skiela1 13.12.11, 17:16 Nawet w grudniu jest wiosna. dzis wyjatkowo wiosennie Wiec najpierw duza kawa a pozniej ksiegarnia Wiosennie mi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_777 Re: 13 13.12.11, 17:21 skiela1 napisała: > Nawet w grudniu jest wiosna. > > dzis wyjatkowo wiosennie > Wiec najpierw duza kawa a pozniej ksiegarnia > Wiosennie mi > W Wawie była dziś piękna słoneczna pogoda. Dlatego poszliśmy ze swoją do marketu i zrobiliśmy /w części/ świąteczne zakupy. Jeszcze są promocje więc tanio kupiliśmy kurczaki, mięso do pieczenia, majonez na sałatkę, kapustę i mięso na bigos i śledzie matiasy Odpowiedz Link
irena0503 Re: 13 13.12.11, 17:34 Rzeczywiście pogodę mamy jak marzenie.Księgarnie ostatnio omijam szerokim łukiem,za to głośno mówię jakie książki muszę jeszcze kupić i mam nadzieję ,że Mikołaj to usłyszy i połozy pod choinkę. Odpowiedz Link
irena0503 Re: 13 13.12.11, 20:56 Ja też korzystam z biblioteki ale równiez kupuję,szybko czytam i wysyłam przyjaciółkom i dzieciom za ocean, albo zabierają kiedy są w kraju. Odpowiedz Link