elza10 18.06.14, 00:18 Są juz wyniki! Wreszcie ulga! Uff. Mamy 92 pkt, a razem 169.5. Powinno wystarczyć :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kontra.punkt Re: sa wyniki!!! IP: 91.226.117.* 18.06.14, 09:29 Jakim cudem? W szkole mojego dziecka będa od 14... Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: sa wyniki!!! 18.06.14, 10:00 Syn sprawdził gdzieś na stronie internetowej. U nas 87% ! Jestem z niego dumna! No i chyba wystarczy na dostanie się do liceum pierwszego wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
elza10 Re: sa wyniki!!! 18.06.14, 14:07 Login dostajesz dzień wcześniej w szkole. Wyniki w systemie były od polnocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: sa wyniki!!! IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.14, 14:31 a mój syn ma 86.8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sa wyniki!!! IP: *.warszawa.mm.pl 18.06.14, 15:34 Wyniki na stronie podają wynik procentowy z różnych egzaminów(matematyka, przyroda, języki, polski, historia). W tym wątku podajecie JEDEN wynik procentowy. Dlaczego? Średnia ze wszystkich? Czy jeden wybrany (najistotniejszy?). Odpowiedz Link Zgłoś
elza10 Re: sa wyniki!!! 18.06.14, 16:23 Średnia z 5 egzaminow (bez ang rozszerzonego), bo taki średni wynik daje liczbę punktów rekrutacyjnych. Dodajesz pięć wyników, dzielisz przez 5 i masz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Re: sa wyniki!!! 18.06.14, 18:19 Do liceum liczy się średnia....dlatego podają średnią z wyłączeniem egzaminu rozszerzonego z angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylopa Re: sa wyniki!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.14, 11:17 Wyniki sprawdzasz w systemie, na stronie internetowej, nie w szkole... My mamy 87 pkt tez jestem dumna ze swojego dziecka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MY Re: sa wyniki!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.14, 15:36 Pani/pana dziecko ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liczący Re: sa wyniki!!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.06.14, 16:02 Są - system zupełnie nie przygotowany, serwer kompletnie nie wyrabia - jedna wielka padaka. Nie mówiąc nawet o samych wynikach... Nie wiem jak to liczą, ale 27/28 to zdecydowanie nie wynosi 93% Odpowiedz Link Zgłoś
elza10 Re: sa wyniki!!! 18.06.14, 16:30 A ja pisze "my". Bo po pierwsze to krócej, a po drugie - dlatego ze rodzinnie z tym wynikiem się utozsamiamy. Oczywiscie to córka pracowała najwięcej, pisała egzaminy i będzie odczuwać tego konsekwencje - zarówno pozytywne, jak I negatywne. Ale nasza cała rodzina czuje, ze to jest nasz wspólny wynik. Twój komentarz nic nie wnosi, oprócz zaczrpki. Jeśli martwisz się o prawidłowość relacji rodzinnych, nieodcieta pepowine itd - może na innym forum znajdziesz więcej pola do popisu - np psychologicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port Re: sa wyniki!!! IP: *.tvk.torun.pl 18.06.14, 21:18 A mnie też drażni to "my", a na miejscu dziecka czułbym się głupio. Dziecko pracowało "najwięcej"? To ono pisało egzamin. W liceum też będziecie pisali "dostaliśmy piątkę z polskiego"? Na studiach też będzie "zaliczylismy egzamin"? "Przecież to to samo. Jego/jej egzamin - jego/jej wynik Odpowiedz Link Zgłoś
elza10 Re: sa wyniki!!! 18.06.14, 22:09 A nie pomyslisz, że to wynika nie z głębokich pokładów psychopatii rodzinnej, ale pragmatyki pisania? Ja pisze to z telefonu. Jeśli mam napisać "moja córka dostala...", albo "u nas..." - to wiadomo, co się szybciej pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sa wyniki!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.06.14, 22:27 Mnie drażnią ludzie tacy jak Ty, co jak nawet nie mają nic do powiedzenia to wciskają swoje 2 grosze. Wyobraź sobie, że moje dziecko też powie "my" jedziemy do Grecji mając na myśli całą rodzinę, chociaż wyjazd nie jest jego wyłączną zasługą. Ja jestem z tego dumna. Myślę, że wynik z egzaminu gimnazjalnego mojego syna to także po części zasługa całej rodziny, bo go wspieraliśmy, motywowaliśmy i przeżywaliśmy z nim to całe "zamieszanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menodo Re: sa wyniki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 23:37 elza10 napisała: Mamy 92 pkt, a razem 169.5. Powinno wystarcz > yć :-) :-) A ilu was jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Elza, IP: *.devs.futuro.pl 19.06.14, 03:21 nie przejmuj się głupim dogadywaniem. Gratulacje i cieszCIE się wszyscy!!! Gość portalu: menodo napisał(a): > A ilu was jest? Odpowiedz Link Zgłoś