baudelaire 21.11.03, 14:53 Moj ulubiony czas :) Piatek po poludniu... Mmmmmmmmm... Nic nie musze.......Rewelka...... A na horyzoncie noc z Matrixem (Matrix to taki film jakby co ;)) Mam nadzieje ze nie pracujecie w soboty :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: Nareszcie PIATEK !!! 21.11.03, 22:07 baudelaire napisał: > Moj ulubiony czas :) Piatek po poludniu... UWIELBIAM!!! Słodka świadomość weekendu. A nie cierpię niedzieli, bo mam świadomość, że zaraz po niej jest już poniedziałek i cały kierat zaczyna się od początku... > Mam nadzieje ze nie pracujecie w soboty :) Nawet w niedziele :-( Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Nareszcie PIATEK !!! 22.11.03, 08:57 ....właśnie podniosłem tyłek z łóżka.....:)))))) ale się wyspałem......:)))) uwielbiam soboty, niedziele i wszystkie inne wolne dni.....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 8-o 22.11.03, 13:49 szkodnik1 napisał: > ....właśnie podniosłem tyłek z łóżka Tak wcześnie wstajesz w wolne dni???!!! O jeny! Ja sypiam do 11... Odpowiedz Link Zgłoś
hektorek Re: 8-o 22.11.03, 17:48 jJa naprzykład piszez Wrocka troche wypilem bo u kumpla z I LO z klasy. I nspominamy lata szkolne. Niestety niektórzy pracują do piątku i w sbote do szkoły piją całą noc iw niedziele na wykłady i w poniedziałek spowrotem do pracy! Ale takie życie!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 A propos piątku 17.12.03, 12:39 Mam nadzieję, że wiecie już, że w piatki powstrzymywanie się od jedzenia mięsa jest już zalecane, a nie surowo wzbronione :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baudelaire Re: A propos piątku 17.12.03, 16:23 magda_s4 napisała: > Mam nadzieję, że wiecie już, że w piatki powstrzymywanie się od jedzenia mięsa > jest już zalecane, a nie surowo wzbronione :-) Ejże, coś nie tak! Spójrz np. na: andrzej.kai.pl/ekai/serwis/?MID=6235 Są jakieś nowe przykazania, ale w kwestii piątku nic się zmieniło. Są też dyspensy, ale generalna zasada obowiązuje (niestety:)). Zresztą nawet zabawy są w piątki zakazane, ale tego to już nikt nie przestrzega... Odpowiedz Link Zgłoś