f.l.y 09.10.06, 11:51 dzień dobry! miłego dnia.... całkiem fajnie mi było bez komputera przez kilka dni... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene8 Re: ~~ Dzień dobry ~~ 09.10.06, 12:54 Czesc! Powiem Wam! Mam super nastrój! p.s. ale ide robić kotlety Odpowiedz Link
f.l.y Re: ~~ Dzień dobry ~~ 09.10.06, 12:57 dobry nastrój to podstawa udanych kotletów /u mnie będą dzisiaj te Twoje ulubieńsze...tzn schabowy z kością/ ) ale tylko trzy ;P Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: ~~ Dzień dobry ~~ 09.10.06, 13:04 bardzo bym chciała, żeby cały ten dzień był miły, mam ważną sprawę do załatwienia. towarzysko też bardzo chcę, aby było miło, czego i wam życzę. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: ~~ Dzień dobry ~~ 09.10.06, 20:24 warszawianka_jedna napisała: > bardzo bym chciała, żeby cały ten dzień był miły, mam ważną sprawę do > załatwienia. > towarzysko też bardzo chcę, aby było miło, czego i wam życzę. > Ja też się przyłączam. CZY WSZYSCY SŁYSZĄ? MIŁEGO DNIA WAM TU ŻYCZĄ!!! Odpowiedz Link
c.kapturek Re: ~~ Dzień dobry ~~ 09.10.06, 20:25 się kończy, ale złapie to na juterko się przyda Odpowiedz Link
c.kapturek Re: ~~ Dzień dobry ~~ 10.10.06, 08:16 siemka siemka, dobrego dzionka Ludziki! przyjemnych obowiazków Odpowiedz Link
f.l.y w piątek....13go :) 13.10.06, 09:50 pojawiam się i znikam... dzień dobry i udanego dnia Wam życzę - weekend przed nami....hurra!!! no to znikam... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: ~~ Dzień dobry ~~ 13.10.17, 19:31 skiela1 napisała: > Happy Friday 😊🎃🍁 Friday, Friday i już niedługo po Friday! A więc: Happy Saturday! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: ~~ Dzień dobry ~~ 13.06.19, 23:01 Leci szybko, stanowczo za szybko, ale czas już taki jest, pędzi i nie czeka. Odpowiedz Link
skiela1 Re: ~~ Dzień dobry ~~ 16.09.21, 18:34 sibeliuss napisał: > i we wrześniu > Październik się skrada🍄🌽 Odpowiedz Link
czarna9610 Re: ~~ Dzień dobry ~~ 16.09.19, 17:05 Dzień dobry Dodam jeszcze " a mnie jest szkoda lata" Odpowiedz Link
sibeliuss Re: ~~ Dzień dobry ~~ 16.06.20, 18:27 W tym roku długa i chłodna wiosna, teraz zaczynają się upały. Odpowiedz Link
f.l.y Re: ~~ Dzień dobry ~~ 29.10.20, 11:37 dzień dobry w ten słoneczny dzień, czyje duchy tu jeszcze hulają, a? wpadłam na kawę, a tu na stolikach kurz leży... Sibi, pora okna otworzyć, przewietrzyć, kwiaty do wazonu wstawić świeże i ekspres włączyć z tej tęsknoty za życiem minionym to się nawet ze skielcią tej kawy napiję trzymajcie się ciepło tej jesieni.. czas na książkę, taki home office Odpowiedz Link
pia.ed Re: ~~ Dzień dobry ~~ 20.11.21, 11:11 To juz 20-ty listopad... jeszcze troche, a dni zaczna byc co raz jasniejsze... sibeliuss napisał: > dobry > Odpowiedz Link
f.l.y Re: ~~ Dzień dobry ~~ 04.12.22, 12:19 ..dzień dobry! bywa ktoś tu jeszcze? porządki robię przedświąteczne, a i komputerowe pliki się na te porządki załapały... hasła, loginy...te sprawy... login mi zmurszał, hasło pajęczyną zarosło...ale zadziałało.... to gazetowe forum, to jak stara skrzynia ze skarbami... a życie leci rok za rokiem....a my coraz starsi..... jeszcze trochę a na balu seniorów się spotkamy... Miłego grudnia wszystkim! czort wie, kiedy znowu tu zajrzę... Odpowiedz Link