Dodaj do ulubionych

PRACA DLA WSZYSTKICH

IP: *.eia.pl 30.01.05, 13:11
POLSKIE STRONY SĄ PRZEWERTOWANE -DARUJCIE SOBIE SZUKANIE PRACY W 75% OGŁOSZEŃ
KRYJE SIE JAKIŚ WAŁ.POPROSTU USIADŹCIE SOBIE I NA SPOKOJNIE SZUKAJCIE PRACY
NA STRONACH ANGIELSKICH,JEST TROCHE TŁUMACZENIA ALE SIE OPŁACA-JUŻ MAM
PIERWSZĄ KONKRETNĄ ODPOWIEDŹ OD PRACODAWCY!!POWODZENIA
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: PRACA DLA WSZYSTKICH IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 20:37
      Mam prośbę! Może byś podał jakieś namiary na te strony!
      Z góry dziękuję!
      • Gość: Ola Aleś wymyslił,ja już dawno to robię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:27
        tyle,że na razie bez odzewu:(
      • Gość: adi Re: PRACA DLA WSZYSTKICH IP: *.eia.pl 30.01.05, 22:46
        szukaj na zagranicznych stronach,siedze już 20 godzin i wysyłam
        • Gość: kami Re: PRACA DLA WSZYSTKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 12:24
          ale pomógł...
      • bond.jamesbond1 Re: PRACA DLA WSZYSTKICH 31.01.05, 13:38
        Fura tego, naprawdę. Wystarczy w necie trochę pogrzebać. Ja wysyłam przez:
        www.gumtree.com
        www.jobserve.com
        www.brandrepublic.com
        i jeszcze przez parę innych. Ale najlepiej (i to jest porada, której udzieliła
        mi konsultantka z jednej firmy HR w Londynie, szukać bezpośrednio. Wśród firm z
        branży, w której chcesz pracować. Bo HRy na ogół odrzucają obcokrajowców nie
        mieszkających aktualnie w UK.
        • Gość: PWEŁ Re: PRACA DLA WSZYSTKICH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:45
          jak szukać bezpośrednio skoro większość zatrudniających to agencje???????????
          • bond.jamesbond1 Re: PRACA DLA WSZYSTKICH 31.01.05, 13:53
            Są dwie metody:
            koncentrować się na ogłoszeniach dawanych bezpośrednio przez zainteresowane
            firmy (najwięcej takich ogłoszeń znalazłem w gumtree.com), albo po prostu
            wchodząc na strony firm brytyjskich z określonej branży i sprawdzanie
            zakładki "praca". Wprawdzie w niektórych sektorach ogłoszenia tam są
            zamieszczone permanentnie (coś jak u nas posada handlowca w branży IT), ale
            można czasem trafić interesującą ofertę. A odpowiedź na takie ogłoszenie/nie
            ogłoszenie ma dodatkowy plus: świadczy o operatywności poszukującego (zadał
            sobie trud zwiedzania pracowicie strona po stronie firm z branży).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka