roksana78 06.06.05, 17:47 stwórzmy (stwórzcie) listę www biur nieruchomości potrzebuję kupić mieszkanko 3-pokojowe na Przylesiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytryniec Re: www biur nieruchomości 07.06.05, 02:19 Gugle wypluły takie: www.nieruchomosci.lubin.pl/ www.bax.com.pl/nieruchomosci.php www.gn.lubin.pl/ www.domexpert.com.pl/index.php?go=sprzedaz www.firmawf.pl/ tiny.pl/h2v4 Tylko z pierwszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: www biur nieruchomości 07.06.05, 06:33 Wedug mnie nie ma dobrego biura nieruchomości w Lubinie. Najlepiej samemu rozejrzeć się po mieście i poszukać ogłoszeń. Wiszą w gablotach, na słupach, popytaj wśród znajomych, w internecie. Swego czasu także szukałem lokum. Korzystałem z usług BAX'a. Skasowali mnie, pokazali oferty......i na tym się skończyło. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
roksana78 Re: www biur nieruchomości 07.06.05, 15:11 Cytryniec - dzięki za stronki Szkodnik, wiem że biura sporo kasują, ale wolę aby oni wszystko posprawdzali, niż miałabym coś przeoczyć i potem np mieć jakiegoś lokatora na krzywy ryj w domku :-) Odpowiedz Link Zgłoś