gabrysia29 Re: CIEMNY - kamieniarstwo 07.12.06, 21:02 gabrysia29 napisała: > WITAM! WITAM! postanowiłam położyć kamień na schody w domu - na drewno mnie nie stać a kamień wyszedł o wiele taniej. Mam tylko pytanie do kogoś kto moze coś wie lub słyszał o nim - nie pochodzę z Głogowa, jestem tu od niedawna i nie znam wielu wykonawców - tyle co tych którzy kończyli mój dom. Czy warto robić coś p. ciemnego? jakie krążą o nim opinie po mieście? jest dobry? zostawia za sobą zadowolonych klientów? Proszę, podzielcie się opiniami jeśli coś wiecie! z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros [...] 08.12.06, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
supperann Re: CIEMNY - kamieniarstwo 08.12.06, 21:52 Wyjątkowo niemiły i nieodpowiedzialny. Zdecydowanie nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia29 Re: CIEMNY - kamieniarstwo 09.12.06, 10:41 Ratunku! a ja sie już znim umówiłam! na szczęście tylko na rozmowę, umowa nie jest podpisana. Nie wiem czy podpiszę po przeczytaniu Waszych odpowiedzi! dzięki za ostrzeżenia. rozmawiałam juz z nim raz i pierwsze wrazenie nie było najgorsze ale jak się okazuje-pozory mylą... Odpowiedz Link Zgłoś
loisner Re: CIEMNY - kamieniarstwo 31.01.07, 14:18 Droga Gabrysiu, zaluj ze posłuchalas "ciekawych i smiesznych" opini na temat glogowskiego kamieniarza P.Ciemny. Jest to ceniony specjalista, znany w Polsce i niektorych krajach unijnych.. Wiem cos na ten temat poniewaz jestem architektem i wspolpracuje z nim od dlugiego juz czasu. Moimi klientami jak i P.Henryka sa ludzie zamozni, wiec i szczegolnie wymagajacy. Przez wiele lat wspolpracy z ta Firma, nigdy nie uslyszalem o nej zlego slowa. Wrecz przeciwnie, Firma Centrum Uslug Kamieniarskich Henryk Ciemny jest jednym z tych wzorowych symboli jakosci, jakich niestety brakuje w naszym kraju :( Mowiac krotko, jest to marka godna polecenia i zaufania. pozdrowienia dla zaklamanych forumowiczow.. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: CIEMNY - kamieniarstwo 09.02.07, 22:22 Loisner wydaje mi się, iż sam jesteś osobą zakłamaną. Niestety osobiście miałam z tym panem do czynienia i okazał się wyjątkowym chamem. Jeżeli uważasz go za fachowca to twoja sprawa, lecz bądź łaskaw nie obrażać innych , którzy mają odmienne zadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
inez885 Re: CIEMNY - kamieniarstwo 09.10.14, 09:02 Hej loisner, loiss,od rana uporczywie szukam z Toba kontaktu gdzie tylko moge i w koncu trafilam na to forum.prosze odpisz jesli odczytasz ta wiadomosc na adres inezmarc88@wp.pl lub ten z forum. Pozdrawiam, Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
katja23 [...] 01.02.07, 21:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
loisner Re: CIEMNY - kamieniarstwo 31.01.07, 14:59 Droga Gabrysiu, zaluj ze posłuchalas "ciekawych i smiesznych" opini na temat glogowskiego kamieniarza P.Ciemny. Jest to ceniony specjalista, znany w Polsce i niektorych krajach unijnych.. Wiem cos na ten temat poniewaz jestem architektem i wspolpracuje z nim od dlugiego juz czasu. Moimi klientami jak i P.Henryka sa ludzie zamozni, wiec i szczegolnie wymagajacy. Przez wiele lat wspolpracy z ta Firma, nigdy nie uslyszalem o nej zlego slowa. Wrecz przeciwnie, Firma Centrum Uslug Kamieniarskich Henryk Ciemny jest jednym z tych wzorowych symboli jakosci, jakich niestety brakuje w naszym kraju :( Mowiac krotko, jest to marka godna polecenia i zaufania. pozdrowienia dla zaklamanych forumowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia29 Re: CIEMNY - kamieniarstwo 13.08.07, 09:34 no właśnie nie posłuchałam forumowiczów i serdecznie tego załuję!!! Pan Ciemny to kamieniarz który zna się na kamieniu mniej niż mój mąż laik w tej kwestii. Poza tym pan Ciemny jest niekulturalny i źle wychowany, nie ma szacunku dla kobiet, przeżyłam traumę po spotkaniu z nim jak przyjechał bezpodstawnie domagać się pieniędzy za robotę której nie wykonał, nie będę się wdawać w szczegóły ale powiem tylko ze sprawa skończyła się na Policji i o mało co nie w sądzie :-( oczywiście racja była nasza i dobrze sie wszystko skonczyło dla nas ale co straciłam nerwów na chama to strach pisać, nie chcę słyszeć o tym człowieku i nikomu nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drogi loisner - jesteśmy ludźmi zamożnymi a mój mąż jest szczególnie, szczególnie wymagający. Dlatego ktoś taki jak pan Ciemny nie był w stanie sprostać naszym wymaganiom bo nie jest fachowcem! Odpowiedz Link Zgłoś
0robercik Re: CIEMNY - kamieniarstwo 01.12.14, 22:08 Oj Gabrysia... Po co te bzdury wypisujesz i komu ? Najpierw piszesz cytuję "postanowiłam położyć kamień na schody w domu - na drewno mnie nie stać, a kamień wyszedł o wiele taniej" A później "jesteśmy ludźmi zamożnymi a mój mąż jest szczególnie, szczególnie wymagający" I Ty masz być wiarygodna w swojej opinii ???? Kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
aga111111111 Re: CIEMNY - kamieniarstwo 29.02.16, 16:18 ... A ja tam polecam :) teraz zajmuje się tym raczej Mateusz Ciemny (syn), doskonale zna się na kamieniach i o to mi chodziło. Jakiś czas temu zrobili nam wielki, podświetlany kominek z onyxu. Wszystko poszło jak należy. Polecam również dlatego, że nikt w okolicy nie ma na placu egzotycznych kamieni, my jeździliśmy po hurtowniach zachodniej części Polski przez 2 lata w poszukiwaniu odpowiedniego kamienia (dla nie zorientowanych powiem, że każdy slab kamienia jest inny i nie wystarczy zamówić i ci przywiozą, bo nazwa nazwą a przyjedzie kompletna kicha - inne przeżylenia itp.). Dopiero przez przypadek zobaczyliśmy, że u nas w Głogowie mogą być takie cacka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosa371 Re: CIEMNY - kamieniarstwo 09.03.17, 17:08 Jeśli ktoś jest z Andrychowa, Kęt lub Wadowic, to polecam firmę Ogrody Kilian www.ogrodykilian.pl/pl/49/1/kamieniarstwo/ która zajmuje się kamieniarstwem. Aranżują mi często ogród w mojej posiadłości i jestem bardzo zadowolony, duże walory estetyczne i ta szlachetność Odpowiedz Link Zgłoś