pan korzysta. Niejedna osoba chętnie do nich
          sięgnie, by poszerzyć wiedzę na dany temat.
          Co do nieuważnego czytania - proszę robić gazetę taką, którą będzie mi się
          chciało czytać uważnie.
          Miłego dnia
          Agata C.-S.
        • Gość: anna to podaj źródło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:15
          Tego wymaga etykieta dziennikarska. Skoro to nie Twoj tekst a zapozyczasz mysli
          od innnych, to ludzka przyzwoitosc i ogolne zasady, powinny przypomniec Ci o
          odnosniku i przypisach. Ot, cala logika Jelonka. com - zernarz cos od innych,
          podpisac swoim i olac tekst zrodlowy... dziwie sie, ze nikt za to sie nie
          wezmie od strony prawnej. A moze szkoda czasu na takie cos...
      • Gość: znawca Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:48
        Bardzo trafny i słuszny komentarz.
      • Gość: fan jelonki Psy szczekają, karawana idzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:04
        Szanowni Państwo, co was tak boli w tej gazecie, że tak się o niej rozpisujecie?
        Mi na chłam to nie tylko szkoda czasu, ale i klawiatury.

Może coś zacznijcie pożytecznego robić dla miasta, a nie pleść na forum trzy po
        trzy (mi też na to wygląda, że 2-3 osoby podsycają ten temat podpisując się
        anonimami, żadnych konkretów).

Znacie przysłowie "psy szczekają, karawana idzie dalej" ?

Życzę miłego marnowania swojego czasu, którego już "ni w sto koni nie dogoni",
        wkurzania się na Jelonke.com, że jest i tego, że jest kupowana, oraz życzę
        nowych pomysłów jakby tu dopiec Jelonce.com, ale to i tak jest bez żadnego
        znaczenia.

Serdecznie pozdrawiam z szerokim uśmiechem.
        • Gość: Anna chyba nie wiesz po co forum jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 11:10
          To jest wymiana pogladow, jednym podoba sie cos, innym nie. Po to wlasnie
          powstalo forum, by milony ludzi mogli pisac co czuja odnosnie danego tematu. A
          ze nie raz sa to nieprzyjemne komentarze, to co?

Wlasciciel jelonki powinien byc wdzieczny forumfowiczom i wyciagnac wnioski, by
          udoskonalic to cos, co teraz nazywa gazeta. Taka jest moja opinia, ktora mozna
          zmienic, jak gazeta wejdzie na lepszy poziom.

A to, ze niektore komentarze sa sciagane z tego forum,np. o reklamach w
          jelonce, to juz chyba cios ponizej pasa. Ktos wszedl na niewygodny temat i ktos
          z kregu jelonki zadbal, by oczy nie kolily ludzi tak oryginalna trescia...

ps. konstruktywna krytyka jest potrzebna, ale niektorzy nie potrafia jej
          zniesc, bo sa zadufani w sobie...
    • Gość: thunder Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:19
      Eh.. wytlumaczcie mi, prosze, czemu ktos stworzyl taka tandete i dlaczego to
      sie komus oplaca (w kioskach jakos nie widac zbytu)?

Przeciez ta gazeta, to takie badziewie, ze przy nich fakt wymieka i ma plus:
      jest tanszy i ciekawszy...
    • Gość: aldus Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.11.06, 20:27
      jest do kitu... lepszy fakt...
    • Gość: gosia Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:32
      jest super, zamówiłam prenumerate
      • Gość: elka Gratuluje! IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.11.06, 21:08
        Fantastyczny zakup, teksty na poziomie i w ogóle gazeta pierwsza klasa... nie
        szkoda Ci kasy kobieto?
        • kowal969 Re: Gratuluje! 11.11.06, 21:14
          Ja też kupiłem u listonosza prenumeratę i kasy mi nie szkoda było, jedyne co
          szkoda to z tobą dyskutować!
          • Gość: eh Re: Gratuluje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 13:25
            Mnie tez bylo by szkoda kasy trwonic na taka mizerna gazete, jak jelonka. com,
            ale na szczescie kazda zmora znajdzie swojego amatora...

Zycze przyjemnej lektury i pamietaj, ze poza czytaniem to trzeba tez wyciagac
            wnioski. Moze kiedys dojdzie do Ciebie, ze wyrzucilas kase w bloto. A swoja
            droga, to dziwne jest, ze tak szybko juz zamowilas sobie prenumerate,
            szczegolnie, gdy nawet najwiekszym gigantom prasowym trudno o tak szybki i
            zdecydowany krok ze strony klienta.

Chyba, ze jestes jednym z wspolautorow sukcesu jelonka.com i w ten sposob
            siejesz propagande szukajac potwierdzenia waszego sukcesu... \

Milego dnia.
            • Gość: zenon5 punkt widzenia IP: 88.123.239.* 12.11.06, 14:03
              Bogaty czytający gazetę - intelektualista.
              Biedny czytający gazetę - bezrobotny szukający pracy.

prawda jak dupa,kazdy ma swoja.
            • Gość: zdziwiony eh`y i ah`y pouczaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:12
              kim ty chłopcze jestes ze pouczasz innych na co maja pieniadze wydawac?
              co za gigant z ciebie ze wiesz jak rynek prasowy wyglada?
              kim ty jestes zeby sie tak madrzyc?

odpowiedz jest prosta...
              ty to dwie litery... eh

• Gość: hm Re: eh`y i ah`y pouczaja IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.11.06, 16:12
                nie trzeba byc gigantem by umiec rozroznic dobra gazete... jesli mam do wyboru
                fakt a focus - wybieram to drugie... proste? a na fakt szkoda kasy... bynajmiej
                mojej...
    • bonzo1111 Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie 12.11.06, 17:19
      Ja kupuję ją od pierwszego numeru, muszę powiedzieć, że z numeru na numer jest
      coraz lepsza. Na pewno są jakieś niedociągnięcia, ale i tak blado wypadają w
      stosunku do całego pisma. Po pyskówkach na tym forum widzę że zainteresowanie
      jest tą gazetą i to spore, nawet NJ zmieniły program TV i próbują a się do
      Jelonki upodobnić(grafika). Myślę że za 1,5 taka gazeta to w sam raz, NJ jest za
      2zl a RTI z Kamiennej prawie czarno-białe też za 2zł, a stron o połowę mniej.
      Jeśli się do końca roku rozwiniecie, to od stycznia sobie ja zaprenumeruje.
      Pozdrawiam forumowiczów i gorąco polecam gazetkę.
      • Gość: hmm Re: Gazeta jelonka.com - co myslicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:51
        chyba bedziesz mial problem z ta prenumerata bo w styczniu to juz tego
        szmatlawca nie bedzie najprawdopodobniej nie bedzie :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka