Dodaj do ulubionych

ZBIORY WINOGRON

29.08.04, 21:08
Witajcie, zamierzam wyjechać na początku września na zbiór winogron (Francja
bądź Niemcy). Jadę własnym samochodem i mam jeszcze 2 miejsca wolne.
Poszukuję osoby z komunikatywnym francuskim, bądź niemieckim. Czekam na
poważne oferty, mój kontakt: haryt@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: grzeju Re: ZBIORY WINOGRON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 02:30
      !!!PILNE

Hej
      Potrzebna jedna osoba do fury w te i spowrotem (zrzuta na paliwo)
      PLAN jest taki:
      jedziemy AUTEM okolo 1 wrzesnia do poludniowej francji. Bylismy tam na poczatku
      sierpnia... mamy adresy i telefony. kazali przyjechac na poczatku wrzesnia.
      problemów z pracą niema większych... stawka ok.50 euro /dzień
      spanie- namioty, fajna ekipa.
      17 wrzesnia wracam do polski i przyjezdzam tu spowrotem 20-go (prawdopodobnie
      samolotem).
      Wracamy okolo pierwszych dni pazdziernika (NA KOCHANĄ UCZELNIE)

Zdecydowane osoby proszę o kontakt
      fanklubmz@interia.pl
      • Gość: grzeju Re: ZBIORY WINOGRON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:49
        Uwaga- termin wyjazdu to 1 wrzesiec- poczatek pazdziernika... ta przerwa w
        srodku, to tylko mój wymysł :) reszta ekipy zostaje na winnicach
        • Gość: max78@gazeta.pl Re: ZBIORY WINOGRON IP: *.szczecin.mm.pl 30.08.04, 11:17
          Nam bardziej pasuje termin 3-5 września. Jesteśmy ze Stargardu Szczecińskiego.
          Mam drobne kłopoty z samochodem i w tym tygodniu go dopieszcze. Napisz mi w
          jakie rejony byłby ten wyjazd- Niemcy czy Francja, ile kilometrów, jak ze
          spaniem i troche więcej szczegółów.
          • Gość: imka Re: ZBIORY WINOGRON IP: *.polpharma.com.pl / *.polpharma.com.pl 30.08.04, 12:52
            hej
            w tym roku nie dam rady ale prosze o blizszy kontakt , jestem zainteresowana
            wyjazdem na drugi rok, prosze jesli to mozliwe o pomoc , jakies namiary , moze
            kontakty ...pomozcie jesli chcecie i mozecie. W jakie rejony jezdzicie , bo w
            ogole nie orientuje sie w mapie Francji , gdzie znajduja sie winnice, jak
            jedziecie i jaka trasa ? gdzie spicie , kto daje nocleg i skad w ogole
            jedziecie , z jakich okolic ( ja jeste 50 km od Gdańska) moj e-mail
            iwobas@wp.pl
          • Gość: zbysien Re: ZBIORY WINOGRON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:14
            Czesć sam szukam jakiś namiarów lub kontaktu z osobami,które tam były lub coś
            wiedzą w tym temacie jak coś to podaje mój tel 059 8425600 lub 606936731 jestem
            ze Słupska pozdrawiam DArek Prusak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka