IP: 157.25.152.* 22.07.04, 16:25
Jade za kilka dni samochodem do Włoch ze swoim chlopakiem i bratem.Jedziemy
tam w ciemno i bez zanjomości języka (oczywiście włoskiego,bo angielski jest
na dobrym poziomie)Licze na wasze opinie i pomoc.Mam pytania w rodzaju gdzie
najlepiej do tych Włoch,jakie stawki,jacy ludzie,czy warto?????Moze jest osoba
,ktora zna język włoski i ma rownież ochote pojechać,a może nawet zna dobrze
Włochy ,to niech pisze na adres:mokramon@interia.pl.Narciarz
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Włochy IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.04, 11:11
      dacie sobie rade
      • Gość: ula_eff Gdynia Re: Włochy IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:36
        Kasia! Jestem pełna podziwu dla Twojej wiary w siłe i możliwosci Moniki i
        spółki.I oczywiście Twojego WIELKIEGO SERCA-wspierasz Ich tak krótko acz
        tresciwie! Myslę,że takie słowa otuchy-1,5 miesiąca po wyjezdzie na pewno Im
        się przydadzą!!! :)) P.S. Przestaw sobie zegar w komputerze,bo chyba nie
        działa! :))I P.S.2 Dasz sobie rade! :)))))))))
    • Gość: ula_eff Gdynia Re: Włochy IP: *.gd / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:29
      Szkoda,ze nie zajrzałam tu wcześniej.Mam taki sam plan.Podłączyłabym sie do
      Was.Ze mną byście nie "zginęli".A tak teraz sama muszę się tam wlec. A Wy
      pewnie jeszcze opaleni,strzaskani na mahoń... :)) A ja po solarium... :((
      • Gość: agi. Re: Włochy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 23:35
        ula_eff, kiedy jedziesz? piszesz, że masz taki sam plan jak Monika, czy też
        jedziesz w ciemno bez znajomości języka?
        • Gość: dorrit Re: Włochy IP: *.pool8023.interbusiness.it 03.09.04, 09:25
          We Wloszech angielski moze sie przydac, ale wloski jest konieczny. Poszukaj
          podobnych postow wyszukiwarka na forum turystycznym "Wlochy"... Wydaje mi sie,
          przepraszam, ze jest glupi wyjazd w ciemno i bez znajomosci jezyka kraju, do
          ktorego sie jedzie. Albo jedno, albo drugie, albo czesto niestety nastepuje
          powrot z podkulonym ogonem.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka